Дана Опубліковано 16 липня, 2015 Report Share Опубліковано 16 липня, 2015 (змінено) Дякую щиро за рецепт Дана! Подруга вередлива: "вот такое я гавно! хочу рецепт от настоящей американки, которая его печет. и еще меня интересует цвет. он должен быть ярко красным или, в крайнем случае, темно красным, но не коричневым, поэтому ищу рецепты пошаговые, чтобы быть уверенной, что картинка выставленная к прилагаемому рецепту не просто скопирована.Судячи по її запросах вона не рецепт хоче а правильну картинку. Повірте навіть покроковий рецепт не дає вам навіть 10% гарантій що приготувавши страву по ньому ви отримаєте те що на картинці. Скажу як люди яка багато куховарить і особливо багато випікає:Я пробую щось смачне, далі я хочу таке саме приготувати сама.Лізу в гугл, шукаю декілька автентичних рецептів(якщо рецепти іноземні, шукаю на форумах тих країн звідки походить рецепт), порівнюю їх, далі покладаючись на власний досвід і смак з цих рецептів формую свій власний рецепт, готую, пробую страву, зрівнюю наскільки вона подібна на той що я їла, за потреби вношу якісь зміни. На виході отримую те що хотіла.Колір має бути яскраво червоний, кроваво-червоний, такий колір я змогла добитися тільки використовуючи гелеві фарбники(у мене Вілтон), тобто взявши за основу покроковий рецепт де на виході буде яскраво червоний торт і при тому сама використавши не яскравий барвник у неї ніфіга не вийде. ну і про автентичний рецепт, ось відео американки яка пече цей торт, весь процес від початку до кінця.При бажанні з нею можна поспілкуватися на ї сторінці ФБ, уточнити якісь деталі чи попросити поради. https://www.facebook.com/joyofbakinghttps://www.youtube.com/watch?v=9gDez9HmRmMі ще одне відео також покроково.http://www.howcast.com/videos/139827-how-to-make-red-velvet-cake/ Змінено 16 липня, 2015 користувачем Дана 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 17 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Бутерброд с арахисовым маслом и сыром бри... Оспадя, блааслави и не оставь людей, которые изобрели эти продукты 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Судячи по її запросах вона не рецепт хоче а правильну картинку. Повірте навіть покроковий рецепт не дає вам навіть 10% гарантій що приготувавши страву по ньому ви отримаєте те що на картинці. Скажу як люди яка багато куховарить і особливо багато випікає:Я пробую щось смачне, далі я хочу таке саме приготувати сама.Лізу в гугл, шукаю декілька автентичних рецептів(якщо рецепти іноземні, шукаю на форумах тих країн звідки походить рецепт), порівнюю їх, далі покладаючись на власний досвід і смак з цих рецептів формую свій власний рецепт, готую, пробую страву, зрівнюю наскільки вона подібна на той що я їла, за потреби вношу якісь зміни. На виході отримую те що хотіла.Колір має бути яскраво червоний, кроваво-червоний, такий колір я змогла добитися тільки використовуючи гелеві фарбники(у мене Вілтон), тобто взявши за основу покроковий рецепт де на виході буде яскраво червоний торт і при тому сама використавши не яскравий барвник у неї ніфіга не вийде. ну і про автентичний рецепт, ось відео американки яка пече цей торт, весь процес від початку до кінця.При бажанні з нею можна поспілкуватися на ї сторінці ФБ, уточнити якісь деталі чи попросити поради. https://www.facebook.com/joyofbakinghttps://www.youtube.com/watch?v=9gDez9HmRmMі ще одне відео також покроково.http://www.howcast.com/videos/139827-how-to-make-red-velvet-cake/ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ!!! Вона читає цю гілку! вона теж давно пече з середньої школи!!! і любить це!!! я думаю з Вашими порадами у неї буде супер тортБутерброд с арахисовым маслом и сыром бри... Оспадя, блааслави и не оставь людей, которые изобрели эти продукты а ми присіли на масло з мигдального горіха!!! дорого, але в рази смачніше арахісового Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 17 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 а ми присіли на масло з мигдального горіха!!! Есть такая буква в этом слове! (с) Жена любит. Но для бутера с сыром тоже использует арахисовое, уж очень ловко они сочетаются Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Бутерброд с арахисовым маслом и сыром бри... Оспадя, блааслави и не оставь людей, которые изобрели эти продукты Від арахісового масла (_|_) росте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 то не їсти багато 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 а ми присіли на масло з мигдального горіха!!! дорого, але в рази смачніше арахісовогоІ від цього масла (_|_) росте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 17 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Від арахісового масла (_|_) росте У Ани Кузнецовой, причем от всего Не, сватеоспадя, метаболизм пока не подводит, все на месте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Не, сватеоспадя, метаболизм пока не подводит, все на месте чим розганяєте метаболізм? Доречі, таку фігню хтось їв? http://www.imagination.com/sites/default/files/imagecache/blog_primary_image/blog/Imagination_Marmite_P_0.