Перейти до змісту

Бутусов пише....


ЦеDzip

Recommended Posts

как вы задолбали, неслужившие дилетанты  :X   дайте мне во взвод 15 сепараторов и пару месяцев времени, и будут у вас вояки не хуже средних, и воевать за Неньку будут нормально

 

Впевнені, що доживете?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Впевнені, що доживете?

Я в себе уверен на 100%.... а вот доживут ли все ватники, пока я буду их них патриотов делать - это как получится :D   ну будет взвод неполного состава :weep:

Link to comment
Share on other sites

Говорив сьогодні з своїми друзями з переднього краю. Як хочеться послати у відомому напрямку всіх панікерів...  :K Ви ж паскуди ллєте воду на колесо ворога, сіючи зневіру, породжуючи страх. До речі, хлопці просили передати, що хуй дочекаєтесь.  :K

 

Якщо у ваших друзів на передньому краї є час та натхнення читати всяку херню, шо пишуть на УПФі, то: або справи на передньому краї йдуть просто чудово, або цей "передній край" знову, як у 41-му, проходить десь під Ташкентом.

Link to comment
Share on other sites

ниверью, што ето @borderlander   :shok:

 

 

*леса ужасно расстроилась и думает, што borderlanderа подменили*   :(  :(  :(

Лєса, чесно кажучи, набридло хамство штабних ботів. ІМХО, бютівська наволоч навіть гірша, ніж різні тупаки-амари з ЦУГу. Ті хоч в своїх Митищах ніколи світу не бачили, може й щирі в своєму невігластві. А така продажна ботиха Елко все прекрасно знає, але за дрібні гроші тупо сере на форумах. Це одоробало в 2008 році хіхікало над грузинами та Саакашвілі разом з Путлєром, писало, що грузини самі винуваті. А зараз якусь суперпатріотку з себе вдає.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...