Перейти до змісту

БПП виграв вибори - достроково.


Spinoza

Recommended Posts

У нее шансов не было!  У нее хватило совести не вешать лапшу про вертолет-Апач. Кстати, где он (вертолет)?

Не варто в одному реченні згадувати ВОНУ та СОВІСТЬ.

Link to comment
Share on other sites

Видимо , есть у взаемынах ворюг при владе нечто,заставляющее их совершать поступки,противоречащие людской логике, здравому смыслу, а про совесть не говорим ! она испарилась давно у них

 

Сдается, орденами Украины они расплачиваются за оказанные в свое время услуги А награжденные герои получают охранные знаки

Народ, учись,надо уже сейчас находить себе лидеров, не ожидая, пока олигархи нам подсунут очередную свинью И на выборах голосовать за своих ставлеников , а не олигархических послушних Фунтов

Link to comment
Share on other sites

    Короче  кажучи я зрозумів  логіку  супер дрища  ,  всі хто критикує  Порошенко  -  бютораси ,  і до Вони  відношення  не мають .

 

 Отакоє . А  Охєндовський  свій хлопець  . Ну ви понялі !

Link to comment
Share on other sites

Стосовно бюторасів усіх скопом та кожного зокрема в мене велииииикі сумніви, що вони - українці. Це перша правда.

Ага, щодо Гройсманів і Порохів таких сумнівів нема, то точно українці.

 

А друга правдв та, що українцям зараз не завадить тверезо подивитись на самих себе. Пора переставати нарешті дур"ю маятись.

І чого влада так не любить, коли тверезо дивляться НА НЕЇ? Очко смикається?
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Не могу не поделиться свежей придумкой Министецьства Правды :)

 

1. Вчерашнее. Идея еще сырая, оправдания смешные.

Охендовский - очередное доказательство того, что совковая канцелярская практика награждений полная муть, которую надо ликвидировать. Петр Алексеевич, разгоните свою канцелярию к чертям

 

2. Сегодня. Вызрело. Но все равно кривое-косое-гнилое. Сомневаюсь, что сами пиховшата новые_лица  верят в то, во что предлагают поверить другим.

Альтернативная точка зрения. Но поглядим.

299875_205922962797681_5480403_n.jpg?oh=

Хочу напомнить людям с плохой памятью, КАК и в КАКИХ условиях были проведены крайние выборы Президента и в Верховную Раду Украины.
И какую оценку получили эти в
ыборы в мире.
Высокую оценку. И в этом немалая заслуга Охендовского.

Но прошлое...Но дворец...
Моё мнение. Наградить. Потом уволить. Потом посадить.
ХЗ, может так и задумано?

==

 

Тужатся пиховшатки. А Витя Пиховшек Трегубов умный, Витя молчит.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Дрыщепедроты вяло отгавкиваются и старательно обходят стороной тему топика. Какое отвратительное зрелище.  

 

Дрищєпєдроти справедливо вважають що тема не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого, але якщо декому нєхрін робити і хочеться побігати і покричати "зрада" то дрищєпєдроти цілком підтримують таку активність, лишень би дрищєпєдротам це не заважало їсти шашлик. :gigi:

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Дрищєпєдроти справедливо вважають що тема не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого, але якщо декому нєхрін робити і хочеться побігати і покричати "зрада" то дрищєпєдроти цілком підтримують таку активність, лишень би дрищєпєдротам це не заважало їсти шашлик. :gigi:

Моя хата з краю, версія 2.0 Те же саме ти 5 років віщав за Юща-презика. Андрійович все робить правильно, а народ не той йому попався, не дав себе ощасливити ©

 

Сьогодні Президент УкраїниВіктор Ющенко нагородить орденом "За заслуги" III ступеня українського бізнесменаДмитра Фірташа, який у січні потрапив під приціл безжальної критики Юлії Тимошенко у контексті її боротьби з "Росукренерго".

 

Це далеко не перше нагородження, що викликає подив українського політикуму. В переліку людей, котрі отримали ордени і медалі від Президента України, значаться навіть політики, яких команда В.Ющенка свого часу активно звинувачувала у сепаратизмі.

 

Пропонуємо до Вашої уваги прізвища одіозних орденоносців, котрі отримали нагороди від Президента України.

 

Анатолій Близнюк, орден "За заслуги" II ступеня. Указ N1055/2008 "Про нагородження А.Близнюка орденом "За заслуги" Президент України Віктор Ющенко підписав 9 листопада 2008 року. Нагорода знайшла голову Донецької обласної ради "за вагомий особистий внесок в соціально-економічний і культурний розвиток Донецької області, багаторічну добросовісну працю", - йдеться в документі.

 

Потрібно відзначити, що в 2002-2005 роках А.Близнюк очолював Донецьку ОДА. У 2004 році політик брав участь у так званому "сепаратистському з'їзді" в Сєвєродонецьку, учасники якого ініціювали проведення референдумів про створення Південно-Східної автономії або переходу до федеративного устрою України. У листопаді 2004 року тоді ще кандидат на пост Президента В.Ющенко вимагав порушити кримінальні справи стосовно посадових осіб, що закликали до сепаратизму, у тому числі стосовно А.Близнюка.

 

Борис Колесніковорден "За заслуги" ІІ ступеня. Нагороджений Президентом 27 грудня 2007 року "за внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, досягнення у трудовій діяльності, багаторічну працю і з приводу річниці підтвердження Всеукраїнським референдум 1 грудня 1991 року Акту проголошення незалежності України".

 

Цікаво, що після президентських виборів-2004 і "помаранчевої революції" Б.Колесніков потрапив під приціл політичних опонентів, що прийшли до влади. У рамках реалізації передвиборного гасла "Бандитам - тюрми!" правоохоронні органи порушили проти нього кримінальну справу. Йому інкримінували заволодіння із застосуванням здирництва акцій фешенебельного донецького торгового центру "Білий лебідь". Кілька місяців політик просидів в СІЗО. Був звільнений у серпні 2005 року.

 

 

Михайло Потебенько, орден князя Ярослава Мудрого III ступеня. Відповідний Указ глава української держави підписав 17 лютого 2007 року. Колишнього Генерального прокурора України нагороджено за видатний особистий внесок у розвиток правової держави, зміцнення законності і правопорядку, багаторічну добросовісну працю і з нагоди 70-річчя з дня народження.

 

Нагородження спричинило обурення ряду політиків. Наприклад, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявив, що це аморально. "Для мене було моральним шоком вручення ордена Потебенькові, який є символом беззаконня", - сказав Ю.Луценко.

 

Леонід Черновецькийорден Ярослава Мудрого V ступеня. Указ підписаний 19 серпня 2008 року, вже після перемоги Л.Черновецького на дострокових виборах Київського міського голови. Нагороду вручено "за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток української держави" з нагоди 17-ї річниці Дня незалежності України.

 

Це нагородження було жорстко розкритиковане Блоком Юлії Тимошенко, який рішуче засудив "практику безвідповідальної і аморальної роздачі орденів, медалей і грамот", особливо в тому випадку, коли вищі державні нагороди вручають "різним пройдисвітам і відвертим авантюристам", і запропонував Президентові скасувати Указ про нагородження Л.Черновецького. На думку представників БЮТ, вручення ордена київському мерові - це знущання над здоровим глуздом і державною символікою.

 

Роман Шухевич, звання Героя України (посмертно). Звання було присвоєне головнокомандувачеві Української повстанської армії в 1942-1950 роках, генерал-хорунжому Президентом України В.Ющенком 15 жовтня 2007 року.

 

Лідер КПУ Петро Симоненко назвав Указ про присвоєння Р.Шухевичу звання Героя України "ганьбою і державним злочином".

 

Сергій Ківаловювілейна медаль і почесна грамота ЦВК. Щоправда, вручив цю нагороду не Президент, а голова ЦВК Володимир Шаповал - на честь 10-річчя Центрвиборчкому як незалежного держоргану, за істотний особистий внесок у дотримання конституційних прав громадян.

 

Сам С.Ківалов вважає, що нагороджений заслужено, і пообіцяв зберігати нагороди.

 

Найскандальніша історія в біографії С.Ківалова пов'язана з організацією і проведенням в 2004 році виборів Президента України, які внаслідок масштабних фальсифікацій закінчилися "помаранчевою революцією", позаплановим "переголосованием" другого туру і перемогою опозиційного кандидата Віктора Ющенка.

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Дрищєпєдроти справедливо вважають що тема не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого, але якщо декому нєхрін робити і хочеться побігати і покричати "зрада" то дрищєпєдроти цілком підтримують таку активність, лишень би дрищєпєдротам це не заважало їсти шашлик. :gigi:

Дякую за відвертість  [ua]

пжити поновому(с)

Link to comment
Share on other sites

@Citizen UA,  так що, нагородження Ющем Романа Шухевича теж зрада ?

