Перейти до змісту

Польша признала Волынскую трагедию геноцидом


Kot

Recommended Posts

Так чего в прошлом году поляки про геноцид молчали, а щас так оперативненько все оформили, а, вышивата?

Разосраться со всеми шоб все послали Украину нах - это ваша цель?

 

Поляки ніколи про Волинь не мовчали, зате з дурнуватого пацифізму мовчали наші.

 

А тепер - нормально, 1:1, проспект Бандери проти дня геноциду. Так і має бути найближчі років п'ятдесят, доки напруга не ослабне. Гідність народу - величезна МАТЕРІАЛЬНА цінність, вчіться у вірмен.

 

Термін "вишивата" - безпомилкове клеймо ВАТИ. І майбутнє УкраИны мене взагалі не грає, я турбуюсь за УкраЇну.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Так чего в прошлом году поляки про геноцид молчали, а щас так оперативненько все оформили, а, вышивата?

Разосраться со всеми шоб все послали Украину нах - это ваша цель?

Таваріщ ватнік! Ви читати вмієте? Чи так, очі тренуєте?

 

В 2013 году польский Сейм принял сдержанную версию "Волынской резолюции", с формулировкой "этническая чистка с признаками геноцида".

Ето кагда Лєгітімич прі власті біл :K

 

 

а, вышивата?

 

:Dopovid:

Link to comment
Share on other sites

Польща врахувала пропозиції України при прийнятті «волинської ухвали», - Князевич

 

Значна частина пропозицій української сторони щодо ухвали польського Сейму щодо Волинської трагедії була врахована. Про це у коментарі «Главкому» сказав Микола Княжицький (фракція «Народний Фронт»), заступник керівника депутатської групи Верховної Ради з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща.

 

«Не можна сказати, що були зовсім не враховані поправки до ухвали, які вносила українська сторона. В цій же постанові засуджується агресія Росії, висловлюється підтримка польського народу українському народу у зв’язку з цією агресією», - зазначив він.

 

Нардеп додав, що в тексті ухвали є досить багато інших пунктів на підтримку «покращення українсько-польських відносин».

 

http://glavcom.ua/news/polshcha-vrahuvala-propoziciji-ukrajini-pri-priynyatti-volinskoji-uhvali-knyazevich-363004.html

Link to comment
Share on other sites

Таваріщ ватнік! Ви читати вмієте? Чи так, очі тренуєте?

Ето кагда Лєгітімич прі власті біл :K

 

 

 

:Dopovid:

 

В 2013 году польский Сейм принял сдержанную версию "Волынской резолюции", с формулировкой "этническая чистка с признаками геноцида".

 

 

и

 

Польша признала Волынскую трагедию геноцидом

 

 

Разницу ощущаешь? :K

А вообще надо теперь Польшу записать во враги и запретить транзит и всякое сотрудничество и отозвать наших рабов заробитчан от туда.

Змінено користувачем Fox
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Що ухвалив Сейм Польщі? Переклад резолюції про визнання геноциду на Волині

 
http://www.eurointegration.com.ua/images/doc/3/5/3543680-500.jpg
 

Резолюція Сейму Республіки Польща 

у справі віддання данини жертвам геноциду, вчиненого українськими націоналістами 

щодо громадян Другої Речі Посполитої в 1943-45 роках

Землі давніх східних воєводств Польщі особливо сильно постраждали під час Другої світової війни. На цих теренах зіштовхнулися два найбільших тоталітарних режими ХХ століття: німецький Третій рейх і комуністичний Радянський союз.

Дії німецьких і радянських окупантів створювали сприятливі умови для пробудження ненависті на національному та релігійному грунті, а спроби досягнення порозуміння представниками польської держави з українськими організаціями не принесли результату.

11 липня 2016 року відзначається 73-тя річниця апогею хвилі злочинів, які на східних кресах (східних окраїнах) Другої Речі Посполитої вчинили цивільні структури Організації українських націоналістів, збройні формування Української повстанської армії, дивізія SS Галичина, а також інші українські формування, що співпрацювали з німцями. Під час вчиненого в 1943-45 роках геноциду вбито було понад 100 тисяч мешканців Польщі, в основному селян.

Їх точна кількість досі невідома, а багато хто з них так і не дочекався гідного поховання і вшанування пам’яті.

