Перейти до змісту

Один из руководителей АТО арестован за измену?


Recommended Posts

:shuffle:

Факт задержания групы Борискина скрывается от общественности. Существует опасность, что во избежание выявления в украинском руководстве сети российских агентов, генерал-майор Борискин может бать тайно отпущен в Россию. Это возможно предотвратить через придание широкой публичной огласке информации о его задержании.

Link to comment
Share on other sites

Один з керівників антитерористичної операції (АТО) генерал-майор Юрій Борискін на першому етапі, категорично забороняв вішати озброєння на МІ-24 (літали без підвісів), - таку думку виразив військовий експерт Андрій Куліш.

Як пише пан Куліш у Фейсбук, льотчики просили - ну хоч НУРСи давайте почепимо. Відповідь категорична - немає. До подій 2 травня, коли збили українські військові вертольоти над Слов`янськом, навіть відповісти було нічим, адже на вертольотах не було озброєння. Тому, решта екіпажів відмовилася вилітати, а генерали піднесли це як малодушність і боягузтво. Нібито 15 осіб (5 екіпажів) злякалися, і на них буде заведено кримінальну справу. А зараз різко замовкли про цей випадок, видно трохи розібралися.

 

http://uainfo.org/yandex/330874-kervnik-ato-boriskn-zaboronyav-vshati-ozbroyennya-na-vertoloti-cherez-ce-zbili-nashih-lotchikv-2-travnya.html

Link to comment
Share on other sites

Немного почистились, теперь можно и АТАКОВАТЬ ТЕРРОРИСТОВ! pic.twitter.com/A5Emb9Km5z

 
BrYlzcbCEAA0tnL.jpg
 
Что примечательно- это понравилось Зое Казанжи, замгубернатора Одессы
Змінено користувачем Стиви Джи
Link to comment
Share on other sites

Одного взяли, остальные стучат в ФСБ. Смысыл.

дик, якщо не починати, поки не виявимо всіх стукачів, ми не почнемо ніколи.

я думаю, вони вже давно всі засвічені. волі не було лад наводити. чи бажання.

Link to comment
Share on other sites

Причём тут вчеращнее вече?

Люди месяцами выходят на таких курв.

 

Спокійніше, юний друг контррозвідника! У світлі останніх заяв МО, ваш ентузіазм виглядає дещо дивно. 
 
Думаю, саме Віче викликало цей "витік" про арешт. Пустили димовуху. ги-ги.
Link to comment
Share on other sites

Інформація, яку розповсюдив такий собі сайт http://uapress.info, а з посиланням на нього inforesist.org про арешт начебто за підозрою у зрадництві генерал-майора заступника командувача Сухопутних військ з бойової підготовки Борискіна НЕ підтверджується. Принаймні, сам він особисто у телефонній розмові із журналісткою телеканалу ZIK Julia Shafranska спростував це категорично, повідомивши, що перебуває на полігоні. Якби був під арештом, то навряд чи взяв би мобільний. На Борискіна загалом чимало нарікань є, але це не привід розповсюджувати проти нього відверту дезінформацію.

Link to comment
Share on other sites

Образили генерала підозрою, негідники.

 

Як чесна людина, Порошенко тепер просто змушений призначити цього борiскiна міністром оборони. От, лише дочекається, коли генерал повернеться з прискорених курсів ГРУ ГШ РФ, тай вiдразу й призначить.

 

Буде, доречi, гарна компашка - ложкiн, клiмкiн, борiскiн... Ще давай!

Link to comment
Share on other sites

Не знаю как Борскин, но то, что на высоких постах в МО и всех спецслужбах Украины, в подразделениях специального назначения, в штабах и на местах в последние несколько лет осели уроженцы, воспитанники и, главное, служащие российской армии и российскох спецслужб - факт.
Link to comment
Share on other sites

Так ловить нада по уму, не одиночку, а всю группу накрыть.

А в Зраде когда группу Шуфрича-Левченко накроют,эти в открытую действуют,что мешает?

Россия не велит?

Змінено користувачем Бодя
Link to comment
Share on other sites

Да потому что МО,МДВ,СБУ годами были под северным соседом,кто там против себе разрабатывать будет.

И мандат депутата ни при чем.

 

Ну так и не задавай глупые вопросы :о)

Link to comment
Share on other sites


Інформація про нібито арешт високопоставленого шпигуна в керівництві АТО в особі генерал-майора Борискіна є наклепом і не відповідає дійсності!

Друзі, повідомляємо Вам, що генерал-майор Борискін зараз перебуває у відрядженні, в якому виконує завдяння, поставлені вищим керівництвом Збройних Сил України. Інформація про власний арешт невимовно здивувала офіцера. Прикро, що українське видання допомагає поширенню прокремлівської пропаганди, перетворюючись на зброю у руках ворога в інформаційній війні проти всього Українського Народа. Дивно й те, що видання, яке поширило цю недостовірну інформацію, НЕ ЗВЕРНУЛОСЬ за офіційним коментарем до Міністерства оборони України чи до правоохоронних органів, щоб отримати підтвердження чи спростування.

Ми вкотре звертаємось до засобів масової інформації з проханням бути відповідальними у поширенні інформації, дотримуватись норм журналістської етики та чинного Законодавства України.
Наша Армія - це весь народ України!
 
Змінено користувачем кноп
Link to comment
Share on other sites

Опровергли. Борискин находится в Фашераше не в отпуске а в командировке

В ГРУ Фашераши он заходил не по собственной инициативе а по заданию.

И переданные грушникам документы он на украл а получил под роспись.

 

Так что журналист ответит в суде за клевету :X

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...