 

Питань до підкацапника якось більше не виникає.

Ты тут идиота из себя не изображай. Это копипаст статьи с Лиги 2009-го года. Про Шухевича там сказано нейтрально. Просто он присутствовал в том списке на награждение. По другим фамилиям замечания будут?

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ага, щодо Гройсманів і Порохів таких сумнівів нема, то точно українці.

 

 

Національність Гройсманів та Порохів перевірити доволі легко. Зрештою народ України проголосував за них, тобто підтвердив, що по національному питанню в народу до цих політиків претензій немає.

Інша справа форумні бютораси анонімуси, які верещать, що українців аскорбляють. Є питання, чи ці анонімуси правомочні робити будь-які заяви від імені українців B-) .

Link to comment
Share on other sites

 

 

Національність Гройсманів та Порохів перевірити доволі легко.

Отож-бо

 

 

 

 

Зрештою народ України проголосував за них, тобто підтвердив, що по національному питанню в народу до цих політиків претензій немає.

 

 

В одній фразі два шахрайства: 1) нема ніякого народу, який одностайно проголосував - була ситуативна більшість народу (зокрема, і я), яка проголосувала за Пороха - всі з різних міркувань. Гройсмана на голову ВР народ не обирав, а пропхав Пєця - з-поміж сотень більш чи менш достойних людей, які у ВР пролізли. 2) Ніякий народ точно не голосував і не затверджував національну приналежність згаданих клієнтів, а тільки дав контрамарку на тимчасове урядування, яку і забрати може. :K

 

Так можна і про Януковича сказати, що нарот до нього довіку не може мати претензій.

 

 

 

 

 

Є питання, чи ці анонімуси правомочні робити будь-які заяви від імені українців B-) .

 

 

 

Бордерландер тіпо правомочний :lol2:

Змінено користувачем convex
Link to comment
Share on other sites

Дрищєпєдроти справедливо вважають що тема не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого, але якщо декому нєхрін робити і хочеться побігати і покричати "зрада" то дрищєпєдроти цілком підтримують таку активність, лишень би дрищєпєдротам це не заважало їсти шашлик. :gigi:

Помиляєтесь.

Це для нас з Вами президент просто підписав якийсь там річний список нагороджуваних, а от пропагандони вже знайшли там якесь звучне прізвище і пішло "бурлєніє". Тепер усе інше, навіть доленосне, що було зроблено - не важливо.

Чим таке закінчюється Ви вже у відповідній гілці з Ющем з'ясували.

В голові манюпасів відкладається лише погане, і хоч те погане порівняно з іншими справами "не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого",  пам'ятати тепер будуть лише його.

Link to comment
Share on other sites

Помиляєтесь.

Це для нас з Вами президент просто підписав якийсь там річний список нагороджуваних, а от пропагандони вже знайшли там якесь звучне прізвище і пішло "бурлєніє". Тепер усе інше, навіть доленосне, що було зроблено - не важливо.

Чим таке закінчюється Ви вже у відповідній гілці з Ющем з'ясували.

В голові манюпасів відкладається лише погане, і хоч те погане порівняно з іншими справами "не вартує навіть яйця ламаного і гроша виїденого",  пам'ятати тепер будуть лише його.

Интересно, что ты запоешь через год

Link to comment
Share on other sites

Интересно, что ты запоешь через год

  За что будут платить ( при ком  жопа будет в тепле) за того  и  будут  пропаГандонствовать !

А не  этим ли ЭТИ ЖЕ  никнеймы  занимаюца очень долго ? 

Змінено користувачем Elguider
Link to comment
Share on other sites

Даже если красиво "вырулит" посчитаю что может, но делает для выборов.

Мой голос он потерял даже если его возведут в лик святых и он явит чудеса.

Link to comment
Share on other sites

Так а шо Педрітто не може не піднасрати? 

Значить не може :(

 

але ж відбулося ще багато чого, ось наприклад про це чомусь одіозні фейсбучники не написали:

CIvRe5GUcAAluKf.jpg

 

Або наприклад оце, так само бурхливо всі обговорюють?

ГПУ порушила справу проти Ківалова через заклики до сепаратизму (документ) 

http://www.hromadske.tv/politics/gpu-porushila-spravu-proti-kivalova-cherez-zakliki/

Link to comment
Share on other sites

Как всё таки легко самореализоваться в интернете. Малопонятный беглец непринуждённо щупает за холку дурачка-президента, ну куда же дурачку до его вершин.. Педритто (с)

Змінено користувачем OlgaTaylor
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...