Серед замордованих були, крім поляків, євреї, вірмени, чехи, представники інших національностей, а також українці, які встали на бік жертв.

Згадуючи злочини українських націоналістів, не можна ані замовчувати, ані перекручувати польські дії у відповідь щодо українських сіл, під час яких також гинуло цивільне населення. Всі ці трагічні події мають бути повернуті до пам’яті нинішніх поколінь.

Жертви злочинів, вчинених у 1940-х роках українськими націоналістами, досі не були в належний спосіб вшановані, а масові вбивства не були названі, згідно з історичною правдою, геноцидом.

Сейм Республіки Польща віддає належне всім жителям Другої Речі Посполитої, вбитим з особливою жорстокістю українськими націоналістами.

Сейм висловлює найвище визнання і вдячність солдатам Армії крайової, Самооборони кресів і селянських батальйонів, які вступили в героїчну боротьбу заради захисту цивільного польського населення, а також закликає президента Польщі відзначити цих осіб державними нагородами.

Тому Сейм Республіки Польща встановлює 11 липня, річницю апогею злочину, Днем пам’яті про поляків – жертв геноциду, вчиненого ОУН-УПА на східних кресах Другої Речі Посполитої.

Сейм закликає до встановлення місць злочинів і їх позначення, забезпечення гідного поховання всім знайденим жертвам, віддання належної шани невинно замученим і вбитим, створення повного списку жертв. Сейм апелює до продовження справи об’єднання і діалогу, розпочатого політичними і духовними лідерами, в тому числі до розширення доступу до державних архівів, зміцнення співпраці влад Польщі і України в найважливіших для майбутнього обох народів справах.

Сейм РП висловлює шану і вдячність українцям, які, наражаючи на небезпеку власні життя, рятували поляків і закликає президента вшанувати їх державними відзнаками. Сейм також нагадує про позицію значної частини українського населення, яка відмовилася від участі у нападах на поляків.

Сейм Польщі висловлює подяку кресов’янам та їхнім нащадкам, а також людям доброї волі, які протягом десятків років домагаються правди, керуючись гаслом "Не про помсту, а про пам’ять просять жертви".

Сейм Республіки Польща висловлює солідарність з Україною, яка бореться із зовнішньою агресією за збереження територіальної цілісності.

Сейм висловлює переконання, що лише повна правда про історію є найкращим шляхом до об’єднання і взаємного прощення.

Як говорив у 2001 році у Львові святий Іван Павло ІІ, "завдяки очищенню історичної пам’яті всі будуть готові ставити вище те, що єднає, а не те, що розділяє, щоб разом будувати майбутнє, засноване на взаємоповазі, братерській співпраці і правдивій солідарності".

 

http://www.eurointegration.com.ua/articles/2016/07/22/7052488/

Link to comment
Share on other sites

 

 


Та й наші історики перестануть напівпридушено шепотіти

Нет  худа  без  добра.

Тепер  нашим  дослідникам  історії  треба  говорити  чітко  і  голосно  і  бажано  документальними  фактами. Поляки  їм  розкрили  рот.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Про операцію "Вісла" всі забули? А там поляки відмітилися не гірше волинських подій....

Про  Віслу  вже  трохи  чули,  але  йдеться  насамперед  про  ті  події,  що  передували  43-му року. 

Link to comment
Share on other sites

Власне, я, мабуть, зараз висловлю непопулярну опінію, однак мені насрати на популярність, і я справді так вважаю.

 

Кожна держава має право на самовизначення, в тому числі на самостійне визначення як свого майбутнього, так і оцінку власного минулого і власної історії. І нікого, окрім мешканців цієї країни, це все їбсти не має, головне- щоб вони не спотворювали та не перекручували факти, і не розповсюджували брехні і вигадок. 

 

У випадку з поляками на Волині масове вбивство мирного польського населення було? Було. Все, на цьому треба ставити крапку, і не намагатися лізти далі- чому воно так було, а хто перший почав, а ось як в 1920 році поляки Львів штурмували, а як польский пан Пжепіздєцький над холопами знущався, а як в 1638 році п'яні поляки в Дзьондзіка Марцинюка корову виїбали і все таке інше. Звісна річ, якщо почати пригадувати обопільні кривди народам, які сторіччя пліч-о-пліч живуть, і подеколи чубляться, там знайдеться що згадати, і що пригадати.  Але є одне але- масове вбивство мирного населення жодні попередні кривди виправдати не можуть. Тому не треба виправдовуватися "а воніи перші колись почали", "а ось паціфікація", просто - не треба виправдовуватися. Бо полякам на ті виправдовування насрати, і ви не перед ними виправдовуєтеся, ви намагаєтеся виправдати себе самі перед собою (нахуя ви це робите - особисто мені не ясно).

 

Врешті решт, поляки нічого не вигадували, вони лише надали власну оцінку подіям, які мали місце. Вони мають повне право на надання таких оцінок, як і ми маємо право на надання оцінок фактам з власної історії. Коли ми визнавали Голодомор геноцидом- кацапи вищали, і в них теж знаходилися виправдання на кшталт "хахли всьо зірно самі погноїлі чтоби в колхози не аддавать", або "рассіяні тожі галадалі". Мабуть, і у турок також є якісь причини, які ним самим видаються вірогідними, чому вірмени заслугували, щоб їх турки вирізали. Звісна річ, нам неприємно, бо ми при такому раскладі виглядаємо далеко не найкраще. Однак пускати бульби носом і благародна полум'яніти пуканами в цьому випадку- марна справа. Полякам, як я вже згадував, всі ці наши потуги- до сраки, навпаки, попаліь їх тільки потішить, у решти ж, принайміні в Європі, ці спроби виправдання, або ще гірше- агресивні збльови у відповідь, викличуть хіба що відразу.

 

Як на мене, не варто взагалі приділяти цьому увагу. На моє глибоке переконання, копирсатися в минулому, роз'ятрюючи старі болячки - доля вузькчолих недоумків, на кшталт кацапів, які "япомню-ягаржус", "гагарінвкосмаслітал", і постійно витягують на світ Божий  події 50-70 - річної давнини, оскільки в нинішньому світі їм гордитися нема чим. У Польші до влади прийшли приблизно такі ж уйобки, як і в Раші, і теж полізли колупатися в минулому, бо це- найпростіший шлях до визнання у тупорилої, але ні в рот їбацця патрійотичної частини електорату - перебільшувати минулі звитяги, і бігати всюди ними вихвалятися, немов сільска дурочка триппером, а також витягувати на загал минулі трагедії для роздмухування в цьому самому пиздовато-патрійотичному електораті полум'я ненависті. Оцей коктейль з погорди за минулі перемоги та ненависті за минулі кривди і підживлюе "уря-патріотичний дух", який дає різноманітним правим та ультраправим (або "єдиній росії" у випадку кацапів) електоральні бонуси. 

 

Нам не треба вподоблюватися полякам і кацапам, і терміново кидатися відшукувати в минулому щось подібне "у відповідь". Насамперед тому, що це- минуле. Ще раз- МИНУЛЕ, блядь! Його вже не переробиш, і від того, що ми його станемо оцінювати ось так, а поляки - осьось отак, нічого в нашому теперішньому світі не зміниться. Не треба переводити на це нерви, і не треба в минулому порпатися, це безблагодатна справа. Максимум, що потрібно- це виважене та помірковане висловлення офіційної особи з цього приводу на державному рівні - і все. Не потрібно це переводити в стан суспільної дискусії, не треба на цьому зациклюватися, ті сами праві уйобки, що зараз в Польщі заправляють, саме на таку реакцію і розраховують. Може там є "рука Москви", може вони і без Москви від природи такі їбануті- плюнути, розтерти і забути. 

 

У нас є безліч інших нагальних та невідкладних справ та проблем, аніж оцінка фактв спільної історії 70-річної давнини іншою державою. 

 

Отака хуйня, малята (с)         

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

нужно принять встречную резолюцию

пшеки ипучие

 

Повністю підтримую. З яких пір війна між народами вважається геноцидом ? Лише українці нищили поляків ? 

А що робила Армія Крайова ? А національна самоооборона ? Хто вбив десятки тисяч українців тоді  ?

Хто почав війну на знишення ? 

 

Я вважав поляків все  ж таки розумнішими. Тільки дебіли можуть в такий час піднімати такі питання , коли

їх знекровлений сусід ледве тримає схід України. Поляки давно не бачили російські танки у Варшаві якщо Україна впаде. ?

 

Навіть якщо б це було правдою тільки самовбивця або дурень може піднімати це питання в такий час.

 

Поляки ви самовбивці ? На украінців вам насрати . А на себе ?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Власне, я, мабуть, зараз висловлю непопулярну опінію, однак мені насрати на популярність, і я справді так вважаю.

 

Кожна держава має право на самовизначення, в тому числі на самостійне визначення як свого майбутнього, так і оцінку власного минулого і власної історії. І нікого, окрім мешканців цієї країни, це все їбсти не має, головне- щоб вони не спотворювали та не перекручували факти, і не розповсюджували брехні і вигадок. 

 

У випадку з поляками на Волині масове вбивство мирного польського населення було? Було. Все, на цьому треба ставити крапку, і не намагатися лізти далі- чому воно так було, а хто перший почав, а ось як в 1920 році поляки Львів штурмували, а як польский пан Пжепіздєцький над холопами знущався, а як в 1638 році п'яні поляки в Дзьондзіка Марцинюка корову виїбали і все таке інше. Звісна річ, якщо почати пригадувати обопільні кривди народам, які сторіччя пліч-о-пліч живуть, і подеколи чубляться, там знайдеться що згадати, і що пригадати.  Але є одне але- масове вбивство мирного населення жодні попередні кривди виправдати не можуть. Тому не треба виправдовуватися "а воніи перші колись почали", "а ось паціфікація", просто - не треба виправдовуватися. Бо полякам на ті виправдовування насрати, і ви не перед ними виправдовуєтеся, ви намагаєтеся виправдати себе самі перед собою (нахуя ви це робите - особисто мені не ясно).

 

Врешті решт, поляки нічого не вигадували, вони лише надали власну оцінку подіям, які мали місце. Вони мають повне право на надання таких оцінок, як і ми маємо право на надання оцінок фактам з власної історії. Коли ми визнавали Голодомор геноцидом- кацапи вищали, і в них теж знаходилися виправдання на кшталт "хахли всьо зірно самі погноїлі чтоби в колхози не аддавать", або "рассіяні тожі галадалі". Мабуть, і у турок також є якісь причини, які ним самим видаються вірогідними, чому вірмени заслугували, щоб їх турки вирізали. Звісна річ, нам неприємно, бо ми при такому раскладі виглядаємо далеко не найкраще. Однак пускати бульби носом і благародна полум'яніти пуканами в цьому випадку- марна справа. Полякам, як я вже згадував, всі ці наши потуги- до сраки, навпаки, попаліь їх тільки потішить, у решти ж, принайміні в Європі, ці спроби виправдання, або ще гірше- агресивні збльови у відповідь, викличуть хіба що відразу.

 

Як на мене, не варто взагалі приділяти цьому увагу. На моє глибоке переконання, копирсатися в минулому, роз'ятрюючи старі болячки - доля вузькчолих недоумків, на кшталт кацапів, які "япомню-ягаржус", "гагарінвкосмаслітал", і постійно витягують на світ Божий  події 50-70 - річної давнини, оскільки в нинішньому світі їм гордитися нема чим. У Польші до влади прийшли приблизно такі ж уйобки, як і в Раші, і теж полізли колупатися в минулому, бо це- найпростіший шлях до визнання у тупорилої, але ні в рот їбацця патрійотичної частини електорату - перебільшувати минулі звитяги, і бігати всюди ними вихвалятися, немов сільска дурочка триппером, а також витягувати на загал минулі трагедії для роздмухування в цьому самому пиздовато-патрійотичному електораті полум'я ненависті. Оцей коктейль з погорди за минулі перемоги та ненависті за минулі кривди і підживлюе "уря-патріотичний дух", який дає різноманітним правим та ультраправим (або "єдиній росії" у випадку кацапів) електоральні бонуси. 

 

Нам не треба вподоблюватися полякам і кацапам, і терміново кидатися відшукувати в минулому щось подібне "у відповідь". Насамперед тому, що це- минуле. Ще раз- МИНУЛЕ, блядь! Його вже не переробиш, і від того, що ми його станемо оцінювати ось так, а поляки - осьось отак, нічого в нашому теперішньому світі не зміниться. Не треба переводити на це нерви, і не треба в минулому порпатися, це безблагодатна справа. Максимум, що потрібно- це виважене та помірковане висловлення офіційної особи з цього приводу на державному рівні - і все. Не потрібно це переводити в стан суспільної дискусії, не треба на цьому зациклюватися, ті сами праві уйобки, що зараз в Польщі заправляють, саме на таку реакцію і розраховують. Може там є "рука Москви", може вони і без Москви від природи такі їбануті- плюнути, розтерти і забути. 

