Перейти до змісту

Это уже не впечатление, Петя - шо-то не то


ЦеDzip

Recommended Posts

нестримний політ фантазії  :pleasant:

Цзіп, я чекав подібної репліки вже кільканадцять хвилин :shuffle: .

Справа в тому, що абсолютно очевидна думка про те, що нагнітання істерії "нас слівают!" вигідне в першу чергу кремлядям, чомусь ніяк не поміщається в головах широкого загалу. От я й спробував піти від супротивного. Може хоч абсурд заставить їх включити мізки :shuffle: .

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

Не можу сказати що набагато, але таки мудріші. 
Хто веде слідчі дії щодо подій на Майдані - Аваков? А ніхуя. Слідство веде прокуратура, хто її очолює, забули?
Ось нагадаю:
 
Чий Ярема протеже, нагадати, чи самі здогадаєтесь?

 

Ага, а кришування Аваковим тих, хто Майдан розстрілював, це так, дєтскіє шалості :weep: .

Link to comment
Share on other sites

Цзіп, я чекав подібної репліки вже кільканадцять хвилин :shuffle: .

Справа в тому, що абсолютно очевидна думка про те, що нагнітання істерії "нас слівают!" вигідне в першу чергу кремлядям, чомусь ніяк не поміщається в головах широкого загалу. От я й спробував піти від супротивного. Може хоч абсурд заставить їх включити мізки :shuffle: .

 

А мені здається то не абсурд, а просто жирнючий тролінг. ))))) І геній маніпулювання думками в потрібному напрямку тут ні до чого.
І зверни увагу,  незважаючи на те, що я особисто впевнений що Педро – мудило, але  аж ніяк не закликаю "вести батальйони на Київ". 
 
 
Змінено користувачем Сорока
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ага, а кришування Аваковим тих, хто Майдан розстрілював, це так, дєтскіє шалості :weep: .

Підтримую, ось з фейсбуку, і, як мені здається, Володимир Бойко в симпатіях до Порошенка не був помічений:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1537746356442157&id=100006204226091

 

Volodymyr Boyko

13 год. · Kyiv · Відредаговане ·

 

Консультативна ради при Генеральній прокуратурі на своєму засіданні 7 листопада 2014 року за участю Генерального прокурора України В.Г.Яреми розглянула ситуацію, що склалась з розслідуванням кримінальних проваджень за фактами порушень закону, прав і свобод громадян України в період масових протестних акцій з 21.11.2103 по 21.02.2014р, та шляхи підвищення ефективності роботи органів прокуратури в цьому питанні

 

За час, що сплинув від скоєння злочинів (8-11 місяців), фактично жодне з проваджень не доведено до суду в належному обсязі. До суду передані лише кілька проваджень (стосовно вбивств Юрія Вербицького та Владислава Веремія, викрадення Ігоря Луценко), по яких до відповідальності притягнуті не виконавці, а тільки співучасники злочинів.

 

Як зазначили в своїх виступах члени Консультативної ради при Генеральній прокуратурі України, причиною цього є:

 

- недостатня координація діяльності слідчих у різних кримінальних провадженнях, що стосуються незаконної протидії протестним акціям та вчинення злочинів високопосадовцями;

- відсутність закріплення слідчих за важливими напрямками розслідування;

- неналежний рівень співпраці та координації діяльності з оперативними підрозділами ДКР МВС України та СБУ;

- відсутність належного правового реагування на випадки ігнорування запитів слідчих Генеральної прокуратури України з боку МВС України;

- відсутність системної роботи з матеріалами кримінального провадження;

- недостатній рівень взаємодії між слідчими та прокурорами – процесуальними керівниками щодо погоджених та єдиних цілей розслідування та прийнятих рішень щодо виділення/об’єднання (у тому числі з суб’єктивних причин);

- відсутність тематичних баз даних, використання яких дозволяло б зменшувати час на аналіз матеріалів проваджень.

 

У зв’язку з цим Консультативна ради вирішила:

 

1. Рекомендувати Генеральному прокуророві України створити слідчу групу зі слідчих Генеральної прокуратури України та об’єднати їх у окремий слідчий відділ Головного слідчого управління Генпрокуратури (із залученням слідчих територіальних прокуратур та слідчих МВС України) для ефективного розслідування кримінальних проваджень виключно за фактами злочинної діяльності колишніх високопосадовців та інших порушень закону, прав та свобод громадян України у період протестних акцій з 21.11.2103 по 21.02.2014р.

 

2. Рекомендувати Генеральному прокуророві України призначити начальника слідчого відділу з виконанням функції керівника слідчого підрозділу, на якого покласти завдання здійснювати загальне керівництво та координацію діяльності слідчих та розслідування пов’язаних проваджень слідчими інших відділів.

 

3. Рекомендувати Генеральному прокуророві України для надання допомоги слідчим у призначенні експертиз залучити прокурорів організаційно-методичного відділу, які раніше працювали прокурорами-криміналістами, міжнародних експертів та спеціалістів.

 

4. Рекомендувати Генеральному прокуророві України розглянути питання щодо відновлення роботи прокурорів-криміналістів у системі органів прокуратури.

 

Що стосується моєї особистої позиції з цього питання, яку я висловив на засіданні Консультативної ради, то вона полягає в наступному.

 

Причина, з яких досі не притягнуті до відповідальності безпосередні виконавці злочинів, скоєних у центрі Києва під час масових акцій протесту, є очевидною. І вина за це значною мірою лягає на Генерального прокурора України, який не наважився вдягнути наручники на Авакова, внести подання про його відсторонення від посади міністра внутрішніх справ, провести обшуки в міліцейських приміщеннях та здійснити приводи на допит тих співробітників міліції, яких Аваков переховує від слідства.

 

Вже в травні 2014 року стало зрозумілим, що провадження (а їх декілька) з розслідування вбивств на Майдані зайшли в глухий кут. Безпосереднє відношення до злочинів мали міліціонери, але новий міністр Аваков робив все можливе для знищення доказів і саботував намагання слідчих Генеральної прокуратури України допитати тих колишніх «беркутівців», які, ймовірно, були причетні до розстрілу безоружних протестувальників. Запити слідчих Аваковим ігнорувались, а як тільки до нього доходила інформація, що ймовірного підозрюваного хочуть допитати в Генпрокуратурі, міліціонера негайно відправляли в зону АТО або давали можливість зникнути. Табельна зброя, гільзотека, документація, яку витребовували слідчі, також зникала або просто не передавалась.

 

Причина такої поведінки Авакова секрету не становить. Цей харківський комерсант прикупив посаду міністра виключно з метою мати можливість силовим шляхом повернути свій бізнес, «віджатий» у нього колишнім компаньйоном Кернесом. А тому демонстрував підлеглим, що ніякої відповідальності за виконання незаконних наказів міністра (хоч нинішнього, хоч попереднього) вони не нестимуть. І що, взагалі, він з ними типу «однієї крові» і захистить від будь-якого переслідування.

 

Більш того, на вимогу Авакова при минулому керівництві Генпрокуратури справа про вбивства на Майдані була розділена й епізоди, по яких загинули співробітники міліції, передані для розслідування в МВС України – що є неприпустимим, оскільки має місце явний конфлікт інтересів. Зрозуміло, жодних результатів у ході цього розслідування досі не здобуто, а лише розпорошено докази по різних провадженнях.

 

Особливо кричущою є історія з втечею за сприяння Авакова колишнього «беркутівця» Садовника, підозрюваного у вбивстві 39 осіб. Ухвала судді Печерського райсуду Волкової про заміну запобіжного заходу Садовнику з утримання в СІЗО на домашній арешт була Генеральною прокуратурою негайно оскаржена до Апеляційного суду м.Києва. Тоді Аваков виділив службові автобуси, пальне та сформував з особового складу «групу підтримки» Садовника. Співробітники міліції за завданням Авакова з’являлись на кожне судове засідання, грубо порушували громадський порядок і навіть застосовували фізичну силу до журналістів і громадських активістів, які також спостерігали за перебігом слухань.

 

На жаль, організатори «групи підтримки» Садовника так і не притягнуті до відповідальності, а Аваков не відшкодував збитки (у вигляді амортизації транспортних засобів і вартості паливно-мастильних матеріалів), завдані державі через використання службових автобусів з явно протиправною метою.

 

Під час виступу я звернув особливу увагу Генерального прокурора України на те, що в супровід кримінальному провадженню щодо Садовника була заведена оперативно-розшукова справа, у межах якої оперативні підрозділи мали здійснювати внутрішньокамерну розробку під час перебування підозрюваного в СІЗО та зовнішнє спостереження й зняття інформації з каналів зв’язку – під час перебування Садовника на свободі. З незрозумілих причин (точніше – під тиском керівництва МВС України) здійснення цих оперативно-розшукових заходів було доручено міліції. Тому нема нічого дивного в тому, що Садовник безперешкодно зник і місце його перебування невідомо.

 

Я звернувся до Генерального прокурора України з пропозицією не тільки негайно змінити підслідність всіх кримінальних проваджень, що розслідуються в МВС України у зв’язку з подіями на Майдані, але й доручити супроводжувати ці провадження оперативним підрозділам СБУ, а не міліції. Бо безкарність і безконтрольність лише породжує нові злочини.

 

З останніх прикладів: прокуратура Львівської області здійснює розслідування підпалення бази БМОП «Беркут» 20 лютого 2014 року. Встановлено, що цей злочин, внаслідок якого загинули двоє людей, вчинив нині діючий співробітник міліції, який на той час керував львівським «Беркутом». Але як тільки в МВС України довідались, що прокуратура підготувала подання до суду про арешт цього співробітника, міліцейське начальство негайно надало йму додаткову відпустку й того ж дня, 16 жовтня 2014 року, підозрюваний покинув територію України.

 

Будь-якій неупередженій людині очевидно, що місце Авакова – не в залі під куполом і, тим більше, не в кріслі міністра внутрішніх справ, а в тюремній камері. Одначе Генеральна прокуратура України не приділяє належної уваги численним фактам перешкоджання керівництвом МВС розслідуванню найрезонанснішого злочину в історії України. Як наслідок – суспільство не проінформоване про те, що коїться, і незаслужено обвинувачує в неефективному розслідуванні органи прокуратури.

 

Я нагадав Генеральному прокурору історію, внаслідок якої Пукач уперше опинився за ґратами. У вересні 2003 року тодішній Генпрокурор Піскун, під яким захиталось крісло, вирішив здійснити виїмку документів у очолюваному Пукачем Департаменті кримінального розшуку – найсекретнішому підрозділі МВС України. У такий спосіб Піскун сподівався встановити обставини стеження за Георгієм Гонгадзе й здобути ореол людини, яку Кучма хоче звільнити за успіхи в розкриті вбивства журналіста. Зрозуміло, що міліціонери не пустили слідчих прокуратури й на поріг «сімки». Тоді Піскун зателефонував міністру внутрішніх справ Білоконю й попередив – якщо зараз слідчих не допустять до виїмки, буде винесена постанова про обшук у приміщеннях Департаменту, Піскун залучить до обшуку підрозділ «Альфа» й все однаково отримає необхідні слідству документи. Міліціонерам не залишалось нічого іншого, як добровільно видати журнали обліку екіпажів зовнішнього спостереження.

 

А нині кояться дивні речі: слідчі Генпрокуратури уклінно просять Авакова видати їм речові докази та направити на допит колишніх співробітників «Беркуту», а він хіба не матом посилає – і все це сходить попсуй-міністру з рук. А критикують у суспільстві не МВС, а Генеральну прокуратуру, яка досі не завершила розслідування злочинів, скоєних під час масових акцій протесту.

 

Генеральну прокуратуру України є за що критикувати – тут вистачає і зловживань, і нехлюйства. Але навіщо В.Г.Яремі брати на себе вину не тільки за свої (справжні чи уявні) упущення, але й за те, що коїть Аваков – мені незрозуміло. Тобто, зрозуміло, що Аваков почувається у безпеці через політичні чинники, вибори, переговори про коаліційну угоду, активну рекламну кампанію на його підтримку тощо. Але ці ігрища треба, врешті-решт, припиняти. І пам’ятати, на чиїй крові всі ці авакови пробрались до влади.

 

Link to comment
Share on other sites

Цзіп, я чекав подібної репліки вже кільканадцять хвилин :shuffle: .

Справа в тому, що абсолютно очевидна думка про те, що нагнітання істерії "нас слівают!" вигідне в першу чергу кремлядям, чомусь ніяк не поміщається в головах широкого загалу. От я й спробував піти від супротивного. Може хоч абсурд заставить їх включити мізки :shuffle: .

Удивительная логика. А проёбы Пэдро и сознательные договорняки с ПРасами значит не выгодны кремлядям? Дружный одобрямс конечно же исправит ситуацию.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

А мені здається то не абсурд, а просто жирнючий тролінг. ))))) І геній маніпулювання думками в потрібному напрямку тут ні до чого.
 
І зверни увагу,  незважаючи на те, що я особисто впевнений що Педро – мудило, але  аж ніяк не закликаю "вести батальйони на Київ". 

 

Скажу по секрету, я теж голосував за Пороха, добре усвідомлюючи його недоліки. Та ж його демонстративна відданість Московському патріархату мене мало не блювати заставляє.

Але що поробиш, ось така у нас ситуація, що Петро Олексійович - наш найкращий шанс. Не гарантія, а лише шанс. А воплі з будь-якого приводу "нас слівают"  наші шанси погіршують. Вони полегшують мудрим народним масам сприйняття думки, що треба вести батальйони на Київ. І нажаль є величезна кількість мудрагелів, котрі вже почали закликати це робити.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ага, а кришування Аваковим тих, хто Майдан розстрілював, це так, дєтскіє шалості :weep: .

Сучка не хоче - кобель не скоче" (с). Якщо прокурор вирішить закрити, то Аваков хай  навіть всереться, але нічого  з цим не зробить. 
 
Типовий приклад: вибори Ющ-Януковоч,  після того мєнти подали всі матеріали  щодо фальсифікації виборів до прокуратури, яка згодом вже при Дрищі на це все забила болт... А усі казки що "МВС не дає прокуратурі працювати" - гімна варті.  Система одна й та сама, де "рука руку миє". Якщо МВС почне  підставляти прокуратуру, то прокуратура так само може впхнути їжака в дупу МВС, тому вся ця "ворожнеча"  - показуха для лохів.
 
 

Скажу по секрету, я теж голосував за Пороха, добре усвідомлюючи його недоліки. Та ж його демонстративна відданість Московському патріархату мене мало не блювати заставляє.

Але що поробиш, ось така у нас ситуація, що Петро Олексійович - наш найкращий шанс. Не гарантія, а лише шанс. А воплі з будь-якого приводу "нас слівают"  наші шанси погіршують. Вони полегшують мудрим народним масам сприйняття думки, що треба вести батальйони на Київ. І нажаль є величезна кількість мудрагелів, котрі вже почали закликати це робити.

 

Ви мені нагадуєте тих, кто  виправдовував голосування за Янука, та казав, що ну ось є в нього "певні недоліки", але ж в нього такий ресурс, він зможе  нагнути олігархів, може почне реформи робити...все-таки шанс є. Мені тоді уйобки доводили, що Янукович хіба що для себе  трохи вкраде, але зате не дасть іншим розікрасти Україну )))

Змінено користувачем Сорока
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Удивительная логика. А проёбы Пэдро и сознательные договорняки с ПРасами значит не выгодны кремлядям? Дружный одобрямс конечно же исправит ситуацию.

 

Ми це вже знаємо.

Переходьте будь-ласка до стадії пропозицій, бо безперервне сканування "Пєтя-урод" має лише зворотній ефект.

Link to comment
Share on other sites

Ми це вже знаємо.

Переходьте будь-ласка до стадії пропозицій, бо безперервне сканування "Пєтя-урод" має лише зворотній ефект.

У мене одна пропозиція - чтобы Пэдро вытянул свой язык из жопы и объяснился, что это за хуйня творится? Например с подсчетом голосов по отдельным округам, или ПРасам в списке его блока. И делал это регулярно. А до тех пор количество вопросов к нему и вал критики будет только расти.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

У мене одна пропозиція - чтобы Пэдро вытянул свой язык из жопы и объяснился, что это за хуйня творится? Например с подсчетом голосов по отдельным округам, или ПРасам в списке его блока. И делал это регулярно. А до тех пор количество вопросов к нему и вал критики будет только расти.

 

Наскільки мені відомо по його  вінницьких справах на Рошені, ПОП вважає звичайний люд за бидло  (продуктивну худобу) тому не бачить сенсу щось бидлу пояснювати.  Так  само він робить й на посаді преза. Якщо інші політики хоч імітують увагу до виборця, Порох видає лише зневажливо-беззмістовні звернення.

Змінено користувачем Сорока
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Я радію тому що кількість дебілів стрімко зменшується з 54% на виборах преза до менше ніж 22% на виборах  депутатів ))))

Тим паче що й стрімко зменшується кількість дебілів, які голосували за Юлю

бредятина. кол-во дибилов осталось прежним, просто перетекло по другим сосудам.

Link to comment
Share on other sites

бредятина. кол-во дибилов осталось прежним, просто перетекло по другим сосудам.

бля......вже й потролити трохи не дають, усе розуміють буквально,  казна що робиться.......)))))

 

Берите оружие и выносите все госорганы на шрот. Порошеско к стенке.

ЛІсостеп та Ваu - це ваші  друзі?

Змінено користувачем Сорока
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Наскільки мені відомо по його  вінницьких справах на Рошені, ПОП вважає звичайний люд за бидло  (продуктивну скотину) тому не бачить сенсу щось бидлу пояснювати.  Так  само він робить й на посаді преза. Якщо інші політики хоч імітують увагу до виборця, Порох видає лише зневажливо-беззмістовні звернення.

Да на здоровье. За 4 месяца он уже сжег свой рейтинг больше, чем наполовину. До Нового года получит свои 2% и срач в Раде.

 

ps 

примечтаельно то, что бывшие упоротые фаны Юща, теперь с такой же упоротостью рвут жопу за Пэдро

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Наскільки мені відомо по його  вінницьких справах на Рошені, ПОП вважає звичайний люд за бидло  (продуктивну скотину) тому не бачить сенсу щось бидлу пояснювати.  Так  само він робить й на посаді преза. Якщо інші політики хоч імітують увагу до виборця, Порох видає лише зневажливо-беззмістовні звернення.

 

прекрасная новость.

перспективная...

Link to comment
Share on other sites

Скажу по секрету, я теж голосував за Пороха, добре усвідомлюючи його недоліки. Та ж його демонстративна відданість Московському патріархату мене мало не блювати заставляє.

Але що поробиш, ось така у нас ситуація, що Петро Олексійович - наш найкращий шанс. Не гарантія, а лише шанс. А воплі з будь-якого приводу "нас слівают" наші шанси погіршують. Вони полегшують мудрим народним масам сприйняття думки, що треба вести батальйони на Київ. І нажаль є величезна кількість мудрагелів, котрі вже почали закликати це робити.

Спочатку шансом,був Дрищ,

потім шансом був Хряк, тепер новий шанс Педро.

А може не треба сподіватись, що гівно у цукерку перетвориться?

Може щось не так в консерваторії?  :fp1:

Змінено користувачем DiDUS
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Спочатку шансом,був Дрищ,

потім шансом був Хряк, тепер новий шанс Педро.

А може не треба сподіватись, що гівно у цукерку перетвориться?

Може щось не так в консераторії?

