Перейти до змісту

СБУ&АП


Луша

Recommended Posts

Внимание, вопрос! А что мешает те же двигатели, или им подобные поставить на южмашевский тралик? Фирма, изготавливаюшая рактную технику не способна навесить эти двигатели вместо кацапских?

 

:weep:  Який ще южмашевський тралік ? А МАЗ, як власник моделі, їм дав право таке робити, хоча б теоретично ?

Link to comment
Share on other sites

Президент Петро Порошенко до кінця дня внесе до парламенту подання про звільнення Валентина Наливайченка з посади голови Служби безпеки України.

 

Про це повідомив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

 

"Президент завтра, точніше сьогодні, вносить подання про зняття пана Наливайченка, залишаючись щиро вдячним йому за все", - сказав політик журналістам після консультацій президента з лідерами фракцій парламентської коаліції у середу в Києві.

 

За словами лідера фракції, Порошенко запропонував Наливайченко "очолити інший напрямок", однак той через деякий час повідомив, що збирається йти в політику.

 

"Якщо когось цікавить, то Валентин Олександрович заявив, що хоче займатися політикою, а не займати інші посади які йому пропонувалися президентом", - сказав Луценко.

 

Він підкреслив, що в умовах, коли перед країною стоять такі виклики як боротьба з тероризмом і ліквідації мереж диверсантів по всій території України, "цього всього протистояти, на думку президента, має фахівець, а не дипломат чи політик".

 

"Оскільки війна на сході перейшла в напівзаморожений конфлікт, і нова стратегія РФ для терористичних республік полягає в підриві України зсередини, і це новий виклик, то необхідна адекватна відповідь, і відповідати на цей новий виклик необхідно з новим главою СБУ", - пояснив Луценко.

 

За словами політика, на нараді у президента називалися кілька кандидатів на посаду голови СБУ.

 

Луценко зазначив, що Порошенко вислухав думку депутатів, але "приймати рішення буде президент".

http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/17/7071588/
Link to comment
Share on other sites

 

Я справді залишив зустріч із Президентом Порошенком на знак протесту проти його небажання визнавати очевидні речі. 
Я сказав Президенту, що вважаю відповідальним за втечу Клюєва генпрокурора Шокіна, тому ми пропонуємо відправити його у відставку. У відповідь Шокін погрожує кримінальною відповідальністю мені і моїм колегам Мосійчуку, Лозовому, Ліньку. Я спитав Президента: якщо Шокін так оперативно штампує справи на депутатів-патріотів, що заважає йому так само оперативно розслідувати справи проти убивців Небесної сотні і банди Януковича? 
Я звернув увагу Президента на факти корупційної діяльності міністрів, зокрема, Шевченка і Демчишина, і теж запропонував негайно відправити їх у відставку, а не покривати корупцію. Президент відмовився обговорювати ці питання: проблеми з втечею Клюєва він не бачить, Шокіна у цій втечі він винним не вважає, на вимогу звільнити міністрів-корупціонерів теж не відреагував. Коли я наполягав, щоб Президент дав відповіді і мені, і суспільству на озвучені питання, він звинуватив мене у тому, що я зриваю йому зустріч із лідерами фракцій. Після цього я сказав Президенту, що не хочу марнувати ні свій, ні його час і залишив зал, де відбувалася зустріч. А як би вчинили на моєму місці ви?

 

 

 

ух ты ж бля :nose3:
Link to comment
Share on other sites

Ну и дальше что? Он был плохим министром? Или пусть страна катится к ипеням с этими выблядками,  а я понаблюдаю?

 

Ты слово "приспособленчество" в словаре посмотри на всякий пожарный.   :)

Бу-га-га! Так это был наш человек в стане врагов? Оказывается, Петя спасал страну, так и запишем   :gigi:

Link to comment
Share on other sites

ждем завлекательный рассказ об успехах правительства Азарова :nose3:

 

Понимаешь, Олежик, примазываться к успеху и пытаться хоть что-то наладить при полном провале несколько разные вещи, не стоит путать божий дар с яичницей.

 

Ты тоже не видишь разницу между Грыцем и Порохом?   :)

Змінено користувачем Аквариус
Link to comment
Share on other sites

разница есть и она не в пользу Порошенко...

 

Убедительный ответ, спасибо. 

Гріцацуєв завжли був балаболом-кон'юнктурщиком.

 

Да он даже речами не запомнился... Моль серая. Никто и звать никак  :)

Link to comment
Share on other sites

Грицацуев не при делах, продолжанем разговор о Пете, ГПУ и СБУ. А то как-то педроты незаметно съехали с темы  :nose3:

 

Так а що там багато говорити, ну звільнить Пєця Наливайченка і всього-то дєлов.

 

Я особисто не вважаю це якимось позитивом, але і робити з цього вселенську трагедію теж не вважаю за потрібне.

Link to comment
Share on other sites

Так а що там багато говорити, ну звільнить Пєця Наливайченка і всього-то дєлов.

 

Я особисто не вважаю це якимось позитивом, але і робити з цього вселенську трагедію теж не вважаю за потрібне.

Тебе нравится вертикаль из Петиных протеже? Ну-ну. 

Link to comment
Share on other sites

Тебе нравится вертикаль из Петиных протеже? Ну-ну. 

 

Мені особисто там майже ніхто не подобається. :D

 

Але я виходжу з того, що нормальна система має працювати ефективно, навіть якщо там на якихось позиціях сидять, скажемо так, не найкращі люди.

 

Це як в бізнесі - часто якась фірма працює цілком нормально, навіть якщо персонал там досить посередній. І навпаки, на підприємстві може бути багато дійсно крутих спеців, а результат може бути ніякий. По великому рахунку, все впирається в те, як організований сам процес роботи, прийняття рішень, розподілення повноважень, наявності зворотнього зв'язку і т.п.

 

Тому істеричні крики про те, що ось є такий нев'їпенний спец Вася, а його засунули в дупу, а на його місце поставили якогось Грішу, а той Гріша ніхера не крутий перець, часто виглядають смішно. Насправді, при нормальній організації процесу, це по суті не має великого значення. Часто навіть буває таке, що великий спец Вася має такі особисті якості, що може створювати більше проблем, ніж приносити користі, при тому, що спеціаліст він може бути дійсно хороший.

Змінено користувачем RiG
Link to comment
Share on other sites

поясніть бо пропуустив : чим Пороху Наливайченко не вгодив ?

хз

он кулуарно объясняет

нашо то народу знать

 

Рада так и не началась.нет голосов.сидят у гройсмана.торгуются

 

бзззз...

Сергей Соболев:

мы будем за

Link to comment
Share on other sites

:fp1:

 

Відправити Наливайченка у відставку Порошенку допоможе «Воля народу» – експерт http://www.slovoidilo.ua/2015/06/18/pogljad/polityka/vidpravyty-nalyvajchenka-u-vidstavku-poroshenku-dopomozhe-volya-narodu-ekspert  | СіД

Link to comment
Share on other sites

поясніть бо пропуустив : чим Пороху Наливайченко не вгодив ?

 

Спонсор "Удара" багато наговорив зайвого...

 

https://www.youtube.com/watch?v=JGhFLVXo9Co

Змінено користувачем Добродій
Link to comment
Share on other sites

Верховна Рада підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови СБУ.

 

За таке рішення проголосували 248 депутатів.

 

Голосування відбулося без жодних обговорень.

 

Перед цим з понеділка у Раді тривали консультації спочатку президента Петра Порошенка з фракцією. Тоді депутати групи УДАР відмовились голосувати за відставку Наливайченка, який був призначений за їхньою квотою.

 

У четвер тривала Рада коаліції, через яку засідання ВР розпочалося із великим затриманням. Після засідання, до порядку денного було внесено закони про місцеві вибори.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/18/7071645/
Link to comment
Share on other sites

Опасные связи. Что вскрыла ожидаемая сегодня отставка главы СБУ Наливайченко  

 

http://nv.ua/publications/opasnye-svyazi-chto-vskryla-ozhidaemaya-segodnya-otstavka-glavy-sbu-nalivaychenko-54342.html

 

Оказывается уже отправили.

Link to comment
Share on other sites

Заявление группы Олега Ярчука.

 

 

Желая этого, или нет мы невольно, помимо своей воли,. оказались втянутыми в украинский политический скандал  Исходя из этого, мы хотим внести ясность в причины этой ситуации.

 

Неделю назад в Службу безопасности Украины нами были переданы копии донесений источников Службы внешней разведки РФ в ВС Украины. Судя по характеру сообщений  источники имеют прямой доступ к материалам ГШ Украины и принимают участие в непосредственном  планировании операций украинской армии. Кроме того, некоторые коственные детали свидетельствовали о том, что потеря украинскими ВС стратегически важного транспортного узла н.п Дебальцево являлось результатом сговора высшего коммандования ВСУ и руководства ВС РФ.

 

Не имея доступа в секретной информации ВСУ и естественно, возможности точно и достоверно идентифицировать агентов СВР РФ  мы посчитали , что СБ Украины справится с этим вопросом лучше нас.

 

Все что произошло потом не может быть расценено нами иначе, как попыткой Президента Украины Порошенко вывести из-под удара, очевидно, очень близких ему людей в ГШ ВС  Украины, не допустив  проведение контразведывательной операции по обнаружению и изоляции враждебной агентуры.

 

Г-н Порошенко, вы опоздали. Все документы по этому вопросу переданы личным предствителем г-на Наливайченко правительству США. И судя по реакции они получили должную оценку. Отставка, смерть, несчастный случай с г-ном Наливайченко уже ничего не изменят в вашей собственной судьбе.

 

Мы приносим глубокие извинения перед народом Украины за вмешательство во внутренние дела вашей страны.

Link to comment
Share on other sites

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко спростовує причетність до Дмитра Фірташа та просив депутатів підтримати його відставку.


Відповідне відео було поширене прес-службою адміністрації президента у четвер за кілька хвилин до голосування у парламенті.


"Для мене принципова позиція, що всі звинувачення які пролунали щодо причетності до якихось схем РосУкрЕнерго, Фірташа, документально давно спростовані мною ще з трибуни парламенту 17 березня 2009 року", - сказав він.


"І все це у стенограмах ВР є. Підніміть будь ласка, де 11 млрд. кубів газу… І не вносьте інтригу і брехню  в парламентську коаліцію, це не правильно і працює на ворога, який тоді газ крав з України, і не вносьте інших речей, які розколюють команду", - зазначив він.


"Для мене принципове питання національної безпеки. Для мене принципово: є подання президента – маєш зчепити зуби і йди з посади", - додав він.


"Я дякую, якщо мене почують і відповідно проголосують і депутати групи удар, яка зараз входить коаліцію", - додав він.


Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...