Перейти до змісту

З життя українских еліт


Citizen UA

Recommended Posts

Дивитись до кінця  :fp1:
 

 

Подруга народного депутата Віталія Барвіненка любить паркуватися на тротуарі та пішохідному переході, бо у неї недалеко офіс.

 

У столиці на вулицю Шовковичну пішоходи викликали співробітників поліції. Причина в тому, що білий позашляховик “Рейндж Ровер” припаркували на тротуарі, він перегороджував пішохідний перехід. Жінка, яка проходила поруч, розповіла поліції: “Я бачу, всі його обходять”, – і уточнила, що бабуся, яка хотіла перейти дорогу, впала. Відео із затримання неадекватної власниці позашляховика викладено на Youtube, зазначаютьПатріоти України з посиланням на видання Сегодня.

 

 

 

Віта́лій Дми́трович Барві́ненко (нар. 3 червня 1981, м. Білгород-ДністровськийОдеської обл.) — ВР України, член парламентської групи «Економічний розвиток», член Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (з грудня 2014).

Народився 3 червня 1981 (місто Білгород-ДністровськийОдеська область).

ОсвітаОдеський національний університет імені Іллі Мечникова, факультет «Міжнародні економічні відносини» (19982003).

Народний депутат України 7-го скликання з грудня 2012, виборчій округ № 141, Одеська область, від Партії регіонів. «За» 41,53 %, 9 суперників. На час виборів: народний депутат України, член Партії регіонів.

Народний депутат України 6-го скликання з листопада 2007 до грудня 2012 від Блоку Юлії Тимошенко, № 154 в списку. На час виборів: голова Одеської обласної організації ВО «Батьківщина». Член фракції «Блок Юлії Тимошенко» (листопад 2007 — вересень 2010), член фракції Партії регіонів (з лютого 2011). Член Комітету будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики (з грудня 2007).

Березень 2006 — кандидат в народні депутати України від Блоку Юлії Тимошенко, № 154 в списку. На час виборів: виконавчий директор агропромислової асоціації «Укрнасіння сервіс», член ВО «Батьківщина».

2006 — березень 2007 — в Одеській міськраді й Одеській облдержадміністрації.

Керівник фракції БЮТ в Одеській облраді (2006—2007).

Голова Одеської обласної організації ВО «Батьківщина» (березень 2006—2010).

 

https://www.youtube.com/watch?v=QjPDlfMnLjE&ab_channel=FrozenNoseStudio

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Ранком поїхав на таксі зустріч в Фонд Розвитку Донбасу.
Водій:
- Ой! Я вас впізнав! А чого це ви на таксі???
Вийшов з будівлі ЦВК. Стою, чекаю маршрутку, щоб доїхати до АПУ. Люди скоса дивляться.
Їду в маршрутці. Дві дівчини і якийсь чоловік потайки мене фотографують на мобілки.
Вийшов з АПУ. Постояв і пішов пішки в "УкрАвтоДор". Хлопці з нацгвардії поглядують здивовано.
Іду по "Метрограду" - продавці скоса поглядають. Якась дівчина обігнала і потайки сфоткала.
Втомився топати. Сів в метро на пл.Льва Толстого. Піднімаюсь на ескалаторі. Знов здивовані обличчя і "народні папарацці".
Лечу в Харків.
В Борисполі здаю перед посадкою зброю. Довга і нудна процедура. Співробітники (здивовано): "Що ж ви не попередили заздалегідь?".
Пішов на посадку. 
Черга. Якийсь хлопець:
- Ой, господин Губернатор! Проходите без очереди - вам нужнее! А, вы тоже с нами в Одессу летите?
- Спасибо большое! Нет, я - в Харьков.
- Спасибо вам за то, что не через VIP, а с нами!
- ???
Зашел в курилку - Анатолий Гриценко! ))) Стоим, курим, беседуем. Подходит парень:
- Ой!!! А, можна з вами сфоткатись?! Я вас обох дуже поважаю! Вам привіт зі Львова!!!
Іду по літаку: знов ловлю здивовані погляди людей.
Прилетів. Чудовий аеропорт. Чудовий персонал.
- Георгйи Борисович! А, вы когда обратно лететь будете? Мы заранее все бумаги оформим на оружие, чтобы вас не задерживать! А, вы что, на такси???

И, после всего ЭТОГО вижу в сети видео с этой ублюдочной блондой в "Ровере"... Блин, ну не хочется мне жить в одной стране с таким быдлом!
И еще... поймал себя на мысли: если б какой-то АТОшник размазал бы ее ботекс по этому белому "Роверу" - не повернулся бы у меня язык осудить мужика... Вот так вот...

Link to comment
Share on other sites

Citizen UA Я може ваш політичний апоннеет но  навіщо таке страхіття постити. Та ще на ніч?

Змінено користувачем Харків'янин
Link to comment
Share on other sites

Citizen UA Я може ваш політичний апоннеет но  навіщо таке страхіття постити. Та ще на ніч?

Для того, щоб ти своїх майбутніх партнерів по коаліції знав в обличча  :D

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

А тепер мене цікавить... скільки їй років...

 

У німеччині кожне погане слово коштує гроші

перше ---  200 євро, а потім кожне наступне ще й з %.

 

Коротше. якщо все підрахувати, то вона вже наговорила на штраф з чотирьох, а мож і з п,яти знаків в ЄВРО, звичайно :shuffle:

 

:nose3:

Link to comment
Share on other sites

блять не мог Рендж подарить тупой но хотя бы красивой телке..........................

тю, мож вона колись і була  :pleasant:  нічьотак, але алкоголь, ботокс і різних шніп-шнап на обличчі зробили свою :pleasant: добру справу

Link to comment
Share on other sites

1981г.р. точно он дарил, а не ему? От, жалко пацана©  :lol2:

 

блять не мог Рендж подарить тупой но хотя бы красивой телке..........................

Змінено користувачем FAT
Link to comment
Share on other sites

Свєта – звізда Ютуба. Ху із іт, Дрінкінс?
04.02.2016

 

Виявляється, тітка, яка розвеселила своїм шоу в райвідділі столичної поліції, має цікаву історію.
 
Ось це, уже легендарне відео:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=QjPDlfMnLjE

 

А ось історія із 2014-го року, де ця Свєта (прізвище якої Цибуліна) захопила собі в приватну власність частину провулку в центрі Києва. На цьому відео можете переконатися, що вона – це вона.

 

А ось історія з 2007-го про “Адвокатессу с большой дороги“.

 

Як бачите, за цією Свєтою давно плачуть і Кримінальний кодекс, і палата психушки, і, можливо, обряд екзорциста. На добраніч, і хай вам ніколи не присниться це прекрасне обличчя:

 

 

http://f4.s.qip.ru/12ssF4SLc.jpg

 

(с) 

 

 

Адвокатесса с большой дороги

 

«2003 року, під час перебування в трудових відносинах з Цибуліною Світланою Олександрівною, президентом Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE», мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем, та моїми компаньйонами, одним з яких була Педенюк Ольга Костянтинівна створено підприємство ТОВ «Фінансово-правова група «Тамерлан». 2004 року я звільнився з Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE» та почав займатись розвитком власного підприємства.На початку березня Педенюк Ольга Костянтинівна також звільнилась з Адвокатського об’єднання «Юридична фірма «DE-JURE» з метою розвитку власного підприємства.
 
16.03.2007 року Цибуліна С.О. запропонувала Педенюк Ольгі Костянтинівні зустрітись та обговорити умови подальшої співпраці. Під час зустрічі в ресторані «Партизан» між Цибуліною С.О. та Педенюк О.К. виник конфлікт під час якого Цибуліна С.О. перебуваючи в нетверезому стані намагалась розбитою пляшкою порізати Педенюк О.К.
 
16.03.2007 року до Печерського РУ ГУ МВС України мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем , подано заяву про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибуліної Світлани Олександрівни. Зазначена заява містила вичерпну інформацію, щодо особи яка вчинила злочин, обставин при яких це відбувалось, особи яка була свідком події злочину, а саме:
 
16.03.2007р. мені подзвонила о 01годині 30хв Педенюк Ольга Костянтинівна та попросила забрати її з ресторану «Партизан», що знаходиться на Обухівській трасі. Приблизно о 02 годині 10 хв. я під’їхав до вказаного ресторану. В цей час з приміщення ресторану «Партизан» вийшла Цибуліна Світлана Олександрівна, яка мешкає за адресою: м. Київ, вул. Микільсько Слобідська, буд 6а к.52 з Коваленко Оксаною В’ячеславівною та сіли в сріблястий джип «Тойота Прадо» держномер АА2618АС. Після них о 2годині 15хв. вийшла Педенюк Ольга Костянтинівна та сіла до мене в машину «Шкода Фабія» держномер АА5090ВК. Я завів автомобіль, виїхав на трасу та поїхав в напрямку міста Києва. Приблизно через хвилин 10-15 після початку руху на великій швидкості автомобіль під моїм керуванням наздогнав джип «Тойота Прадо» та вдарив мій автомобіль передньою частиною в задній бампер. Зазначені вище удари в задній бампер автомобіля «Шкода» під моїм керування автомобілем «Тойота Прадо» продовжувались на протязі хвилин 10-15 при цьому автомобіль «Тойота Прадо» держномер АА2618АС не давав моєму автомобілю зупинитесь, упираючись передньою частиною в мій задній бампер та постійно набираючи швидкість. На великій швидкості, приблизно 120км/г, я заїхав на міст біля автомобільного ринку, що знаходиться на Столичному шосе. Проїхавши міст автомобіль «Тойота Прадо», продовжуючи збивати мій автомобіль і набравши швидкість приблизно 150-160 км/г , намагався зіштовхнути мій автомобіль з автомобілем, що рухались в попутному напрямку. Якимось дивом проїхавши під «Південним» мостом станція метро «Видубичи» автомобіль «Тойота Прадо» ще раз вдарив мій автомобіль «Шкода Фабія» і він (автомобіль «Шкода») вилетів на зелену смугу біля закритої автозаправної станції «ДАК-КАР». Від шаленого удару об бровку мій автомобіль «Шкода» підлетів та впав на зелену смугу, колеса мого автомобіля порозривались та автомобіль зупинився. З під капоту пішов дим, з нижньої частини почала бігти якась рідина. Автомобіль «Тойота Прадо» зупинився з нього вийшла Цибуліна Світлана Олександрівна, яка знаходилась в нетверезому стані та почала погрожувати мені. В цей час під’їхав автомобіль «Шевроле Авео» держномер АЕ 9778 АТ під керуванням Фітісова Віктора Івановича, який запитав чим нам допомогти. В цей час Цибуліна Світлана Олександрівна сіла в автомобіль «Тойота Прадо» та почала їхати в сторону мосту «Патона» але через 30 метрів розвернулась та поїхала в нашу сторону. Фітісов Віктор Іванович сів у свій автомобіль та вирушив в напрямку мосту «Патона» намагаючись вберегти свій автомобіль «Шевроле Авео» від зіткнення з автомобілем «Тойота Прадо». В цей час набравши швидкість автомобіль «Тойота Прадо» вдарив мій автомобіль «Шкода Фабія» в передню ліву частину, зупинився, від’їхав назад і ще раз вдарив автомобіль «Шкода Фабія». Після цього автомобіль «Тойота Прадо» розвернувся в сторону мосту «Патона» та поїхав на великій швидкості. Через 5 хвилин під’їхали працівники ДАІ та почали оформлювати ДТП і передавати інформацію про джип «Тойота Прадо» по рації. Під час огляду свого автомобіля «Шкода Фабія» я побачив зім’ятий держномер АА2618АС, що лежав біля передньої частини мого автомобіля , про що я попередив інспекторів ДАІ.
 
Згодом інспектори ДАЇ повідомили мене про затримання Цибульної Світлани Олександрівни біля мосту метро «Дніпро», яка керувала автомобілем в нетверезому стані без посвідчення водія (права керувати автомобільним транспортом Цибуліна С.О. позбавлена за керування автомобілем в нетверезому стані) та доставлення її до Печерського райвідділу міліції. Після оформлення ДТП Я і Педенюк О.К. приїхали до Печерського райвідділу міліції звідки направляли Цибуліну С.О. на медичне освідчення на предмет вживання алкоголю. З часом працівники ДАЇ повідомили, що факт вживання великої кількості алкоголю Цибульною С.О. підтвердився.
 
16.03.2007 року до Печерського РУ ГУ МВС України мною, Підкіпним Ігорем Миколайовичем , подано заяву про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибуліної Світлани Олександрівни. Зазначена заява містила вичерпну інформацію, щодо особи яка вчинила злочин, обставин при яких це відбувалось, особи яка була свідком події злочину.
 
В перших числах квітня 2007 року мною подано скаргу до Печерської прокуратури м.Києва з проханням прискорити розгляд моєї заяви та перевірити законність розгляду поданої мною заяви майором міліції Зайцем П.П. Відповіді на свою скаргу я досі не отримав. Але мені передзвонила Цибуліна С.О. та повідомила, що вона «домовилась» з прокурором Печерського району Філатовою Т.М. і якщо я не заспокоюсь погрожувала неприємностями.
 
16.04.2007 р. мною проведено Автотоварознавче дослідження. В Звіті № 413 вказано, що вартість матеріального збитку, завданого автомобілю «Шкода Фабія» держномер АА5090ВК складає 51049,76 (п’ятдесят одну тисячу сорок дев’ять) гривень 76 коп.
 
30.05.2007 р. мною отримано лист про направлення матеріалів перевірки за моєю заявою з Печерського РУ ГУ МВС України до Печерської прокуратури м. Києва. Але з Печерської районної прокуратури м. Києва станом на 19.06.2007 р. жодних повідомлень на мою адресу не надходило.
 
19.06.2007 року мною направлено Скаргу до прокуратури м. Києва з проханням: по результатам розгляду скарги притягнути осіб винних у затягуванні розгляду моєї заяви про вчинення злочину та порушення кримінальної справи проти адвоката Цибульної Світлани Олександрівни до відповідальності передбаченої чинним законодавством України, витребувати матеріали за Заявою Підкіпного І.М. з Печерської прокуратури м.Києва, порушити кримінальну справу проти адвоката Цибульної Світлани Олександрівни за ознаками злочину, а саме посягання на вчинення умисного вбивства Підкіпного Ігоря Миколайовича і Педенюк Ольги Костянтинівни та умисного пошкодження майна в особливо великих розмірах.
 
27.06.2007 року я отримав відповідь з прокуратури м. Києва за підписом старшого прокурора відділу прокуратури міста Києва Луніна О.М. про направлення моєї скарги для розгляду прокурору Печерського району м. Києва Філатовій Т.М. для розгляду!
 
Направлення справи до суду, на мою думку, гальмується штучно. Прошу допомоги у ЗМІ оприлюднити факт навмисного затягування справи.
 
З пов. Ігор Підкіпний, тел.: 592-59-53»

Змінено користувачем sanykrimea
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Якщо вона 1981 р.н., то це вже :fp1::consul::shok:

я думала...за сорок, але ще "маладітся"

 

уявляю якою вона буде у 40 :66:

а от у 50 вже важко уявити.

та й тварюка ще та...

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

та не, то ейный бойфренд 81 года выпуска - 35лет...

 

з.ы. видео потерли ужо

 

Якщо вона 1981 р.н., то це вже :fp1::consul::shok:

я думала...за сорок, але ще "маладітся"

 

уявляю якою вона буде у 40 :66:

а от у 50 вже важко уявити.

та й тварюка ще та...

Змінено користувачем FAT
Link to comment
Share on other sites

тю, мож вона колись і була  :pleasant:  нічьотак, але алкоголь, ботокс і різних шніп-шнап на обличчі зробили свою :pleasant: добру справу

 

 

 

 

"Я це люблю"(с).

 

Может у неё пися (пизда) вдоль, а не поперёк. :S

Змінено користувачем Йожин з бажин
Link to comment
Share on other sites

кстате, а психиатров нету на форуме, разве это адекватное поведение? Там либо крыша едет не спеша, либо вещества... ИМХО

там фсьо вмєстє :buba:

 

От таких тварюк, як свєта ніякі закони не :pleasant: змусять нести відповідальність

на її совісті, мабуть  дуже багато всього

 

а от хірург, який робив шніп-шнап на її обличчі дуже справно :pleasant:  поупражнялся

мабуть "падружкі-завістніци" сміються і падають :gigi:

http://forins.ua/sites/default/files/imagecache/openNews/news/7ff088946c1ac05e4fdc0a026b4ac3101412511050.jpg

брат олдбоя. нє :nose3:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 
"Мажорна" блондинка виявилася родичкою прокурора - ЗМІ
 
 
http://kor.ill.in.ua/m/400x253/1753085.jpg
Фото: Кадр из видео
Світлана Цибуліна
Користувачі встановили особу скандалістки, яку затримала поліція Києва.

Жінка, яку затримали за парковку білого Range Rover (АА7555ЕА) на пішохідному переході на вулиці Шовковична - родичка (швидше за все - дружина) прокурора Генеральної прокуратури України.

Пізніше прес-секретар Київської міської ради Ірина Шкуро в ФБ назвала ім'я порушника - на відео зафіксована адвокат Світлана Цибуліна.

Як повідомила керівник прес-служби Київради Ірина Золотар, порушниця - Цибуліна Світлана Олександрівна.

"Дама ця - адвокат-цирульник. Тож не дивно, що паркується на Шовковичній. У неї там, он, аж дві конторки, ще одна - поряд, на Грушевського))))) Скажена жінка, шо тут казать. До речі, вона в 2014 році засвітилася в скандалі з місцевими жителями на Печерську, в "царському селі", - повідомила речник Київради.

Також в інтернеті можна знайти історію колишнього компаньйона Світлани по юридичному бізнесу. Він стверджує, що під час переговорів вона була п'яна і намагалася порізати його пляшкою.

 

У той же час видання Наші гроші (ЗІК) встановило, що Range Rover з таким номером записаний на Валентину Кривулю, 1939 року народження.

За однією адресою з Валентиною Кривулею - на вулиці Миру, 7 - зареєстровано і авто Цибуліна Ігоря Володимировича. Людина з таким ПІБ з 2008 року обіймала посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при здійсненні зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Генеральної прокуратури України.

Світлана Цибуліна є співзасновником ряду юридичних компаній, одна з яких - Адвокатське об'єднання "Юридична фірма "DE JURE". При реєстрації фірми в 1999 році Світлана Цибуліна також вказала адресу реєстрація тезки прокурора ГПУ.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...