Перейти до змісту

Киев беспредельный


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Муніципалітет Києва «проводить повний цикл соціалізації бездомних», але вони самі вважають за краще жити на вулиці, заявив виданню Заборона директор департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий.
«У місті налагоджена ціла система, яка дозволяє безхатченкам влаштувати особисте життя та приносити користь суспільству. Але багатьом краще нічого не робити й жити на вулиці», – каже він.
У Києві зараз є лише одне місце, де бездомні можуть переночувати – це Будинок соціального піклування неподалік від аеропорту «Київ». За десять гривень там можна поспати і прийняти душ – але тільки, якщо є довідки про стан здоров’я та документи, які посвідчують особу.
Крім того, центр призначений для 150 людей, у той час як у Києві нараховують п’ять тисяч лише тих, хто зареєстрований у центрі обліку. За оцінками волонтерів, насправді київських бездомних – щонайменше 20 тисяч.
Світлий зазначає, що крім цього муніципального притулку існує ще один центр для безхатченків, за 60 кілометрів від Києва. Посадовець запевняє, що це «фактично комфортний санаторій».
Волонтер Юрій Ліфансе заперечує – цей центр створили переважно для людей з інвалідністю та літніх людей. А про соціалізацію за 60 кілометрів від Києва точно не може йти мова.
Директор соцдепартаменту вважає, що громадські організації «розбещують» бездомних. А також застерігає, що під час карантину волонтерів можуть притягнути до відповідальності, бо ті роздають їжу у парках і скверах.
«Я навіть сварюся з ними. Вони їх закармлюють, одягають, дають їм притулок. Я кажу – навіщо? Їх же ставатиме більше. Нам треба, щоб організації не розбещували безхатченків. Хай ідуть працювати», – каже посадовець.
«Вони повинні відчувати нужду. Треба, щоб вони не звикали до комфорту», – додає він. :tu:
  :lol2: 
Натомість волонтери запевняють, що під час карантину бездомні мають значно менше можливостей прогодуватися. Також люди втратили доступ до води та громадських вбиралень, які закрилися. Більш того, через обмеження пересування та втрату роботи нові люди опиняються на вулиці.
Ліфансе каже, що за більш як 20 років волонтерства ще не бачив такої кількості людей, які вперше опинилися на вулиці, бо не змогли оплатити ліжко-місце в хостелі. Серед таких – молоді чоловіки, які працювали на будівництвах і залишилися без роботи через карантин.
https://hmarochos.kiev.ua/2020/05/05/u-kmda-zaklykayut-ne-rozbeshhuvaty-bezdomnyh-vony-povynni-vidchuvaty-nuzhdu/

Link to comment
Share on other sites

але вони самі вважають за краще жити на вулиці, заявив виданню Заборона директор департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий. :fp1: 

 

посели этого педераста в их ночлежку на пару дней, так он тоже захочет жить на улице  :weep: 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

В столичном супермаркете между мужчиной и охраной произошел конфликт, потому что покупатель был без маски во время карантина, но он начал угрожать гранатой.
Об этом сообщает пресс-служба полиции Киева.
Инцидент случился в магазине на улице Кудряшова. Сотрудники супермаркета сделали замечание мужчине за отсутствие маски. Но злоумышленник достал из кармана гранату и заявил, что взорвет помещение.
На место вызвали полицию. Правоохранители задержали 38-летнего уроженца Черкасской области. Они изъяли у него гранату РГД-5 и две сигнальные ракеты.

Link to comment
Share on other sites

Аваківці проти авківців за бабло мудачука.

23.05.20 15:30 "Нацкорпус" провел акцию под офисом Медведчука: у нардепа заявляют о взрыве и пострадавших. ВИДЕО (обновлено)

У офиса главы партии "Оппозиционная платформа - За жизнь" Виктора Медведчука в Киеве 23 мая произошел взрыв. Перед этим там проходила акция "Национального корпуса".
Как информирует Цензор.НЕТ, об этом в комментарии hromadske сообщил прессекретар Медведчука Олег Бабанин.
"Там проходила акция, там много чего было. Мы сейчас готовим заявление... Есть пострадавшие", - заявил он, не указав, о каком числе пострадавших идет речь.


Как сообщается на сайте Нацкорпуса, их представители пришли под стены офиса партии Медведчука, чтобы "привлечь внимание общественности и напомнить, что враг не только на востоке, он - среди нас".
"Во время акции задержали нескольких наших активистов. Полиция, прибывшая на место, выполняла указания одного из депутатов ОПЗЖ. Акции продолжатся, следите за событиями", - говорится в сообщении.
В Печерском райуправлении полиции сообщили агентству "Интерфакс-Украина", что "около 20 активистов доставлены в райуправление полиции за совершенные правонарушения - они жгли файеры и бросали дымовые шашки во время акции".
При этом в полиции подчеркнули: "Никаких взрывов не было".
 
