Перейти до змісту

В Москве тревожно!Как думаете-к чему бы это?


кноп

Recommended Posts

с фупа:

 

Ага.... І вони йому так і розкажуть. Прям правду-матку рубануть. На очах у своїх начальників генералів і маршалів. 

Тут скоріше всього інше. ВВХ вже не довіряє ніяким засобам звязку. Тому виникла потреба довести обстановку і можливі плани до середнього командного складу без ризику витоків. Можуть ще й вручити кожному командиру особисто кілька пакетів. А потім лише дати команду, наприклад - відкрити червоний пакет, решту знищити не відкриваючи в присутності начальника штабу і особіста. 

Так не вперше. Перед початком ДСВ, в серпні 1939 року, точно таку нараду провів сталін. Що сталось через пару тижнів всі знають. 

Так що може бути що завгодно.

Link to comment
Share on other sites

просто ваван, як звичаний символіст, бажає щоб йому особисто ще раз присягнули на вірність. він вважає, що цього досить для досягнення його найбажінішої мрії. вавану за 60-т, а він так і залишився маленьким, ображеним на навколишній світ хлопчиком і діє відповідно. 

Змінено користувачем On_
Link to comment
Share on other sites

.. я бы на их месте сделал военный переворот и хунту - хуйло под арест, суд, пожизненное, прикре самогубство - мир заспокоиться и можно начинать делить активы по-новой 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Пусть москвичи готовятся к худшему. Гэбня будет взрывать их дома, накалять обстановку и поднимать градус ватно - патриотического угара. После того, что произошло это уже неотвратимо.

Змінено користувачем Абориген
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...