 

Та кажи вже так я є ,не соромся:

 

 

http://www.nemiga.info/ukraina/yulya-timoshenko.jpg

 

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

Та кажи вже так я є ,не соромся:

 

 

http://www.nemiga.info/ukraina/yulya-timoshenko.jpg

 

 

Биогазы были :victory: а теперь ... НАТО !!!

 

Юлия Тимошенко заявляет о необходимости использовать весь потенциал возобновляемых источников энергии. Об этом она сказала в ходе сегодняшнего заседания Кабинета министров.

 

"Если мы используем весь потенциал возобновляемых источников энергии, это может заместить 10 млрд куб. м газа", - отметила Ю.Тимошенко.

 

Премьер-министр также сообщила о том, что Кабмин намерен принять распоряжение, согласно которому в стране будет введена инвентаризация источников биогаза и будут предложены налоговые льготы тем, кто этот биогаз будет использовать.

 

"В нашем энергетическом балансе возобновляемые источники энергии составляют 0,83%, а мы ставим задачу, чтобы эта доля достигла 20-25%", - акцентировала Ю.Тимошенко.

 

Link to comment
Share on other sites

он не мудак. Он просто олигарх, пришел украсть последнее и слинять на женевское озеро

T4zVcPFDR-w.jpg

 

можете еще минусовать *)

картинка отсюда

https://vk.com/club5525046

Змінено користувачем Provokator
  • Upvote 1
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Спочатку шансом,був Дрищ,

потім шансом був Хряк, тепер новий шанс Педро.

А може не треба сподіватись, що гівно у цукерку перетвориться?

Може щось не так в консераторії?

все верно вы пишете. народ надеется что придет добрый царь и изменит их жисть к лучшему. шо можно сказать про таких :nose3:

Link to comment
Share on other sites

такое впечталение было летом, а сейчас - шо он циничный мудак и враг народа.

 

:nose3:

Бо творить то шо он творит по ошибке или недомыслию нельзя, только целенаправленно.

 

Все эти "перемирия", странные минские договоренности, а не женевские с американцами...

Фальсификации выборов протаскивание  рыгоанальных гнид.

Средства енаковечей могут не вернуть Украине из-за того шо ГПУ затягивает... то есть Ярема -пидарас

 

:topaz:

 

 

Дошло наконец?

А ведь предупреждала Тимошенко еще в августе!  :fp1: 

 

 
Переговори про врегулювання ситуації на Сході України слід вести за участю США і Євросоюзу, – заява партії "Батьківщина"
 
22 Сер 2014, 16:22
Партія "Батьківщина" вважає прямим вторгненням на територію України перетин державного кордону "гуманітарним конвоєм Путіна". Ми заявляємо, що дії Росії суперечать не тільки нормам міжнародного права, а й несуть пряму загрозу територіальній цілісності Україні і небезпеку для життя українців.
 
22 серпня Російська Федерація без митного нагляду та без супроводу Міжнародного Комітету Червоного Хреста ввела так званий "гуманітарний конвой" на територію Україну. За даними СБУ, російським учасникам цього конвою наказано допомагати терористам у війні проти України та зайнятися приховуванням їхніх злочинів проти мирного населення Донбасу.
 
Ще 13 серпня партія "Батьківщина" закликала Президента України відкликати своє погодження на введення кривавої гуманітарної допомоги від Путіна, адже саме Кремль розпалює вогонь кровопролиття на Донбасі, засилає туди бойовиків та озброює їх сучасною зброєю.
 
Тепер, коли Російська Федерація відкрито порушила український кордон, Україні немає сенсу брати участь у перемовинах з Путіним у Мінську, призначені на 26 серпня, бо це є реалізацією плану Кремля.
 
Партія "Батьківщина" вважає, що переговори про врегулювання ситуації на Сході України слід вести у "женевському форматі" за участю наших союзників – США та Євросоюзу.
 
Путінська Росія – загроза не тільки для України, а й для всього Європейського континенту. Путіна та його армію можна зупинити лише спільними зусиллями світу.
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...