Перейти до змісту

Клиёнка


Recommended Posts

Дякую щиро за рецепт Дана!

 

Подруга вередлива: "вот такое я гавно! хочу рецепт от настоящей американки, которая его печет.  и еще меня интересует цвет. он должен быть ярко красным или, в крайнем случае, темно красным, но не коричневым, поэтому ищу рецепты пошаговые, чтобы  быть уверенной, что картинка выставленная к прилагаемому рецепту не просто скопирована.

Судячи по її запросах вона не рецепт хоче а правильну картинку. Повірте навіть покроковий рецепт не дає вам навіть 10% гарантій що приготувавши страву по ньому ви отримаєте те що на картинці. 

Скажу як люди яка багато куховарить і особливо багато випікає:

Я пробую щось смачне, далі  я хочу таке саме приготувати сама.

Лізу в гугл, шукаю декілька автентичних рецептів(якщо рецепти іноземні, шукаю на  форумах тих країн звідки походить рецепт), порівнюю їх, далі покладаючись на власний досвід і смак з цих рецептів формую свій власний рецепт, готую, пробую страву, зрівнюю наскільки вона подібна на той що я їла, за потреби вношу якісь зміни. На виході отримую те що хотіла.

Колір має бути яскраво червоний, кроваво-червоний, такий колір я змогла добитися тільки використовуючи гелеві фарбники(у мене Вілтон), тобто взявши за основу покроковий рецепт де на виході буде яскраво червоний торт і при тому сама використавши не яскравий барвник у неї ніфіга не вийде. 

ну і про автентичний рецепт, ось відео американки яка пече цей торт, весь процес від початку до кінця.При бажанні з нею можна поспілкуватися на ї сторінці ФБ, уточнити якісь деталі чи попросити поради. https://www.facebook.com/joyofbaking

https://www.youtube.com/watch?v=9gDez9HmRmM

і ще одне відео  також покроково.

http://www.howcast.com/videos/139827-how-to-make-red-velvet-cake/

Змінено користувачем Дана
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Судячи по її запросах вона не рецепт хоче а правильну картинку. Повірте навіть покроковий рецепт не дає вам навіть 10% гарантій що приготувавши страву по ньому ви отримаєте те що на картинці. 

Скажу як люди яка багато куховарить і особливо багато випікає:

Я пробую щось смачне, далі  я хочу таке саме приготувати сама.

Лізу в гугл, шукаю декілька автентичних рецептів(якщо рецепти іноземні, шукаю на  форумах тих країн звідки походить рецепт), порівнюю їх, далі покладаючись на власний досвід і смак з цих рецептів формую свій власний рецепт, готую, пробую страву, зрівнюю наскільки вона подібна на той що я їла, за потреби вношу якісь зміни. На виході отримую те що хотіла.

Колір має бути яскраво червоний, кроваво-червоний, такий колір я змогла добитися тільки використовуючи гелеві фарбники(у мене Вілтон), тобто взявши за основу покроковий рецепт де на виході буде яскраво червоний торт і при тому сама використавши не яскравий барвник у неї ніфіга не вийде. 

ну і про автентичний рецепт, ось відео американки яка пече цей торт, весь процес від початку до кінця.При бажанні з нею можна поспілкуватися на ї сторінці ФБ, уточнити якісь деталі чи попросити поради. https://www.facebook.com/joyofbaking

https://www.youtube.com/watch?v=9gDez9HmRmM

і ще одне відео  також покроково.

http://www.howcast.com/videos/139827-how-to-make-red-velvet-cake/

ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ!!! :air_kiss:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:

 

Вона читає цю гілку!

 

вона теж давно пече з середньої школи!!! і любить це!!! я думаю з Вашими порадами у неї буде супер торт

Бутерброд с арахисовым маслом и сыром бри...  Оспадя, блааслави и не оставь людей, которые изобрели эти продукты  :)

а ми присіли на масло з мигдального горіха!!! дорого, але в рази смачніше арахісового

Link to comment
Share on other sites

 

 


а ми присіли на масло з мигдального горіха!!!

 

Есть такая буква в этом слове! (с)  Жена любит.  Но для бутера с сыром тоже использует арахисовое, уж очень ловко они сочетаются   :)

Link to comment
Share on other sites

Від арахісового масла (_|_) росте

 

У Ани Кузнецовой, причем от всего  :)

 

Не, сватеоспадя, метаболизм пока не подводит, все на месте  :pleasant:

Link to comment
Share on other sites

 

 


Не, сватеоспадя, метаболизм пока не подводит, все на месте 

чим розганяєте метаболізм?  Доречі, таку фігню хтось їв?

 

http://www.imagination.com/sites/default/files/imagecache/blog_primary_image/blog/Imagination_Marmite_P_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

 


чим розганяєте метаболізм?

 

Арахисовым маслом  :pardon:

 

Кстати, почитай, сейчас на него подсели качки и бодибилдеры и прочие озабоченные протеинами и спецпитанием.

 

Дрожжи в таблетках мы время от времени детям давали, как витамины.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Передо мной как-то монстрообразный папашка покупал такому же, похожему на Шрека, сынку всяких банок на пятьсот с лишком баксов. Уж и не знаю на сколько ему хватало этой хрени, но выглядело прикольно. Из жызне инопланетян  :)

Link to comment
Share on other sites

По маслу!

Масло буває різним..

 

Вазелін (парафін рідкий) — суміш мінеральної олії і твердих парафінових вуглеводнів — розплавленого парафіну, церезину або інших твердих вуглеводнів з важким нафтовим маслом

Link to comment
Share on other sites

чим розганяєте метаболізм?  Доречі, таку фігню хтось їв?

 

http://www.imagination.com/sites/default/files/imagecache/blog_primary_image/blog/Imagination_Marmite_P_0.jpg

це така чисто британська байда від якої всім небританцям струганути хочеться-і багатьом бритам теж.винайшли її від голодухи в воєнний час щоб голодне бурчання придушити в шлунку

Link to comment
Share on other sites

 

 


це така чисто британська байда від якої всім небританцям струганути хочеться-і багатьом бритам теж.винайшли її від голодухи в воєнний час щоб голодне бурчання придушити в шлунку

Я разок навіть купив  :fp1:

Link to comment
Share on other sites

ойфу...

какая-то, блин, синтетика, а не еда

ось вам сегодняшний натуральный завтрак с домашним сулугуни

 

http://i.piccy.info/i9/98144b628bbebfc3f24c895871a60b8b/1437201420/29228/886882/18_07_15_1_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-18-06-37/i9-8493182/354x472-r/i.gif

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ!!! :air_kiss:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:  :give_rose:

 

Вона читає цю гілку!

 

вона теж давно пече з середньої школи!!! і любить це!!! я думаю з Вашими порадами у неї буде супер торт

а ми присіли на масло з мигдального горіха!!! дорого, але в рази смачніше арахісового

Брехня нічо воно не смачніше. Я в морозиво кладу і арахісове і мигдальне час від часу

Link to comment
Share on other sites

 

 


не-не-не...пока сама не готовлю

 

Самому все не приготовить.  Что-то надо оставить делать другим людям.  

 

А то совсем натуральное хозяйство получается   :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...