Перейти до змісту

Юля в Кулікова.


mantagio

Recommended Posts

  • Replies 258
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

 

 

Ми всі сподіваємося, що європейські цінності нас врятують. А чи впевнені ми, що Об’єднана Європа на тлі своїх власних викликів все ще хоче мати справу з нами, такими, як ми є? Чомусь згадався голлівудський фільм «П’ятий елемент», де головна героїня, яка прийшла на Землю, щоб її врятувати, побачила в інтернеті криваві сюжети самознищення людства та передумала це робити.

 Тимошенко, май 2013. 

Link to comment
Share on other sites

Тимошенко :


 


Якщо ми віддаємо частину Донбасу, ми отримуємо мир?


 


Головнокомандувач НАТО сказав, що перемірря не виконується.


 


Путін на себе не взяв жодного зобовязання.


 


Присутні були представник ОБСЄ і Зурабов


 


Підписали від України - Кучма і від ЛНР-ДНР. 


 


Це демонстрація того, що це внутрішня громадянська війна.


 


 


Зараз іде повномасштабна атака на Авдєєвку.


 


За час перемир'я нас обстріляли більше 500 разів... 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

У залі рідні обличчя та рідні очі повні болю та рішучості. Але коли я побачила Бориса Тарасюка, Анатолія Гриценка, Славу Кириленка, Арсенія Яценюка, Миколу Катеринчука, всіх самооборонців, Юрія Кармазіна, представників здорового крила "Нашої України", коли дізналася, що Віталій Кличко перервав свої тренування і повернувся в Україну вести головний бій за свободу та демократію, я зрозуміла, що НАДІЯ Є… 

 

І якщо моє ув'язнення – це своєрідна плата за єднання опозиції, то…в усьому, що робить Господь є зміст, який ми поки що, можливо, не розуміємо. 

  Тимошенко, август 2011. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Навіщо мені всі ці випробування? Таке питання мені задають деякі люди. Вони радять домовитися з режимом, визнати Віктора Януковича законним Президентом України, встати перед потішним судом та назвати їх уповноваженого в суді "Ваша Честь". 

 

Ще радять ці люди попросити у Януковича для себе свободи та права на нормальне життя, пообіцяти піти з політики та не заважати їм ґвалтувати нашу Святу землю. 

 

Мені до найменших подробиць відомо, як Янукович щоденно управляє процесом розправи, і що в нього немає жодних моральних або раціональних обмежень в діях, які гарантують йому збереження влади. 

 

Люди, які радять мені такі примітивні речі, не розуміють, що мені нічого не потрібно від Януковича та його зграї. Моя Свобода та моя Віра зі мною, далеко за межами цієї смердючої тюремної камери.

 

Один мій близький друг часто у мене питає словами Шварца: "Хто ти лицар чи перехожий? Якщо перехожий, то іди собі з Богом. Якщо лицар, виходь на бій…". На це питання я давно дала собі відповідь. 

 Тимошенко 2011

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Я хочу попередити європейських політиків про абсолютну марність надій на порозуміння з українським диктатором. Поняття честі, гідності і дотримання слова ніколи не були йому зрозумілі і такими ніколи не стануть.

Щоб зняти всі можливі запитання, я повинна зазначити, що я виступаю категорично проти будь-яких санкцій проти України, якщо вони хоч трохи торкнуться простих людей, а не влади. Але я зобов'язана пояснити світу, з ким вони мають справу, щоб не плекати зайвих ілюзій щодо можливого розвитку політичних процесів в Україні ".

 Тимошенко в 2012 предупреждала что с Януковича евроинтегратор будет хреновый, в то время как Порошенко работал в правительстве Азарова министром.

Link to comment
Share on other sites

Українське військо - це більше 100 000 чоловік, а раша не може багато своїх ввести.

Бо зараз вони імітують начебто в Україні громадянська війна.

 

Перемога повинна бути за нами.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...