Перейти до змісту

НЕ АТО. ПРИЄМНЕ


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

 

Сядьте на любимый диван. Закройте глаза. Представьте себе шепот приазовских волн. Принюхайтесь - в букет городской атмосферы вплетаются тонкие нотки фенола и аммиака. Представьте себе социум озлобленных металлургов. Представьте себе жуткую депривацию, которую испытывают наши ватаны. Представьте себе 70% таксистов, которые ненавидят "этих uкров".

И вот такому сферическому таксисту, с георгиевской прошивкой, с не дающей спать украинофобией, со сбитыми в кисель штампами, с ценностным плинтусом приходит заказ на улицу героев АТО, дом 108, например. Катайся и лопайся от негодования, говорящий чирей. Ходите и обжигайте себе ступни, ватоцефалы.

Это как если бы вампирский клан в полном составе оказался на уборке чеснока. Я кайфую.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Европейское агентство по авиабезопасности (EASA) разрешило коммерческие полеты над Крымом, об этом пишет The Wall Street Journal со ссылкой на на сообщение EASA. Речь идет о двух маршрутах над территорией Крыма, а именно Симферопольского района.

 

Агентство пришло к выводу, что риски от присоединения Крыма Россией, которые привели к территориальным спорам и правам на воздушное пространство, снизились. До этого агентство не решалось разрешать полеты над Крымом, так как не была уверена в безопасности полетов над спорной территорией — Евросоюз признает Крым украинской территорией.

 

Координацией воздушных судов над территорией Крыма будет также Украина. Издание отмечает, что это частичная победа украинских властей, так как они смогут получать деньги за обслуживание иностранных самолетов над территорией полуострова.

http://www.gazeta.ru/business/news/2016/02/18/n_8266193.shtml
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

...

 

таки правда :(

 

А в чём проблема?

Раньше самолёты (кроме лаптей) не летали в районе полётной информации (FIR) Симферополь.

Теперь можно - и сопровождать их (за небесплатно) будут украинские авиадиспетчеры

 

12717239_10209080962167305_5796209994773

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

За безпеку бортів в зоні польотів несе відповідальність диспетчерська. Де-факто радари і навігаційні пости контролюються кацапами, а відповідатимуть наші. "Підмикитили" дані, літак впав - а винні наші. Продовжувати?

Link to comment
Share on other sites

За безпеку бортів в зоні польотів несе відповідальність диспетчерська. Де-факто радари і навігаційні пости контролюються кацапами, а відповідатимуть наші. "Підмикитили" дані, літак впав - а винні наші. Продовжувати?

я дал ссылку на документ.Откройте и прочтите...

Link to comment
Share on other sites

 http://f6.s.qip.ru/12ssF4SSH.jpg
 
18.02.2016
 
Національна рада звернеться до Ради національної безпеки і оборони України із пропозицією застосувати персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до 38 юридичних осіб Російської Федерації. Відповідне рішення з метою забезпечення інформаційної безпеки та захисту територіальної цілісності України ухвалено на засіданні 18 лютого.
 
До списку, складеного регуляторним органом, за словами члена Національної ради Сергія Костинського, увійшли федеральні російські канали, а також телеканали, зареєстровані Роскомнадзором на території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, і ті, які працюють в окупованих районах Донецької та Луганської областей.
 
Список
...
 
Сергій Костинський зауважив, що перелік є продовженням розпочатої минулого року регуляторним органом системної роботи з моніторингу телеканалів, які ретранслюються в Україні.  «Ми вважаємо, що є принциповим, аби було ухвалене рішення про федеральні канали - канали, які є афілійовані з російською державою, серед акціонерів яких є російська держава, які платять податки до російського бюджету, виступають носіями російської пропаганди, щоб їм було заборонено в будь-якій формі працювати і бути ретрансльованими на території України. Це стосується і роботи журналістів, і можливості податися до переліку адаптованих каналів, і трансляції інтернет-провайдерами», - сказав він. Адже часто трапляються випадки, коли інтернет-провайдери, які не є ліцензіатами Національної ради, ретранслюють такі телеканали за допомогою технології ОТТ. «Тобто це розширює можливості щодо захисту інформаційного простору України», - додав Сергій Костинський.
 
Щоб упередити можливі розмови про  цензуру, перший заступник голови Національної ради Ольга Герасим’юк наголосила, що «наша ініціатива лежить у площині захисту національної безпеки, оскільки ці канали ведуть не журналістську роботу, а інформаційну війну і пропагандистську роботу». На конференції ОБСЄ, присвяченій питанню пропаганди, що відбулася у Відні 12 лютого, говорили якраз про те, що кожна країна має повне право на подібні обмеження, якщо йдеться про національну безпеку країни, зазначила О. Герасим’юк.
 