 

У нас є безліч інших нагальних та невідкладних справ та проблем, аніж оцінка фактв спільної історії 70-річної давнини іншою державою. 

 

Отака хуйня, малята (с)         

 

 

Стіві, не треба зайвий раз доводити шо ти ненавидиш Україну і украінців. 

Як і дебіли в Сеймі. Знайшли час ворушити минуле. Дуже вчасно. 

\Путіну ще напиши.

Link to comment
Share on other sites

piddubny.com

6 hrs · 

Отже, нинішня позиція Варшави щодо України така:
1. Всі українські формації, що воювали за незалежність України під час 2 світової війни є злочинними. 
2. Українці скоїли геноцид проти поляків.
3. Було вбито "понад сто тисяч" людей, хоча це точно невідомо.
4. Українці вчинили геноцид над євреями, вірменами, чехами.
5. Жертв донині не увіковічнено та належно не поховано, що передбачає активне встановлення поляками відповідних пам'ятників на заході України.
6. Всі свої сумнівні військові формації, Варшава безапеляційно проголошує героями.
7. Після одноосібного накидання на українців іміджу вбивць, Варшава готова буде говорити про "взаємне пробачення".

Нічого не проґавив?

Link to comment
Share on other sites

 

piddubny.com

6 hrs · 

Отже, нинішня позиція Варшави щодо України така:

1. Всі українські формації, що воювали за незалежність України під час 2 світової війни є злочинними. 

2. Українці скоїли геноцид проти поляків.

3. Було вбито "понад сто тисяч" людей, хоча це точно невідомо.

4. Українці вчинили геноцид над євреями, вірменами, чехами.

5. Жертв донині не увіковічнено та належно не поховано, що передбачає активне встановлення поляками відповідних пам'ятників на заході України.

6. Всі свої сумнівні військові формації, Варшава безапеляційно проголошує героями.

7. Після одноосібного накидання на українців іміджу вбивць, Варшава готова буде говорити про "взаємне пробачення".

Нічого не проґавив?

 

 

8. Жодних вибаченнь за вбитих десятків тисяч українців немає. То сміття  зайве уваги.

Змінено користувачем Людас
Link to comment
Share on other sites

 

piddubny.com

6 hrs · 

Отже, нинішня позиція Варшави щодо України така:

1. Всі українські формації, що воювали за незалежність України під час 2 світової війни є злочинними. 

2. Українці скоїли геноцид проти поляків.

3. Було вбито "понад сто тисяч" людей, хоча це точно невідомо.

4. Українці вчинили геноцид над євреями, вірменами, чехами.

5. Жертв донині не увіковічнено та належно не поховано, що передбачає активне встановлення поляками відповідних пам'ятників на заході України.

6. Всі свої сумнівні військові формації, Варшава безапеляційно проголошує героями.

7. Після одноосібного накидання на українців іміджу вбивць, Варшава готова буде говорити про "взаємне пробачення".

Нічого не проґавив?

 

 як же ж це було передбачувано все ж таки

Link to comment
Share on other sites

Гарна ідея ! Але не цій владі без яєць

 

Я так розумію, що "ла-ла-ла Дещиця", МЗС і АП крупно всралися по сьогоднішній ухвалі польського сейму за якою всі українці стали причетними до геноциду в контексті Волині. Висновки хтось буде робити?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Проблема  Волинських  подій  не  була  пов язана  з  ненавистю  чи  помстою.

Десь  на  ФУПі  промелькнуло,  що  причиною  було  рішення  польського  уряду  в  екзилі  про  усунення  українців  з  Волині,  бо  той  уряд  після  перелому  у  війні  мав  на  меті  шляхом  голосування  переконати  світ,  що  це  польські  землі.  І  треба  було,  щоб  поляків  було  більше.  Якось  так. 

Таким  чином,  це  був  самозахист  українців  на  своїх  етнічних  землях.

Змінено користувачем shpylka
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Чого ж не повитирати ноги об українців, коли їх не захищає власна влада. Не будуть же торгаші дбати про українську гідність - товар треба вигідно продати, якщо трапляється добра нагода.

 

Хай Пєця ще покладе квіти до пам'ятника  Armii Krajowej i Batalionom Chłopskim і перепросить за "вбитих під час геноциду 1943-45 роках геноциду понад 100 тисяч мешканців Польщі", (у 43-45 роках, блядь),  на "Землях давніх східних воєводств Польщі", і не забуде вибачитись за те, що живемо на незаконно відібраних польських землях.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Взагалі, нація і держава без сильних правих націоналістів - як організм без імунітету, шмата під ногами інших (кожна нормальна європейська держава їм має набагато більше, ніж ми). У певних ситуаціях (зовнішньої інфекції) ці націоналісти повинні і ОЧОЛЮВАТИ націю і державу.

Змінено користувачем convex
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Oleksandr Sergij Piddubnyy

8 hrs · 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Я так розумію, що "ла-ла-ла Дещиця", МЗС і АП крупно всралися по сьогоднішній ухвалі польського сейму за якою всі українці стали причетними до геноциду в контексті Волині. Висновки хтось буде робити?

 

 

Поляки. Коли будуть чмурити мільони українців в Польщі.

Link to comment
Share on other sites

 

Адольф Гітлер на символічних похоронах польського героя Йозефа Пілсудського. Маршалка вважають творцем ІІ Речі Посполитої, а до того він сидів у німецькій в'язниці за тероризм і бандитизм. Як і Сталін, Пілсудський грабував потяги. Українські патріоти перейняли методи боротьби за українську незалежність в героїв Польщі. Та українців і досі вважають терористами, а відсьогодні ще й авторами антипольсокого геноциду. А польських терористів Варшава вважає героями. Те, що пану дозволено, хлопові зась.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Восени цього року у Польщі відбудеться прем’єра художнього фільму "Волинь", де, судячи з наявної на даний час інформації, буде представлено виключно польський погляд на ті події. Отож у жовтні, коли, до речі, Україна відзначатиме День захисника Вітчизни, а заразом річницю утворення УПА, можна очікувати на сплеск антиукраїнських настроїв.

В Україні ж уже зараз з’являються голоси, які закликають ухвалити "симетричне" рішення стосовно Польщі. Наприклад, визнавши геноцидом українців операцію "Вісла" - примусової депортації сотень тисяч людей українців з території нинішньої східної Польщі.

У той же час, застерігає заступник голови групи міжпарламентських зв’язків з Польщею Микола Княжицький, діяти українцям потрібно надзвичайно обережно, аби "не відштовхнути від себе польський народ" і не позбутися остаточно союзника у нинішній складний для України час.

Показовою є примирлива позиція з цього приводу, висловлена у п’ятницю Петром Порошенком.

"Маємо повернутися до заповіді Івана Павла ІІ – пробачаємо і просимо пробачення. Лише спільними кроками можемо прийти до християнського примирення і єднання", - написав він у Facebook.

 

http://www.bbc.com/ukrainian/politics/2016/07/160722_volyn_qa_sx

 

 

"Геноцид" на Волині: питання і відповіді
Святослав ХоменкоВВС Україна
Link to comment
Share on other sites

Ця постанова є відлунням подій 2014 року, коли Хуйло пропонував кордони 1939 року, тоді всі наші південно-західні сусіди на словах підтримували, а насправді вже чекали з ножами та вилками.

Це інформація для диванних ура-патріотів, які вважають Петю - гандоном і закликали наступати.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Ця постанова є відлунням подій 2014 року, коли Хуйло пропонував кордони 1939 року, тоді всі наші південно-західні сусіди на словах підтримували, а насправді вже чекали з ножами та вилками.

 

Так і є, насправді. Може, не так відверто як Хуйло заграбати, але все ж, все ж...

І те що прийняли саме зараз,говорить, що розраховували, що сама розсиплеться, а вони "попідбирають". І таки видно щось пішло не за планом, і Хуйло поспішає...

А далі за Хуйловим планом - почати надрючувати поляків проти німців B-) чекати навряд чи довго

 

ЗІ З природньої злостивості не буду купувати польскі товари, персональна атвєтка за валинскую рєзню :gigi:

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...