consul Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 протупил Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 а где вы берёте пальмовое масло?[/quoteНа пальмах Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 трохи про домішки в морозиві http://dobavkam.net/products/morozhenoe Link to comment Share on other sites More sharing options...
adviser Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 Ласунка "малюкАм". Лимо пломбир в шоколаде. Рудь скурвилась. Ласунка "малюкАм". Лимо пломбир в шоколаде. Рудь скурвилась. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 17 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 Не поленилась сходить к холодильнику.Массовая часть жира 12%.В составе рожка есть кокосовое масло.В самом мороженом нет.И как вы только отличаете 15 и 12 процентов жира.Как по мне вроде больше и не надо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 ось воно... омномномка http://img28.slando.ua/images_slandocomua/130786137_4_644x461_ustanavlivaem-firmennye-palatki-zonty-i-holodilniki-biznes-i-uslugi.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 17 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 Надо будет попробовать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegik Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 А какое молоко и сливки вы используете? http://www.loostdorf.com/production/2140/67/http://www.loostdorf.com/production/118/6/http://www.kmk.ua/ru/catalog/zareche/sgushcennoemolokodoypack.html#product116 в этом рецепте http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=143490.0 , только сгущенка не вареная. Иногда растворимый какао добавляю, грамм 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegik Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 вот это ням-ням http://hlebopechka.ru/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=143493.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuico Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 Морозиво ЛІМО-щастя є! Все інше, що я пробував, рідкісна шняга з хімічнимиприсмаками.А львівське майже таке, як було при совку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amid Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 По мороженному все просто, нормальное стоит от 50 грн. за 1кг и больше, с пальмовым/кокосовым маслом около 25 грн., но некоторым с пальмовым нравится, мне нет. Все крупные бренды делают и бюджетное с пальмовым и нормальное и премиум со всякими наворотами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 Не поленилась сходить к холодильнику.Массовая часть жира 12%.В составе рожка есть кокосовое масло.В самом мороженом нет.И как вы только отличаете 15 и 12 процентов жира.Как по мне вроде больше и не надо. а в "Пломбире 19" - угадай какая жирность Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 17 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 17 серпня, 2014 ось воно... омномномка http://img28.slando.ua/images_slandocomua/130786137_4_644x461_ustanavlivaem-firmennye-palatki-zonty-i-holodilniki-biznes-i-uslugi.jpg ну наконец-то!хоть кто-то еще "Хладик" пробовал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 найкраще морозиво роблять аміши, старим способомсмачнішого та натуральнішого в світі нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 Виключно Лімо, виключно Дитяче Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 18 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 а в "Пломбире 19" - угадай какая жирность 18! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 18! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 Адаптований рецепт, продукт на виході якого не тільки відповідає, а й перевершує справжній радянський пломбір (той що за 19 коп. був). Ну а в порівнянні з сучасними ерзацами під такою назвою з рослинної олії та емульгаторів-стабілізаторів - це небо і земля, хоча коштує майже удвічі дешевше! Але з'їсти його багато не дуже виходить - ситне надзвичайно. Смачного й бережіть фігуру! п.с. тільки ціни минулого року Пломбир на полную мороженицу объемом 1,6л.!• Молоко "Селянське ультрапастеризоване" 3,2% - 270г., - не миллилитров! (около 2,5 грн.)• Сливки "Смачно шеф!", Кулинарные 30% - 300г., - не миллилитров! (около 16 грн.)• Сахар 5,5 столовых ложек = 130г. (около 0,7 грн.)• Сахар "Др. Оэткер" (Россия ) с натуральной ванилью – 7,5г. = полпакетика (около 3 грн.)ИТОГО: 707 г., 1,6 л., 22,3 грн.Охладить стеклянную (или какую есть) чашу емкостью 2-3л примерно до 0 градусов. Сливки и молоко из холодильника (+5 градусов) залить в чашу и засыпать сахар с ванильным сахаром, сбить ручным електромиксером минуты 2-3. Поставить чашу со смесью в морозилку на 15 минут. Сбить миксером еще раз минуты 2-3 и вылить в чашу мороженицы. Включить мороженицу и вымешивать 20 минут. Употреблять кремообразный - не текущий продукт - можно сразу, а можно после выдержки в морозилке. Это мороженое не становится твердым с кристаллами льда даже при -18 градусах, и полностью соответствует по консистенции классическому пломбиру.Ставить на стол прямо в чаше мороженицы - смаковать можно часами, хоть с кофе, хоть с фруктами и ягодами. http://oi60.tinypic.com/15ez7me.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 18! От не треба, 18 він коштував в масквє, в нас 19. Але мій - кращє! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 А нехрен потрібна ота "мороженіца", шо воно робить? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 А нехрен потрібна ота "мороженіца", шо воно робить? хлеб печет Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 18 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 Из пальмы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 А нехрен потрібна ота "мороженіца", шо воно робить? Робить морозиво. Це "пасивна" модель, коштує дешево. Її на добу треба поставити у морозильник за температури там -18 чи нижче, хоча в мене -16 і усе працює. Морозивниця має подвійні стінки, заповнені антифризом. Потім її дістаєш і заповнюєш сумішшю. Мішалка робить із неї за 20-30 хвилин морозиво. Є дорогі активні моделі (удесятеро дорожчі), що самі генерують холод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 18 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 Достаточно миксером на небольших оборотах взбить молочно-сливочную смесь и в морозилку часа на полтора. Повторять процесс 4-5 раз.Просто есть ли у всех время так возиться? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryN Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 та дана 4-5 раз уже нечего будет ставить в морозилку Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 18 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 А если еще добавлять в смесь малибу или бейлис, то на 5 раз мороженое превратиться в коктейль.Пьяные дети - тишина в доме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 18 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 18 серпня, 2014 Из пальмы. Те що тепер в магазинах, переважно з замінників та з емульгаторами. Достаточно миксером на небольших оборотах взбить молочно-сливочную смесь и в морозилку часа на полтора. Повторять процесс 4-5 раз.Просто есть ли у всех время так возиться? Не вийде. А морозівниця за пів-години робить справжнє найкраще морозиво. І значно дешевше за магазинні ерзаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts