Перейти до змісту

Деканоидзе - тупая б...


Citizen UA

Recommended Posts

"Мы имеем абсолютно рекордное за последние 4 недели количество погибших и раненых на фронте, в том числе и среди гражданского населения. И, очевидно, что ситуация с безопасностью на Донбассе, ее значительное ухудшение является тем ключевым моментом, который не позволяет говорить о возможности решения вопросов в гуманитарной и экономической сфере,... ситуация с безопасностью на востоке - это приоритет", - добавила Геращенко. 

Link to comment
Share on other sites

Задача подхуйлятников пиарить пидарасов из секты Зрады!

Подхуйлятник Ситизен делает свою работу, пиарит пидарасню!

 

:D

 

ну вот и первый отчет с марша 

Link to comment
Share on other sites

Задача подхуйлятников пиарить пидарасов из секты Зрады!

Подхуйлятник Ситизен делает свою работу, пиарит пидарасню!

 

:D

 

Пидарасня это Деканоидзе с охуевшим укурком Зозулей?

Link to comment
Share on other sites

Пидарасня это Деканоидзе с охуевшим укурком Зозулей?

 

Пидор московский, твое работа известна, валить на тех, кто делает конкретную работу в Украине от котолой у Хуйла нервный тик. Успешную работу по реформированию страны.

 

Ты и твои"коллеги, Людасы, Agh, Мики ... выполняют с завидным постоянством работы по говнеметанию в тех, кто реально делает дела. 

А это лучшее доказательство, что вы  - реальные хуйловцы!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Реформа состоялась

 

НА ГОЛОВУ ПРАВЛІННЯ TRANSPARENCY INTERNATIONAL УКРАЇНА СКОЄНО НАПАД

 
16.07.2016
 

У ніч на 16 липня в м. Київ на Подолі було скоєно подвійний напад з пограбуванням на Андрія Марусова — голову Правління українського відділення міжнародної антикорупційної організації Transparency International. Злочинці викрали документацію та архів організації.

За словами Андрія Марусова, крадій спочатку звернувся до нього на ім’я і, дочекавшись зручного моменту, викрав сумку з ноутбуком ТІ Україна, де зберігався архів документів за останні роки діяльності організації. За викликом прибув автомобіль з патрульною поліцією, однак, коли просто на їх очах стався напад ще одного злочинця на Андрія Марусова, вони просто спостерігали, не намагаючись його захистити.  Під ранок, повертаючись із поліцейського відділку, Андрій зазнав ще одного нападу: злочинець намагався відібрати у нього фотоапарат, яким було сфотографовано попередніх нападників. Одне пограбування та два напади за ніч — це не схоже на збіг обставин.

“Я схильний розцінювати подію як грубий тиск на українське відділення Transparency International у зв'язку з нашою принциповою антикорупційною діяльністю. Минулого тижня ТІ Україна спільно з британським відділенням організації провела семінар за участі міжнародних експертів із впровадження незалежного антикорупційного суду і громадського моніторингу корупції у сфері оборони. Крім цього, днями ми виступили з критичною заявою, у якій засудили відновлення на посаді військового прокурора Костянтина Кулика, який підозрюється Національним антикорупційним бюро в незаконному збагаченні. Таким чином, ми багато для кого незручна організація”, — повідомив Андрій Марусов.

Виконавчий директор ТІ Україна Ярослав Юрчишин підтримав думку колеги: “Так, ми припускаємо, що це може бути пов'язано з активізацією антикорупційної діяльності нашої організації. У будь-якому випадку, ми очікуємо активних дій з боку Національної поліції та закликаємо чимшвидше розслідувати справу”.

Transparency International Україна звертається до Національної поліції  із закликом якнайшвидше приступити до прозорого розслідування цього випадку насильства щодо громадських антикорупціонерів.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...