Голова Національної ради Юрій Артеменко висловив сподівання, що на найближчому засіданні РНБО розгляне звернення регуляторного органу й ухвалить виважене рішення.
 
Моніторинг телеканалів триває, повідомив Сергій Костинський. У полі зору – канали різних дистриб’юторів. Головне, на що зважає державний орган, - чи порушують ці канали українське законодавство та Європейську конвенцію про транскордонне телебачення. «Для нас ключове питання – захист інформаційного простору в умовах ведення війни», - наголосив він.
Link to comment
Share on other sites

За безпеку бортів в зоні польотів несе відповідальність диспетчерська. Де-факто радари і навігаційні пости контролюються кацапами, а відповідатимуть наші. "Підмикитили" дані, літак впав - а винні наші. Продовжувати?

 

18 лютого 2016
 
Європейське агентство з авіаційної безпеки (EASA) рекомендувало до використання два повітряні маршрути над Чорним морем, запропоновані Україною в комплексі заходів з відновлення використання повітряних трас у цій зоні. 
 
Така дія з боку авторитетної міжнародної авіаційної організації підтверджує безсумнівне визнання дій України щодо поступової нормалізації організації потоків повітряного руху над відкритим морем, де відповідальність за організацію повітряного руху (ОПР) делегована Україні. 
 

Зазначені дії України передбачали впровадження спеціальних процедур для планування та виконання польотів, у тому числі над відкритим морем, що були визначені документом «Аналіз безпеки польотів при забезпеченні аеронавігаційного обслуговування у повітряному просторі України та повітряному просторі над відкритим морем, де відповідальність за обслуговування повітряного руху міжнародними договорами покладена на Україну» (далі - «Аналіз безпеки»). «Аналіз безпеки» було розроблено фахівцями Украероруху у тісній співпраці з Європейською організацією з безпеки аеронавігації і Міжнародною організацією цивільної авіації (ICAO) та затверджено Державною авіаційною службою України. Головним висновком «Аналізу безпеки» є те, що задекларовані типи аеронавігаційного обслуговування у повітряному просторі ОПР України надаються на прийнятному рівні безпеки польотів. 
 
Генеральний секретар ICAO зауважила, що глибокий та детальний аналіз ризиків та заходів щодо їх зменшення виконаний у відповідності до документів ICAO. 
 
Нова редакція SIB базується на звіті України про виконаний постімплементаційний моніторинг (PIM) за перші 60 діб (27 серпня – 25 жовтня 2015 року) з початку реалізації першого етапу впровадження спеціальних процедур. Цей етап встановлює часткову доступність маршрутів ОПР над західною частиною Чорного моря. 
 
Перший звіт PIM свідчить про те, що здійснені спеціальні процедури, які описані у «Аналізі безпеки» й відповідних публікаціях аеронавігаційної інформації України та вживаються для мінімізації потенційних ризиків, є ефективними. Таким чином підтверджено готовність українського провайдера аеронавігаційного обслуговування гарантувати належний рівень безпеки повітряного руху в міжнародному повітряному просторі, відповідальність за який покладено на Україну. 
 
Згідно з розповсюдженим EASA офіційним Safety Information Bulletin, два маршрути – L851 та M856, – що проходять через повітряний простір над західною частиною Чорного моря, є придатними для планування польотів усіма авіакомпаніями. Цей висновок ґрунтується на даних проведеного Украерорухом постімплементаційного моніторингу, який свідчить про те, що заходи, вжиті для мінімізації потенційних ризиків, є ефективними. За час здійснення моніторингу не було виявлено жодного випадку, який становив би загрозу безпеці польотів. 
 
Використання рекомендованих EASA маршрутів над Чорним морем дозволить авіакомпаніям скоротити свої витрати та сприятиме розвантаженню повітряних маршрутів у районах польотної інформації суміжних держав. 
 
У висновку EASA йдеться виключно про маршрути у повітряному просторі над Чорним морем, які не зачіпають територію Автономної республіки Крим. Повітряний простір над АРК та територіальними водами залишається закритим для польотів повітряних суден. Повідомлення деяких ЗМІ про те, що будуть відновлені польоти над Кримом, є помилковими.

 
Link to comment
Share on other sites

Крымскую гимнастку на соревнованиях в Эстонии встретили скандированием «Украина!» (ФОТО, ВИДЕО)

 

Выступление крымчанки Анны Ризатдиновой во время соревнований по художественной гимнастике в Эстонии «Miss Valentine 2016» зрители встречали громкими овациями и выкриками «Украина!», сообщает сайт «Апостроф».

