Перейти до змісту

Клиёнка


Recommended Posts

Валяюсь с грипером... До чего ж паскудно.

 

 

опа! щєвоєто хворіти надумав?

треба, як то кажуть, клін кліном, да...

тобто - зміни грипер на еемм... ну, на щось зміни, зрештою... :nose3:

бо нафік той грипер... 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

я один прочитал трипер? :fp1:

 

да. ти один. бо ти лашара і олкоголєк.

нам за тебе соромно.  :sad:

доведеться тебе перевиховувати. ех... майже зовсім задарма 

до того ж... за якісь там мізерні 96 австралійських центи в хвилину...

сподіватимемось, що воно того варте...  8-)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


тобто - зміни грипер на еемм... ну, на щось зміни, зрештою...

 

Хотел с соседским собаком поменяться на блох, а он, цуко, гордо отказался... 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ріцебд йущкі од wtf

---------------------------------------

Вам нужны будут еще хвостик и плавники.
Для навара.
Как варить юшку не знаю.
Могу рассказать как я из такого набора варю рыбный суп.
Хотя мне из форели больше нравится, IMHO.
На смеси растительного (любого) и сливочного масла в кастрюле, где будете потом варить, обжариваете лук мелко, морковку кружочками, пертушку и корень сельдерея мелкими кубиками.
Если не любите петрушку или сельдерей, ими можно пренебречь.
Заливаете водой.
Ждете пока закипит и бросаете кубиками картошку.
Не много.
Просто для плотности супа.
Следите, чтобы картошка не бурлила, иначе будет мутным бульон.
Через 10 минут кладете в кастрюлю голову с хвостом, а в два слоя марли заварачиваете плавники, кладете туда три лаврушки и пять семь перцев горошком.
Связываете марлю ниткой как мешочек, опускаете в кастрюлю, прижимая этот мешочек крышкой.
Огонь на минимум иначе голова распадется на куски. Посолить.
Варить минут 12.
Вынуть мешок с плавниками, лаврушкой и перцем.
Бросить в кастрюлю пррезанного укропа.
Приятного аппетита.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ріцебт йушкі от Дани

-------------------------------------------

Та що там ту юшку варити. Тато мій рибак був знатний, а юшку мене варити заставляв. Найсмачніша була з подвійної риби, спочатку закидалася дрібна риба, через 10 хв її виймали і закидали вже більшу, ту що вже в тарілки для споживання йшла.
Воду довести до кипіння, додати корінь петрушки, одну морквину цілу розрізану на четверо, пів почищеної цибулини,пару горошин гіркого перцю, два лаврових листочка, на середньому вогні то варимо 10-15хв., далі в каструлю додаємо картоплю порізану на кубики, газ зменшуємо до легкого, варимо 10 хв, і додаємо рибу порізану на порційні куски, варимо 10хв на малому вогні. Щоб юшка не кипіла-бурлила, а тихенько варилася,. Солимо, перчимо, можна дати зелені. Все виключаємо і даємо настоятися хвилин 15.Якщо варимо голову рибячу то закидати можна разом з картоплею, вона дасть більше навару. З голови перед варкою обовязково вирізати зябра, вони дають гірчинку, ну і очі також варто вибрати.
А ще якщо є тільки голови, я варю рибну юшку з курячими фрикадельками- смакота.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ріцебт йушкі от Такі

----------------------------------

 

  •  
  • Клуб
  • 7 900
  • Barbados.png
Re: Кухарі і рибалки, потрібна допомога

5 кг. можна частково на юшку, а частково малосольну.

 

http://www.valioruss...livochnyjj-sup/ там ще добавити червону та зелену паприку "квадратиками", можна і без вершків

 

 

Филе лосося.

Соль морская 1-1,5 столов. ложки

Сахар 1,5 чайн. ложки

 

Берем филе, аккуратно промокаем рыбу бумажной салфеткой. Морская соль - 1-1,5 столовая ложка- посыпаем филе. Сахар-1-1, 5 чайная ложка.

Укроп-можно сухой-1 чайная ложка. Заворачиваем рыбу в вощеную бумагу или бумагу для запекания и кладем в холодильник. Через часа 4-5 переворачиваем рыбку на другой бочок.
Через сутки рыба готова. Соль, которая не впиталась просто стряхнуть. Филеровочным ножом разделываем на красивые тонкие кусочки. Перед подачей на стол сбрызнуть соком лимона.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

запікаю м"ясо в рукаві і роблю вінегрет

беремо молоду свинину чи телятину

у мене молода свинина і м"ясо дуже м"яка частина..його називають "яблочко"

натираємо сілю, сумішшю перців, травами різними

прорізаємо щілини у м"ясі і вставляємо туди часник

часнику можна давати багато, він запечеться

даємо лавровий лист в рукав і духм"яний перець

м"ясо можна змастити гірчицею

запихаємо в рукав і в духовку

смачного!

 

 

http://snova-prazdnik.ru/wp-content/uploads/2012/04/%D0%B1%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B5-770x578.jpg

Змінено користувачем garri
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Блинчеги! Так говорили у меня дома. А налистники - какое-то москальско-кулинарийное слово.  :)

 

Эх, пусть будут хоть crepes con сarne, лишь бы их можно было где-то заказать или купить... :cray1:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Блинчеги! Так говорили у меня дома. А налистники - какое-то москальско-кулинарийное слово.  :)

 

Эх, пусть будут хоть crepes con сarne, лишь бы их можно было где-то заказать или купить... :cray1:

тю

рецептег от моей свекрови давать?

блинчеги , когда безо всего

а со всем это налистники

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Давай, плз.  

 

Блинчег, он и в... везде блинчег  :)

 

Правда, я впервые слово "налистник" увидел в Питере в кулинарии. И кста - квадратные и без начинки  :russian:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...