Перейти до змісту

Клиёнка


Recommended Posts

Я вже закінчив і поставив тушитися.Перша стадія.

-Хамон так само,як вино.Має бути стала температура і вологість.Тому і хамон в ціні дуже відрізняється.Але я майже свинину не їм і тому не готую.Робля вироби з гов"ядини.Їх простіше в"ялити.Свинину треба коптити.Все остальне зісвинини не то.

Link to comment
Share on other sites

Хамон-тут кажуть прошутто-ціна росте в геометричній прогресії до віку-річна витримка-120-150 нога-2річний-400-500(принаймні у нас тут)Вологість і температура критичні в перші 3-4 місяці-потім допустимі коливання.тому робиться закладка жовтень листопад

Link to comment
Share on other sites

бльооо...

сільотку в абєт їдять тіко хто ?

 хто їсть сільотку в абєт ? 

а я скудова знаю, хто йійо йєст?  :consul: 

развє там было написано, што ето я йийо есу?

ето вапще нийя, ето пацтава и клевета!!!  :fp1:

был обед, была сильотка, но пречьом туд леса?  :consul:

 

Сільотка не еда, то закуска! Хотя Лиса збочынка, может и так хомячить

:king2: 

 

Але я на бастурму не поміняю...

где рицэбд, плин?  :consul: 

Link to comment
Share on other sites

так, пакашо ацтавіть всє сільоткі, какави і шо там іщьо била. Фсьо ацтавіть.

Тіпєрь думаім пра сліви. Всьо шо йєсть із сліви - дєлімся ріцептамі.

заранє благадарна.жду.

:girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

так, пакашо ацтавіть всє сільоткі, какави і шо там іщьо била. Фсьо ацтавіть.

Тіпєрь думаім пра сліви. Всьо шо йєсть із сліви - дєлімся ріцептамі.

заранє благадарна.жду.

:girl_sigh:

замаринуй к мясу

возьми любой рецепт маринада

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Сливы можно залить хорошим самогоном, добавить немного сахара и на месяц поставить эээээ... куданить подальше. Получится превосходный ликер. Собсна тактлюбой фрукт можно юзать. Если нет домашней водки, то можно магазинную.

В трехлитровую банку 2/3 фрукта, стакан сахара и под завязку водкой.

главное дать настояться.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...