Перейти до змісту

Петя Рузвельт


ЦеDzip

Recommended Posts

Не те слово! Йому ж ще важче, бо окрім монополістів тут ще й 5 колона заважає - то їй тарифи не ті, то про референдум по НАТО галдить, а сама ПДЧ отримати заважала. Хєр їй, а не зниження тарифів! Хіба шо змусимо газовиків трохи поділитися з іншими правільними пацанамі через зниження норм для споживачів без засобів обліку, а решта ідіотів нехай платить за всіх інших, якщо знайшла гроші на газові лічильники і їх встановлення. Тіки от більше лохів, що за 2,5 тис. грн. і більше будуть встановлювати лічильники, не буде. А облгази гарантовано лише імітуватимуть безкоштовний процес, якого "вимагає" уряд. Оце і є Пєтіна деолігархізація-демонополізація.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

Петя хоть стал называть вещи своими именами

 

"Мы предупредили международных партнеров, вернули артиллерию и отбили атаку российской солдатни под Марьинкой. Мы дали адекватный ответ, отбив эту атаку", - заявил президент.
 
Напомним, что вчера утром террористы начали массированную атаку на Марьинку с применением реактивных систем "Град" и "Смерч" и тяжелого вооружения боевиков. После этого Украина предупредила международных партнеров и дала разрешение ВСУ на использование артиллерии в районе наступления. Лишь после этого атака террористов была полностью остановлена. 
Link to comment
Share on other sites

Президент України Петро Порошенко звернувся до уряду із проханням розглянути можливість індексації соцвиплат.

 

Про це він заявив, виступаючи із трибуни Верховної Ради зі зверненням до депутатів.

 

Порошенко вислови сподівання на те, що найважче в економічному відношенні залишитьяс позаду.

 

"Є підстави сподіватися, що в економіці ми переживали найважче. Я молюся, щоб цей рік був найважчим, і на нашу землю прийшов мир прийшов і економічне зростання" – сказав Порошенко.

 

За його словами, з наступного року має початися період повоєнної відбудови країни.

 

"Просив би уряд прискорити хоча б на кілька місяців позиції розгляду інфляції і можливої індексації зарплат і пенсій. Але робити це треба обережно", - зауважив він.

 

При цьому Порошенко додав, що частину доходів доведеться відправляти на оборону.

 

Він переконаний, що слід припинити нарахування будь-яких спец пенсій

 

Також Порошенко закликав Раду ухвалити якнайшвидше закон про єдині принципи нарахування пенсій. "Те, чого не робилося 23 роки", - зауважив він.

 

"Треба дати людям скористатися можливістю накопичувальною пенсійною системою, а за їхнім бажанням, і послугами недержавних пенсійних фондів", - заявив він.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/4/7070131/
Link to comment
Share on other sites

"Війна" чергового головного олігарха проти підлелглих замість війни з олігархією. 

Порошенко обіцяє боротися з олігархами, попри "інформаційні "Гради"

Четвер, 04 червня 2015, 13:23

 

Президент Петро Порошенко заявляє, що попри опір олігархів він не зупинить курсу на деолігархізацію.

Про це він заявив в четвер, виступаючи перед депутатами.

"Ще одним елементом антикорупційної стратегії є деолігархизація…. це війна не з окремими особистостями, це війна з системою", - зазначив він.

За словами Порошенка, в рамках деолігархизації, прийнято "закон про 50+1 % акцій, закон про ринок газу, рішення РНБО про ринок електроенергетики і вугілля".

"З непрозорого газового чаду більше не запалюватимуться зірки рейтингу Forbs, і вугільними дотаціями з бюджету ми не будемо годувати вугільно-металургійних баронів. Там де в державі є контрольний пакет, він буде в реальності, а не лише на папері", - зазначив він.

"І що я отримав на таку політику? Брязкіт зброї приватних армій, замаскованих під шахтарів-тітушок, провокування віялових відключень електроенергії, закриття заводів, чорний піар", - поскаржився Порошенко.

"Кожен, хто підлягає деолігархизації, озброєний великим загальнонаціональним каналом і, обороняючись, гатить по мені з усіх інформаційних "Градів". Чи не в кожного з них є ручний залежний і лояльний політичний проект, з якого вони мріють виростити спокійну перспективу для себе і жахливе майбутнє для України", - наголосив Порошенко.

