Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 3-6 кав щодня тільки я Я в офісі п'ю каву. Вдома нема ні бажання ні натхнення возитись з нею Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 От не люблю я ці одоробла на кухні. Стоїть заважає, а коли треба то або ламається або вибухає Нічого воно не одоробало. Сучасні еспрессо-машинки досить компактні й надійні. Я користуюся з 2005 року і досить активно, всього було 3 машинки, зламалася лише одна, інші ппродав/передав з переїздом. Відсутністю цієї машини відрізняється. Єдинний інший безмашинний нормальний спосіб приготування я знаю це але японський мені більше подобається чомусьВ такому я чай заварюю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Я в офісі п'ю каву. Вдома нема ні бажання ні натхнення возитись з нею+1 я вдома ніколи не роблю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 +1 я вдома ніколи не роблю. Іноді треба. Хтось на ніч приходить, а зранку - "хочу кави не можу, умираю....." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 btw: спробуйте зварити каву з кардамоном, на піску, в джезві. Це просто супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 btw: спробуйте зварити каву з кардамоном, на піску, в джезві. Це просто супер! як це? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Каву варять індивідуальними порціями в мідних кавниках в гарячому піску а не на вогні пересуваючи час від часу щоб 3-4 рази довести майже до кипіння і тількі в кінці дати закипіти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Каву варять індивідуальними порціями в мідних кавниках в гарячому піску а не на вогні пересуваючи час від часу щоб 3-4 рази довести майже до кипіння і тількі в кінці дати закипіти. пробував? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Кул, кофе на песке - всего навсего старая традиция, которую мы, Западенцы взяли от турков-османов, когда они по нашей территории шарились. А Османы тоже это не придумали, а взяли у ливийских караванщиков, которые через турцию-сирию караваны на восток водили. И в пустыне просто негде было кофе варить, кроме как на песке. Но традиция есть традиция. Ее надо холить и лелеять.Хотя на родине кофе в Эфиопии его варят на печи или плитке в джабене Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 У Львові кожна друга кавярня Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 7 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 7 квітня, 2018 настоящие жыды и бандеровцы пьют не кофе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 7 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 7 квітня, 2018 Кстатте...Вчера в кафе спросил у официантки пароль к вайфаю.- Кафе ноль семь ноль семь.Вбиваю в телефон "cafe0707". Не фурычит.Подзываю ее снова.Прошу продиктовать по буквам.Смотрит на меня, как на идиота:- кэ, а, фэ, фэ, е...- Ка, или си?Снова смотрит на меня, как на умственно неполноценного:- Ка, конечно, какое си?- Два эф, или одно?- Естественно, - два... Короче, пароль оказался "kaffe0707" ПроФФесор одобряет! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 7 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 7 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Донецька комашка)) Опубліковано 8 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 8 квітня, 2018 Відсутністю цієї машини відрізняється.В мене тут вона кілька років була замість чайнику. Зручно: у фільтрі можна й чай заварювати, відразу ще й очищує Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 9 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 9 квітня, 2018 В мене тут вона кілька років була замість чайнику. Зручно: у фільтрі можна й чай заварювати, відразу ще й очищує Для чаю СІТЄЧКО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Донецька комашка)) Опубліковано 9 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 9 квітня, 2018 Для чаю СІТЄЧКО Ну так фільтр цю роль виконує гарно )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts