Перейти до змісту

ВСЕ ТАКИ БУДЕ ДОПОМОГА


honey flower

Recommended Posts

http://24tv.ua/news/showNews.do?zbroya_dlya_ukrayini_hto_chim_i_yak_nam_dopomozhe&objectId=554257

 

 

США вирішили відвантажити Україні трохи військової техніки. Проте, як і раніше, ані США, ані НАТО не готові надавати летальну зброю для України. Натомість Президент наполягає на тому, що кожна країна, що є членом НАТО, може допомогти самостійно.

Допомога США

Американські броньовики та дрони прямують у зону АТО. Сполучені Штати таки відвантажать Україні трохи військової техніки. Щоправда про омріяні українськими військовими протитанкові ракетні комплекси Джевеліни та іншу летальну зброю не йдеться. У Білому домі вирішили обмежитися технікою, яка не стріляє.

Поки на Донбасі хоч і хитке та перемир'я, США витратять кошти на броньовані автомобілі Хамві. Загалом йдеться про 230 одиниць транспорту, а також дрони, системи зв'язку та радіоелектронної боротьби, контрартилерійські радари, прилади нічного бачення та інші нелетальні засоби. Хочеш миру – готуйся до війни. Цю істину добре засвоїло й українське командування, яке тимчасове перемир’я на Сході використовує для підвищення власної обороноздатності.

Українські військові переговірники продовжують регулярно навідуватися до Америки, намагаючись переконати партнерів надати Києву більш серйозну допомогу – у вигляді сучасного летального озброєння. Втім, у США до цього поки не готові. У Білому Домі побоюються, що зброя лише підштовхне до більшого кровопролиття на Донбасі.

Допомога НАТО

Схожа позиція і у керівництва НАТО: зброю давати не хочуть. Водночас заявляють – кожен член альянсу може самостійно вирішувати, чи постачати Києву бойове обладнання. А от передати щось, що не здатне вбити – це без проблем. Хоча і щодо нелетальної зброї є свої застереження.

Втім, вчора Петро Порошенко заявив про певні домовленості з країнами НАТО.

У нас зараз укладені договори про постачання зброї, в тому числі й летальної з 11 країнами ЄС. Але зараз називати ці країни я не буду,
— сказав він.

Також у НАТО є певні побоювання стосовно допомоги Україні. Про це заявив Борислав Береза, посилаючись на досвід США з Іракською армією.

До прикладу, зі схожим інцидентом, втратою переданої зброї, Сполучені штати зіткнулися в Іраку. Під час наступу терористів з Ісламської держави урядові війська, втікаючи, покидали техніку на полі бою. Таким чином ісламісти отримали сучасну американську броньовану техніку, про знищення якої ніхто не подбав.

 

Можна переглянути відео за посиланням

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

Европидары продавать не прочь. Но это не помощь, а коммерция. Помощь бывает только бесплатной. Да и откуда у нас деньги на закупку?

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Ющ вчера у шустрого рассказывал, де взять. Правильно, между прочим, рассказывал. Но ворон ворону ...

где где, пенсианеров резануть и комуналку + проезд поднять..на большее пока мозгов(или желания) нефатает...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ющ вчера у шустрого рассказывал, де взять. Правильно, между прочим, рассказывал. Но ворон ворону ...

Это тот ющ, что водителем у ахметова подрабатывал, пота ахметов на заднем диване сидел?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...