"И зупинить мене такий спротив? Ні. І курс на деолігархізацію буде продовжено з позиції моєї самодостатності і незалежності, чого б мені це не вартувало. Бо без перемоги в цій боротьбі Україна не виживе. Приватний бізнес має управляти власними підприємствами,а не пастися в державних компаніях чи живитись бюджетними потоками", - зазначив він.

Він додав, що влада має вести діалог з крупними підприємцями, але "бізнес не має права говорити з державою мовою ультиматумів".

Одним з інструментів деолігахізації Порошенко назвав перехід до бюджетного фінансування політичних партій.

Як відомо, Порошенко також володіє крупним бізнесом,  в тому числі і 5 каналом.

Link to comment
Share on other sites

Фонд Порошенка накупил полтыщи устаревших флешек, которые видимо выбросили науй,

шоб записать туда хвайл с петиной речью  :weep:  :lol2:

 

CGqgAMFVAAAJAvt.jpg

Змінено користувачем ЦеDzip
Link to comment
Share on other sites

"...досі аж здригнешся, як згадаєш, в якому стані опинилася країна після того, як клептократичний режим Януковича чотири роки свідомо котив її до національної катастрофи", - сказал Президент Порошенко, выступая в парламенте.

 

Фраза, конечно, емкая и цепляющая - как раз для пафосного политического вступления. Если бы не одно «но» - произнес ее не только Президент, а еще и министр экономического развития в правительстве Януковича/Азарова 2012 года.

 

Нет, я, конечно, гуманитарий, с цифрами не очень дружу и как спичрайтер тоже лажал по всякому. Но такие ляпы - это не уровень Администрации Президента, где работают профи, а над докладом трудятся целые институты и управления. Можно же было просто посчитать? И понять, что в эти четыре года замечательно вписывается и сам ПАП со своим министерским портфелем. А значит - не нужно Президенту самому признаваться в причастности к клептократии…

 

В общем, получилась такая себе оговорка по Фрейду. Или явка с повинной. Странно, что ее никто не заметил.

 


  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Нацгвардія купила позашляховиків у оточення Порошенка на 10 мільйонів

 

Військова частина 3078 Національної гвардії уклала угоду з ТОВ "Дозор авто" на постачання автомобілів "Great Wall H3" на 9,94 млн грн.Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".Як зазначається, Нацгвардія придбала 20 повнопривідних спецавтомобілів супроводження автомобільних колон та вантажів по 497 тис грн. за штуку (близько 24 тис доларів за нинішнім курсом НБУ).Китайські позашляховики "Great Wall H3" (комплектація "Elite" 2014 р.в.) в Україні зараз продають по 425 тис грн. з акціонною пропозицією плюс 1 тисяча літрів бензину у подарунок.У конкурсній документації не вказано, чим відрізняються дорогі позашляховики Нацгвардії від більш дешевих автівок для звичайних покупців.Торги проведено за переговорною процедурою, зважаючи на складну соціально-політичну обстановку в державі та на виконання розпорядження ГУ НГУ від 25.03.2015 року №3/22/1-2187.При заснуванні у червні 2012 р. компанія "Дозор Авто" називалася "Богдан Схід Авто". Її засновником було ПАТ "ЗНКІФ "СОВА", Олега Свинарчука, бізнес-партнера президента Петра Порошенка, який сам був співвласником до 2009 р. Фонд "Сова" є засновником низки компаній з групи "Богдан".Наразі фірма вже під назвою "Дозор Авто" фірма записана на Владислава Бельбаса, він же директор. Бельбас ще наприкінці вересня відомий як директор напрямку вантажних автомобілів і автобусів "Хюндай Мотор Україна".Нагадаємо, "Богдан" є офіційним дилером "Хюндай".Нещодавно Свинарчук змінив фамілію на Гладковський (по матері) і у серпні президент призначив його головою Міжвідомчої комісії по військово-технічному співробітництву та експортному контролю, яка контролює весь експорт зброї з України.

Link to comment
Share on other sites

Пардоньтє мій чорний гумор, він збирається у візочку їздити?

У візочку Франклін Делано їздив, а не Теодор!

Але я не впевнений, що він себе саме з Теодором порівнював - все ж, мабудь, саме Франклін Делано почав з монополіями боротися...

(можливо, Марія Жартовская щось наплутала)

Змінено користувачем сержант Вудс
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...