Такая поддержка дала результат: Ризатдинова в рамках турнира в Тарту выиграла пять золотых медалей.

«Мурашки по коже пробежали, пронеслись, а потом и вообще меня затоптали. Супер!», «Что она творит… Боже мой, она меня погубит», «Грациозно и мужественно одновременно! Молодец!», − комментировали в Интернете выступление Анны восхищенные ценители.

Напомним, 22 января капитан украинской сборной по гимнастике Анна Ризатдинова заявила о том, что украинские спортсменки не будут участвовать в соревнованиях, проводимых в России:

«Украинские гимнастки не поедут в Москву, где в феврале должны пройти сразу два турнира. Не смотря на то, что соревнования включены в международный календарь, в частности этап мировой серии Гран-при».

 

https://m.youtube.com/watch?v=TWHKUQWT8j8&feature=youtu.be

 

https://m.youtube.com/watch?v=5Qqf0Wrp_sk&feature=youtu.be

 

http://15minut.org/article/krymskuyu-gimnastku-na-sorevnovaniyah-v-estonii-vstretili-skandirovaniem-ukraina-foto-video-2016-02-15-13-12-53

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

На етапі світового Кубка з фехтування на шаблях, який триває в Бельгії, блискучий результат демонструє наша Олімпійська чемпіонка Пекіну-2008 та бронзова призерка Лондона-2012 Ольга Харлан.

 

В індивідуальних змаганнях українка не залишає жодних шансів суперницям та здобуває медаль найвищого ґатунку.

 

У фіналі Ольга виборола перемогу у російської спортсменки Яни Єгорян – 15:10, пише НОК України

http://imgchamp.pravda.com.ua/images/doc/2/f/2f506c8-------.jpg

 

http://www.champion.com.ua/fencing/2016/02/20/642841/

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Бронзовою нагородою для України завершився командний етап Кубку світу з фехтування на шаблях серед жінок у місті Сінт-Ніклас (Бельгія).

 

Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Вороніна й Олена Кравацька, дійшовши до півфіналу, поступилися француженкам (37:45).

 

А у бронзовому матчі українки перемогли Італію (45:41), інформує сайт Національної федерації фехтування України.

 

Разом з бронзовою нагородою українські шаблістки завоювали й олімпійську командну ліцензію.

http://www.champion.com.ua/fencing/2016/02/21/642968/
Link to comment
Share on other sites

22.02.2016
 
В рамках программы диверсификации ядерного топлива на АЭС Украины, разработанной ГП «НАЭК «Энергоатом», на Запорожскую АЭС была поставлена  первая  партия ядерного  топлива  компании Westinghouse.  
 
Назвать это топливо американским можно условно, так как изготавливается оно в Швеции. При приемке топлива на ЗАЭС присутствовали представители компании - изготовителя. Входной контроль топлива прошёл без замечаний.
 
Внедрение нового топлива предполагает определенные изменения  систем реакторной установки. Одно из них - модификация системы внутриреакторного контроля. Эта модификация направлена на  обеспечение возможности эксплуатационного контроля тепловыделяющих сборок. Поэтому параллельно с работами по приёмке топлива на ЗАЭС проходило совещание  со специалистами компании Westinghouse по модификации системы внутриреакторного контроля. 
 
Работа  по внедрению  нового топлива ведется и в других направлениях. Так, в настоящее время на рассмотрении в Государственной инспекции ядерного регулирования Украины находится  техническое решение о внедрении топлива Westinghouse на ЗАЭС.  Её финалом станет получение разрешения  регулирующего органа на загрузку тепловыделяющих сборок Westinghouse в активную зону энергоблока №5, проведение которой запланировано на май 2016 года. 
 
Пятый энергоблок определён на ЗАЭС «пилотным», где будут выполнены работы по  внедрению и опытной эксплуатации нового типа топлива. В дальнейшем, если позволят результаты опытной эксплуатации, загрузка такого топлива будет выполнена на энергоблоках №3, №4, №1. 
...

© Запорожская АЭС

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Львівських митників покарають за черги на кордоні Через затягування оформлення товару він зіпсувався

 

Головне управління внутрішньої безпеки ДФС України у Львівській області встановило непоодинокі факти безпідставного затягування здійснення митних формальностей службовими особами Львівської митниці.

Зокрема, як повідомляє прес-служба державної фіскальної служби України, під час пропуску на територію України митники затягнули час, відведений на огляд товару, який треба зберігати у відповідному температурному режимі. Таким чином квіти та інші рослини, які перевозились через кордон, зіпсувались. Це завдало шкоди підприємцю на суму 128,9 тисяч гривень.

Дії митників порушили вимоги Митного кодексу України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень посадовою особою правоохоронного органу).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Скандального запорізького ректора позбавили докторського ступеня за плагіат
24 лютого 2016

Володимир Пашков виявився любителем не лише “русского мира”, а й чужих текстів

http://www.depo.ua/static/img/_/n/_na_golovnu_140_729x547.jpg
 

Вчена рада Харківського національного педагогічного університету ім. Сковороди позбавила ректора Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (ЗОІППО) Володимира Пашкова наукового ступеня доктора історичних наук, передає кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

 

Про результати засідання ради на своїй сторінці у Facebook повідомив відомий історик, професор Федір Турченко.

 

“Про плагіат і про багато інших речей, які пов'язані з Пашковим, знає в області все начальство. Знає, і нічого не робить“, - зазначив вчений.

 

Підставою для вердикту вченої ради стали зразки плагіату, які були знайдені у докторській дисертації та статтях Пашкова. Він дослівно переклав фрагменти праці російського вченого Світлани Степанової, не вказавши на запозичення. Порівняти два тексти може кожний – їх було розміщено на сайті “Плагіат. Громадська дошка ганьби“. Скандал набув обертів через увагу громадськості. Але тепер наявність наукової “крадіжки“ офіційно підтвердила та сама установа, в якій Пашков три роки тому захищав дисертацію.

 

http://www.depo.ua/static/files/gallery_uploads/images/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80_%D0%B7%D0%B0%D0%BF_%D0%BF%D0%BB_01.jpg

 

Сам ректор на заході не був присутній. Двічі засідання зривалося через його неявку, на третій раз воно відбулося без дисертанта - правила це дозволяють.

 

Слід додати, що Пашков також відомий у Запоріжжі як активний пропагандист “русского мира“. Деякий час він очолював місцевий осередок партії “Русский блок“, яка нині заборонена в Україні, та низку громадських організацій відповідного спрямування.

 

Крім того, на адресу голови ЗОІППО неодноразово лунали звинувачення у фінансових зловживаннях. Проте обласна рада, якій підпорядкований інститут, залишила його на посаді.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

82,3% белорусов - за переименование России в Московию

 

Активность в социальных сетях государственного издания "СБ - Беларусь Сегодня", учредителем которой, кстати, является Администрация президента нашей страны, иногда приводит к весьма неожиданным результатам. В частности, в группе газеты "ВКонтакте" решили провести опрос общественного мнения на тему, стоит ли в Беларуси официально переименовать соседнюю Россию в Московию и далее называть ее именно так. Результат голосования многих удивил.

Изначально идея проведения опроса возникла у SMM-специалистов "СБ" после того, как в газете была опубликована новость об аналогичном переименовании в дружественной Украине. Депутаты Верховной Рады от Радикальной партии Оксана Корчинская и Андрей Лозовой официально внесли в парламент соответствующий законопроект. В украинском обществе данная идея встретила широкое одобрение, хотя и вызвала дискуссию.

 

Белорусы, как наглядно показал опрос, проведенный группой "СБ" в социальной сети "ВКонтакте", оказались практически единодушны с украинцами. За то, чтобы называть соседствующую с нами на востоке страну Московией высказались 82,3% участников. Называть ее, как и ранее, Россией согласны только 17,7% белорусов.

Вероятно, здесь сказалось желание наших соотечественников "отомстить" соседям за давний языковой конфликт: восточнее Орши до сих пор упорно предпочитают называть нашу страну "Белоруссией", что вызывает возмущение у представителей народа, предпочитающего именовать свое государство "Беларусь". К слову, даже на бронзовой табличке, висящего на резиденции российского посла в Минске, наша страна называется неправильно - "Республика Белоруссия".

Аналогичного мнения придерживаются и белорусские историки: они напоминают, что само название "Россия" было придумано царем Петром I тогда, когда Великое княжество Литовское в состав которого входила современная Беларусь, уже успело просуществовать несколько веков. До этого соседнее государство, созданное потомками киевских князей, называлось исключительно Московией, являясь при этом одним из сателлитов Киевской Руси. Возвращение соседней стране исторического названия могло бы стать восстановлением исторической справедливости.

 

http://by24.org/2016/02/24/belarusians_wants_to_rename_russia_to_moskovia/

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

24.02.2016 
 
Популярный в России пропагандистский миф о якобы существующих "трех ветвях русского народа - великороссах, малороссах и белороссах" в очередной раз разбился о суровую науку генетику. В частности, белорусские ученые утверждают, что нашими ближайшими родственниками являются отнюдь не россияне, а поляки и немцы, пишет издание "СБ - Беларусь сегодня", учредителем которой, кстати, является Администрация президента нашей страны.
 

С таким заявлением в интервью "СБ" выступил доктор медицинских наук Анатолий Усс - руководитель Республиканского центра гематологии и пересадки костного мозга, работающий по совместительству главным гематологом Минздрава Беларуси. По его словам, чтобы трансплантат не отторгался организмом, он должен быть взят у представителя родственной нации. И в России доноров для белорусов искать бессмысленно.

 

- Почему доноры из других стран должны использоваться для наших граждан? - задал риторический вопрос ученый. - Тем более за деньги... Почему мы сами себе не можем создать необходимые условия для этого? Например, в соседней Польше более 700 тысяч добровольных доноров костного мозга. Мы всегда находим доноров, в основном, в базах данных Польши или Германии. Интересный факт: когда мы сравнили данные по фенотипу разных стран, оказалось, что белорусы наиболее близки, по понятным причинам, немцам и полякам.

 

Стоит отметить, что ничего нового авторитетный белорусский ученый-гематолог, в общем-то и не открыл: к аналогичному выводу уже давно пришли и генетики, в том числе и в самой России, где в 2013 году было завершено исследование "Русский генофонд". Несмотря на то, что оно проводилось за государственные деньги, его результаты было решено широко не публиковать - слишком неожиданным и обескураживающим оказался вывод ученых. Выходили в свет они лишь на негосударственных ресурсах - в частности, на сайте Центра Льва Гумилева. Выяснилось, что генетически современные россияне оказались ближайшими родственниками татар и финно-угров. А белорусы, как показали исследования ДНК, генетически практически полностью идентичны полякам и балтам.

 

http://by24.org/2016/02/24/belarusians_and_russians_are_not_relatives_scientists_said/

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

США шукатиме піар фірму, яка має зробити реформи більш помітними.В ідеалі реформи на собі повинні відчути прості люди

 

 
February 19, 2016
 
The government agency will start an official search this month for a communications firm to boost reform efforts in the country.
 
WASHINGTON: The US Agency for International Development is planning to launch a bid process this month for an agency partner to support its efforts fostering change in Ukraine.
 
USAID posted a pre-solicitation notice that it will soon distribute an RFP seeking a firm to help with "conceptualization and execution of public awareness campaigns aimed at increasing awareness of several reform initiatives underway in Ukraine."
 
The winning firm will focus on boosting support of nationwide reform. To that end, it will educate the public about reforms, which have been hampered by problems like conflicting messaging, according to the documents. The agency will also work to show the Ukrainian people how these changes will benefit them, as most think any reforms will only benefit the government, oligarchs, and other special interests, according to the pre-solicitation notice.
 
Additional contract details were not immediately available.
...
 
Link to comment
Share on other sites

У неділю, 28 лютого, у фінському місті Еспоо завершився вельми вдалий для збірної України етап Кубку світу з художньої гімнастики.

 

У фіналах з особистою програмою Україну представила Анна Різатдінова, інформує сайт Федерації гімнастики України.

 

Виступ Анни з обручем було настільки технічним і запальним, що у суддів просто не залишалося іншого вибору, як поставити їй досить високу оцінку - 18.550. Таким чином, лідер збірної принесла у скарбничку першу золоту медаль Кубку світу.

 

У м'ячі Анна допустила незначну помарку, але, тим не менш, це не завадило їй зайняти третю сходинку п'єдесталу з результатом рівно 18 балів.

 

Вправа з булавами українська прима виконала дуже добре. Підсумок - срібна медаль (18.500).

 

Також Аня чудово впоралася з новою вправою зі стрічкою (18.450), тим самим грація принесла Україні ще одне золото.

 

Напередодні Різатдінова здобула бронзу у багатоборстві.

http://www.champion.com.ua/gymnastics/2016/02/28/643749/
Link to comment
Share on other sites

Щиро вітаю Президента Литовської РеспублікиDalia Grybauskaitė з днем народження!

Історичні події, які почалися більше 2 років тому в Україні – почалися з Вільнюса. І весь цей час ми відчували Ваше плече.

Дякую Вам за щиру дружбу та незмінну підтримку. За все, що Ви робите для України та нашого спільного європейського майбутнього.
 

http://i.piccy.info/i9/dbbcd0ab46b4ff03d2ad1cf151225e5b/1456866338/54428/917531/dalia.jpghttp://i.piccy.info/a3/2016-03-01-21-05/i9-9484475/526x526-r/i.gif

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...