Перейти до змісту

Дубинський про відставку Ємця. Це феєрично. Раджу подивитися!


tom_cat

Recommended Posts

Уявляю, як обісралися контактери Ємця :lol2: А взагалі то, там увесь Кабмін - колективний Ємець, разом з прем'єром. Зняали з потягу, і відправили у АТО Кабмін©. Як і Фракція слуг у ВР.  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Похоже, с кадрами полный 3,14-здец! :X 

 

Три фракції Львівської облради – «Громадянської позиції», «Свободи» та «Самопомочі» – звернулися до голови ЛОДА Маркіяна Мальського з проханням звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірину Микичак. Звернення на сесії, 19 листопада, озвучила голова фракції «Самопоміч» Інна Свистун.
Головною причиною такого звернення стала непродумана, на думку депутатів, реорганізація медичних закладів на Львівщині.
«Те, що відбувається у медицині Львівщини за останній рік – це суцільна медицина катастроф: у дитячій кардіохірургії, у психіатрії, у центрі служби крові, в обласній клінічній лікарні, яка у нас «золота». Медицина немає ніякої стратегії розвитку. Складається враження, що департамент охорони здоров’я займається виключно реорганізацією медичних закладів, вивільненням приміщень, а потім їх продажем», – підкреслила Інна Свистун.
Як повідомлялося раніше, керівництво Львівської ОДА вирішило звільнити Ірину Микичак. Їй вже озвучили вимогу написати заяву на звільнення, однак вона відмовилася.

https://zaxid.net/tri_fraktsiyi_lvivskoyi_oblradi_vimagayut_zvilnennya_irini_mikichak_n1493191

 

Крибле-крабле-бумс! Тададам! :weep:

 

f51d47f4093c8fc33f8bb50c86d30f82.md.png

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-priznm180320chennya-mikichak-i-v-pershim-zastupnikom-ministra-ohoroni-zdorovya-ukrayini

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Как я предполагал.... Не захотел связываться, понимая в какое говно пршел...

 

Ємець - ще та штучка. Давив, щоб на зама у ДП "Медзакупівлі України" поставили його чєловєчка, судимого магазинного крадія, і погрожував проблемами у разі відмови  :gigi:

 

Руководитель госпредприятия по медзакупкам Арсен Жумадилов выступил с публичной критикой министра здравохранения Ильи Емца

Гендиректор госпредприятия "Медицинские закупки Украины" Арсен Жумадилов утверждает, что министр здравоохранения Илья Емец требовал назначить заместителем в ГП своего "доверенного человека". Он также обратился в Государственное бюро расследований на предмет злоупотреблений министра. Об этом Жумадилов написал в своем публичном обращении к Емцу в Facebook.

 

Please wait.. Loading
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...