mc5 Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Панство, я маю питання.сприйняття російської окупації притупилося чи ні?Бо за вашим онанізмом - пєця-вава, війна виявилася куйнею. Я бачу "шльопанці" хз.як зовуть зеленської.Я бачу ломів пеціних.Я не бачу українців. Ареал бачу, потвор усіляких теж. Люди де? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 хочу, щоб Лєса зайшла у гості Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 А що таке українці #какаяразница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Панство, я маю питання.сприйняття російської окупації притупилося чи ні? у тих, в кого воно стояло гостро - ні.В інших воно було завжди "тупим" Але перших зараз не чути, бо спочатку Пеця присвоїв собі право юзати їх від свого імені на виборах, а тепер зелень заглушає масоюТе, що їх не чути, не означає, що їх немає і всім пофіг 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spencer H. Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Де Ви бачите петиних ломів, при всій повазі? це не ломи, а патріоти, на відміну від зебільних адептів кацапстану та їх огидного поводиря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts