Перейти до змісту

Еще одна "счастливая" лугандонская ячейка ))


Damian

Recommended Posts

:fp1:   

Олег Царев через Google+ 2 дня назад

 
НОВОРОССИИ БЫТЬ!
В Ровеньках поженились граждане Луганской Народной республики - Людмила и Жамшидбек.
Война обязательно закончится. Ни одна война еще не длилась вечно! Счастливой вам жизни, ребята, в молодом независимом государстве Новороссия!
 
Царев, а ты еще на свободе?? Готовься, скоро на зоне тебя тоже выдадут замуж...
 
 
Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Аднатисяча семьдесят какой-то год. Приїхала тьотка Людка з Казані в гості. Замуж вона там вийшла. Ну вопше, замуж вона любила виходить з 17 лєт і пєріодічєські вознікала на горізонті із разних городов необ"ятного СССР. То офіціально, то бахурів таскала, так казала бабця, а я їй вірила. І каждий раз привозила їх до дому на оглядини. Отой з Казані був її паслєднєй любовью і женивсь на ній офіціально. Он бил художніком і татаріном і всячєські випілівал з тьотки Людки паганую хахлушку і казав: "Людк, ну я ж тєбья прасіл нє разгаварівать на етом нєпанятнам йазикє. І с роцтвіннікамі сваїмі разгаварівай так, шоб я панімал! а то дєлаєтє тут із мєня ідіота, знаю я вас, хахлов".


Я розумію, шо казанського татаріна всячєські дратувало те, що не дано йому розуміти, а тьотка Людка, свиня отака, чірікала біля нього сорокой: "Ой, Толічєк, ізвіні, я больше нє буду".


Я Толічку за ці слова невзлюбила жутко і всячєські йому мстила. І коли бабця казали: йди позови татарську заразу до столу, я заходила в кімнату і казала: "вуйко Толька, баця жерти наклали і просять до корита помиїв посьорбать". Тьотка Людка покривалась красними пятнами, а казанскій татрін випучував глазіщі із словами: "Людк, а Людк, пєрєвєді на хуй, что оно там язиком шамкаєт" і казала: "Толічєк, откушать подано, мама за стол просіт" і щебетала над ним до всирачки. Отакі в нас були діалоги.І взагалі, мені тоді ще було всьоравно, татарін він, чи ні, для мене він був москаль, бо гаваріл на русскам язикє.


 


Я всячєскі ізображала, шо я твая нє панімат і ізматувала тєрпєніє Толіка українською мовою. І намоталась до того, шо він начав понімати слово "скотина". Кричав через всю хату тьоткі Людкі: "Людк, а чьто такоє скотына? Ета скатіна па-русскі?" "Нєт, Толічєк" - отвічала тьотка і кидала на мене гнєвні взгляди і показувала кулак. "Ето блюдо такоє, Толічєк, картошка с укропам" - і Толя лопав картошку за трьох дурних, бо в них же там в татарськой кацапії по словам Толічкі била нє картошка, а сущєє говно...


Гостив Толічєк у бабці довго, поки в бабці не кінчились всі кури. Сучки і несучки. і Толічєк начав недобрим воком поглядати на поросятко. Заходив у хлів і казав: "Лююдк, а какой класний шашлик би получілся із етава парасьонка". "Ах ти ж, блять, морда татарська, мусульманін, єтіть тебе!" - казала бабця і я її розуміла, бо в ті часи поросят ніхто не різав, а завжди ростили з нього велику свиню і кормили нею всю зиму велику сім"ю.


На сімейній раді було винесене питання руба про перебування татаріна в наших гостях і бабця сказала: "Людась, їдьте вже у ту свою Казнь і не нєрвіруйте мене, бо порося колоть не дам, скоріше твого ненажерливого татаріна кудись здам". "Та не в Казнь, а в Казань, мама" - поправляла Людка, але це вже ніц не міняло... С трудом цього татаріна невдовзі збагрили, ще й на вокзалі вичавили скупу сльозу... Я стояла на пероні і тупо либилась і не могла стримати своєї радості. "А ну плач, я тобі сказала, швидко" - наказала мені бабця. Тіпа ізображать гостєпріімность і вдячність за те, шо на Людкі хоч хтось оженивсь і Людка наканєцто буде вести осєдлий образ жизні, а не мотаця по всьому Союзу. Дід скупо провів очима останній вагон поїзда із словами: "Піздуй, Толічєк і шоб ноги тут твоєї не було". Но це Толічкі не помогло і він каждий год приїжав в гості, а інагда заглядивал проста праєздам в камандіровкє на пару днєй, ощаслівіть тьощу з тестем своїм ненажорістим нутром. Потім вони вже мотались втрьох, бо Толька забалабєніл з Людкой Алєжку. Алєжка чогось був ну зовсім не схожий ні на скуластого загорєлого мощного Тольку ні на брюнетку Людку. Алєжка був бландін з білою шкірою і нє єл куріцу...


 


(с) Клер Захаровна


  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

а ей нравицо... :nose3:

 

дык нам тоже нравиццо, что ей нравиццо :lol2:  :lol2:  :lol2:

 

увезет эту вато в свой йопаный чуркестан. 

Или она его, если чурке не так повезет.

В рефрижераторе, разумеется, к новым родичам :gigi:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...