Перейти до змісту

Завтрак на граніце


Марта

Recommended Posts

Вот такая очередная инициатива от наших пиздобратьев запоребриковых нонче активно рагоняется по сети

 

http://i.imgbox.com/qoQgPzBj.jpg

 

 

а это собсно организаторша (ну или изображается таковой - думаю понятно, кто за ней стоит)

 

13087574_965518036850166_898017493467768

 

 

предлагаю всем форумом сходить к ней в каменты и накидать фуйцов B-)https://www.facebook.com/photo.php?fbid=965518036850166&set=a.231802280221749.51264.100001759369711&type=3

Змінено користувачем Марта
Link to comment
Share on other sites

мордокнига нонче прекрасна

 

http://i.imgbox.com/CvrsR8ux.jpg

 

http://i.imgbox.com/iSgmHsTW.jpg

http://i.imgbox.com/o8Hd2TWV.jpg

 

http://i.imgbox.com/o9ulKsF9.jpg

Змінено користувачем Марта
  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

предлагаю всем форумом сходить к ней в каменты и накидать фуйцов

 

 

Сходил, накидал. Судя по количеству накиданного предыдущими ораторами, смоктать ей придется долго.

Link to comment
Share on other sites

леса долго думала над вторым предложением у великой

собирательницы земель у границ. 

ничо не придумала. 

юзеры в ветке злые.

не можете ехать - вышлите хотябэ лопат... 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

там эта ТП просит не писать ей на украинском - она прочитать не сможет... ыыы... :weep:

та їй там вже стільки напхали, що... там вже не читати, там сьорбати і сьорбати... смачнова! 

Link to comment
Share on other sites

userpic_234.jpg

Ярослав Матюшин
Мешочек ненависти
Вчора о 13:52104761440
 

Новый холивар набирает обороты в сети, связанный с очередной прекраснодушной инициативой из-за поребрика: с так называемым "завтраком на границе". Это очередная частная экстраполяция общей мифологемы "чо нам делить, это политики враждуют". И в доказательство протянутая рука "дружбы" по скайпу.

Вы знаете, дешевые квазибратушки, нам почему-то искренне хочется совершить акт дефекации в эту руку. Здесь я себя чувствую глупо, потому что приходится объяснять очевидные вещи. С другой стороны, диалог с ракоцапами - это перманентное разжевывание очевидных вещей. У нас для этого даже целая катедра образовалась.

Видите ли, всё это фарисейство "виноваты политики" значит ровным счетом нихуя на фоне отсутствия вашего покаяния. Представьте 1942 год. По украинскому селу только что прошел сапог нациста. Посреди улочки стоят маленькие украинцы и смотрят на горящие хаты, на яблоневый цвет в саже, на грузовик, увозящий маму на принудительные работы. И вдруг к ним подходит власовец с георгиевской лентой и протягивает две вкусные, немецкие шоколадки. "Ну чего вы хмуритесь, - ласково вопрошает он. - Давайте дружить". "А вот это вот всё, - он обводит окрестности руками, - Так поймите. Это нам так надо было. Давайте жить дружно?".

Так вот этот вот пидарас с шоколадками - это эмблема вашего перфоманса "завтрак на границе".

Пока вы не уйдете из донбасса, не выплатите компенсацию за разруху и спизженные заводы, не начнете выплачивать репарации каждой семье убитого/раненого атошника, не деоккупируете Крым, не принесете извинения на государственном уровне, ваши дружеские инициативы будут перманентно посылаемы с нашей стороны.

Идите вы на хуй со своим пещерным расизмом. Идите на хуй со своим оголтелым победобесием, когда дата окончания войны превратилась в ебаный хелоувин. Ваше 9 мая ничем не отличется от косплея где-нибудь в Японии. Комикон по мотивам одного раздутого мифа. Идите вы на хуй со своей навязываемой с пьяной настойчивочтью любовью.

Завтракайте на границе сами, с лопатой, пилоткой и недоумением.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

и каменты  :gigi:

 

Елена Пуртагон · 

И я откомментирую: именно такая позиция блоггера на руку имперскому Кремлю. И блоггера, и тех, кто с ним солидарен.
И поздравлю блоггера: я никак не смогу принести никаких извинений "на государственном уровне", ибо я - не государство. Блоггеру надо бы сначала научиться мыслить, прежде чем изливать ненависть в мешочек (всмятку или вкрутую). Да и извиняться мне не за что. Если бы не СМИ, я вообще не знала бы, что империя снова воюет.
От этих безличных "вы" тошнит уже. Блоггер, Вы элементарно исходите ненавистью непонятно к кому конкретно. 
Комментарий от Valerya Boeva как нельзя лучше иллюстрир...Переглянути більше
12314055_1525474594444947_84600707972227
 
Yaroslav Matjushyn · 
Я специально для вас приведу синопсис своего поста: идите вы на хуй.
Подобається · Відповідь · like.png34 · 19 год
13076720_1444116235614607_84730196706791
 
Елена Косенко
Присоединяюсь к автору: на хуй.
Подобається · Відповідь · like.png12 · 18 год
12509598_852567674861469_777763281630773
 
Yuriy Bar · 
Працює в Новая орбита
Елена Пуртагон, я вас поддерживаю, Ярослав ошибся посылая вас нахуй. За что вам такое удовольствие? Идете ка вы в пизду!
 
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Українське питання в світлі російської демократії

Нещодавно познайомилась з однією російською демократкою – біженкою з Росії. Вона брала участь у протестних акціях, тому вимушена була тікати від путінських репресій. Але вся моя прихильність та співчуття до її долі розбились об українське питання. Вона сама з Краснодару, то ж я зраділа: «Так може у тебе є вільнолюбиве українське коріння, бо Краснодар, Кубань – це ж українські території?». І тут ця демократка впевнено і досить недружньо, як справжня кацапська путіністка, заявляє: «Краснодар і Кубань нікагда нє билі украінскімі». Тобто, російська демократія закінчується там, де починається українське питання. Я не стала вже доводити, що навіть на Євробаченні знають, що були, що фактаж говорить –  були! Адже територія Краснодарського краю була вже з 9-10 століття під владою київського княза Святослава територією Київської Русі, а Москви в той час ще взагалі ніде не було, на місці Москви було болото – гнила вода! Також Бєлгородська область, частина Брянської, Курської, Воронезької, Ростовської – це етнічно українські землі, які Росія просто загарбала в України. Люди там розмовляли українською, білували свої хати, підводили синім, обсаджували мальвами і чорнобривцями, були по-українськи чистюлями та акуратистами, а не ісконно кацапськими свинями. Мені можуть заперечити щодо російської демократії: а як же Новодворська, Нємцов, Макаревич? А вони що, росіяни? То може і Басілашвілі, Кікабідзе, Ахеджакова – теж росіяни? Кинулась сама вже шукати хоч якихось, якщо не демократів, так хоча би просто росіян, але той Чингиз або Земфіра, або Шакирян Мухаметьянов, записаний кацапською паспортисткою Олександром Матросовим. Той африканець, той француз де Лермонт, той вєлікій руській пісатєль Микола Гоголь з села Василівки Миргородського повіту на Полтавщині. Той взагалі Антоній Чехов, який навчився російській тільки, як вступив до Московського університету, той Корольов, який був Король, а додали суфікс –ов, і з українця Короля – вже великий російський авіаконструктор! Був Олександр Сірий з українського села Ковалівка Миколаївського району– плюс той же рятівний суфікс –ов – і ось вже не українець Сірий, а знаменитий російський співак Олександр Сєров. Був талановитий український хлопець з Снігурівки Олександр Сокур –  плюс той же рятівний –ов – і ось вже не українець Сокур, а великий російський кінорежисер Олександр Сокуров. Був казак-характерник, кошовий війська Запорізького Максим Дуб – плюс той же суфікс –ов – і ось вже не українець Дуб, а майже росіянин Дубовой. О, цей рятівний суфікс –ов, який створив для росіян їх «велику» російську націю! Ну, тоді і їхній Путін, вибачте, не просто ху...ло, а господін Ху...лов! 

А ті його гради, що везе через український кордон на парад в Донецьку, треба розбомбити без всяких попереджень! Тоді нас буде боятись і поважати і друг, і ворог, а не витиратимуть об нас ноги, знищити, і все! І повірте, ніякого загострення і справжньої війни з Росією тоді не буде, навпаки, коли ми таким чином, як слід, наваляємо кацапам, тоді війна насправді закінчиться! Бо конфлікт виграє той, у кого в руках шабля!   Вони нас поливають з градів, не ховаючись, а ми свої гради повідводили і стоїмо там м’ясом і вмираємо кожен день, щоб, не дай Боже, Путіна не розізлити і не розстроїти Європу, щоб вона не зняла санкцій. Скільки ми вже Героїв поклали за ті санкції, чи вони того вартують?! 

Армія і добровольці давно вже готові вигнати росіян з українського Донбасу і всіх ворогів з української землі! Чекають команди! Але, якщо команди не буде занадто довго, можна і без команди! Але тоді вже всіх!

 

Наталья Грудинина

https://news.pn/ru/public/160072

Link to comment
Share on other sites

граніца??

 

У кацапів "модно і елітно" останнім часом літеру і використовувати :fp1: А ще вони перейменували своїх ввешників у нацгвардію :fp1:

Зі Девіца працює за дєнежку, видно кацапи прощупують, хочуть знати кількість покусаних ватою у нас, чи взнати настрої українців, чи знайти точки дотику хоч якісь...Вони масово зараз активізувались зі своїм батанням, аполітічностью і дідіми, які разом воювали

Дуже радує, що все менше людей щось пояснює про "ніж в спину", "отобрали крим", "сначала покайтесь" і т.д., і все більше нічого не пояснюючи  зразу посилають на йух :tu: Це вселяє отимізм і віру в наше майбутнє :D

Змінено користувачем snow_bird
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

:gigi:

 

Sergii Iesipov

То, что россиянцы предлагают "завтракать вместе" по скайпу - это хорошо. 
Значит боятся, сучечки, что отравим.

Ничего, мы вас скоро и через скайп научимся утилизировать.

Привыкайте  ;)

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Оля как свой игрок в чужой команде. Кацапы вообще не представляют, что чувствуют украинцы и как к ним относятся. Живут в своем информационном мире. Мало к о из них читает наши СМИ или комментарии к происходящему. Они ничего не знают и знать не хотят. А тут Оля из Питера начинает будоражить местных на акцию "позавтракать вместе". Я уверен, что тысячи кацапов прочитали комменты и задумались. Я сам был приятно удивлен реакцией толпы.

Link to comment
Share on other sites

 

 


тысячи кацапов прочитали комменты и задумались

 

Якби тисяча кацапів була здатна задуматись...то вони б не були кацапами. Думати і кацапи - несумісні речі.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Мы там вчера поднасрали в каментах от души.

Русский - значит нахуй!(с).

Пока, только так.

 

Как по мне, в твоем посте есть одна очень опасная неточность или заблуждение.

ВСЕГДА, ТОЛЬКО ТАК. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...