Перейти до змісту

ЗЕ новости - Негатив


Recommended Posts

Як  би  то  запропонувати  Зеленському  робити все,  як у  Ізраїлі?  Там  земля  практично  у  державній  власності.  Невеликий  процент  у  приватній,  та  й  той  ділиться: 1) тільки  для  євреїв;  2)  допускаються  іноземці

Link to comment
Share on other sites

Думаю, шо нічого не допоможе. Мозок не працює.

Органом, яким їсте, ви щоразу б'єтеся об стіну у намаганні довести - не ваш ідол винуватий у ймовірній загибелі України! Він чисто з найкращих мотивів просто привів її на край! Але у наступній катастрофі буде винувата гравітація (72,7%). Звідки ж Підр з педротами могли знати про її існування?  B-)

Змінено користувачем Euro
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


А зебаньки збираються призначати посла у Вашингтон, взагалі?

Звісно шо, переглядають перевірені кандидатури з ліги сміху, антимайдану і кварталу.  Все для таких зебілів як ви, пан Сітізен!

Link to comment
Share on other sites

Звісно шо, переглядають перевірені кандидатури з ліги сміху, антимайдану і кварталу.  Все для таких зебілів як ви, пан Сітізен!

Та да, Райнін не дасть збрехати....

Link to comment
Share on other sites

Як  би  то  запропонувати  Зеленському  робити все,  як у  Ізраїлі?  Там  земля  практично  у  державній  власності.  Невеликий  процент  у  приватній,  та  й  той  ділиться: 1) тільки  для  євреїв;  2)  допускаються  іноземці

 

У нас теж земля скоро буде:

- тільки для євреїв

- допускаються іноземці

.....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Понеділок, 2 грудня 2019, 13:26 • Петро Івасюк • 3075

ВР викликає заступника Милованова "на килим": у промисловості критична ситуація

 

КИЇВ. 2 грудня. УНН. У промисловості Україні сьогодні складається критична ситуація, більш ніж половина промислових підприємств вже працюють лише на 50% своїх можливостей. Про це сьогодні під час засідання економічного комітету ВР заявив депутат Степан Кубів, передає УНН.

Він звернувся до голови комітету Дмитра Наталухи із вимогою викликати заступника міністра економіки, уповноваженого з питань промисловості, на засідання спочатку економічного комітету ВР, а згодом і на засідання парламенту.

Заступник Милованова має пояснити плани відомства з окресленого питання, наголосив Кубів.

“Я би пропонував так — вибрати час, запланувати і заслухати закупника міністра, якій відповідає за розвиток міністерства, щоб показати плани міністерства (МЕРТ — ред.) у цьому напрямку. Енергетика, інші промисловості — зараз згортають свою діяльність. Беремо до прикладу Харківську область. Там 30% (населення — ред.) працюють у промисловості. На підприємствах, частина з яких віддається на приватизацію, раптово поміняли керівників, і ці підприємств сьогодні працюють всього по 2-3 дні на тиждень. Більше, ніж половина від промислових підприємств України вже працюють тільки на 50%. Ми створюємо величезну проблему. Тому я вимагаю (заслухати профільного заступника Милованова — ред. ) з питань розвитку економіки держави. Далі, треба винести питання розвитку економіки на слухання Верховної ради”, — сказав Кубів.

 

Link to comment
Share on other sites

Эх жарят рыжего мудака ахметку!!!! Так держать!!!!

 

:weep:

Прибуток "ДТЕК Енерго" Ахметова зріс на 85%
Понеділок, 2 грудня 2019, 20:45
1005 переглядів
 
 

Чистий прибуток "ДТЕК Енерго" в січні-вересні 2019 року зріс на 85,4% (на 2,9 мільярда гривень) у порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 6,29 мільярда гривень.

 

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 

При цьому, згідно зі звітністю компанії, дохід "ДТЕК Енерго" за дев'ять місяців скоротився на 39,7% (на 47,52 млрд грн) - до 72,29 млрд грн.

 

Валовий прибуток "ДТЕК Енерго" за вказаний період скоротився на 17,7% (на 2,55 млрд грн) - до 11,87 млрд грн.

За дев'ять місяців компанія інвестувала у виробництво 4,2 млрд грн, на виплату податків до бюджетів всіх рівнів направила 11,6 млрд грн.

 

Як пояснили в прес-службі компанії, зростання прибутку на тлі зниження доходу пов'язане зі зміцненням курсу гривні, завдяки якому і був отриманий чистий прибуток.

 

"Всього чистий прибуток становив 6,3 млрд грн, що відповідає показнику курсових різниць, які не є грошовою операцією", – заявили в ДТЕК.

 

У компанії також стверджують, що її виробнича діяльність не показала позитивного фінансового результату.

"ДТЕК Енерго" – операційна компанія, що відповідає за видобуток вугілля, генерацію та дистрибуцію електроенергії в структурі холдингу ДТЕК.

 

ДТЕК створено в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова.

 

Холдингу делеговано функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок із видобутку та збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

Link to comment
Share on other sites

В нас, наприклад, з часів кнура "жарят" галузь азотних міндобрив. Через це більшість потужностей АЗОТів здебільшого стоять, найцінніший персонал (а це дуже пожаро-вибухонебезпечні виробництва!) - розбігається. Проте ми імпортуємо в хуйла мільйони тон готових добрив. Питання: цим ми жаримо фірташа, чи самих себе? Бо падлюці і Кримського Титану з облгазами вистачає. А нам що залишиться?

Link to comment
Share on other sites

Зелупа, це твій кнур придумав зупинити азотну галузь на догоду хуйлу. Завдяки чому гучно не брав напряму його газ, і мовчки в шалених обсягах імпортував міндобрива.

А заводам від того просто гаплик настає.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Ще відвертіша ніж в петярастів брехня стала мейнстрімом в зеленських.
 

08.12.19 13:45 Наемники РФ применили ПТРК и 120-мм мины под Авдеевкой. В штабе дали иную информацию, - Бутусов. ФОТОрепортаж

Российские наемники 7 декабря обстреляли позиции ВСУ под Авдеевкой из ПТРК "Конкурс" и 120-мм минометов. В то же время в штабе ООС сообщили, что стреляли из гранатометов и минометов калибра 82 мм.

Об этом рассказал в фейсбуке главред Цензор.НЕТ Юрий Бутусов.
"Сегодня российские войска обстреляли украинские позиции под Авдеевой - в районе Крутой балки было совершено три пуска управляемых ракет по нашей огневой точке, а также выпущено 10 мин из 120-мм миномета. Потерь в результате обстрела не было. Противник действует абсолютно безнаказанно, последние двое суток украинские войска под Авдеевой ответный огонь не открывают", - написал он в посте 7 декабря.

Вместе с тем Бутусов удивился, узнав, что в штабе ООС имеют иную информацию по данной атаке террористов.
"С удивлением прочел вчерашнюю сводку штаба ООС о том, что наши позиции обстреляны из противотанковых гранатометов и минометов калибра 82 мм. Для информирования командования ООС наши бойцы с позиций близ Крутой балки под Авдеевкой прислали мне фотографии фрагментов управляемой ракеты, которая поразила наш блиндаж. Это 9М113 "Конкурс", это не гранатомет. И таких ракет противник выпустил три. И мины были не 82 мм, а 120 мм. Повезло, что в результате обстрела жертв не было. К сожалению, не последовало и наших адекватных действий в ответ на это нападение - возможно, это результат неточного информирования. Надо проверять свои доклады, если кого-то интересует доверие армии", - отметил журналист.
650x867.jpg
650x867.jpg
650x867.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

#ядебіл живе на особисті заощадження і місяць від місяця працює все ефективніше..

Середа, 11 грудня 2019, 11:55 • Петро Івасюк • 7320
Милованов поетапно наростив собі премію до 1630% і заробляє чверть мільйона


59e7a3f563607259ab14671c94201d875ee46328

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Міністру економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України Тимофію Милованову в листопаді нарахували 1630% премії, що дорівнює 236 тис. грн. Відповідний документ у своєму Telegram-каналі опублікував народний депутат Олександр Дубінський, передає УНН.
Документ адресований Кабінету міністрів України від 4 грудня поточного року. Його підписав виконувач обов'язків державного секретаря Олександр Черних.
Премію міністра має узгодити уряд. У разі позитивного рішення зарплата Милованова за листопад, з урахуванням премії, становитиме 271 тис. грн.
"Шановний Тимофій (Милованов - ред.), можна дізнатися, за що премія? За які результати роботи?" - риторично запитав Дубінський.
Дані документа свідчать також про те, що у вересні Милованов отримав премію обсягом 345%, або 40,1 тис. грн, у жовтні - обсягом 587,5%, або 68,3 тис. грн.
Як писав УНН, згідно з е-декларацією, Милованов має кредити і позики, які зобов'язаний погашати. Так, міністр вказав, що отримував позики на суму близько 17 000 доларів, а також сплатив у рахунок погашення кредитів в цілому понад 116 000 доларів. Крім того, він має кредитні зобов'язання на суму 33 000 доларів.
Відзначимо, раніше в інтерв'ю журналістам Милованов розповів, що його зарплати у 18 тис. грн йому ні на що не вистачає, крім як на таксі, тому, як стверджував тоді міністр, він живе на особисті заощадження.
Link to comment
Share on other sites

Ще відвертіша ніж в петярастів брехня стала мейнстрімом в зеленських.

