Перейти до змісту

діп консьорн


OldBoy

Recommended Posts

"Ангєла, а ти помніш, как я тєбя вєрбовал? - Йа йа, Вольодя. Мі білі мольодіє і хатьєлі много секс"

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

 

таки да 

Путін вибрав для Тимошенко особливе місце, – експерт

20:50, 9 березня11147
936413.jpg?201803181600
Зв'язок Тимошенко з Путіним / 24 КаналКолишній віце-прем'єр Олег Рибачук заявив, що Юлія Тимошенко має прямий зв'язок президентом Росії Володимиром Путіним і він неодноразово наголошував про їхню плідну співпрацю.

Про це він сказав в ефірі 24 Каналу.

"Партія Юлії Тимошенко "Батьківщина" – дуже різна на рівні прихильників і на рівні політиків. Вона має найбільш розгалужену мережу активістів. А якщо брати до уваги персонально Юлію Тимошенко, то для неї Путін колись вибрав особливе місце в українській політиці, коли його запитали перед виборами, з ким йому було найкраще працювати з українських прем’єрів, то він відповів, що це Тимошенко. І це було вражаюче, тому що його партнером на той час був Янукович", – зазначив політик.

Можливо це був дуже хитрий крок, щоб зганьбити його конкурента, але це виглядає малоймовірно. І я впевнений, що Тимошенко одна з тих політиків, яка точно має канали спілкування з Путіним. І вона неодноразово пропонувала призначити Медведчука віце-прем’єром. Тимошенко аргументувала це тим, що він знає всіх,Він також висловив сумніви, що подібні заяви могли бути зроблені, щоб скомпрометувати Тимошенко.

– наголосив Рибачук.

 

Нагадаємо, за газові контракти, які Юлія Тимошенко підписала з Росією у січні 2009 року, суд покарав її в’язницею. Вирок - 7 років позбавлення волі та зобов’язання відшкодувати "Нафтогазу" півтора мільярди гривень збитків.

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

 

 


Нагадаємо, за газові контракти, які Юлія Тимошенко підписала з Росією у січні 2009 року, суд покарав її в’язницею.

 

Нагадаю, інший, більш вигідний контракт, був зірваний Ющом на догоду Фірташу та РУЕ. Але ж то гарні хлопці, їх не можна чіпати, так, Хані?

Link to comment
Share on other sites

Vladislav Olenchenko

Переклад з дипломатичноі на украінську.

Про причини участі США у переговорах між Украіною і Росією: 
«ВВС: Чому США взагалі беруть участь у переговорах щодо України? Цей конфлікт відбувається за тисячі кілометрів від Вашингтона і не становить прямої загрози безпеці США.
К.В.: Проста відповідь на ваше запитання: США почали брати активну участь у процесі на прохання Нормандської четвірки - Росії, України, Німеччини та Франції.» 
- читайте: «про зобов‘язання США перед Украіною, взятих в обмін на сдачу ядерноі зброі, Украіна повинна забути».

Про план дій США, РФ, Украіни стосовно окупованих РФ-єю територій на Сході Украіни: 
«...проводити місцеві вибори, амністію, запровадження пунктів про особливий статус Донбасу... » 
- читайте: «це план дій на Сході Украіни. ми збираємось здійснити втрьох: Уолкер, Порошенко і Путін. Не більше, але і не менше цього.»

Про гарантіі передачі контролю над кордоном Украіни з РФ:
«... і виконання Мінських угод. І в результаті цих процесів, як і йдеться в угодах, ці території повернулися б під контроль України.» 
- читайте: «контроль на державним кордоном Украіні Росія не віддасть, а територіі самі поветаються під контроль Украіни...а може і ні. Хто іх знає, що там у тих територій в голові! Але це вже не буде на відповідальності міссіі Уолкера».

Про справжній інтерес адміністраціі Трампа на найближчий рік і всієі міссії Уолкера : 
«ВВС: Які ваші сподівання й цілі на цей рік?
К.В.: Мир, поза сумнівом. Ми хочемо побачити мир і закінчення боїв. Ми хочемо бачити всіх громадян України в спокої й безпеці. Це могло б стати базою для початку повного виконання Мінських угод. І всього цього можна досягти за 12 місяців.» 
- читайте: «легітимізація маріонеточного режиму Кремля і перетворення маріонеток у легітимно обрану украінську владу - це і є мета місіі Уолкера. Трамп почепить собі чергову медаль миротворця і буде нею вихвалятись перед своіми виборцями».

Підвішений на копроматі Порошенко, при нульовій довірі украінців, звісно, готовий реалізувати цей план, але за його реалізацію мріє і пробує виторгувати в США підтримку другого терміну свого президентства.

Така реальність. Не радує, м‘яко кажучи. Але питання в тому, що і хто має робити, щоб найближчого року реалізувався інший сценарій в цій багатостраждальній краіні.

р.s. відсутність в інтерв’ю Уолкера слова «Крим», в перекладі з дипломатичної, читайте: «Украіна повинна забути про повернення Криму і не піднімати цю тему взагалі».

Link to comment
Share on other sites

Нагадаю, інший, більш вигідний контракт, був зірваний Ющом на догоду Фірташу та РУЕ. Але ж то гарні хлопці, їх не можна чіпати, так, Хані?

звичайно воно було не так... :nose3:

Link to comment
Share on other sites

Кстате, послушайте (или почитайте)

 

Крым в обмен на газ?

 

Довлоьно объективно по итогам визиты фрау Риббентроп в Сочах

 

https://www.svoboda.org/face-to-event

буду це шукати німецькою і вдумливо читати в оригіналі, тому що не вірю ніяким іншим джерелам. Ця кампанія проти Енджі 2,5 роки тому була дуже успішною за допомогою путінських бригадників. І досі українці, які пагано знають дойч, мають примітивні погляди... дуже вдало було всьо зманіпульовано. але деякі збагнули. що то маніпуляція деяких фактів і маленька  :pleasant: гра слів у реченніі. яка змінює весь зміст.

Link to comment
Share on other sites

Кстате, послушайте (или почитайте)

 

Крым в обмен на газ?

 

Довлоьно объективно по итогам визиты фрау Риббентроп в Сочах

 

https://www.svoboda.org/face-to-event

 

Отут хорошо тема истории злягання европидаров с Хуйлом раскрыта. И нашу говноелитку тоже не забыли

 

Газові технології Кремля: "Північний потік-2", "Москва—Солсбері", "Цуг—Берлін"

 

Довершена монополія, за кремлівським уявленням, має виглядати так: володіння природними ресурсами та контроль за генерованими ними грошовими потоками.

Російська інтервенція в Сирії, яку західні аналітики пов'язують насамперед з бажанням Путіна зберегти Асада при владі й продемонструвати Заходу, що "Росія своїх не кидає", насправді висвітлила енергетичні мотиви, цілі та інтереси Москви в її глобальному експансіонізмі.

 

Енергетичні мотиви російського неоімперіалізму

Констатація російськими ЗМІ вже восени 2015-го була доволі відвертою: "Повалення режиму Башара Асада в Сирії загрожує зміною балансу на європейському газовому ринку, оскільки у цьому разі Катар може побудувати прямий газопровід через сирійську територію до Туреччини... Сирія — це один з небагатьох осередків напруженості, що стримує утворення географічно правильних і дешевших шляхів доставки катарського палива в Європу".

 

Через рік ще відвертішим був один із колишніх провідних російських воєначальників, керівник головного управління міжнародного співробітництва Міністерства оборони РФ генерал-полковник Леонід Івашов: "Якби Росія не увійшла туди (в Сирію.— М.Г.) і не втримала б режим Асада, то вже сьогодні дуже гостро стояло б питання виживання російського бюджету. Тому що воюють там три газові труби... Перший маршрут, який стали прокладати, — це в Європу...".,

 

далее тут, многабукв https://dt.ua/energy_market/gazovi-tehnologiyi-kremlya-pivnichniy-potik-2-moskva-solsberi-cug-berlin-278198_.html

Link to comment
Share on other sites

"Ангєла, а ти помніш, как я тєбя вєрбовал? - Йа йа, Вольодя. Мі білі мольодіє і хатьєлі много секс"

А ви не думаєте що то німці крутять кацапами, там ще питання, Володья, чи Володью

Німці завжди правили московитами, навіть якщо при цьому називали себе рузскімі царямі 

Змінено користувачем SvitLana
Link to comment
Share on other sites

дятько, олдбооооооой!!!

Шо ви ховаєтесь? Шо, якось невдобно получілось? Комент буде, чи ні? Невже так соромно, що і відкоментувати неможливо?

Link to comment
Share on other sites

а шо коментувати там?

якийсь дурачок-пропагандист малює теплу інформаційну ванну. Побєда блізка, хуйло отползаєт і т.п.

Реально ж після Дебальцево ЗСУ не вибили каців навіть із якогось маленького села.  Всі успіхи стосуються того, що наші займали села в сірій зоні, котрі до того лишались незайнятими згідно взаємних домовленостей

Link to comment
Share on other sites

Світові порядки міняються. Шантаж та захоплення інших країн гібридними методами - вже є допустимою практикою.

Взагалі нічого не змінюється тисячоліттями. Ота пресловута "гібридність" це лише новомодний термін, купувати агентів у стані ворожої держави - кланами, родами, графствами, партіями,окремими чиновниками, найближчих оточуючих правителя, нарешті, часто і самого правителя - це банально з початку роду людського, сучасні приклади: "праві" і "ліві" в Европі, Коль, Штайнмайер, Орбан, Земан, оточення Ющенка, Саркозі, Берлусконі, оточення Трампа, Клінтони, оточення Обами, про усяких мавп типу Саддама чи Мадуро та Лукашенко й не кажу, все очевидно.  Дуже часто просто протягують інтригами-вбивстави-заколотами  на найвищу посаду держави-жертви свого агента, це найвигідніше і найефективніше, приклади: всі керівники держав СЕВ в свій час, усі "Кіми"  до одного в КНДР, маріонеткові диктатори по всьому світу, типу "папи Дока" чи Норьеги, Янукович, Рахмонов, Іванішвілі, Додон, Порошенко.

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

Взагалі нічого не змінюється тисячоліттями. Ота пресловута "гібридність" це лише новомодний термін, купувати агентів у стані ворожої держави - кланами, родами, графствами, партіями,окремими чиновниками, найближчих оточуючих правителя, нарешті, часто і самого правителя - це банально з початку роду людського, сучасні приклади: "праві" і "ліві" в Европі, Коль, Штайнмайер, Орбан, Земан, оточення Ющенка, Саркозі, Берлусконі, оточення Трампа, Клінтони, оточення Обами, про усяких мавп типу Саддама чи Мадуро та Лукашенко й не кажу, все очевидно.  Дуже часто просто протягують інтригами-вбивстави-заколотами  на найвищу посаду держави-жертви свого агента, це найвигідніше і найефективніше, приклади: всі керівники держав СЕВ в свій час, усі "Кіми"  до одного в КНДР, маріонеткові диктатори по всьому світу, типу "папи Дока" чи Норьеги, Янукович, Рахмонов, Іванішвілі, Додон, Порошенко.

 

Абсолютно вірно, нічого не змінюється тисячоліттями, а тут вирішили взяти бога за бороду та створити світовий порядок після 2 світової... Якийсь час воно працювало, а тепер воно тріщить по швах, і люди вертаються до того що відбувалось тисячеліттями

Link to comment
Share on other sites

Абсолютно вірно, нічого не змінюється тисячоліттями, а тут вирішили взяти бога за бороду та створити світовий порядок після 2 світової... Якийсь час воно працювало, а тепер воно тріщить по швах, і люди вертаються до того що відбувалось тисячеліттями

Просто в повоєнний час почалося стрімке відновлення Европи, що потребувало в першу чергу ресурси, тож перманентна війна переповзла у зони їх видобутку. Взага треба розуміти, що війни - невід'ємна частина навіть не людства, це само сабою, а безумовний принцип існування усього живого на планеті, он в природі йде безперервна і безкінечна війна, мало того, якби вона щезла, то усе живе теж щезло б дуже швидко.  Еволюція забезпечується безперервною конкуренцією видів, і нескінченною заміною одних видів іншими, більш розвиненими чи пристосованими, у пошуках недосяжного ідеалу. Конкуренція, до речі, це теж війна на знищення. Так побудований світ, тому усі, хто марить про світ без насилля, заздалегідь жертви. Еволюція такого не пробачає, "оцінює", умовно кажучи, як невдалу мутацію, і, врешті решт, знищує тим чи іншим чином.

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

Просто в повоєнний час почалося стрімке відновлення Европи, що потребувало в першу чергу ресурси, тож перманентна війна переповзла у зони їх видобутку. Взага треба розуміти, що війни - невід'ємна частина навіть не людства, це само сабою, а безумовний принцип існування усього живого на планеті, он в природі йде безперервна і безкінечна війна, мало того, якби вона щезла, то усе живе теж щезло б дуже швидко.  Еволюція забезпечується безперервною конкуренцією видів, і нескінченною заміною одних видів іншими, більш розвиненими чи пристосованими, у пошуках недосяжного ідеалу. Конкуренція, до речі, це теж війна на знищення. Так побудований світ, тому усі, хто марить про світ без насилля, заздалегідь жертви. Еволюція такого не пробачає, "оцінює", умовно кажучи, як невдалу мутацію, і, врешті решт, знищує тим чи іншим чином.

 

Тому люди не плачтесь, а спокійно готуйтесь до знищення, або знищуйте самі 

Link to comment
Share on other sites

Тому люди не плачтесь, а спокійно готуйтесь до знищення, або знищуйте самі 

Зрозумійте, людство тому і існує, і рівень досягло неабиякий, що безперервно і швидко вдосконається, час від часу зменшуючись на якусь частку, інколи це просто ціна, яку треба заплатити, щоб інша частка отримала можливість розвитку, і почала прискорюватись, відкидаючі зайве чи надлишкове, саме у цьому сенс усіх війн. Ще раз - це безумовний принцип існування усього живого на планеті, повторюю, не лише людства, УСЬГО ЖИВОГО.  Переселяйтесь на Марс, можливо, марсианські мутації будуть вдосконалюватись іншим шляхом, без конкуреції і воєн :) Хоча, як мені здається, викладений принцип відноситься не до окремої планети, а до всього Всесвіту. Бо якось не зрозуміло, як в частині можуть діяти правила, відмінні від правил у цІлому.

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

а шо коментувати там?

якийсь дурачок-пропагандист малює теплу інформаційну ванну. Побєда блізка, хуйло отползаєт і т.п.

Реально ж після Дебальцево ЗСУ не вибили каців навіть із якогось маленького села.  Всі успіхи стосуються того, що наші займали села в сірій зоні, котрі до того лишались незайнятими згідно взаємних домовленостей

Дятько олдбооооооой, дак вони вас чекають, щоб почати , а ви який то не активний
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...