Перейти до змісту

Оскар


Olegik

Recommended Posts

В Лос-Анжелесе состоялась 37-я церемония вручения премии худшему фильму года - "Золотой малины" - которая по традиции проводится накануне церемонии "Оскаров". Главный приз достался документальной картине режиссера Динеша Д'Cоузы "Америка Хиллари: Тайная история Демократической партии".

...

далее http://www.bbc.com/russian/news-39091828
Link to comment
Share on other sites

Итоги «Оскар-2017»: лучший фильм года — «Лунный свет», признанный победителем по ошибке «Ла Ла Лэнд» суммарно получил шесть наград

http://itc.ua/blogs/itogi-oskar-2017-luchshiy-film-goda-lunnyiy-svet-priznannyiy-pobeditelem-po-oshibke-la-la-lend-summarno-poluchil-shest-nagrad/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

не вказано

 

The Shape of Water is a 2017 American fantasy drama film directed by Guillermo del Toro and written by del Toro and Vanessa Taylor.[3][4] It stars Sally HawkinsMichael ShannonRichard JenkinsDoug JonesMichael Stuhlbarg, and Octavia Spencer. Set in Baltimore in 1962, the story follows a mute custodian at a high-security government laboratory who falls in love with a captured humanoid amphibian creature.

The Shape of Water was screened in the main competition section of the 74th Venice International Film Festival, where it premiered on August 31, 2017,[5] and was awarded the Golden Lion for best film in the competition.[6] It also screened at the 2017 Toronto International Film Festival.[7] It began a limited release in two theaters in New York City on December 1, 2017, before expanding from December 8, 2017, and has grossed $148 million worldwide.[8] A novelization by del Toro and Daniel Kraus was published on March 6, 2018.[9]

The Shape of Water received critical acclaim for its performances, screenplay, direction, visuals, production design, and musical score, with many critics calling it del Toro's best work since Pan's Labyrinth;[10] the American Film Instituteselected it as one of the top 10 films of the year.[11] The film received a number of awards and nominations, including thirteen nominations at the 90th Academy Awards, where it won Best PictureBest DirectorBest Original Score, and Best Production Design.[12][13] It was nominated for seven awards at the 75th Golden Globe Awards, winning for Best Director and Best Original Score.[14] At the 71st British Academy Film Awards, it received twelve nominations and won three awards, including Best Director.[15] The film also earned fourteen nominations at the 23rd Critics' Choice Awardsand won four awards, including Best Picture and Best Director.

Link to comment
Share on other sites

надо бы посмотреть, канешно, штоб убедиццо, однако не вызывает

сомнений моральная деградацыя общества...

и плагиат - далеко не самое страшное ее проявление... 

люди теряют совесть с каждым днем... 

Link to comment
Share on other sites

The Amphibian Man (Человек-амфибия, 1928), Moscow, Raduga Publisher, 1986.  :fp1:

https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Belyaev

Amphibian Man is a 1962 Soviet science fiction romance film starring Vladimir Korenev and directed by Vladimir Chebotaryov and Gennadi Kazansky

 

800px-Creature_from_the_Black_Lagoon_pos

 

Creature from the Black Lagoon is a 1954 American black-and-white 3D monster horror film from Universal-International, produced by William Alland, directed by Jack Arnold, that stars Richard CarlsonJulia AdamsRichard DenningAntonio Moreno and Whit Bissell.

Змінено користувачем Dilbert
Link to comment
Share on other sites

Я "формулу воды" не смотрел, но осуждаю. Мне рабинович напел Юлия Латынина проехалась по этому фильму: фильм-пустышка, сплошная толерантность, гендерное равенство и вообще левый дискурс во всей красе :bluet: .

Link to comment
Share on other sites

"Я, Тоня" теж дали Оскара

 

Зняли б кіно про нашу першу золоту олімпійську медаль 

 

29136303_1651207004964510_10234714480034

 

"Сиджу я в білих колготках і дивлюсь, як по ним тече червона кров"...

Це не цитата з якогось американського хоррору, а думки 16-річної дівчинки Оксани Баюл, яка через день стане головною сенсацією олімпійського турніру з фігурного катання в Ліллехамері-94.

 

29101807_1651207058297838_64534039610083
Того самого турніру, до якого були прикуті погляди вболівальників з усього світу через протистояння американок Тоні Хардінг і Ненсі Керіган, яке нещодавно описали в голівудському фільмі "Я, Тоня".

29103368_1651207191631158_45921152354389

На маленьку дівчинку з країни, назву якої у світі ще й особливо ніхто не міг вимовити без помилок, тоді й справді не особливо звертали уваги. Не зважаючи на те, що саме вона була діючою чемпіонкою світу.

Про неї не згадували на відкритті Олімпіади - причина банальна. В Ліллехамері був страшний мороз, а в української збірної навіть не вистачало перчаток та теплих штанів на всіх, і тренер Галина Змієвська просто не пустила маленьку Оксану на стадіон.

Тренери оберігали дівчинку як могли, але за день до виступу в довільній програмі й вони не вберегли від фатального зіткнення з українською німкенею (іронія, правда?) Танею Шевченко.

"Ми обидві дзеркально заходили на лутц (на цей стрибок заходять з підсікання назад). Вона інстинктивно штовхнула мене рукою в груди і викинула вперед ковзан, вдаривши мене по правій нозі", - розповідала Баюл.

Зіткнення закінчилось страшною кровотечею, яку не могли декілька годин зупинити і трьома швами на нозі. Тренери були впевнені, що це хрест на надіях. Але Оксана прийшла до них наступного ранку і сказала, що буде виступати.

Її накачали знеболювальним і вона чекала на свою чергу. Виступати довелося після тієї самої улюблениці Америки Ненсі Керіган, яка йшла першою після короткої програми.

Довільну американка відкатала теж майже без помилок, і трибуни були впевнені в її тріумфі. За Ненсі - вся Америка і потужні спонсори, на ній - шикарна модельна сукня.

Вихід Баюл на лід затягувався - на ковзанці не могли ніяк позбирати гору іграшок для Ненсі від вболівальників.
Один Бог знає, про що тоді думала маленька Оксана, якій ледь назбирали гроші на плаття для виступу, а в підготовці грошима допомагав інший відомий український фігурист - Віктор Петренко.
------
Допомога маленькій Оксані дійсно була потрібна.

Вона народилася в Дніпропетровську. Коли їй було 2 роки батьки розлучились.

Вперше стала на ковзани в 4 роки, але тренери тоді заявляли, що їй не варто займатися катанням, бо "важкувата".

Але вже тоді проявився справжній бійцівський характер дівчинки, який їй знадобиться в житті ще не раз.

Через кілька років вона каталася в дорослій групі і переважала всіх на катку "Метеор".

Проте життя було безжальне - в 13 років помирає мама, а через місяць бабуся. Оксана залишається круглою сиротою. Ночує в кімнатці на тому ж таки катку, поки її тренер не емігрував у Канаду.

Але життя все ж дає шанс - її помічає вже згадана Галина Змієвська, яка забирає дівчинку тренуватись в Одесу і селить до себе додому, де Оксана ділить кімнату з донькою тренерки.

А в 1991 році розпадається СРСР, і дівчинка, яка за совєтів навряд би швидко пробилась крізь сотні росіянок у збірну, стає у 14 років примою в збірній України.
------
У довільній програмі в Ліллехамері Баюл виконала 5 складних стрибків, але цього було замало, щоб обійти Ненсі - один каскад Оксана зірвала. Буквально за 20 секунд до кінця прокату Змієвська крикнула з борту, що потрібен ще каскад, і Оксана, ні секунди не вагаючись, змінює кінцівку - стрибає зірвані подвійний аксель + подвійний тулуп, видихає і на межі нервового зриву їде до тренерів чекати оцінок суддів.

Четверо з дев'яти на боці Керіган, четверо - за Баюл.
За черговою іронією вирішувати долю перемоги має німецький арбітр. І він дає українці лише на одну десяту бала більше за артистизм.
Золота медаль дістається Оксані - перша для Незалежної України.

Церемонія нагородження затягується - організатори Ігор 45 хвилин шукали гімн України. Зрештою гімн привезли з номеру Змієвської з готелю, бо під олімпійський наші відмовились отримувати медаль.

Вже на подіумі організатори знову промахуються, перевернувши прапор жовтим вгору. Але Оксана вже не реагує - просто плаче від радості.

Згодом вона згадувала свої відчуття після прокату:

"Закінчилась музика, я видихнула і кажу:
"…Твою мать, дякую, Господи, що все вже закінчилось".

Насправді, в житті маленької українки все тільки починалось. Потім будуть переїзд до Америки, мільйонні рекламні контракти, груз слави, який їй не підкорився, що вилилось в алкоголізм, з яким вона все ж впорається.

Але то вже інша історія. Про неї пізніше.

Далі буде)...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

форма води наче зплагіатили кіно людина амфібія

И не только.

Родственники драматурга Пола Зиндела, обладателя Пулитцеровской премии, обвинили создателей фильма "Форма воды" в плагиате, пишет The Guardian. Как заявляет сын писателя Дэвид, сюжет фильма заимствован из пьесы Зиндела Let Me Hear You Whisper, написанной в 1969 году.

Змінено користувачем Javded
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


И не только. Родственники драматурга Пола Зиндела, обладателя Пулитцеровской премии, обвинили создателей фильма "Форма воды" в плагиате,

 

так хто же по итогам кого заплагиатил фсьо-таки?  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Бачила "Три Білборди  ...", отримала задоволення від кожної секунди. Рада, що фільм отримав Оскари, у тому числі за головну жіночу роль і чоловічу роль другого плану. Всі актори зіграли прекрасно і фльм дуже динамічний і не затягнутий. Високоякісна робота - всім рекомендую. Я дивилася з мамою в українському перекладі.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Французский роман-фельетон «Человек, который может жить в воде» Жана де Ла Ира, публиковавшийся газетой «Le Matin» (Париж) с июля по сентябрь 1909 года. Главный герой иезуит Фульбер, мечтающий о власти над миром, пересаживает маленькому Гиктанеру заменяющие одно легкое жабры молодой акулы и внушает ненависть ко всему роду человеческому. Подросший Гиктанер пускает ко дну целые эскадры, а его наставник предъявляет мировой общественности ультиматумы. Так продолжается, пока Гиктанер не влюбляется в Моизетту, которая открывает ему существование Бога. Человек-амфибия выходит из подчинения Фульберу, делает в Париже операцию по удалению жабр, а затем перебирается жить на Таити вместе с Моизеттой.

Русский роман «Человек-рыба» анонимного автора, созданный на основе текста Жана де Ла Ира, напечатанный в петербургской газете «Земщина» осенью 1909 года. В русской переделке сохраняются основные сюжетные линии французского подлинника, однако Фульбер становится евреем и старается подчинить мир международному еврейству, чтобы «поработить человеческую расу».

Литературовед М. Н. Золотоносов, указавший в 2003 году на эти источники, считает, что непосредственным образцом для Беляева стал роман «Человек-рыба»: он был переработан «по-советски» и получил вместо антисемитского — гуманистическое звучание[3].

Link to comment
Share on other sites

 

 


Французский роман-фельетон «Человек, который может жить в воде» Жана де Ла Ира, публиковавшийся газетой «Le Matin» (Париж) с июля по сентябрь 1909 года.

 

воот, и как тут узнать, хто кого сплагиатил? :fp1:

а может, еще штойто в 19 веке было? :D

Link to comment
Share on other sites

щкарпетки мають такої висоти щоб при сидінні не оголялась нога.

невже?

а я думала вони мають бути короткі. шоби було видно чи валасаті ноги в мужика чи нЄ...

для нас. дєвочок це дуже важливо...

:nose3:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...