 

Зебаньку дуже до Парижу хотілося. А тут такий конфуз  з режимом тиші трапився. От і доводиться робити вигляд, що мирний плян Підри Зебанька успішно діє.

 

зі

істрія вчить, що нічому не вчить

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Гончарук спиздів, що не в курсах зарплатні свого підлеглого.

Середа, 11 грудня 2019, 18:44 • Ірина Макаренко • 67530
Прем'єр Гончарук бреше про те, що не в курсі премій Милованова - "Слуга народу"

 

КИЇВ. 11 грудня. УНН. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, заявляючи про те, що не бачив документів по премії міністра економрозвитку Тимофія Милованова, говорить неправду. Таку заяву в своєму телеграм-каналі зробив депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський, передає УНН.
"Прем'єр Гончарук каже, що "не бачив документів щодо премії Милованову". Це брехня. Тому що премії міністрам встановлені за розпорядженням самого Гончарука.
При цьому, повинен бути таким "понятійний" рівень премій, щоб добити рівень зарплат до:
- 125 тис. гривень міністр;
- 100 тис. гривень заступник міністра.
Різкий стрибок зарплати Милованова - це приведення до середньої суми попередніх виплат.
271 + 68 + 40 = 378 тис. гривень. Ділимо на 3 і отримуємо шукані 126 тис. гривень", - аргументував нардеп.
Як писав УНН, згідно з інформацією Дубінського, Милованов поетапно наростив собі премію до 1630% і в листопаді може отримати зарплату в розмірі понад чверть мільйона гривень.

Link to comment
Share on other sites

 

 


і в листопаді може отримати зарплату в розмірі понад чверть мільйона гривень.

 

А вы считаете, что з-п в 10К это очень высокая з-п для министра? У меня лично есть масса вопросов к милованову, как на меня то беня по поводу его был прав, но вот вопросов к з-п министра в 250000грн. у меня точно нет.

Link to comment
Share on other sites

А в мене є запитання. Міністри не в останню чергу створюють в державі умови для життя. Поки життя середньостатистичних людей гівно, а це є медичний факт, наші міністри не можуть отримувати як міністри успішних країн і навіть більше.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Зебанько написав формулу успіху України. Дитячий садок якийсь: "за всьо харошеє, протів всєво плахова, но главноє  - мір"  :gigi:

 

По его словам, подобная «формула будущего для Украины» состоит из пяти составляющих.

Первая из них — мир. «Без мира никакого развития быть не может, — напоминает президент. — Мы хотим мира на наших условиях. То есть с возвращением Украине территорий и наших людей».

Вторым фактором президент называет «эффективные институты и прозрачные правила игры, обязательные для всех». Сюда он включает победу над коррупцией и справедливые суды, равенство всех перед законом, защиту прав собственности.

Третий фактор — инвестиции. «Поэтому понадобится убрать непроходимые барьеры и ненужные регуляции, тормозящие развитие бизнеса», — поясняет Зеленский.

Четвертый — «качественно иная инфраструктура». «И это не только дороги, хотя дороги — в первую очередь. Это все то, что помогает человеку жить и добиваться успеха в Украине. Инфраструктура медицинская и образовательная, цифровая и энергетическая, финансовая и коммунальная», — пишет президент.

Наконец, пятым фактором он называет народовластие. «Не декларативное, а реальное. Механизм, который позволит людям влиять на решения власти — от уровня громады до уровня президента», — заключает Зеленский.

 

З коментів під новиною  :tu:   :lol2:

 

Оце так набрехав. Тепер, мабуть, розповість, що для здійснення фантазій ми повинні скинутись, потерпіти...

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Перша складова. В мене зовсім інша умова повернення земель - тільки після усвідомлення абсолютною більшістю тамошнього населення себе українцями. Коли визнають свою провину, вибачаться і попросяться назад на наших умовах. Але для цього спочатку треба прибрати мародерів і їх прихвостнів з нашої землі і започаткувати тут еру відбудови і швидкого зростання. Лише коли рооків за 10 лугандони побачать появу прірви в рівні життя між ними і нами, тоді може покаяться. 

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...