Перейти до змісту

Один из руководителей АТО арестован за измену?


Recommended Posts

Одного из руководителей АТО Юрия Борискина арестовала СБУ. Подозревают в измене. Задержали после отпуска в РФ. pic.twitter.com/Bjuv4Stqfq

 
BrYQX0LIAAAvIQH.jpg

Один из руководителей АТО генерал-майор Борискин Ю.В. задержан украинскими спецслужбами после возвращения из пятидневного отпуска, проведенного им на территории Российской Федерации.
Борискин начал давать признательные показания. По его делу уже арестованы один генерал и восемь полковников украинских вооруженных сил.
Задержаные передавали российским спецслужбам информацию о планируемых операциях и передвижениях украинских войск в зоне АТО за материальное вознаграждение от 75 тыс.долларов и выше, в зависимости от значимости сообщения.
Факт задержания групы Борискина скрывается от общественности. Существует опасность, что во избежание выявления в украинском руководстве сети российских агентов, генерал-майор Борискин может бать тайно отпущен в Россию. Это возможно предотвратить через придание широкой публичной огласке информации о его задержании.

Змінено користувачем Стиви Джи
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

"Генерал-майор Юрій Борискін народився 21 лютого 1960 року в селі Телятники Сараївського району Рязанської області в сім’ї військовослужбовця. Офіцерську службу проходив на посадах командира розвідувального взводу, роти, заступника командира розвідувального батальйону, командира розвідувального батальйону, командира навчального мотострілецького полку, заступника командира механізованої дивізії, командира механізованої дивізії, начальника кафедри Національної академії оборони України."

 

Ще інформація http://zik.ua/tv/project/Insiders/news/10926

Link to comment
Share on other sites

Невже щось зрушилося? Може після вчорашнього Віче до деяких стало доходити, що iнакше прийдуть й за ними?

 

Причём тут вчеращнее вече?

Люди месяцами выходят на таких курв.

Link to comment
Share on other sites

у минобороны тоже есть мордокнига?

и они в ней шо-то пишут?

 

да

на ту ссылку что ты дала ведет и ссылка с сайта Минобороны

https://www.facebook.com/theministryofdefence.ua

Link to comment
Share on other sites

 

Інформація про нібито арешт високопоставленого шпигуна в керівництві АТО в особі генерал-майора Борискіна є наклепом і не відповідає дійсності!

Друзі, повідомляємо Вам, що генерал-майор Борискін зараз перебуває у відрядженні, в якому виконує завдяння, поставлені вищим керівництвом Збройних Сил України. Інформація про власний арешт невимовно здивувала офіцера. Прикро, що українське видання допомагає поширенню прокремлівської пропаганди, перетворюючись на зброю у руках ворога в інформаційній війні проти всього Українського Народа. Дивно й те, що видання, яке поширило цю недостовірну інформацію, НЕ ЗВЕРНУЛОСЬ за офіційним коментарем до Міністерства оборони України чи до правоохоронних органів, щоб отримати підтвердження чи спростування. 

Ми вкотре звертаємось до засобів масової інформації з проханням бути відповідальними у поширенні інформації, дотримуватись норм журналістської етики та чинного Законодавства України. 
Наша Армія - це весь народ України!
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...