Перейти до змісту

Блокада на Чонгаре


Людоедка

Recommended Posts

Правый сектор

 

Пс херсонский гнать куям. Тут попался фб одной девочки активистки, приехала поддержать. Она мулаточка. Так якэсь гимно из пс херсонского ее в Африку отправило жить... А запорожский пс вместо того чтоб ему в ипальник дать руками развели, типа шо с них взять
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Тарас Бузак
С самого утра ситуация на КПП ‪#‎Чонгар‬ стабильная и спокойная. Грузовых машин нет. Только
легковые. Все фуры "ушли" на Каланчак и Чаплинку... Там реальное скопление грузовых машин...
Водителям данный расклад конечно не нравится, но крымские татары и активисты непреклонны... Падарасы (по другому назвать их нельзя) водители фут грозятся перекрыть дорогу для легковых авто... Люди предлагают их арестовывать за измену Родины!
На фото, легковая машина проезжает импровизированный блок-пост, направляется в сторону Крыма.

12030311_10204495824505685_3400034230028

Link to comment
Share on other sites

ляля..

 

Иван Оберемко – ‏@ivanoberemko

 

И это, нытики по поводу "блокады" могут идти нахуй. Блокада — это про Брест, Ленинград, а у Крыма — выход в великую Россию. Наслаждайтесь.

 

 

( на севас бы закинуть)

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Ого.

 

 

Виталий Панич

2 ч · отредактировано ·

Це пост ЗАСТЕРЕЖЕННЯ)))Інформація для особливо ТУПЫХ водіїв фур, які прямують до Криму. Херсонщиною вже їздить невловимий ТАНК, що блукає....

 

Редактировала фото. Просто дядька предупреждает

Змінено користувачем Людоедка
Link to comment
Share on other sites

Скажу так, с голоду в крыму никто не помрёт, а даже если и помрёт власти рф пофигу, а то что россия таки сможет расправиться с татарами *руками крымчан* - это да, их ещё в прошлом году *просили* начать переселяться в Татарстан...

угу..

ты думаешь 300 тысяч это очень много..легче их всех переселить в херсон..

и тогда уже даже ворона не перелетит через перешеек..

можно будет даже погранцоа от туда убирать. :weep: :weep: :weep:

Link to comment
Share on other sites

Отоночё

 

 

Лідія Гайдар

2 ч · отредактировано ·

Я по життю взагалі не вірю в випадкові збіги.

І блокада Криму, яка сьогодні, нарешті, розпочалася опівдні, тут не є виключенням.

Як то кажуть, "слідкуйте за руками та насолоджуйтесь українською грою":

1.Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав створити з українського боку адміністративного кордону з Кримом роздрібні ринки, де жителі Криму - УКРАЇНСЬКІ ГРОМАДЯНИ зможуть закуповувати товари за доступними цінами.

http://ua.krymr.com/content/news/27258582.html

2.С 1-го ноября 2014 года жителям Крыма, которые уже получили российские паспорта, запрещён въезд на территорию Украины. Так же запрещён въезд в Украину крымским автомобилям с российскими номерами.

http://pronedra.ru/globalpolitics/2014/11/03/krym-kiev/

3.Кримчани з 1 січня 2016 року повинні будуть повідомляти в територіальні органи Федеральної міграційної служби Росії інформацію про наявність у них другого громадянства.

Якщо власники українського паспорту в Криму не повідомлять вчасно ФМС про наявність другого громадянства, то, згідно з російським законодавством, їм загрожує адміністративна відповідальність.

Зазначається, що кримчани, які не відмовилися від громадянства України, повинні також повідомити про це ФМС.

http://www.ukrinform.ua/…/moskva_zobovyazala_krimchan_zizna…

Тобто, кримнашам з сьогоднішнього дня доведеться робити важкий вибір між любов'ю до Ху@ла та можливістю якісно та недорого харчуватися. Зрозуміло, що і після заборони в'їзду до України володарям новенького паспорту з двуголовою куркою на обкладинці вони легко її порушували, пред'являючи на кордоні з Херсонщиною збережений український паспорт. Але зараз, напередодні введення в дію в Криму російського закону про подвійне громадянство, цей простий трюк матиме для них дуже серьйозні наслідки. Особливо для бюджетників, які в разі викриття позбудуться роботи та будуть вимушені виплатити чималенький штраф -100 тис.рублекарбованців.

Вважаючи на те, що за весь час окупації Криму від українського громадянства офіційно відмовилися лише 19 тис. мешканців півостова з 2 млн. 294 тис. 888 чоловік - тобто 0,83%, масштаби пошуку альтернативи (якої Україна не залишила) вражають.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Завтра с 12:00 до 14:00 aктивисты Союза приднестровцев Украины, молодежного крыла батальона "Азов" и Совета общественной безопасности перекроют границу Одесской области с Приднестровьем в пропускном пункте "Кучурганы". По словам организаторов, эта акция пройдет в знак солидарности с крымскими татарами, которые в этот же день решили закрыть границу с полуостровом.
"Мы поддерживаем крымских татар, потому что в Крыму сейчас идут такие же репрессии, как и в Приднестровье. ФСБ сажает тех, кто любит Украину", — рассказал "Сегодня" председатель Союза приднестровцев Украины Олег Хвощевский.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

На адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом  закрито останню "дірку" - у пункті пропуску "Каланчак".
Про це у Facebook повідомив глава Меджлісу Рефат Чубаров.
"Закрито останню "дірку" на адміністративній лінії материковоі України з тимчасово окупованим Кримом - Каланчак. Тут накопичилося понад 100 фур. Дуже жваві дискусії з водіями, але жодна фура вже не проїде", - заявив він.
При цьому Чубаров подякував "всім побратимам".
У свою чергу заступник гендиректора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, який бере участь в організації "Блокади", зазначив: "Судячи з кількості фур з комерційними вантажами, які зупинилися сьогодні на дорогах до Криму (це при тому, що про блокаду оголошували задовго, і багато хто не поїхав), ніякої анексії немає".
"Є взаємовигідне співробітництво. І ще: слова Аксьонова та Константинова про те, що Крим вже ніяк не пов'язаний з Україною, м'яко кажучи, перебільшення. Цими обсягами вантажів можна щодня годувати весь півострів", - додав він.
Муждабаєв уточнив, що участь у акції беруть не лише кримські татари та представники ДУК "Правий сектор", а й інші організації: Автомайдан, Самооборона Майдану, Рух, Одеська самооборона, та інші.
"Люди постійно прибувають з різних місць України. Їх ніхто спеціально не збирав, їдуть виключно на добровільній основі", - зазначив він.

Link to comment
Share on other sites

Retweeted Роман Донік (@donikroman):


Если через какое то время от руководства и организации блокады начнут отжимать татар, значит начнется обилечивание фур. Проверено АТО.


  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Инфа для плачущих о потерях в бюджет от блокады:

Разговаривал с одним перевозчиком позавчера. Он год возил на Крым только сахар. В колоне постоянно было до 20 машин.
Их никто не затамаживал и не растомаживал. Платили деньги (взятки погранцам) при въезде в Крым, все было организовано, поставлено на поток.
В Крыму их ждали в 'аулах'. Там перед перегрузкой в кацапские фуры отрезались наши бирки и пришивали кацапские. Документы уничтожали.
Украина как государство с этого шахер - махера не имела ни копейки

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Если чо - перекопать перекоп к хуям и никогда не видеть сука крымнашей!

 

вспомнилось:

 

По результатам курортного сезона 2015 одесситы и херсонцы поблагодарили крымчан и пообещали лично перекопать Чонгарский перешеек и залить ров кислотой

Link to comment
Share on other sites

ОБЪЯВЛЕНИЕ ОТ КРЫМСКИХ ТАТАР.
Дорогие русские, мы, крымские татары, будем блокировать проезд на полуостров со стороны материковой Украины, чтобы:
 ни один правосек или бандеровец НЕ проскочил к вам;
 ни один укроп НЕ отравил вашей жизни своим противным салом;
 никакая хунта не посмела мешать вашему русскому миру и не стала часом выплачивать пенсии и социальную помощь;
 не наполнила супермаркеты вражеским сыром и рыбой из Норвегии;
 никакая укропская власть не мешала вашему бешеному счастью в Крымняши.
Блокирование началось 20 сентября 2015 г. Потерпите, мы поможем вам!..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А почему не повесят веб камеры на пунктах пропуска? Это же гарантия народного контроля? я даже готов профинансировать технику и трафик. К кому обращаться?

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...