Перейти до змісту

Вата головного мозга


Recommended Posts

Щоб терористи не плодились? У "ДНР" почали випуск презервативів "Захарівські", "Стрілковські" та "Диверсійні" (відео)

 

Читаючи назву так званих "стрілковських" презервативів "з вусиками", у користувачів, очевидно, повинна виникати стійка асоціація з екс-ватажком слов'янських терористів, бо всі пам'ятають, що Гіркін носить вуса.

 

На окупованому Донбасі у продажі з'явились презервативи "патріотичного" маркування: "Захарівські", "Стрілковські" з вусиками та "Диверсійні", розповідають місцеві мешканці. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на користувача соціальної мережі "ВКонтакте" Дениса Тулінцева, зазначають Патріоти України.

"Вот такие чудесные презервативы продают у нас в Донецке! Патриотично! качественно, недорого! Промышленность работает!", - пише він на своїй сторінці. На

додачу, як доказ, додає фото і навіть відео.

 

 

http://i.piccy.info/i9/bb0ba9d71d99f2e09a454816327ede5c/1455134275/70432/917531/strelkovskie.jpghttp://i.piccy.info/a3/2016-02-10-19-57/i9-9391469/496x604-r/i.gif

 

http://patrioty.org.ua/other/shchob-terorysty-ne-plodylys-u-dnr-pochaly-vypusk-prezervatyviv-zakharivski-strilkovski-ta-dyversiini-video-108192.html

Link to comment
Share on other sites

У Києві при отриманні рекордного хабара чиновник помер від щастя

 

Співробітники прокуратури Київської області спільно з співробітниками Національної поліції намагалися затримати на хабарі начальника одного з відділів Київської обласної державної адміністрації, проте не змогли цього зробити через смерть чиновника прямо під час одержання неправомірної вигоди, повідомляє газета «Кар’єра корупціонера».

 

Як повідомляють в прокуратурі, чиновник вимагав від підприємця 65 доларів США за розміщення реклами на дошці оголошення в холі обладміністрації, в зв’язку з чим той звернувся в правоохоронні органи. Однак під час операції із затримання хабарника, через помилку співробітників прокуратури чиновнику було передано хабар у розмірі 3 млн доларів США, який призначався іншій посадовій особі за зовсім іншою справою.

 

«Коли цей чиновник отримав сумку з хабарем, він дуже зрадів, – повідомив журналістам анонімний співробітник національної поліції, пов’язаний зі слідством. – Побачивши суму отриманого хабара він розцілував підприємця, пригостив його елітним коньяком і став танцювати. Трохи пізніше він несподівано заскочив на свій робочий стіл і від радості намагався зробити сальто, проте посковзнувся, впав і зламав собі шию. Від отриманих травм він помер на місці, щоправда з усмішкою на обличчі.»

 

На цей момент готується офіційне повідомлення з приводу цього випадку, співробітники правоохоронних органів поки не можуть визначити, за якою статтею порушувати справу. Ведеться слідство.

 

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Мяне здзівіў верхні радок рэйтынгу.

Па ўсім відаць, уяўленні ўкраінцаў пра нашы рэаліі вельмі далёкія ад сапраўднага стану рэчаў.

Змінено користувачем Soloviev
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Kleine russische Schweine

 

https://www.youtube.com/watch?v=O2HvFXR8tDQ

http://f2.s.qip.ru/12ssF4SPj.jpg

У них же лица "комсомольцев 20-х годов"ТМ .

http://www.oboznik.ru/wp-content/uploads/2014/03/oo-300x197.jpg

Эксперимент удался у Хуйла удался. Эта блядота готова к войне.

Link to comment
Share on other sites

Мяне здзівіў верхні радок рэйтынгу.

Па ўсім відаць, уяўленні ўкраінцаў пра нашы рэаліі вельмі далёкія ад сапраўднага стану рэчаў.

 

Це апроксимація ставлення до країни загалом, скоригована на звичайне побутове невігластво.

Link to comment
Share on other sites

Суд разрешил РПЦ вернуть часть долга молитвами
12.02.2016 | 13:33

В Нижегородской области арбитражный суд разрешил местной епархии вернуть часть долга подрядчику, установившему котельную, молитвами, пишет Петербургский правовой портал.

Решение было вынесено в рамках мирового соглашения.

В сообщении говорится, что компания потребовала вернуть ей долг за разработку проектной документации для установки котельной. Фирма должна была получить 916 тысяч, но ей было выплачено только 458 тысяч рублей.

Отмечается, что согласно соглашению епархия должна выплатить организации еще 200 тысяч рублей, а также обязуется «возносить молитвы о здравии раба Божиего Арсеньева Ивана Михайловича и раба Божиего Лепустина Сергея Александровича, их семей и благополучии во всех их благих делах и начинаниях».

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Kleine russische Schweine

 

https://www.youtube.com/watch?v=O2HvFXR8tDQ

http://f2.s.qip.ru/12ssF4SPj.jpg

 

Ну, единственное на что я надеюсь что не один из этих пидарасов никада не получит визу в асашай илди европу. тока в гандурас.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...