лєса Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 Валяюсь с грипером... До чего ж паскудно. опа! щєвоєто хворіти надумав?треба, як то кажуть, клін кліном, да...тобто - зміни грипер на еемм... ну, на щось зміни, зрештою... бо нафік той грипер... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 я один прочитал трипер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 я один прочитал трипер? тышо, не знаешь этих детсадовских перекруток?"гриппер и простудифилис" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 я один прочитал трипер? да. ти один. бо ти лашара і олкоголєк.нам за тебе соромно. доведеться тебе перевиховувати. ех... майже зовсім задарма до того ж... за якісь там мізерні 96 австралійських центи в хвилину...сподіватимемось, що воно того варте... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 Консул попав... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 консул, у меня для тебя есть две бутылки вотки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 біжу-біжу... відкриваю!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 *лєса поклала вотку на порозі і жде в засідці, коли концул вирубицця* Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 тю, думала шо туд хтось нові рицепти написАкав, а туд вонаношо флуд пра грипер Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 *граница халадильнег на замке* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 9 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 тобто - зміни грипер на еемм... ну, на щось зміни, зрештою... Хотел с соседским собаком поменяться на блох, а он, цуко, гордо отказался... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 9 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 @consul, хат ты резиновый... А я тебя жалел, да... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 9 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 консул, у меня для тебя есть две бутылки вотки. И даже в организме ниче не дрогнуло... Плохо мое дело, мабуть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 И даже в организме ниче не дрогнуло... Плохо мое дело, мабуть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 9 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 флуд пра грипер Стыыыыдна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 а кто сказал, что я тебя не жалею? жалею... выздоравливай!!! то я просто слово не так прочитал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 9 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 9 листопада, 2014 Стыыыыдна... Їм?да нікада, вони ж бесстижі Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 22 листопада, 2014 Ріцебд йущкі од wtf---------------------------------------Вам нужны будут еще хвостик и плавники.Для навара.Как варить юшку не знаю.Могу рассказать как я из такого набора варю рыбный суп.Хотя мне из форели больше нравится, IMHO.На смеси растительного (любого) и сливочного масла в кастрюле, где будете потом варить, обжариваете лук мелко, морковку кружочками, пертушку и корень сельдерея мелкими кубиками.Если не любите петрушку или сельдерей, ими можно пренебречь.Заливаете водой.Ждете пока закипит и бросаете кубиками картошку.Не много.Просто для плотности супа.Следите, чтобы картошка не бурлила, иначе будет мутным бульон.Через 10 минут кладете в кастрюлю голову с хвостом, а в два слоя марли заварачиваете плавники, кладете туда три лаврушки и пять семь перцев горошком.Связываете марлю ниткой как мешочек, опускаете в кастрюлю, прижимая этот мешочек крышкой.Огонь на минимум иначе голова распадется на куски. Посолить.Варить минут 12.Вынуть мешок с плавниками, лаврушкой и перцем.Бросить в кастрюлю пррезанного укропа.Приятного аппетита. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 22 листопада, 2014 Ріцебт йушкі от Дани-------------------------------------------Та що там ту юшку варити. Тато мій рибак був знатний, а юшку мене варити заставляв. Найсмачніша була з подвійної риби, спочатку закидалася дрібна риба, через 10 хв її виймали і закидали вже більшу, ту що вже в тарілки для споживання йшла.Воду довести до кипіння, додати корінь петрушки, одну морквину цілу розрізану на четверо, пів почищеної цибулини,пару горошин гіркого перцю, два лаврових листочка, на середньому вогні то варимо 10-15хв., далі в каструлю додаємо картоплю порізану на кубики, газ зменшуємо до легкого, варимо 10 хв, і додаємо рибу порізану на порційні куски, варимо 10хв на малому вогні. Щоб юшка не кипіла-бурлила, а тихенько варилася,. Солимо, перчимо, можна дати зелені. Все виключаємо і даємо настоятися хвилин 15.Якщо варимо голову рибячу то закидати можна разом з картоплею, вона дасть більше навару. З голови перед варкою обовязково вирізати зябра, вони дають гірчинку, ну і очі також варто вибрати.А ще якщо є тільки голови, я варю рибну юшку з курячими фрикадельками- смакота. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 22 листопада, 2014 Ріцебт йушкі от Такі---------------------------------- Клуб7 900Re: Кухарі і рибалки, потрібна допомога5 кг. можна частково на юшку, а частково малосольну. http://www.valioruss...livochnyjj-sup/ там ще добавити червону та зелену паприку "квадратиками", можна і без вершків Филе лосося.Соль морская 1-1,5 столов. ложкиСахар 1,5 чайн. ложки Берем филе, аккуратно промокаем рыбу бумажной салфеткой. Морская соль - 1-1,5 столовая ложка- посыпаем филе. Сахар-1-1, 5 чайная ложка.Укроп-можно сухой-1 чайная ложка. Заворачиваем рыбу в вощеную бумагу или бумагу для запекания и кладем в холодильник. Через часа 4-5 переворачиваем рыбку на другой бочок.Через сутки рыба готова. Соль, которая не впиталась просто стряхнуть. Филеровочным ножом разделываем на красивые тонкие кусочки. Перед подачей на стол сбрызнуть соком лимона. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garri Опубліковано 23 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 23 листопада, 2014 (змінено) запікаю м"ясо в рукаві і роблю вінегретберемо молоду свинину чи телятинуу мене молода свинина і м"ясо дуже м"яка частина..його називають "яблочко"натираємо сілю, сумішшю перців, травами різнимипрорізаємо щілини у м"ясі і вставляємо туди часникчаснику можна давати багато, він запечетьсядаємо лавровий лист в рукав і духм"яний перецьм"ясо можна змастити гірчицеюзапихаємо в рукав і в духовкусмачного! http://snova-prazdnik.ru/wp-content/uploads/2012/04/%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B5-770x578.jpg Змінено 23 листопада, 2014 користувачем garri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 26 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 а у меня простенькое домашненькое http://s14.radikal.ru/i187/1411/d1/f1f58d3d6041.jpg с мясом, еслишо http://s018.radikal.ru/i516/1411/c5/115df389870a.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 26 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Блинчеги с мясом... Люблю так же, как и макароны по-флотски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 26 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Блинчеги с мясом... налистники ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 26 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Блинчеги! Так говорили у меня дома. А налистники - какое-то москальско-кулинарийное слово. Эх, пусть будут хоть crepes con сarne, лишь бы их можно было где-то заказать или купить... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 26 листопада, 2014 Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Блинчеги! Так говорили у меня дома. А налистники - какое-то москальско-кулинарийное слово. Эх, пусть будут хоть crepes con сarne, лишь бы их можно было где-то заказать или купить... тюрецептег от моей свекрови давать?блинчеги , когда безо всегоа со всем это налистники 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 26 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Давай, плз. Блинчег, он и в... везде блинчег Правда, я впервые слово "налистник" увидел в Питере в кулинарии. И кста - квадратные и без начинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 26 листопада, 2014 Автор Report Share Опубліковано 26 листопада, 2014 Это только у меня форум тормозит як бэшэный? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts