Перейти до змісту

А чого ніхто не вітає Андрійовича?


Гість Хома

Recommended Posts

17 сентября 2006 года, "Президент Украины Виктор Ющенко сегодня в Измаиле Одесской области посмотрел оперу «Запорожец за Дунаем» Семена Гулака-Артемовского(...) Прозвучала она в постановке трех театров – Одесского государственного академического театра оперы и балета, Одесского музыкально-драматического академического украинского театра имени В.Василько при участии солистов Национальной оперы Украины."(с), т.е. ради этого из Одессы за 250 км везли артистов трех театров, чтобы те Президенту сплясали на берегу Дуная, на это у государства были и деньги, и желание, а всего в паре десятков км выше по течению Дуная продолжалась стройка Молдовой порта в Джурджулештах, который вошел в строй в 2007 году и Молдова таким образом стала морской державой на фактически бездарно и безвозмездно отданной Украиной части своей земли (да, всего каких-то 480 м, чьо паритсо-то, Украина ж не обеднеет, правда? отданной без всякой "гражданской войны"(ТМ). кемська волость(с).... Но самому украинскому из всех Президентов не было дела до того, что землю его страны нагло отбирают не самые сильные соседи и во всю шуруют там свои интерес - за 250 км артистов есть возможность привести, а за 90 км съездить и поднять бучу за землю государства - нет.... да, землю начали отдавать папередники, ну так чего напрягаться если есть на кого спихнуть? Молдова придумала запятую в договоренностях и до сих пор Украине не возместила своей землей, ну так то ж какие-то смешные молдаване из анекдотов... ). Да, а уже чуть ниже по течению того самого Дуная, на берегу которого развлекали Президента, распалагалось кладбище судов некогда большого и влиятельного пароходства, в то время, да и сейчас, являвшегося государственным, и таким образом сдавались позиции Украины на Дунае, который отнюдь не лужа в масштабах Европы, при том, что Украине досталось в наследство и представительство в Дунайской комиссии и т.д., но кому те интересы Украины нужны, когда тут винцо и танцы?

 

это так, один из дней самого украинского Президента ....

 

http://vo.od.ua/i/ci/12522783784aa4406a17a88.jpg

 

 

 

зы. вата вот с таких телодвижений украинских президентов и начинается, а не с использования русского языка в быту... отсутствие интереса государства к своей земле, раздача ее под танцы с бубном, большой болт на экономику с уступкой интересов всем и вся - вот с этого вата начинается и на этом она держится... 

Link to comment
Share on other sites

Пишуть же поляки про свого Понятовського: "Круль мудрий, але слабкого характеру". Ющенко щиро хотів виховати українців, але, як отець з анекдоту: "Парафіяни, ви не робіть, як я роблю, ви робіть, як я кажу!" Він "дав можливість", причому "маленьким українцям", а сам позиціонував себе не як робочу коняку, а як "моральний авторитет". При цьому його певності у власній моральності не шкодило збіговисько родичів і земляків, не шкодив брат Петро, що притьмом стався церковним авторитетом і діячем газового ринку, ані інший кум Петро, з якого зараз тішимося, і який зразу наклав лапу на контрабанду на митницях. Поводив себе наш Вітя як класичний приклад козацької старшини - йому і його родині конче має житись добре, але з закоренілою манією величі - саме тому так болісно зреагував на укуси Сірожі щодо синочка. Не доріс до розуміння західного політика, що влада - це додатковий привід бути битим, причому справедливо чи не справедливо - терпи і акуратно доводь свою порядність і правоту, а не подобається - п..здуй на пасіку! У підсумку виховний вплив українізатора на суспільство був негативним, бо Ющенко створив стійку асоціацію "україномовний патріот = егоїстичний патріот власної комори і неадекват". Кожен наступний його публічний віраж - чи то "кілер найнятий", чи то "мумурандум", чи то "сучка блох" був незграбним і тільки поглиблював скепсис, бо моральні оцінки з боку неморальної людини не сприймаються.

 

Це тим більше огидне, що обидва майдани для мене у першу чергу - битва за українську Україну, а егоїстичних і дрібних українців при владі наша демократична напіввата охоче використовує як аргумент про те, що російськомовні українці дадуть собі раду краще без села. Що з позитивних (теоретично) культурницьких намірів Ющенка, якщо він задля них не готовий був тривало і добровільно жертвувати ні комфортом, ні добробутом, ні вигодою родини (отруєння відбулось без його згоди)? Гарними намірами вимощена дорога до пекла.

 

Нам конче потрібні УКРАЇНСЬКІ політики, але не БУДЬ-ЯКІ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Тоді,  коди  викидали  Андрійовича,  хтось  був  ліпший?

А хто його викидав? Його шмагали, щоб привести до тями, а він приндився, як ображена панянка, і будував політику в стилі "І сам не гам, і нікому не дам". Чого вартує один дебільний проект НСНУ - партії влади, блідої копії "Єдінай Россії" Путіна. За власним визнанням Ющенка, він своїх партійців "на смітнику знайшов", бо тільки там можна знайти полизачів і мовчазних виконавців, готових на все заради теплого кріселка - незалежні люди можуть не слухатися і казати неприємні речі. З часом неслухняні кинули "гетьмана", а слухняні зрадили, коли годувальник став неперспективним. А хто винен? Сам Ющенко з його негативним відбором кадрів. І не треба казати, що Сірожа Лещенко і жулькобратія через телевізор скинули доброго лідера. Яник мав під собою майже весь зомбоящик, і що це йому допомогло? Не варто об'єктивну оцінку Ющенка пояснювати пропагандою.

Link to comment
Share on other sites

17 сентября 2006 года, "Президент Украины Виктор Ющенко сегодня в Измаиле Одесской области посмотрел оперу «Запорожец за Дунаем» Семена Гулака-Артемовского(...) 

 

Прозвучала она в постановке трех театров – Одесского государственного академического театра оперы и балета, Одесского музыкально-драматического академического украинского театра имени В.Василько при участии солистов Национальной оперы Украины."(с), т.е. ради этого из Одессы за 250 км везли артистов трех театров, чтобы те Президенту сплясали на берегу Дуная, на это у государства были и деньги, и желание, а всего в паре десятков км выше по течению Дуная продолжалась стройка Молдовой порта в Джурджулештах, который вошел в строй в 2007 году и Молдова таким образом стала морской державой на фактически бездарно и безвозмездно отданной Украиной части своей земли (да, всего каких-то 480 м, чьо паритсо-то, Украина ж не обеднеет, правда? отданной без всякой "гражданской войны"(ТМ). кемська волость(с).... Но самому украинскому из всех Президентов не было дела до того, что землю его страны нагло отбирают не самые сильные соседи и во всю шуруют там свои интерес - за 250 км артистов есть возможность привести, а за 90 км съездить и поднять бучу за землю государства - нет.... да, землю начали отдавать папередники, ну так чего напрягаться если есть на кого спихнуть? Молдова придумала запятую в договоренностях и до сих пор Украине не возместила своей землей, ну так то ж какие-то смешные молдаване из анекдотов... ). Да, а уже чуть ниже по течению того самого Дуная, на берегу которого развлекали Президента, распалагалось кладбище судов некогда большого и влиятельного пароходства, в то время, да и сейчас, являвшегося государственным, и таким образом сдавались позиции Украины на Дунае, который отнюдь не лужа в масштабах Европы, при том, что Украине досталось в наследство и представительство в Дунайской комиссии и т.д., но кому те интересы Украины нужны, когда тут винцо и танцы?

 

это так, один из дней самого украинского Президента ....

 

http://vo.od.ua/i/ci/12522783784aa4406a17a88.jpg

 

 

зы. вата вот с таких телодвижений украинских президентов и начинается, а не с использования русского языка в быту... отсутствие интереса государства к своей земле, раздача ее под танцы с бубном, большой болт на экономику с уступкой интересов всем и вся - вот с этого вата начинается и на этом она держится... 

"Оперу посмотрело около трех тысяч зрителей.

Ці люди мабуть теж за вінцом© на річку прийшли, бо "Запорожець за Дунаєм" ніякого відношення до той землі не має  :super:

Та й нащо взагалі отой фетіш з вишиванками, "не на часі"©, так?

 

P.S. вата дійсно починається не з руськомовності, вата руськомовністю закінчується. Тож обирайте, або український світ або руській мір© іншого не дано.

Отаке.

Змінено користувачем DiM
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

 


"Оперу посмотрело около трех тысяч зрителей."©

Очевидно,  що  3  театри  їхали  у  Дунайські  плавні  не  заради  Ющенка.  Він  міг  би  до  Одеси  приїхати.  Це  очевидні  речі.  Якби  виставляли  "Євгєній  Онєгін ",  н-д,  то  такого  обурення  звісно  не  було б.  І  не  тому,  що  рідне,  а  тому,  що  свої  б  не  дозволили.

А  тут  можна  паплюжити,  бо  українці  не  затюкають,  а  навпаки - додадуть  до  списку  Ющенка  ще  один  прокол.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А хто його викидав?

 

І не треба казати, що Сірожа Лещенко і жулькобратія через телевізор скинули доброго лідера. Яник мав під собою майже весь зомбоящик, і що це йому допомогло? Не варто об'єктивну оцінку Ющенка пояснювати пропагандою.

 

 Та  нарід  наш  викидав.  Тоді  коли  з  кута  в  кут  передавали  медведчуківську  джинсу,  коли  не  вибрали  на  другий  термін.

 

У  нас  Майдан  організовують  одні,  а  от  на  виборах  рушійною  силою  стають  інші.  І  не  треба  ящика,  юлькоштаби  працюють  на  повну  катушку.  Вони  у  кожній  шпарці,  як  таракани.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Ці люди мабуть теж за вінцом
угу, а потом в кол-ве тысяч человек тоже люди ходили, например, митинговать против фошиздов, все в соответствии со спущенной сверху разнарядкой, скрины таких писулек есть в сети

бо "Запорожець за Дунаєм" ніякого відношення до той землі не має

имеет, особенно к той, что отдали Молдове - запорожцы именно за тем за Дунай ходили, чтоб эти земли потом раздавались...
Link to comment
Share on other sites

Ну, шо тут? Гальванизировать политтруп Дрыща у фанов получилось? Поражаюсь упоротости упорству некоторых юзерофф  :pleasant:

да никому он не интересен. ольгинцы под видом дрыщей вбрасывают тему для срача. помню, ляшко, пока его не выгнали из бюта, бегал по всем каналам и поносил последними словами дрыща, даже когда создавали новую коалицию. вбить клин между тимошенко и ющенко- это была голубая мечта януковича-фирташа-путина.
Link to comment
Share on other sites

Що тут, рецидиви бюторасії ?

 

Жулья в модних очьках все ще розраховує на вас.  B-)

 

http://advaitaworld.com/uploads/images/00/18/13/2013/12/14/faf8ad.jpg

 

тю

 

обговорювали юща, а тут на тє помiнанiє жулi та карiкатура на вону

 

то хто тут бюторас? :D

Link to comment
Share on other sites

Ну, шо тут? Гальванизировать политтруп Дрыща у фанов получилось? Поражаюсь упоротости упорству некоторых юзерофф  :pleasant:

 

Та как-то без огонька. Политтруп прикопали довольно глубоко даже для фанов.

Link to comment
Share on other sites

Та  чё  там  мелочиться?  Можна  просто  сторожем.  У  нас  только  кацапоязычные  умные  и  могут  быть  у  власти. 

Глупости какие. Петя чешет укрїнською, как по нотам. И Гройсман, опять же.

Link to comment
Share on other sites

Глупости какие. Петя чешет укрїнською, как по нотам. И Гройсман, опять же.

Усі  вміють  чесати  українською,  біда  от,  щоб  ще  хтось  думав  по-українськи (і  не  тільки  в  плані  мови).

Для  критиканів  Ющенка   усі  президенти  були  ліпші,  навіть  Янукович,  бо  ніхто  стільки  бруду  і  зневаги  не  отримав,  як  український  президент  (і  таке  буде  і  в  майбутньому,  хто  б  не  з явився). 

Link to comment
Share on other sites

Усі  вміють  чесати  українською,  біда  от,  щоб  ще  хтось  думав  по-українськи (і  не  тільки  в  плані  мови).

Для  критиканів  Ющенка   усі  президенти  були  ліпші,  навіть  Янукович,  бо  ніхто  стільки  бруду  і  зневаги  не  отримав,  як  український  президент  (і  таке  буде  і  в  майбутньому,  хто  б  не  з явився). 

 

Чому це? У нас взагалі не було (і нема) добрих президентів, навіть якщо дуже хочеться знайти світлу пляму в історії. Ющенко мав добрі наміри і є етнічним українцем, але цього замало. Найкращий, мабуть, Грушевський, геніальний історик і визначний громадський діяч, правда, як лідер держави - романтичне лайно, але винятковий хоч тим, що був порядною людиною. Інших це не стосується.

 

Мусимо дивитися на життя реально. Розум має бути холодним, прагматичним, може, й цинічним, а цінності - ідеалістичними, а не навпаки, як прийнято в українців.

Змінено користувачем convex
Link to comment
Share on other sites

Усі  вміють  чесати  українською,  біда  от,  щоб  ще  хтось  думав  по-українськи (і  не  тільки  в  плані  мови).

Шо конкретно подразумевается под этим понятием? Если брать за образец такого мыслителя Юща, с его черепками, бджоламы и кажанамы в свободное время от созерцания своего пупка на посту Президента, то ну его нах

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Шо конкретно подразумевается под этим понятием? Если брать за образец такого мыслителя Юща, с его черепками, бджоламы и кажанамы в свободное время от созерцания своего пупка на посту Президента, то ну его нах

 

Нє, тут не зовсім погоджусь. Бджоли, вишиванки, українські пісні, історичні події та пам'ятки - все, що складає зміст української традиції - ПОВИННІ бути важливими для очільників української держави, бо дуже ризиковано і непрагматично довірити державу людині, яка не має емоційного запобіжника від того, щоб стати на точку зору іншої нації.

 

Але, повторю 101-ий раз, це тільки одна з необхідних умов, але аж ніяк не достатня - Ющенко тому доказ.

Link to comment
Share on other sites

Нє, тут не зовсім погоджусь. Бджоли, вишиванки, українські пісні, історичні події та пам'ятки - все, що складає зміст української традиції - ПОВИННІ бути важливими для очільників української держави, бо дуже ризиковано і непрагматично довірити державу людині, яка не має емоційного запобіжника від того, щоб стати на точку зору іншої нації.

 

Але, повторю 101-ий раз, це тільки одна з необхідних умов, але аж ніяк не достатня - Ющенко тому доказ.

Малося на увазі, що черепки, бджоли, кажани для нього були тим, що він розумів, як державні справи Президента України. А не менталітет.

Link to comment
Share on other sites

Малося на увазі, що черепки, бджоли, кажани для нього були тим, що він розумів, як державні справи Президента України. А не менталітет.

 

Тоді, на жаль, так. Але я би не вживав це як приклад, яке погане "думання по-українськи", а тільки як ілюстрацію, що воно не звільняє від необхідності працювати і бути порядним.

Link to comment
Share on other sites

 

 


ПОВИННІ бути важливими для очільників української держави
но сначала гос-во должно быть... не номинально, а по сути... и Президент как никто должен, закатав рукава, заниматься его строительством...
Link to comment
Share on other sites

но сначала гос-во должно быть... не номинально, а по сути... и Президент как никто должен, закатав рукава, заниматься его строительством...

Ніякого "сначала" не буває і не може бути. Людина схильна вважати важливі для себе речі першочерговими, а неважливі нібито можуть і почекати. Спершу станемо геополітичним лідером і багатою країною, а тоді займемось українською мовою і культурою. Спершу хай влада не краде, а тоді я перестану брати хабарі. Спершу хай Порох продасть фабрику у Липецьку, а тоді я буду бойкотувати російські товари і медіапродукт. І т.д., і т.п.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...