ЦеDzip Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Питання до юзерів, може хто знає. Сходив оце я на хвуп, написав декілька месіджєй, і за день отримав бан. Питання: хвуп - це чисто зєбільский форум? тобто модерасти там - кончені зєбіли ілі как? Спасіба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 2 hours ago, ЦеDzip said: Питання до юзерів, може хто знає. Сходив оце я на хвуп, написав декілька месіджєй, і за день отримав бан. Питання: хвуп - це чисто зєбільский форум? тобто модерасти там - кончені зєбіли ілі как? Спасіба Хвуп вже не той. Збіговисько єбонутих і упоротих 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 23 hours ago, ЦеDzip said: Питання до юзерів, може хто знає. Сходив оце я на хвуп, написав декілька месіджєй, і за день отримав бан. Питання: хвуп - це чисто зєбільский форум? тобто модерасти там - кончені зєбіли ілі как? Спасіба не цінуєте ви демократію і свободу слова… Хто за кількісю юзерів женеться, той від бана і замовкне навіки))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 11, 2022 Author Report Share Posted December 11, 2022 Сходив на хвуп - наче пірнув в чан з дегенератами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 6 hours ago, Спартак said: не цінуєте ви демократію і свободу слова… Хто за кількісю юзерів женеться, той від бана і замовкне навіки))) Спартак, відновлення паролю не працює, і мабуть реєстрація теж. Мило не приходить на пошту Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Фому на рік забанили, сатрапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 11, 2022 Author Report Share Posted December 11, 2022 24 minutes ago, Citizen UA said: Фому на рік забанили, сатрапи До речі, хто такий був в прєдидущей жизні хвупівський "чахлик невмирущий"? 24 minutes ago, Citizen UA said: Фому на рік забанили, сатрапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 2 hours ago, ЦеDzip said: До речі, хто такий був в прєдидущей жизні хвупівський "чахлик невмирущий"? Якщо мені не зраджує пам'ять, то це досить давній ФУПівський нік. А що з ним не так? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 12, 2022 Author Report Share Posted December 12, 2022 11 hours ago, Citizen UA said: Якщо мені не зраджує пам'ять, то це досить давній ФУПівський нік. А що з ним не так? Він мене спитав, чи приєднаюсь я до нього, коли він буде їхати до Німеччини бити морду Мішє рукі (тому- з цугундєра). От я й подумав, хто він є Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 14, 2022 Author Report Share Posted December 14, 2022 (edited) On 12/10/2022 at 2:07 PM, Citizen UA said: Хвуп вже не той. Збіговисько єбонутих і упоротих Так і є, це п-ц, залякані юзери, пишуть мені Вело, cьогодні в 20:28 Розгорнути попередні цитати... от прямо тепер можна банити, це треба писати в адмінці. Такі правила. Але вихід є, на СУПі можеш писати все що думаєш про Зеленського. І зебіли під ногами не плутаються. о, як! десь на якомусь супі можеш писати все, що думаєш про Зэлэнскаво, а тут не можеш писати все, що думаєш? ви тут приймаєте участь в виліпленні лідєра соврємєнності з Вови - агента ФСБ з 2005 року, якого хліпив Медведчук? Боїтесь писати все, що думаєте? Юзєри що з вами? --------------- Барани і їбанати, а не хвуп. Модерюги Теми виправляют, як їм подобається Мабуть кацапєздолка Їлєна Прітула пркрутила там . Edited December 14, 2022 by ЦеDzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 14, 2022 Report Share Posted December 14, 2022 Фіала купив УП у 2021. Відповідно до генеральної лінії партії і модерація. Зі А хіба не Беня Зелепня у прези вдохновив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 15, 2022 Author Report Share Posted December 15, 2022 (edited) 9 hours ago, Citizen UA said: Фіала купив УП у 2021. Відповідно до генеральної лінії партії і модерація. Зі А хіба не Беня Зелепня у прези вдохновив? В 2017 - так, Бєня, почався рух. Але Бєня теж був дурілкою картонною, хоча й більшою, в руках ФСБ. Створив Квартал-95 і притягнув його в Україну - Медведчук в 2005 році (Ющенко, революція), потрібно було щось хитросдєланноє, щоб "виправити" мозок українцям після Помаранчової революції. Медведчук, виконуючи завдання ФСБ, забрав зе стадо з Москви і привіз в Україну. Шефіри навіть повернулись зі США. І почалося. Всі пам'ятають, як вєсєдло прікольно шуткували над політками весь час, зєіл навіть був продюсєром на Інтері (кацапський, фірташевський канал) і т.і. Вони готувались до війни давно. Цікаво, кого зєбіли (ФСБ) буде просовувати наступним. Вже й Притулу пробували, може "лідєра міра" Вову знов. А може лєдюгу Їлєну Edited December 15, 2022 by ЦеDzip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 15, 2022 Author Report Share Posted December 15, 2022 Заповєднік дегенератів Вибачте, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі. Дискредитація влади Ваш бан завершиться 15 грудня 2023 12:36:37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 15, 2022 Report Share Posted December 15, 2022 1 hour ago, ЦеDzip said: Заповєднік дегенератів Вибачте, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі. Дискредитація влади Ваш бан завершиться 15 грудня 2023 12:36:37. Нєдолго музика іграла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Posted December 15, 2022 Report Share Posted December 15, 2022 3 hours ago, ЦеDzip said: Заповєднік дегенератів Вибачте, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі. Дискредитація влади Ваш бан завершиться 15 грудня 2023 12:36:37. Вау! Аж завідно.. Рік розлуки з таким чудовим товариством... Кадра Флейм, провокації. 15.12.2022 15.01.2023 22:21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Posted December 15, 2022 Report Share Posted December 15, 2022 Вам тут потрібні флеймери і провокатори? Чи своїх вистачає? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 16, 2022 Author Report Share Posted December 16, 2022 8 hours ago, Кадра said: Вам тут потрібні флеймери і провокатори? Чи своїх вистачає? Прєвєд, юзеркиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 18 hours ago, Кадра said: Вам тут потрібні флеймери і провокатори? Чи своїх вистачає? потрібні 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 3 hours ago, Uki said: потрібні це добре, а на цьому форумі є поліція моралі яка виховує банами провокаторів і флеймерів? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 13 hours ago, ЦеDzip said: Прєвєд, юзеркиня прєвєд... ой, мало не написала "мєдвєд" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кадра Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 On 12/15/2022 at 7:01 PM, ЦеDzip said: Заповєднік дегенератів Вибачте, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі. Дискредитація влади Ваш бан завершиться 15 грудня 2023 12:36:37. На ФУПі зараз заборонено критикувати владу бо війна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 16, 2022 Report Share Posted December 16, 2022 1 hour ago, Кадра said: На ФУПі зараз заборонено критикувати владу бо війна. Після війни нічого не зміниться. Просто модерація буде ангажована чинною на той час владою і придумають тисячу причин, чому не можна критикувати після війни. Бо відбудова, коней на переправі не міняють, не на часі, переможців не судять, і всьо такоє. Там основна маса юзерів - контингент тєрпіл. Інакше, якого куя досі там сидять? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 17, 2022 Author Report Share Posted December 17, 2022 Заборонено критикувати владу, яка привела війну в Україну та хотіла здати її, "бо війна" Закрили всі ТВ канали, крм зєбіного марахвону - "бо війна" Бояться гниди, тому й закривають та забороняють. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted December 18, 2022 Report Share Posted December 18, 2022 Як переживають за Україну й українців курва шмеркель і Цедзіп, в німцях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 19, 2022 Author Report Share Posted December 19, 2022 On 12/18/2022 at 6:05 PM, Elguider said: Як переживають за Україну й українців курва шмеркель і Цедзіп, в німцях. А можна пояснити, щоб я зрозумів, що тут написано? Хто такий "курва шмеркель"? Щот таке ""в німцях"? Все ж випад в мій бік, а я завжди був проти того, щоб робити це, бо це не що інше, як нестача аргументів, або просто тяга влаштувати с*ач. Спасіба заранєє. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted December 23, 2022 Report Share Posted December 23, 2022 (edited) знову Цедзіп несвіжих ковбасок в німцях поїв Edited December 23, 2022 by Elguider Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted December 23, 2022 Author Report Share Posted December 23, 2022 Ще раз "А можна пояснити, щоб я зрозумів, що тут написано? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted January 20, 2023 Author Report Share Posted January 20, 2023 УП давно вже була кацапським ресурсом, хвуп теж став повністю "провладним", тобто - прозєбільським-прокацапським. Мене забанили "назавжди" , бо нєльзя крітікавать власть ва врємя вайни , та ж сама фігня, що й на ТВ марахвоні, тобто - перекривають кисень будь-якій критиці шайки агентів ФСБ, на чолі з дурілкою картонною потужним владіміром. Готують його на другий термін, або якогось єрмака, бо бояться гниди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 On 20.01.2023 at 9:41 AM, ЦеDzip said: УП давно вже була кацапським ресурсом канєшно канєшно, лише тобі віра є, та всім віримо навіть штазі меркель Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЦеDzip Posted February 9, 2023 Author Report Share Posted February 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts