honey flower Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Сливы можно залить хорошим самогоном, добавить немного сахара и на месяц поставить эээээ... куданить подальше. Получится превосходный ликер. Собсна тактлюбой фрукт можно юзать. Если нет домашней водки, то можно магазинную.В трехлитровую банку 2/3 фрукта, стакан сахара и под завязку водкой.главное дать настояться.пасіба Ксена, папробуйу. Тока ета вотки многа. Пащитаю на бутилку ілі 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 таки да... главное - дать настояцца... но...та ну ево... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiDUS Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Сливы можно залить хорошим самогоном, добавить немного сахара и на месяц поставить эээээ... куданить подальше. Получится превосходный ликер. Собсна тактлюбой фрукт можно юзать. Если нет домашней водки, то можно магазинную.В трехлитровую банку 2/3 фрукта, стакан сахара и под завязку водкой.главное дать настояться.Это наливка, а можно сделать водку из слив с запахом слив...та же ракия...Можно сделать вино, этта песня! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 пасіба Ксена, папробуйу. Тока ета вотки многа. Пащитаю на бутилку ілі 2. -Ми робимо так:весною робимо 200 літрів водного розчиу спирту 40% в великій бочці і при появі кожних ягід(трускавки,чорниці,черешні,вишні,клюква...)засипаємо туди по 2 відра.Окремо робимо те саме на клюкві.На новий рік супер-пупернапиток.Ще одне,вміст спирту тримаємо в кінцевому варіанті 38%. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Вариантов много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Ракия. Такаигадисть. Я турецьку пыла. Тфу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 -Ми робимо так:весною робимо 200 літрів водного розчиу спирту 40% в великій бочці і при появі кожних ягід(трускавки,чорниці,черешні,вишні,клюква...)засипаємо туди по 2 відра.Окремо робимо те саме на клюкві.На новий рік супер-пупернапиток.Ще одне,вміст спирту тримаємо в кінцевому варіанті 38%.ой, це такі маштаби але дякую за рецепт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 херасє ви бухаєтє Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Та да. И это только чтоб новый год встретить Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 А чё. Домашние заготовки. Можно подумать что мы меньше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 На велику компанію...Вистачає на рік. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 а можна до вас у кумпанію... не дуже воно вам тоді вистачить на рік... я майже не п'ю... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ксена Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Глузуэ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Глузуэ.да, і цей глузівник і порадник іногда такі ріцепти дає, шо :66: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 22 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 а можна до вас у кумпанію... не дуже воно вам тоді вистачить на рік... я майже не п'ю...А ми ще багато чого робимо.Я не є великим любителем пива,і тому ніяк не зберуся доробити установку для його виготовлення.Її можна використати для виготовлення віскаря.Колись розповім,як мій друг з Канади,виготовляючи великими партіями віскі,по моїй консультації,чуть не попав на обшук поліції.Настукав сантехнік. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 22 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 Сливы можно залить хорошим самогоном, добавить немного сахара и на месяц поставить эээээ... куданить подальше. Получится превосходный ликер. Собсна тактлюбой фрукт можно юзать. Если нет домашней водки, то можно магазинную.В трехлитровую банку 2/3 фрукта, стакан сахара и под завязку водкой.главное дать настояться. На кг фрухты полкило сахару и литр водки. В темное место и каждый день встряхивать первые 2 недели. Делал даже из манго и ананасов, получается душевнейший продукт для дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 22 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 22 серпня, 2014 -Ми робимо так:весною робимо 200 літрів водного розчиу спирту 40% в великій бочці і при появі кожних ягід(трускавки,чорниці,черешні,вишні,клюква...)засипаємо туди по 2 відра.Окремо робимо те саме на клюкві.На новий рік супер-пупернапиток.Ще одне,вміст спирту тримаємо в кінцевому варіанті 38%. А када кончится пойло, можно еще и ягоды склевать. Скууусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 23 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 23 серпня, 2014 Та да. И это только чтоб новый год встретитьзато сколько они их, годей, уже встретили один за одним! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantagio Опубліковано 23 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 23 серпня, 2014 Жену абс,подруга прислала свіжий полин з Поділля.Тестую і кайфую!3.14здєц!Як гребе!Тільки так колись оригінал хранцузький і то я би не порівняв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 24 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 А штотакое все молчат? Дело-то к обеду Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аліє Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 А када кончится пойло, можно еще и ягоды склевать. Скууусна Колись я зклювала ягідки... Ага. Ті хто пив, були тверезіші від мене. Я не пила, тільки ягідки. Ото гребонуло.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 24 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 Я малым когда-то поклевал Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 а где вообще праздничьное меню?што за беспредел? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 кран-коласухарикисыр с плесенью Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 а у мну голова болит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 гильотина, не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 ну вот и хто ты поле етого? а я еще собиралась благосклонно пожрать то,што в твоем меню будет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 у тя глоова болыть... какое жорево???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 штобы голова не болела, в йийо нужно жраць. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consul Опубліковано 24 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 24 серпня, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts