Перейти до змісту

Український виробник. Конкурентноздатний в Україні?


GAMER

Recommended Posts

Затронули тему країнського виробника в плані "Підтримай українське". Чи варто брати своє чи все ж таки імпорт хоч і дорожчий, але надійніший? При всьому моєму бажанні - захистити відчизняного виробника в споживчому секторі не зміг. Допоможіть! Назвіть, яка продукція якого українського виробника не гірша (але дешевша) за імпортного.

 

Link to comment
Share on other sites

Практично уся хавка і випивка. Дещо з одежі та взуття. Дещо з побутової хімії. Засоби гігієни - наприклад туалетний папір, вологі серветки. Дуже багато чого з будівельних матеріалів. Дитячі іграшки. Меблі. Да загалом багато усього.

Link to comment
Share on other sites

Иногда стоит покупать что-то подороже и похуже, зато свое.

Меру в этом тоже нужно знать, чтобы не создавать мотив делать работу на тяп-ляп за бешеные деньги.

Как-то так

Link to comment
Share on other sites

Це й був привід до обговорення :)

 

Я розумію, що рекламувати чужий продукт не хочеться, але може спробуємо, раз самі себе розрекламувати не можуть?

 

Наприклад: одежа від....

меблі від ....

їжа від ....

Особисто мене цікавлять дитячі речі. В тому числі й дитяча каляска. От думаю б/у імпорт чи наше.

Link to comment
Share on other sites

дитяча каляска. От думаю б/у імпорт чи наше.

 

интересно, а что теперь авиазавод выпускает вместо "горбатого детства"?

кста, неплохая коляска была

и прочная,шописец

потом в ней цемент возили

Link to comment
Share on other sites

Постельное бельё, одеяла и подушки Ярослав.

Дорогие серии постели ничем не уступают импортным аналогам.

Хвалёная дареная ЛаСкала у меня пришла убогий вид за два года.

И уехала на дачу.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Наприклад: одежа від....
брала обувь тут и тут - по ценам я б не сказала что так уж страшно, а особенно когда глянешь на магазины в наших камышах, где главный принцЫп "берите шо дают", где галимый кожзам из китая продают как итальянский бренд по ценам "акуетьдажесоскидкой", то лучше я в сапогах из Харькова или Днепра побегаю...

 

в Харькове и одежду вполне носибельную шьют, офисные варианты очень даже ничьотак, брала через разные СП, потому ссылку не вспомню...

Link to comment
Share on other sites

Одяг для доці наш український купували, фірм не пам'ятаю, але досить добре носиться, собі черевики купила ось тут http://kasandra.ua/ , задоволена і ціною і якістю, продукти харчування також купую багато, соки люблю Галіцію, йогурти наші місцеві, молочку усю, з косметики купувала цієї фірми http://yaka.kiev.ua/uk

 

Тут є багато наших виробників http://madeinua.org/catalog/

Змінено користувачем Дана
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ой, ну буває

 

Та так, але...

В класі моєї дитини ніхто, ну ніхто не каже "візок", всі вживають виключно "каляска".

І з ким боротися за чистоту української мови? З дітьми? Звісно, ні. Діти розмовляють, як батьки, а батьки - а шо батьки...

 

Ой, ну буває

 

Так і живе країна

Link to comment
Share on other sites

В потребительском 90% строй материалов. Отличная у нас швейка Китай сосет писю по качеству но он дороже. А тот который не сосет, еще дороже украинского.

Link to comment
Share on other sites

Ценовая конкурентоспособность украинского производителя в Украине в большинстве случаев объясняется всего лишь высоким таможенным барьером - реальные цены на европейские товары существенно меньше, чем цена, за которую их продают в наших магазинах. Сравнение качества также, как правило, не в нашу пользу, если сравнивать не то, что нам завозят, а то, что там продают.

Когда Соглашение об ассоциации с ЕС вступит в силу в полном объеме, наш товар медленно, но уверенно с наших полок будет вытеснен. Единственное, что имеет шанс это остановить, - очередная серьезная девальвация. Да и то не факт, судя по событиям последнего года.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Товариство! В нашій країні ніхто нічого не виробляє..так от я яскравий представник вмираючого виду...я ВИРОБНИК! Допоможете мені - допоможете украінському виробнику. Мені потрібен збут продукціі. НЕ ГРОШІ!
До війни..можна сказати у минулому житті(( я виготовлювала такі дитячі меблі...Це ігровий комплекс "Фортеця"... Дизайн цілком і повністю мій. І виготовлювала своіми руками..звісно не одна) Цей ігровий комплекс весь м"якенький..з усіх боків і всередині. Зроблений по принципу м"якої мебелі (фанера, ДВП, дерево, поролон) Він дуже масштабний. Довжина 4м..висота 2м...Купляли такі ігрові комплекси у дитячі садочки і мами у немаленькі дитячі кімнати.
Так от...шукаю партнерів, щоб налагодити продаж ігрових комплексів. Можливо хтось пов"язаний з меблевим бізнесом.. Можливо хтось має площу, щоб виставити комплекс і таким чином продавати його... Може хтось має ще якісь ідеї і зможе розкрутити цю тему і заробляти. 
У нас запрацювала зона вільноі торгівлі з ЕС? Можливо там цікаві такі неординарні речі украінського виробництва) Можете прогуглити..ніде подібного немає..на іноземних сайтах також.
І це ще не все) Ще виготовляємо автівки для дітей...виставлю пост з фотками пізніше..
ПІДТРИМАЙТЕ УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА (по сумісництву волонтера))
Прошу РЕПОСТ
мій тел 0962800800 Аліна Подолянка

 
 
Link to comment
Share on other sites

Купляю некаторыя украінскія камплектуючыя. Па кошце трохі таннейшыя, а па якасці не горшыя за іншы імпарт. Замову апрацоўваюць хутка і якасна, высылаюць на наступны дзень пасля падычы заяўкі. Я больш чым задаволены. Дакладна ведаю, што і мае калегі-канкурэнты :) таксама набываюць тыя камплектуючыя ва Украіне.

Link to comment
Share on other sites

В нынешнем состоянии государства, отечественный производитель не конкурентоспособен, без "крыши". Слишком все забюрократизировано и слишком много надо отстегивать. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...