Jump to content

Чи потрібна на ФУПі 5 колона?

Guest Хома
 Share

35 members have voted

1. 1. Чи потрібна на ФУПі 5 колона?

• Так
      11
    • Ні
      24

Recommended Posts

Для начала надо было перестать вешать ярлыки на кого бы то нибыло, Господа зачем уподобляться слабакам? Конечно нужны разные люди с разными мнениями, а вот ботов я бы убирал.

• Upvote 1

Для начала надо было перестать вешать ярлыки на кого бы то нибыло, Господа зачем уподобляться слабакам? Конечно нужны разные люди с разными мнениями, а вот ботов я бы убирал.

+

там много есть одиозно-неадекватных с элементами хамства, а те, с которыми можно вести конструктивную дискуссию - why not? правда их там единицы, к сожалению :(

• Upvote 1

Guest Хома

Тоже согласен с Хозей.Добавить в голосовалку пункт адекватных россиян.

Адекватных надо и так запускать, это ж не вопрос. 

согласен.первый признак слабости-это грубость,то есть навешивание ярлыков  и палочное единообразие.возражать не сметь,а то тут же повесим тебе бирку "пятая колонна".в результате  заповедник туповатых пионеров-троллей,говорящих лозунгами темников 

не знаю...форум переросте знову в постійні дастіженія вєлікай расії і вихвалляння царя

на ФУПі старому від того засирання тошнить

не знаю...форум переросте знову в постійні дастіженія вєлікай расії і вихвалляння царя

на ФУПі старому від того засирання тошнить

дійсно так. останнім часом не дуже часто і відвідував форум, бо ... якесь відчуття огиди було від цих "таваріщєй".  

Guest Хома

дійсно так. останнім часом не дуже часто і відвідував форум, бо ... якесь відчуття огиди було від цих "таваріщєй".  

Отож, а зараз нам проїдають мозок шо АНІТОЖЕЛЮДІ!!!!!111111

Для начала надо было перестать вешать ярлыки на кого бы то нибыло

А як бути з кацапськими окупантами? 

Щодо 5-ї колони, то вона на форумі необхідна. 

Ворогів треба вивчати.

З одного боку громадяни Росії можуть реєструватись тільки з правом дописувати в розділі Міжнародні відносини. З іншого боку ФУП не заточений тільки на внутрішню політику... хз... в умовах воєнної агресії мабуть потрібні тільки ті, хто засуджує агресію. Інші - в міжнародні відносини.

5 колона - это настолько туманное определение, которое можно навесить на любого - от свободовца до синяка... Шизоидная охота на ведьм ни к чему хорошему не приводит - примеры перед глазами - ДД, СУП...

• Upvote 1

потрібно зробити відповідний фейс контроль, в штати чи єс теж візи не всім підряд відкривають, хочемо порядку тут теж потрібно слідувати подібному принципу.

ФУПу потрібен ФУП як він є.

Буває, достатньо почитати 10 постів т зв. "бригадних" - і вже чітко знаєш позицію москалів, новинами цікавитися вже нема сенсу.

Звісно, якийсь фільтр потрібний...

Щодо 5-ї колони, то вона на форумі необхідна. 

Ворогів треба вивчати.

Ну хіба для цього ;) Щоб ворога знати. Але хіба, щоб їх знати, обов'язково пускати на ФУП? Може, достатньо просто почитати фор-уа або севастополь-інфо? :D

Share

• Create New...