Перейти до змісту

Столкновения на Майдане. Задержан Коханивський и другие.


Silentio

Recommended Posts

Бугога!!! Ещё одна новость от УП.

Как то однобоко выглядит новость, вы не находите?

 

Да еще и полуправда... как всегдла

Учатсники акции пытались постаивить палатку, а им не дали от чего и возникли переплака с потасовкой...

Link to comment
Share on other sites

Справжній  Майдан  починається  не  так  і  не  тими.

 

Ну да. Спочатку беркутня "реформована поліція" по традції має відпиздити до реанімації протестувальників, а вже потім всі на майдан

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


Справжній  Майдан  починається  не  так  і  не  тими.

 

Бугога!!! Прошлый начался как раз с коханивских, яценюков и портретов йули, ну а уж потом были студенты и их разгон и всё что за этим последовало...

Оранжевая революция началась с акций Украина без кучмы, и там тоже был коханивский, так что...

Link to comment
Share on other sites

Секрет Майдана... 
один и на поверхности...

Что бы был Майдан...
его должны захотеть прежде всего 
КИЕВЛЯНЕ...

Без них никакие "пламенные Семёны"... не сработают...
Можно вести "революционеров" автобусами, поездами, самолётами или даже оленьими упряжками...
но пока революцию не захотят КИЕВЛЯНЕ... её не случится...

Причём они её действительно должны
ЗАХОТЕТЬ...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites




Про "Майдан-3".


Сьогодні псевдопатріоти, які маніпулюють свідомістю українського суспільства, розпочали безпрецедентну провокативну акцію у столиці України. Організаторами якої стали ініціатори "блокади". Блокади, якою скористався Путін і прийняв закон про легалізацію документів недореспубліки "недоросія".


До акції готувалися завчасно, обзвонюючи потенційних учасників акції, в тому числі і ветеранів АТО та пропонуючи їм гроші за участь. Та я впевнений, що офіцерська честь не продається.


Спроба провести "Майдан-3" має на меті дестабілізацію політичної ситуації у країні, що напряму загрожує українській державності. Не герої вийшли на демонстрацію. Не герої, а маріонетки Кремля.


Герої зараз знаходяться на фронті, захищаючи наше мирне небо і з кожним днем наближаючи перемогу.


Частина полку "Дніпро-1", які пройшли Піски, Авдіївку та Мар'їнку зараз також перебувають у Києві. З метою охорони правопорядку та громадської безпеки.


І не батальйон "Донбас" зараз представляє Грішина і приймає участь у цирку. Батальйон "Донбас" зараз - "Донбас-Україна", знаходиться на Світлодарській Дузі, де під командуванням Власенка вбиває "рускій мір". А Грішин знову веде людей на убой, як зробив це в Карлівці і Іловайську.


Якщо ми не хочемо повторення лютневих подій минулого століття - ми маємо ігнорувати будь які спроби "переворотів" та іншого мракобісся, яке намагаються реалізувати протягом 19-23 лютого у Києві.



  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Секрет Майдана... 

один и на поверхности...

Что бы был Майдан...

его должны захотеть прежде всего 

КИЕВЛЯНЕ...

 

 

 

Такую наивность, если это, конечно, только наивность, можно понять еще после первого Майдана, ну с натяжкой в первые месяцы после Второго, но сегодня....после трех лет правления олигополии в ее ничем не прикрытом и несдерживаемом омерзении....

 

Чтобы Майдан в том виде, которым он был до нынешнего времени состоялся - захотеть должны прежде всего ОЛИГАРХИ - истинные и безраздельные властители Украины. Без их бабла, без их связей и интриг в разных силовых и околосиловых структурах - результаты и первого и второго были бы весьма плачевны... Или вы думаете, что Беркутня испугалась киевлян (которых сегодня уже днем с огнем не сыщешь - кругом данецкая ылита) с деревянными палками и коктейлями молотова???? Сегодня? после стольких смертей и мясорубки в Центре Киева 2014 года???

 

А народ.... он был как всегда поюзан, с особой жестокостью и цинизмом особенно во второй раз... Не исключено, что кто-то собирается повторить это и в третий...и далее как получится...

 

Так что эти романтические, но далекие от реалий росказни о киевлянах без котрых майдан не майдан, вызывают у меня лишь саркастическую улыбку... Горькую, правда...если кто-то до сих пор верит в подобный бред...

 

Украинцев ждет не Майдан, а революция. Заждалась уже можно сказать! Такая через какую проходили в свое время народы Франции, Англии, Италии, Польши и других стран Европы...Революция перехода от феодального строя к буржуазно-демократическому с массой вариантных оттенков. Ну или не ждет... Тут уж на что горазды, как говрит любимый многими  на этом ресурсе господин Невзоров.

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

до вас шановні віруючі в другуфранцію - ще не дошло що україна стала другою зімбвабве - і по ввп і по корупції. ввп зімбвабве 2000 на душу а в україні 3000 -відкинути третину яка з манюпаса йде на опалення - ті ж 2000 .

 

це справедливо і закономірно. всі 26 років українці тільке те й робили що найобували однеодного хто де як умів - баригували всім - і ніц не створювали - двічі риговлада давала випускати пар у свисток майдану - змінюючи одіозних очільників але не систему - вссі держфиночникофеодали корупціонери зоставались на місцях - вони відходять а на їх місце приходять їх дітки хехе. а це вже кастовість

 

на справжню трушну революцію з пачками страчених казнокрадів зрадників корупціонерів в українців кишка тонка - тож вже зімбвабве і далі буде. залишилось 31 мільйон. з 52. пишаймося ми того варті(

Link to comment
Share on other sites

революція - це трибунал і страта чаушеску. -

 

а все решта- так і називається - майдан. пар в свисток - кращі пориви душі народу демонстративно нагло цинічно і безкарно спустити в сортір. щоб народ знав своє місце.

 

настоящіх буйних амло. от і нєту важаков.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Так шо теперь Украина не Европа? Украина -Це ЗИмбабве?

по рівню корупції і по ввп - так зімбвабве. назви мені хоч одну європейську ознаку україни - окрім географічної та расової)

 

за всіма міжнародними рейтингами ми далеко від євроепйських країн і рівні серед рівних в славній сім,ї африканських - ввідразу позаду південно американських, а по корупції і кількістю поліцаїв на рило - ще  й поряд з підарасією)

Link to comment
Share on other sites

вдумайтесь. 31 мільйон. з 52. за 25 років. 31 мільйон. за 25 років. з 52.

 

це ціна яку народ сплатив за своє аби гроші гріха не буде нацарювати сто рублів і втекти учитись не можу а красти лінюся поїду я в кийов в поліцію наймуся.

 

сумно але справедливо. бо закономірно. пидро і його діамантова банда - як і інук і його абнда. вітя юля льоні. це похідне від ароду. народ бачив що сбу продажна була і є. але народупох - тоум й просрали територіїі зараз платимо криваву  матеріальну територіальну  етс данину. народ чудово усвідомлював що всі судді продажні - але народу пох. народ чудово бачив що всі прокурори продажні але народу пох. бо продажність для народу є норма - тому й пох.

 

реузльтат закономірний а отже і справедливий. на одного сергія кемсього чи сергія табалу - 10 000 поросенків владиків каськових тімашенків бщерів іуковичів мудачуків. народ це бачить і йому пох. аби гроші. гріха не буде

 

далі буде. гірше.

 

або панєслась пісда па кочкам з непередбачуваним результатом - або введеня жорсткою овер підарасіянської диктатури пидра - але все рінво целише відтягне кінець. бо на відімну від хуйла у пидри немає газонафтобаксів заткнути пельку манюпасу навзамін свобод. вєлічіє і дєдиваєвали укрманюпаса н еторкає. а з манюпаса податкв вже більеш не здереш - бо й так майже вс і працюючі в україні - номінально працюючі бо ніц не створюють. більшість взагалі пенси. куєва туча дебілів силовиків. три армії держслужбовців 5 армій держпенсіонерів. .

 

це фінал.

 

хуйово. дуже. алезакономірно тож на жаль справедливо

Link to comment
Share on other sites

Що наразі вийшло "зімбабве" - правда. Неправда, що воно може існувати в Європі тривалий час.

еге. за чверть століття з 52 млн стало 31 млн. ще трохи і не буде цього зімбвабве(

Link to comment
Share on other sites

Правильно, мінус 21 мільйон також тисне на підсвідомість народну.

нікуя на підсвідомість народу не тисне - окрім нацарювати сто рублів і втекти.

 

якби тиснуло - не булоб загальнонародної системної тотальної постійної продажності.спарцював би інстинкт самозбереження

статистично в будь якому суспільстві є герої - вони й проявились на війні - коли кадрова зсу сбумвд і ригодержавка продались і обісрались.

 

а тепер вони не потрібні . ілловайськ не випадковий. гинирал назаркінд - ригоанал - теж.

пидро сказало що воно б і бездобрбатів іволонтерів виграло війну.  так само сказав і хуйло - виграв би другу світову і без українців.

пидро йде стопамихуйла і тут буде - та вже частоко є- всі прєслєстіхуйлопідарасії - цензура свавілля силовиків - тотальна корупція вже є. але нема бабок від нафти і газу щоб манюпас не роптав і годувати свору ньюберкутівців. а без них у пана атамана німазалатова запасу - і хлопци сталіразбєгаться в разниє сторани.

 

галопуюча інфляція на старті

 

херово мені( відчуваю вину перед заиблими на майдані і на фронті.

Змінено користувачем Aelit
Link to comment
Share on other sites

слово майдан вже зкомпрометоване. революція. Велика Українська Революція. останній шанс українцям відбутися як державницька нація. інакше знову станемо попихачами  в якійсь імперії.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

гасло революції має бути - Верховенство права . Верховенство конституції.  що не відповідає конституції не є конституційним а отже не є легітимний і не є - зеафо - державою -а є діамантовою бандою за всіма канонамидикої феодальної кастової держави раннього середньовіччя.

 

північне зімбвабве

Link to comment
Share on other sites

сбу суди прокуратурамаютьбути засуджені як ядро корупції що призвела до значних людських територіальних і матеріальних втрат.

саме продажність сбу призвела до появи ставлеників хуйцла на табуретках києва, акметка і інукович з пидром малиб чалитись на нарах ще на початку 00. саме тоатльна продажність сбу в кримулугандоні призвела до втрати їх. тай зараз саме антитеорцентр сбу видає індульгенції на контрабанду в лугандоні -

 

гинирали сбу - доларові мільйонери - артюхов - і уважаємиє люді

 

всі судді - доларові мультимільйонери

 

всі прокурори - доларові мультимільонери

 

і народу пох - народ сам такий - просто табуреток мало а бажаючих багато(

Link to comment
Share on other sites

але нікуа не буде. українці вистачить ще на декілька можливостей всіляким гройсмандам показати як кирувати диржавою - а владиславам каськівам нацарювати сто рублів івтекти н апанамо - і кільком пороешнкам написати свої тома як талановито просрати все (

 

остопизділо. буду йти з форумів. думаю про еміграцію( нікуя тут не буде(

Link to comment
Share on other sites

херово мені( відчуваю вину перед заиблими на майдані і на фронті.

Що добре зараз небагатьом, і дає надію. Хоча наявність хуйла і ситуативна слабкість Заходу оптимізму додатково заважають.

Link to comment
Share on other sites

Первый майдан неудачный, второй неудачный, люди многие злые и не довольны властью но майданить реально многие не хотят, знают что опять оседлают те кому это будет выгодно и всех опять наипут, к власти придут новые крадуны.

Я думаю майданов больше не будет, если что то и будет то это будет похоже на кровавый переворот или гражданскую войну.

Link to comment
Share on other sites

майдан= експлуатацією диржавкою вищих гуманістичних устремлінь народу заради випуску пари і зміни однієї групіровки банди у корита на іншу - без зміни феодально корупційного статусу кво з гарантією недоторканності папедеднікам

 

тожслово майдан імхо скомпрометовано.

 

примус до виконання конституції .

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...