Прол Опубліковано 21 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 21 серпня, 2014 Какао без селедки, газеты на ветер Памедленй пжласта, я записую! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 21 серпня, 2014 Буркова люблю везде, но отдыхающих не смарел http://films.imhonet.ru/element/190625/movie-online/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 21 серпня, 2014 Я вже закінчив і поставив тушитися.Перша стадія.-Хамон так само,як вино.Має бути стала температура і вологість.Тому і хамон в ціні дуже відрізняється.Але я майже свинину не їм і тому не готую.Робля вироби з гов"ядини.Їх простіше в"ялити.Свинину треба коптити.Все остальне зісвинини не то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 21 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 21 серпня, 2014 Хамон-тут кажуть прошутто-ціна росте в геометричній прогресії до віку-річна витримка-120-150 нога-2річний-400-500(принаймні у нас тут)Вологість і температура критичні в перші 3-4 місяці-потім допустимі коливання.тому робиться закладка жовтень листопад Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 21 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 21 серпня, 2014 Але я на бастурму не поміняю... Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 бльооо...сільотку в абєт їдять тіко хто ? хто їсть сільотку в абєт ? а я скудова знаю, хто йійо йєст? развє там было написано, што ето я йийо есу?ето вапще нийя, ето пацтава и клевета!!! был обед, была сильотка, но пречьом туд леса? Сільотка не еда, то закуска! Хотя Лиса збочынка, может и так хомячить Але я на бастурму не поміняю...где рицэбд, плин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 так, пакашо ацтавіть всє сільоткі, какави і шо там іщьо била. Фсьо ацтавіть.Тіпєрь думаім пра сліви. Всьо шо йєсть із сліви - дєлімся ріцептамі.заранє благадарна.жду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 ис сливы есть павидла и джем... и ещо конфитюр... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 самагонка Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 шщиво? со слив? ты совсем плохой стал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 (змінено) Не получица? Ну шотаж делают? Змінено 22 серпня, 2014 користувачем Сашко Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 ну сливовица... но это же не самогон...попробуй - раскажыш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Я не вмиюТыж министр по хавчику Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 я по добыче хавчика... ну и по пожыранию... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Хавчик обязательно запивать нада.Шоб неподавица 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 так, пакашо ацтавіть всє сільоткі, какави і шо там іщьо била. Фсьо ацтавіть.Тіпєрь думаім пра сліви. Всьо шо йєсть із сліви - дєлімся ріцептамі.заранє благадарна.жду. замаринуй к мясувозьми любой рецепт маринада 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 ну сливовица... но это же не самогон...попробуй - раскажыш...та прям вся трипольщина,та,шо над днепром, испокон веков гонит из слив и груш Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 параска, давай рыцэбд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ливси Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 параска, давай рыцэбд...Рыцебд консулду, а нам с Сашком готовый прадук, канистру. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 я по добыче хавчика... ну и по пожыранию... замаринуй к мясувозьми любой рецепт маринада+пиццот.потом мясо отдай лесе, а сам зожри сливы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 о! препьорлася...у тя на слово хавчег сигнал стоит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Шо, еда в носе застряла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 параска, давай рыцэбд...я самжэнэ не гоню Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 а,главное, сливы можно вялить и сушить Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 тока правєрєниє ріцепти ф студію, пажалуста.а то шо можна здєлать саслів, то ми знаім. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Сливы можно залить хорошим самогоном, добавить немного сахара и на месяц поставить эээээ... куданить подальше. Получится превосходный ликер. Собсна тактлюбой фрукт можно юзать. Если нет домашней водки, то можно магазинную. В трехлитровую банку 2/3 фрукта, стакан сахара и под завязку водкой.главное дать настояться. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 У меня в инструкции по эксплуатации эл.сушки написано, что сливы перед сушкой нужно вывернуть на изнанку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 визуализировал... завис... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts