Перейти до змісту

Саакашвіліада...


pozitiff

Recommended Posts

..."Грузини передали залізобетонні документи прокуратурі. Арсен Аваков через міграційну службу їх реалізував (знаходиться у підпорядкуванні МВС – УП), дав вмотивоване подання. Що робити президенту? Захищати і цим самим порушувати закон, чи прийняти формальне рішення? Президент обрав друге", – пояснює УП співрозмовник в оточенні Порошенка...

 

Ще у листопаді минулого року, незадовго після відставки Саакашвілі з посади голови Одеської облдержадміністрації, що він обійняв наступного ж дня після отримання громадянства, а саме – 30 травня 2015 року, джерела УП повідомляли, що в оточенні президента розглядали різні варіанти того, як позбутися Саакашвілі.

 

За словами співрозмовника, спочатку розглядався варіант позбавлення Сакашвілі громадянства України, але потім виявилося, що це практично неможливо (Україна за міжнародними зобов'язаннями не може позбавити громадянства особу, у якої немає громадянства іншої країни, Саакашвілі, як відомо, позбавили громадянства Грузії – УП).

Через це нібито виник ще один варіант "позбутися Саакашвілі" – видати його на запит грузинської сторони. До цього часу генпрокуратура України відмовляла Грузії у видачі Саакашвілі.

 

"Є люди в оточенні президента, які ненавидять Саакашвілі та зараз роблять усе можливе, аби його в країні не було. Але й президенту є на що ображатися – він не виконав деякі обіцянки, – пояснював тоді співрозмовник. – Я не знаю чи наважаться вони на це, але цей варіант дійсно розглядався".

 

Час показав, що Порошенко таки наважився позбавити громадянства людину, з якою, як він розповідав сам, потоваришував ще під час навчання в інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де вони з Саакашвілі були однокурсниками.

Річ у тім, що Міжнародна конвенція, яка не дозволяє позбавити людину громадянства, якщо воно в неї одне, містить один-єдиний виняток – у випадку, коли вона подасть неправдиві відомості про себе або приховає важливі факти. Отже, підстава у президента законна, але Порошенко не міг не знати про кримінальні справи проти свого друга, коли на початку 2015 року запросив його очолити Міжнародну раду реформ...

 

"Слухайте, це дурниця. Вони ж прекрасно знали, хто такий Саакашвілі. Ніяких судимостей не було, було переслідування в Грузії. Жодна європейська країна цього не визнавала, але чомусь визнав Порошенко", – підкреслює Саквералідзе...

 

"Тепер паспорт Саакашвілі має бути анульованим, відповідна інформація з’явиться в світовій еміграційній базі і далі все залежить від нього. Тепер він стане особою без громадянства, тому він може подавати прохання на притулок в країні, де зараз знаходиться", – говорить співрозмовник в оточенні Порошенка.

Якщо так, то Саакашвілі може лишитися в США. А це означає, що як мінімум ще одного подразника Порошенко позбувся.

 

Схоже президент знайшов ефективний спосіб усунення політичних конкурентів через процедуру позбавлення громадянства. Порошенко демонструє, що він в цій країні господар – може видати паспорт, може забрати.

Це мало чим відрізняє його від попередників, які так само застосовували вибіркове право щодо своїх опонентів.

Чим це закінчилося – країна добре пам’ятає. Тільки чомусь у політиків коротка пам’ять і велика впевненість, що в їхньому випадку все зійде з рук.

 

Отсюда: http://www.pravda.com.ua/articles/2017/07/27/7150643/

Link to comment
Share on other sites

Кстати, вы же понимаете, что в кейсе Саакашвили–гражданство Петр Алексеевич ещё и не кисло заработать планирует?

Если удастся выменять у грузинов Саакашвили на Черновецкого, то с "космоса" здесь можно струсить колоссальные деньги путём продажи ему его же уголовного дела.

Не зря же именно сейчас его так активно взялись расследовать.

Юрий Витальевич в таких продажах, говорят, специалист.

Link to comment
Share on other sites




"АП: Порошенко поддержал прекращение гражданства Саакашвили"


естественно, это никакой не "рубикон", не повод для майдана и т.п. эта тема уйдет из инфопространства, как уходили многие не менее резонансные.


это просто симптом заболевания. называется - дезориентация. когда ты для себя вроде как поступаешь логично, а по факту творишь черти что.



твое окружение поддакивают "правильное решение!", "так и надо". и ты думаешь, что да - все правильно сделал.


и так шаг за шагом, шаг за шагом. ты думаешь что в правильном направлении, а на самом деле хз куда.


а потом в какой-то момент "шаги" накапливаются, хренакс - и все наворачивается. поддакивальщики разбегаются. пелена спадает. ты смотришь по сторонам и вообще не понимаешь как сюда попал.


хреновый это симптом в общем.




  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що позбавлення колишнього голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі громадянства України негативно позначиться на репутації держави в світі.

Про це він сказав в коментарі ТСН.ua.

"Позбавлення громадянства Саакашвілі – це ганебна пляма на репутації нашої держави. Ще більш ганебним є те, що, незважаючи на прагнення до Європи, реалізовано це в "кращих" радянських традиціях", – говорить Коломойський.

На думку олігарха, "тільки історія дасть оцінку, позитивний він герой для України чи ні".

"Особисто я можу сказати тільки те, що з ним не було і, сподіваюся, не буде нудно. І неважливо, якими мотивами він керувався, коли розворушив наше сонне царство", – заявив він.

За словами Коломойського, що якщо його самого, можливо, коли-небудь позбавлять громадянства, то йому буде почесно опинитися в списку поряд з Саакашвілі.

"Якщо мене коли-небудь позбавлять громадянства, то присутність в його компанії буде дуже почесним. Також, як за радянської влади, для тих, кого позбавляли громадянства, почесно було опинитися в компанії Солженіцина, Бродського, Аксьонова, Ростроповича і Вишневської", – міркує олігарх.

Як відомо, раніше Саакашвілі і Коломойський неодноразово критикували один одного і з'ясовували стосунки в судах.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/07/27/7150656/

 

=====

В свое время на ФУПе блистала ТП по имени Татьяна. Сегодня там подняли ее старинную тему с прогнозом "юльки и коломои выпихнут из страны нашего с Петром Алексеичем Мишу".

 

Сбылось.

Снова.

Как всегда.

Змінено користувачем mick
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:pleasant:

 

У середмісті Київ ось-ось розпочнеться ХреснаХода. У парку Володимирська гірка зібрались вже близько 6 тисяч вірян.

У середмісті Києва ось-ось розпочнеться Хресна хода. У парку Володимирська гірка зібрались вже близько 6 тисяч вірян.Хресна хода відбудеться у межах заходів з нагоди відзначення Дня Хрещення Русі, які триватимуть протягом двох днів. У цей період за порядком у столиці стежитимуть близько 3,5 тисячі працівників Національна поліція України та військовослужбовців Національна гвардія України.

Правоохоронці закликають учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не піддаватися на провокації та сприяти правоохоронцям у виконанні службових обов’язків щодо охорони порядку.

Поліція Києва

Link to comment
Share on other sites

я не понял. Сааку можно просто так лишить гражданства а сепаров нельзя? 

 Так ,  від  позбавлення  Міхо  громадянства Путін  отримав  задоволення  ,  а  сепаратистів трогати неможна ,  щоб Путіна на засмучувати . Підарошенко не засмучує  Путіна . Ато ,  панімаєш  на вєлікую срану  славамі Лєрмантава - пращай . 

Link to comment
Share on other sites

 

Кстати, вы же понимаете, что в кейсе Саакашвили–гражданство Петр Алексеевич ещё и не кисло заработать планирует?

Если удастся выменять у грузинов Саакашвили на Черновецкого, то с "космоса" здесь можно струсить колоссальные деньги путём продажи ему его же уголовного дела.

Не зря же именно сейчас его так активно взялись расследовать.

Юрий Витальевич в таких продажах, говорят, специалист.

 

 

Виміняти неможливо, Міхо перебуває закордоном.

Link to comment
Share on other sites

 

Вже четвер, тому можу відверто висловитись щодо того пиздецю, який відбувається зараз у центрі.

Що це таке, людоньки? 
Знову автобуси з бабками, знову попи московські.

Яка хресна хода? Куди? Чому? Чому у робочий день посеред тижня? Чому перекрили усе, тупо усе?

Стоїть все. Всюди пекло та плач, страждання та розпач водіїв.

Чому у нас такі преференції для Московського патріархату? Тому що у нас Клички хрестять там дітей Шуфрича? Забезпечення цього дійства іде за рахунок міського бюджету? Якого хуя, шановні?

Їбать ви уроди.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  Що ,  раділи що типу  від кацапстану "ідьом  в  вєрном  направлєніі" ?  Хуя !  Кацапстан і  московькі  попи  тут  ,  ще й  селігер на Хрещатику  влаштували .

 

 БУ  ГА  ГА  ГА  ГА ААААА  .А далі  сльози  ...

Link to comment
Share on other sites

Системный подход

 

 

ГПУ розслідує справу проти керівництва і службовців НАБУ

1906 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Четвер, 27 липня 2017, 12:39

Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за "численними фактами кримінальних правопорушень керівництва і службовців Національного антикорупційного бюро".

Про це йдеться у відповіді Генпрокуратури на запит "Українських новин".

Зокрема, розслідуються факти: внесення завідомо неправдивих відомостей в офіційні документи та їх використання; зловживання службовим становищем службовцями НАБУ; ухилення від сплати податків, що призвело до ненадходження до бюджету значних коштів, а також інші факти - за ч. 4 ст. 358 (підробка документів), ч. 4 ст. 190 (шахрайство), ч. 1 ст. 367 (службова недбалість), ч. 2 ст. 387 (розголошення даних оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування) Кримінального кодексу.

У той же час відзначається, що повідомлення про підозру нікому не виносилися, запобіжні заходи не обиралися.

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура почала розслідування щодо заступника директора НАБУ Гізо Углави за підозрою в ухилянні від сплати податків і приховуванні громадянства Грузії при прийомі на роботу.

Link to comment
Share on other sites

https://www.facebook.com/Ruhnovihsyl/videos/1828668674113631/

 

РУХ НОВИХ СИЛ зараз у прямому ефірі.
11 хв. · 

Обговорюємо подальший план дій

 

 

Please wait.. Loading

 

Змінено користувачем Алиса
Link to comment
Share on other sites

Повертаюсь  до Саакашвілі.  Виявляється  усе  під  контролем.  Саакашвілі  підвищить  рейтинг  і  в результаті  він  знизиться  в  інших  опозиціонерів.  :)

Розтлумачив  якийсь  експерт  по  Ньюсвану. Юльці  хана.

Link to comment
Share on other sites

от хто цих сук пускає на Володимирську гірку?

коли було хрещення, кацапів же ще не було

Але  жиди  вже  були. (Для  тих,  хто  не  любить  самоназву  "жид",  хай  буде  євреї  :) )

Link to comment
Share on other sites

А почему вы лепите в эту ветку церковное?

 

Так получилось, что это сборище - противовес митингу в защиту демократии от очередного "оступившегося".

В одно время, да еще и почти в одном месте.

На митинге - сотня или две людей, на сборище РПЦ - тысячи (кажется, даже десятки тысяч).

 

Хорошая иллюстрация наших грандиозных перспектив.

==

 

Справочка:

 

На вече собралось около двухсот участников, вече охраняет полиция.

https://censor.net.ua/n449394

 

Хресна хода: На Володимирській гірці в Києві зібралися близько 10 тисяч віруючих УПЦ МП

http://nv.ua/ukr/ukraine/events/na-volodimirskij-girtsi-v-kijevi-zibralisja-blizko-10-tisjach-virujuchih-upts-mp-fotoreportazh-1558427.html

В связи с религиозными мероприятиями перекрыты некоторые центральные улицы Киева - Крещатик (от Европейской площади до Майдана Незалежности), Европейская площадь, Владимирский спуск (от Европейской до Почтовой площади).

Меры безопасности в центре Киева усилены.

https://censor.net.ua/p449389

Для охорони громадську безпеку і порядку 27-28 липня планували задіяти близько 3000 правоохоронців.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/07/27/7150650/

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Так получилось, что это сборище - противовес митингу в защиту демократии от очередного "оступившегося".

В одно время, да еще и почти в одном месте.

На митинге - сотня или две людей, на сборище РПЦ - тысячи (кажется, даже десятки тысяч).

 

Хорошая иллюстрация наших грандиозных перспектив.

Митинг скорее спонтанный, да и никаких офдокументов адвокатам не выдали пока.

Будут подавать аппеляцию, после получения.

 

А вот ход... там же пенсы, к тому же еще и свезенные с разных городов. И готовились к нему МП давно.

Link to comment
Share on other sites

А Міхо шо ж, і скайпом до соратників не звернувся? М-да...

 

М-да... это вот это пешение Пороха. гнильцой тянет.

Никогда не была ярой сторонницей Сааки, но он имеет право быть.

Да и вот это...

20430070_1078390288959054_63250117336099

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Повертаюсь  до Саакашвілі.  Виявляється  усе  під  контролем.  Саакашвілі  підвищить  рейтинг  і  в результаті  він  знизиться  в  інших  опозиціонерів.   :)

Розтлумачив  якийсь  експерт  по  Ньюсвану. Юльці  хана.

"експерт"? В політиці це працює зовсім не так, як йому хочеться. Якщо Тимошенко не підтримає Саакашвілі, то втратить і вона, і він. Підтримає - додасть обом і нам усим.

Обнадіює, що з мітинга просто на старті лунають заклики до єдності під державним прапором і нарешті не фальшиво звучить Слава Україні - Героям слава!

Не знаю на що розраховував порох, але створена ним ситуація мусить спрацювати з точністю до навпаки. Принаймні, стане очевидною для багатьох істина, яку дотепер бачила меншість - хто на боці банди, а хто проти.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...