Перейти до змісту

JINX з днюхом, тебе, апанент мой дарагой!


honey flower

Recommended Posts

JINX - не опонент нікому.

Він поміркований критик.

Побажаємо йому вдачі та усяких гараздів :tu::smiley15:

 

Він зрадофіл. Рік тому приймав участь у моїй тут травлі. Хоча я був правий на всі 100 %- казав, що ще за підсумками 2017 року номінальний ВВП України не лише не впаде ( хтось із тодішнього місцевого пулу зрадофілів пускав мульки, що ВВП  в 2017 році впаде-бо така прогнозна оцінка якихось експертів... Я доводив- і доводив строго логічно та математично- що не лише виросте, а добре так збільшиться- в районі 110-115 млрд. бакс проти 93 в 2016-му... Набігла юрба місцевих ідіотів, напевно з пулу Сааки, бо зараз їх тут не бачу- і почали кричати- та це ж 20-25% річного зростання, такого не може бути! Казали, щоб я через рік не зникав- а з'явився тут для публічного аутодафе, за дурість і брехню... Ну от, я з'явився, а з усієї шобли зовсім непоміркованих придурків тут залишився лише Ваш поміркований гепі-бездник) Так Ваш герой більше за всіх стрибав, щоб мене забанили. Наче я матюкаюсь. Наче слово "хер"- це матюк, а рядова літера кирилиці ( як літера а в кирилиці називається аз, так і літера х там називається хер )

 

Хер його знає, але в мене зовсім інше уявлення про поміркованість. Я без поняття , хто тут бот, хто неукраїнець, хто ворог України. Я знаю чітко- я людина, я - українець, і я не ворог України. Чисто за логікою виходить, що мої вороги й є неукраїнцями, ворогами України та нелюдами. Бо в реалі я тут один- все інше якась херня у мене на дисплеї

Link to comment
Share on other sites

Всім щиро дякую, вибачайте, що тільки сьогодні зайшов на форум. Вчора (ну вже так карти лягли) складали разом з дружиною іспити на автоправа. Склали без проблем. :)

Ну,  а  тепер  прямісінько  у  Френсіну  гілочку  про  принади  України.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...