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 17 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 чим розганяєте метаболізм? Арахисовым маслом Кстати, почитай, сейчас на него подсели качки и бодибилдеры и прочие озабоченные протеинами и спецпитанием. Дрожжи в таблетках мы время от времени детям давали, как витамины. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Кстати, почитай, сейчас на него подсели качки и бодибилдеры и прочие озабоченные протеинами и спецпитанием.Та у нас теж ця пошесть Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 17 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Передо мной как-то монстрообразный папашка покупал такому же, похожему на Шрека, сынку всяких банок на пятьсот с лишком баксов. Уж и не знаю на сколько ему хватало этой хрени, но выглядело прикольно. Из жызне инопланетян Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Від арахісового масла (_|_) росте І від цього масла (_|_) росте ми всьо поняли Фома спец по дупах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 Фома спец по дупахПо маслу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 ми всьо поняли Фома спец по дупах Разве это про это?))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ведмедик Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 По маслу!Масло буває різним.. Вазелін (парафін рідкий) — суміш мінеральної олії і твердих парафінових вуглеводнів — розплавленого парафіну, церезину або інших твердих вуглеводнів з важким нафтовим маслом Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 17 липня, 2015 Report Share Опубліковано 17 липня, 2015 чим розганяєте метаболізм? Доречі, таку фігню хтось їв? http://www.imagination.com/sites/default/files/imagecache/blog_primary_image/blog/Imagination_Marmite_P_0.jpgце така чисто британська байда від якої всім небританцям струганути хочеться-і багатьом бритам теж.винайшли її від голодухи в воєнний час щоб голодне бурчання придушити в шлунку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 батько після війни рибій жир не міг їсти ( теж про голод а Фома казав, що жінка без дупи як село без церкви а тепер дріжджі постить Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 це така чисто британська байда від якої всім небританцям струганути хочеться-і багатьом бритам теж.винайшли її від голодухи в воєнний час щоб голодне бурчання придушити в шлункуЯ разок навіть купив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 ойфу...какая-то, блин, синтетика, а не едаось вам сегодняшний натуральный завтрак с домашним сулугуни http://i.piccy.info/i9/98144b628bbebfc3f24c895871a60b8b/1437201420/29228/886882/18_07_15_1_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-18-06-37/i9-8493182/354x472-r/i.gif 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 ням ням Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ!!! Вона читає цю гілку! вона теж давно пече з середньої школи!!! і любить це!!! я думаю з Вашими порадами у неї буде супер торта ми присіли на масло з мигдального горіха!!! дорого, але в рази смачніше арахісовогоБрехня нічо воно не смачніше. Я в морозиво кладу і арахісове і мигдальне час від часу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 а кому свінний хрящик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 с домашним сулугунирецепд хде? явки пароли для заквасок и прочая хде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
legreen Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 рецепд хде? явки пароли для заквасок и прочая хде? приєднуюсь. Давай Парасю, колісь! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 не-не-не...пока сама не готовлю, хотя в холодильнике уже сырная закваска лежит, купила еще зимойпокупаю у молочницы Link to comment Share on other sites More sharing options...
legreen Опубліковано 18 липня, 2015 Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 не-не-не...пока сама не готовлю, хотя в холодильнике уже сырная закваска лежит, купила еще зимойпокупаю у молочницы Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 18 липня, 2015 Автор Report Share Опубліковано 18 липня, 2015 не-не-не...пока сама не готовлю Самому все не приготовить. Что-то надо оставить делать другим людям. А то совсем натуральное хозяйство получается Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 23 липня, 2015 Report Share Опубліковано 23 липня, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Прол Опубліковано 25 липня, 2015 Report Share Опубліковано 25 липня, 2015 Натоптался волшебных пирожков с абрикосами! :о))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts