Перейти до змісту

Пока не придумал названия. Нет слов...


mg42

Recommended Posts

:fp1:

 

Порошенко видав зброю гравцям збірної України

Президент України Петро Порошенко вручив іменну вогнепальну зброю президенту ФФУ, головному тренеру і дев'ятьом футболістам збірної України.

Про це йдеться в Указі президента №650 від 21 листопада 2015 року, який раніше не публікувався.

Стверджується, що вогнепальна зброя була вручена футболістам і тренеру після клопотання Федерації футболу України в зв'язку з виходом збірної до фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу-2016 у Франції.

Іменну вогнепальну зброю отримали президент Федерації футболу України Андрій Павелко, тренер збірної Михайло Фоменко, футболісти київського Динамо Олег Гусєв, Євген Хачеріді та Андрій Ярмоленко, донецького Шахтаря Андрій П'ятов і В'ячеслав Шевчук, дніпропетровського Дніпра Руслан Ротань і Артем Федецький, а також гравці збірної Євген Селезньов та Анатолій Тимощук.
 

УП. 

 

 

зато АТОшников за горсть патронов кошмарят...

Link to comment
Share on other sites

І судді, які пакують атошників і відпускають беркутівців,  теж матимуть зброю. Ану ж раптом плебс щось "удумает" проти лучших людєй...

 

У судей уже давно есть.

 

Вместо того, чтобы принять закон об оружии, устроили на этом очередную кормушку и за взятки "награждают" боевыми пистолетами кого попало.

Link to comment
Share on other sites

как и оружием ментам, судьям и прочим голубых кровей - это еще одна иллюстрация, что наша Конституция - бумажка никчемная, а люди, по базовому праву - на защиту жизни - делятся на сорта

 

как и с "бесплатным" лечением и т.п.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...