Перейти до змісту

Radion

Форумчанин
  • Posts

    19
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Radion

  1. Краще тоді зовсім не ходити на вибори бо за 25 років Незалежності, факт, що вони фальсифікуються на кожному етапі доведено.В цьому разі на вас, психологічно, не буде тяжити тягар відповідальності за скоєні владою злочини, чого вони дуже прагнуть. .
  2. Це він для себе придумав теке прикриття, якщо припустити, що Слав працює на Медведчука, то пазли теж чудово складаються.
  3. Там було доволі наочно все видно. Слав та Йож робили спільні мутки по заселенню ФУПа проплаченою групою порохоботів. Так як Слав платив, то він і юзав Йожа в своїх інтересах, з метою рейданути ФУП, можливо гроші Слава були від Медведчука. Коли Йожа щось запідозрила, зробили спробу ще грошей качнути. Рагуль зрозумів, що його викрито, а його група проплачених ботів вже має силу, щоб рейданути на дурняк, пішов на деструктив. Зараз на ФУПі зграя нанятих Рагулем ботів відбілює свого боса.
  4. Та ви не туди дивитеся. Магазини та ресторани то не показник.Ми зубожіємо та деградуємо саме як держава серед інших держав. Ці роки правління кучерявої петрушки, це порожнеча та втрати часу. Дай боже, щоб це мурло владу передало комусь прогресивному, але це не з нашим щастям.
  5. Це шлях у глухий кут, Шлях зубожіння та деградації країни.
  6. Згідно індексу бігмака, нацвалюта знецінена майже на 70%. Такого відношення до нацвалюти нема ні в кого. Всі роки незалежності рівень недооцінки української нацвалюти коливався біля 50%, не дивлячись на відвертий грабунок держави. Так що всі умови для покращення курсу гривні є, тим паче, що при недооцінки в 70% економіка фактично не працює.
  7. Як на мене, то наїзди на Кроля були обґрунтованими. Вважаю, що Криль це корупціонер та агент Кремля. Його використали наші керманичі, щоб скинути на нього негатив реформ, мета яких обкрадання країни та народу. Напрямок таких реформ теж задовольнив Хуйла. Криль все зробив за гроші, хапнув свій млрд. та поїхав в Америку на свою віллу Звісно незабаром знову вилізе, такі агенти Хуйлу потрібні.
  8. Які боти домінують? Цікаво взнати тенденцію
  9. Які домінують? Цікаво знати тендецію.
  10. То треба щось таке створити. Наприклад відкрити квоти дописувачів від партій, Наприклад: неофіційно звернутися до партій, що на форумі є квоти на дописувачів від партії, якщо вони зацікавлені, то можуть її заповнити, якщо незацікавлені, квота буде заповнена випадково форумчанином погляди якого більш-менш збігаються з партійними. Дописувач має статус прихильником якої партії він є, чи не партійний. Так, модераторам додасться роботи,вбивати нахабних, брехливих, проплачених ботів та аферистів, але то така робота. Натомість форум наповниться відвідувачами, опонентами та завирує баталіями
  11. Але пазли дійсно не складаються. Уся держмашина вже тиждень рапортує, про запобіганню від теракта до держперевороту у складі однієї людини, дії якої пояснюються дурістю. Нам пообійяли, що будуть виявлені ляльководи, ну почекаємо.
  12. То давайте перелічимо тих хто має інформаційний ресурс генерувати великий обсяг брехні та маніпуляції 1. Діюча влада 2. Інформаційна війна агресора, Росії 3. Гібридна війна п’ятої колони Медведчука 4. Західний вплив. Пункт 2 без коментарів так як у більшості нормальних людей від нього ідіосинкразія. Пункт 4. Окрім проплати якихось грандів окремим СМІ чи журналістам мабуть нічого більше нема. Шустера з’їли. Залишилися пункт 1 та 3 по генерації брехні. У вас є інформація про конфлікти між владою та п’ятою колоною Медведчука? Вони чудово співпрацюють.
  13. Але є питання. Рікою брехні заправляє Медведчук, чи Мінстець? Чи вони так переплелися, що вже то одне ціле?
  14. На що це ти натякаєш, морда медведчуківська? Чи ти там в Америці більше страждаєш за Україну, чим я тут? Чи ти СБУшнік під проксі? То приведи статистику скільки ваших порушили присягу та перейшли на сторону Хуйла з Криму та Лугандону та й ще мусорських захопи до кучі, щоб ми перейнялися додатковим патріотизмом, бо якось не вистачає..
  15. В цих подіях багато чого незрозумілого. Була якась стабільність, коли ці не чіпали тих, а ті не чіпали цих і, як заведено в корупційній системі, чудово співіснували обкрадаючи народ України.. Але рівновага порушена, а мотиви не на поверхні, одне зрозуміло, що справа іде до виборів. Тож можна припустити позитивний та негативний напрямок подій. Позитивний: Порошенко такі в контрах з Хуйлом, та вирішив зачистити тил перед виборами від агентів кацапстану. Це позитивний урок для України. Але враховуючи, що за 25 років існування незалежної України з народом завжди грали в наперстки, то переходимо до негативного напрямку. Негативний:Хуйла Петя задовольняє, то передвиборна програма Петі буде побудована на перемогах над Медвечуком та п’ятою колоною. Доведеться пожертвувати пішаками, але корольку нічого не загрожує. Головне, що за обома ворогуючими силами стоїть одна прокацапська сила.
  16. Список підписантів швидко розширюється. Що звертає увагу, що підписанти не роблять окремі заяви, а додаються до списку. Зрозуміло, що від цієї акції розгону влада втратила, а підписанти додали у рейтингу. Можливо в кулуарах вже відома фігура яка акумулює на себе цей рейтинг і цій фігурі, як Президенту, перейде влада на наступних виборах. Хто це? Гриценко?
  17. Добрий день шановна громадо. Я вже доволі старий дописувач цього форуму та вже приймав участь у запеклих політичних баталіях 2015-2016 року. Після довгої перерви я знову повернувся і прошу прийняти мене для участі в загальних обговорюваннях. Щиро дякую.
×
×
  • Створити...