Перейти до змісту

Клиёнка


Recommended Posts

Дядькам засмажити щоколад то тільки в думках, мало у нас негрів :)

Згоден. Дуже популярна еротична хвантазия:)

Змінено користувачем Вуйко_З_Онтарио
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Для тех кто фкамышах - а што это?

Сморчки.

Самые ранние весенние грибы. 

Давно хотел их попробовать, а тут пару дней дома не был а вони вдруг на газоне повылазили як навіжені!

Оччень рекомендую!

Вкусняшка!

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

@Кость, завтра відпишись, будь ласка

ZOMFG!!!

Та я їх вже шість годин тому з'їв пів пательні!

 

Рік за роком мене страхають, щоб я не їв: чорних/біліх груздів, свіжої сирої риби, смажених жаб, коників, змій, крокодилів, слимаків ...

Відро мідій з рокфором позавчора з'їв в Ніцці, й не жужу!

Йдіть до біса, будь ласка! :)

 

 

 

Змінено користувачем Кость
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Подвернулось кой-чего на гастрономическую тему  :)

 

 

Салат "Брут" это тот же "Цезарь", но предательски без курицы.

 

 

- К мясу есть три соуса на выбор: майонез, кетчуп и коктейльный.
- Что такое коктейльный?
- Майонез с кетчупом.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
От дивись.розбив два яйця і посмажив з цибулькою і кровянкою зранку це одне.А збити а потім через ситечко цідити зразу для лишніх предмети мити .Час?це все має сенс коли часу багато і нема що робити.Типу хоббі забавка. Змінено користувачем coolzak
Link to comment
Share on other sites

От дивись.розбив два яйця і посмажив з цибулькою і кровянкою зранку це одне.А збити а потім через ситечко цідити зразу для лишніх предмети мити .Час?це все має сенс коли часу багато і нема що робити.Типу хоббі забавка.

Ого! А де ви в Калгарі берете добру кров'янку?

Link to comment
Share on other sites

День - си фуд чаудер, суши, сакэ.  вечер - только сладкое. Немецкий рождетственский торт, штоллен, штрудель со сливками. Бельгийский шоколад, итальянское рождественское печенье. МАршмеллоу на гриле пожарю в карамель окунать, клубника в шоколаде. Бухать есть много чего, но фиг кто дальше шампанского двинется. Порох в пороховницах давно иссяк. Старшенькая из клубного периода выросла и пить прекратила, младший мал еще, бойфренд старшей - бегун триатлонист, не пьет. Остальные либо уставшие либо больные. Нема з ким поле боронити.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

а в Різдвяному, а в Дні Подяки?

 

це ж не тільки їсти, а проводити час з близькими і друзями за гарними розмовами, в реалі

 

люди  збирались біля вогнища з прадавніх часів

 

 

Вуйку: смачні у вас солодощі )  :tu:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...