Перейти до змісту

Марічка приїхала


ЦеDzip

Recommended Posts

шо ж на петрушке пинджак с карманами великоват, левій рукав держит большим пальцем? С Витали, как и партия с должностью?

 

слушно! шо то в районе гудзыка плющит тоже ёпт(ц)  :fp1:

ахтойта?

 

Маня аблегация - посол из Гамэрыкы 

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Мари Луиза (Маша) Йованович (Marie Louise (Masha) Yovanovitch) родилась в Канаде. Ее дед по отцовской линии был сербом, а про отца Михаила Йовановича (Michel Yovanovitch) известно, что он родился в Чите вскоре после Октябрьской революции 1917 года и сумел совершить побег из нацистского лагеря для военнопленных во время Второй мировой войны. После той же революции 1917 года дед Йованович по материнской линии бежал из России в Германию, где и выросла ее мать Надя (Nadia). Родители Йованович встретились уже после того, как ее мать покинула Германию

 

 

З серпня 2001 року по червень 2004 року працювала заступником американського посла та була тимчасовим повіреним в Україні[4]. У 2002 році вона підняла питання про порушення Києвом санкцій проти Іраку в зв'язку з нібито продажем Саддаму Хусейну партії радіолокаційних систем «Кольчуга». Йованович стверджувала, що крім плівок Мельниченка у США нібито були і інші докази цієї угоди. Ці безпідставні звинувачення призвели до значного погіршення українсько-американських відносин.

Link to comment
Share on other sites

значить нам не друзі

 

Навіть не в цьому справа. Навіть абстрагуючись від особи нового посла, яка досі нічим грандіозним в своїй дип.роботі себе не проявила. Вже писав  - міняти посла за півроку до вступу на посаду новго президента, який може мати зовсім іншу політичну лінію, то чи повне невігластво, чи повне жлобство. Ясно, шо посол буде провадити політику нового преза, але ж і посли не просто пішаки, а люди із своїми політичними уявленнями і якимось кар"єрними і професійними планами. І зазвичай їх підбирають так, аби не було істотних протиріч між ними і лінією уряду, бо то контрпродуктивно. А тут фіг! Формально строк пройшов - і до побачення! Хоча ніде не сказано, що посла не можна тримати більше, або менше традиційно встановленого строку... А можливо, що новий през цю пані  одразу і прибере. Все може бути. То уявіть собі як це приємно їхати з країни через кілька місяців! Як би там не було - це формальна пляма на кар"єрному костюмі...

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Если уже посылать женщину в такое непростое посольство - я бы Саманту Пауэр прислал. У нее б Петрушка со своей камарильей как ошпаренный бы каждынь день бегал і лопухи б до дупи прикладав :weep:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...