З коментів
+17 ua.png Шрек Баблокат
началась предвыборная компания в регионах, и Медведчук проплатил "Анальному Корпусу", что бы те немножко взорвали дверь офиса ОПЗЖ.. так сказать, для пиара что б показать по КацапТв как ущемляют руцкаязычных..
ЗЫ.. а почему пресса не пишет, что "Анальный Корпус" имени Вождя Билецкого занимается физической охраной Медведчуковских облэнерго?!
23.05.2020 15:36
+6 ua.png Шрек Баблокат
кстати да, я еще в 2000 -2005 годах обратил внимание на странности наших упоротых пОцтриотов в борьбе за кацапские деньги против Украины.. пример:
Россия забрала в рамках обмена настоящего фашиста, экс-члена УНА-УНСО Коваленко, - Казанский. ФОТО
Во время последнего обмена пленными Россия помимо террористов и убийц включила в список одного из бывших лидеров националистической организации УНА-УНСО Эдуарда Коваленко.
"Коваленко как раз тот, кого в РФ называют фашистом. Причём он не просто фашист, а настоящий матёрый фашистище. Зиговал, водил по Хрещатику марши с символикой СС, оскорблял в своих выступлениях кавказцев и евреев. Россияне у себя по ТВ ежедневно осуждают и проклинают таких людей, а Коваленко решили забрать из Украины вместе со своими "новоросами" и "ополченцами"", - пишет он.
По словам Казанского, этому есть причина.
"Эдуард Коваленко был ряженым провокатором и специально нанятым актером, который изображал максимально упоротого нациста. Ещё в 2004 году его нанимал Медведчук, чтобы дискредитировать Ющенко (Коваленко притворялся его сторонником). А теперь тот же Медведчук вероятно и добился его включения в списки на обмен", - отмечает блогер.
360x472.jpg
23.05.2020 15:47
Змінено користувачем Euro
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Знайдений застреленим народний депутат Валерій Давиденко
Валерій Давиденко член групи “Довіра” у ВР та співголова партії “Наш край”. Обраний до парламенту по 208 мажоритарному округу у Чернігівській області. Член Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку.
Народився 1973 року, проживав у місті Носівка Чернігівської області.
Наразі деталей смерті нардепа немає.

davidenko.jpg

Reload Page to see tweet..Link..

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Он слішком много знал... ©

https://naspravdi.today/2020/05/23/znaydenyy-vbytym-orhanizator-rozkradannia-koshtiv-ahrarnoho-fondu/?fbclid=IwAR3jpxmBgp676r1UYYm086W6SRoid3WoBojgiiRvqlUF6BrGNC5eAcY64Pk

Валерій Миколайович Давиденко – це дуже «непростий» народний депутат. Ще в 2007 році разом з Юрієм Колобовим і Борисом Приходьком він став власником невеликого «Терра Банку». За часи Януковича вся трійця отримала високі державні посади: Колобов став міністром фінансів, Приходько – заступником голови Національного банку України, а Давиденко – заступником Міністра аграрної політики та продовольства. На початку 2014 року Давиденко організував розкрадання коштів Аграрного фонду на суму 2 млрд. грн., виконавцями були Борис Приходько, Валерія Гонтарева та Олексій Філатов. Щоправда, за ґратами 31 липня 2014 року опинився один лише Приходько, а інші співучасники зробили блискучі державні кар’єри завдяки заступництву Петра Порошенка: Гонтарева очолила НБУ, Філатов став заступником глави Адміністрації Президента, а Давиденко – народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка»
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

01.06.20 14:54 На мосту Метро стоит мужчина с пакетом и угрожает подорвать сооружение, - КГГА

 

censor_news_big3.jpg

 

В Киеве перекрыт мост Метро. На мосту стоит мужчина с пакетом и угрожает взорвать здание.

 

Об этом сообщает КГГА в Telegram, передает Цензор.НЕТ.

"Мост метро перекрыт. На мосту стоит мужчина с пакетом и угрожает подорвать сооружение! На месте уже работает полиция. Правоохранители закрыли проезд по мосту", - говорится в сообщении.

original.jpg

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

01.06.20 15:05 В Киеве введена спецоперация из-за сообщения о минировании моста Метро, - полиция. ФОТОрепортаж

 

В столице введена специальная полицейская операция. Правоохранители устанавливают все обстоятельства и причины сообщения о заминировании моста Метро.

 

Об этом говорится в сообщении МВД, передает Цензор.НЕТ.

"Полиция Киева проверяет информацию о заминировании моста "Метро" На месте происшествия работают правоохранители и устанавливают все обстоятельства. Сегодня в 13:41 в столичную полицию по спецлинии 102 позвонил неизвестный с угрозой взорвать мост "Метро" .На месте происшествия находится следственно-оперативные группы Главного и районного управлений, взрывотехники, кинологи и представители других профильных служб под руководством главы столичной полиции Андрея Крищенко. В столице введена специальная полицейская операция. Правоохранители устанавливают все обстоятельства и причины анонимного сообщения. На данный момент движение всех видов транспорта и пешеходов на мосту "Метро" перекрыто", - говорится в сообщении.

 

650x488.jpg

650x488.jpg

650x488.jpg

01.06.20 15:21 Глава Нацполици Киева Крищенко ведет переговоры с человеком, угрожающим взорвать мост Метро, - Геращенко

Начальник ГУ Нацполиции в Киеве Андрей Крищенко ведет переговоры с мужчиной, который угрожает подорвать мост Метро в столице.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Дивився відєво "затримання" і плакав - навкруги півсотні мусарів, а "підривника" одна собачка затримала  :weep: Логічне питання - чому не звільнити тисячі мусарів і замість них найняти десятки собачок - і жеруть меньше, і не крадуть, не стріляють по дітях, не гвалтують нікого... Га?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Дивився відєво "затримання" і плакав - навкруги півсотні мусарів, а "підривника" одна собачка затримала  :weep: Логічне питання - чому не звільнити тисячі мусарів і замість них найняти десятки собачок - і жеруть меньше, і не крадуть, не стріляють по дітях, не гвалтують нікого... Га?

Через півроку служби у нашій поліції собачки почнуть гвалтувати, красти і жерти ;) Там же пороблено! :weep:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Через півроку служби у нашій поліції собачки почнуть гвалтувати, красти і жерти ;) Там же пороблено! :weep:

 

Зате вони не додумаються інсценувати клоунаду із героїчним затриманням  підривника мосту як раз в момент, коли в мінстра дупа підгорає На таке тіки мусаріс вульгаріс здатні.  B-)

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Зате вони не додумаються інсценувати клоунаду із героїчним затриманням підривника мосту як раз в момент, коли в мінстра дупа підгорає На таке тіки мусаріс вульгаріс здатні. B-)

Не, это фсбшная школа. А вот где Авакян этому научился, вопрос.
Link to comment
Share on other sites

Может паранояльна шизофрения, впервые возникшая. Возраст подходит, на вид не забулдыга. Обычно шизофрения накрывает внезапно в возрасте между 17 и 35 лет, чаще мужиков и проявляется галлюцинациями и бредом. Вобщем вангую голоса в голове.

Link to comment
Share on other sites

На Троєщині на вулиці Лаврухіна, 11, побудували будинок прямо на даху висотки.  :fp1:  По периметру даху вже розмістили металеві стовпчики, на яких планується побудувати паркан. Власник незаконної будівлі за свій рахунок відремонтував дах висотки, він поклав нормальну ізоляцію і два шари товстого рубероїда.

"Зрозуміло, що це незаконно. Але він нікому не завадить. Доступ до всіх технічних приміщень безкоштовний ", - розповіла керівник ОСББ цього житлового будинку. Вона також наголосила, що власник не підключав жодних комунікацій до будинку на даху. Він не використовує опалення, воду та каналізацію, тому не завадить жителям багатоповерхівки. :fp1: 

83706378_2594393710831355_74247322769503

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

У нас бомжи в городских парках ставят палатки. обносят их заборчиком и живут. Ни одно либерально говно в правительстве города не смеет поднять вопрос: какого хера. В таком мире живем. Закон только для нормальных. Наглые или упоротые могут спокойно игнорировать.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

На Троєщині на вулиці Лаврухіна, 11, побудували будинок прямо на даху висотки.  :fp1:  По периметру даху вже розмістили металеві стовпчики, на яких планується побудувати паркан. Власник незаконної будівлі за свій рахунок відремонтував дах висотки, він поклав нормальну ізоляцію і два шари товстого рубероїда.

"Зрозуміло, що це незаконно. Але він нікому не завадить. Доступ до всіх технічних приміщень безкоштовний ", - розповіла керівник ОСББ цього житлового будинку. Вона також наголосила, що власник не підключав жодних комунікацій до будинку на даху. Він не використовує опалення, воду та каналізацію, тому не завадить жителям багатоповерхівки. :fp1: 

 

 

Это был «очень симпатичный домик с зелеными ставенками и маленьким крылечком». К домику была прибита табличка: «Карлсон, который живет на крыше». «В домике Карлсона было очень уютно — это Малыш сразу заметил. Кроме деревянного диванчика, в комнате стоял верстак, служивший также и столом, шкаф, два стула и камин с железной решеткой и таганком. На нем Карлсон готовил пищу»

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...