Перейти до змісту

Сили АТО почали відводити озброєння


Olegik

Recommended Posts

Доси дрищ невдаху сітізена болить.пукан не зажив.зрадив таким його надіям (тільки сітізен не розуміє,що тобули його очікування і його оцінки пасічника.а не реально пасічникові) :fp1:  тепер наш громадянин вирішив в другу крайність вдатися-хаяти все і вся .....і знову біля розбитого корита і без настрою.І завтра-післязавтра буде тут "битися" з таким же наслідком-настрій вниз,депресняк,злість на всіх,хто не так думає.прокльони і вишукування блох в "шкурі не вбитого ведмедя".А гривня піде у вільне плавання ,то може і припадок схопити нашого істрика на кожен день.переживаю за пацана :(  :D .

Очень интересные домыслы, вот только ко мне не имеют никакого отношения. То, шо Юш -ничтожество я понял еще 2005 году, в отличиие от тебя и тебе подобных, что до последнего дня с пеной у рта доказывали, что альтернативы этому мудаку нет. Сейчас то же самое, только место Юща у вас занял Петя. Но есть одна неувязочка - народ поумнел и 5 лет ждать уже не будет, а ты и тебе подобные опять станут 2%ными маргиналами  :)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  Сітізен  . Цинік тіпа з штатів  . Никаїться  за проксі  . Нахєр  його  вообщє слухати ?  Гнида яка ховаїться  навіть на цьому форумі не достойна  навіть  уваги . Хай  бельбоче  .

Дезінформатор  він  . 

Link to comment
Share on other sites

  Сітізен  . Цинік тіпа з штатів  . Никаїться  за проксі  . Нахєр  його  вообщє слухати ?  Гнида яка ховаїться  навіть на цьому форумі не достойна  навіть  уваги . Хай  бельбоче  .

Дезінформатор  він  . 

Да я в курсе, что ему в Штатах болыть за Украину. Я его по ФУПу знаю. :gigi:

 

Онако, продолжим по теме топика. Петя готовит почву для Минска-3?

 

 

ИС

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».

Не смотря на заверения главарей террористов «ЛНР» и «ДНР» об отводе значительной части тяжелых вооружений от разграничительной линии на Донбассе (на 24.02 - якобы 156 ед. ствольной артиллерии и 40 РСЗО, на 25.02 - 180 ед. ствольной артиллерии и 18 РСЗО, на вчерашний день, 26.02, в «ЛНР» заявили об отводе 80% тяжелых вооружений), эти заявления не соответствуют действительности. На 26.02, по данным группы ИС, российско-террористическими войсками было отведено лишь порядка 10-15 % от указанной численности вооружений. Причем отвод вооружений террористами производится не на оговоренные Минскими договоренностями расстояния, а с тем расчётом, чтобы вернуть их на исходные позиции в течении 30-40 минут.

 

1655569_651884058273586_8528104887663294

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Бойовики відводять важке озброєння від лінії фронту на невелику відстань і можуть за півгодини повернути техніку на вихідні позиції.

 

Про це сказав спікер АТО Андрій Лисенко на брифінгу.

 

"Бойовики відводять свою техніку лише частково і на відстань, яку можна подолати протягом 30 хвилин. Крім того, за словами спікера спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Майкла Боцюрківа, місія досі не має чіткої інформації з приводу номенклатури військової техніки і подальшого розміщення військових озброєнь, що унеможливлює моніторинг відведення техніки бойовиків", - повідомив він.

 

За інформацією розвідки, під виглядом відведення важкого озброєння бойовики здійснюють передислокацію і ротацію, зміцнення оборонних ліній, нарощування угруповань військ, посилення позицій для ведення прифронтової розвідки.

 

"Зокрема, з міста Дебальцеве військову техніку і живу силу бойовиків передислоковують у район населених пунктів Піски, Мар'їнка і Широке. А з міста Брянка в бік Дебальцевого пройшла колона, яка включає близько 100 одиниць техніки", - додав він.

 

Напередодні, за словами Лисенка, колона РСЗВ "Град" та іншої військової техніки - загалом до 50 одиниць - попрямувала з Донецька в бік Маріуполя.

 

При цьому через залізничну станцію Іловайськ прибувають потяги з території РФ з військовою технікою, боєприпасами і паливно-мастильними матеріалами.

http://ukr.lb.ua/news/2015/02/27/297015_shtab_ato_boyoviki_mozhut_povernuti.html
Link to comment
Share on other sites

 

Керівництво держави вирішило відвести важке озброєння від лінії фронту.

"Прогнозую два можливих сценарії. Перший: Путін скористається цим і піде у наступ і другий - Путін 100% цим скористається цим і 100% піде у наступ."

А тепер питання до усіх любителів безхребетності Порошенка. Не до нього, а саме до Вас. Ви, ті які сидите в мирних містах, через телевізор воюєте і даєте свої безкорисливі аналітичні прогози: "За що загинув Тарас, Андрій, Степан, Іван, Антон і ще тисячі хлопців, за що ?"

Порошенко знову підписав мирний план, ми припинили вогонь, відводимо важке озброєння, але тоді чому сьогодні на Львівщині хоронимо чергового бійця? Нема миру, не втішайте себе ілюзіями. Єдине, чого Порошенко домігся, це те, що всім стає всерівно, що хлопці далі гинуть, адже ми не стріляємо. Але зате в нас стріляють.

P.S. Слава Героям України, а прихильникам шоколадного президента і міністерського кролика - ГАНЬБА! Не вибрали б ви їх, війна давно вже б закінчилась і не гризли б зараз собі лікті через курс долара.

"... всі дуже хотіли жити по-новому, але ніхто не захотів поцікавитись, як це жити по-новому в розумінні Порошенка з Яценюком..."

Це Парасюк

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Я просто не люблю, коли  перекручують те, що я кажу і приписують мені те, що я не казав...

а я ніколи нічого не кажу від нічого робити. Сподіваюсь це зрозуміло...

 

Совершенно не очевидно, по-моему Вы крайне заполитизированы для того что бы быть независимым экспертом

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Щось незрозуміло.

 

Україна починає відводити 100-міліметрові протитанкові гармати.

Але ж кацапи свої сотні танків не відводять. 

Бачу так, що барани спилюють свої роги, 

бо вовки пообіцяли здати зуби на склад.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...