Перейти до змісту

Мир изменится в 21:00


ЦеDzip

Recommended Posts

В Панаме задержаны владельцы фирмы Mossack Fonseca, которая находилась в центре скандала с "Панамским архивом".

 

Об этом пишет издание Die Suddeutsche Zeitung.

 

Юргена Моссака и Рамона Фонсека обвиняют в сокрытии денежных средств сомнительного происхождения. Например, упоминается скандал с бразильской строительной компанией Odebrecht, которую подозревают в создании крупной коррупционной схемы для получения госконтрактов. Издание отмечает, что Фонсека обвинил президента Панамы Хуана Карлоса Варела в получении взяток от Odebrecht. Варела официально отверг эти обвинения.

http://lb.ua/world/2017/02/10/358317_paname_zaderzhali_vladeltsev.html
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

У неділю о 20:00 за українським часом одночасно чотириста журналістів в шістдесяти семи країнах опублікували свої матеріали про фінансові таємниці можновладців.

 

Навесні цього року учасники Міжнародного консорціуму журналістів-розслідувачів а також Центру розслідування корупції та організованої злочинності OCCRP, які торік оприлюднили проект «Панама Пейперз», отримали доступ до нових документів.

 

Нове глобальне журналістське розслідування назвали «Передайз Пейперз» або «Документи з райських островів». Цього разу журналісти проаналізували дані про власників офшорних компаній з двох десятків юрисдикцій. Вони розташовані переважно на невеликих екзотичних островах.

 

Команда «Слідства.Інфо», як офіційний партнер OCCRP, долучилася до цього міжнародного проекту і знайшла у документах більше десятка українських прізвищ. Одне з них — Порошенко.

 

Півтора роки тому, український президент опинився в центрі уваги провідних медіа світу. Його згадували серед фігурантів так званого «панамського скандалу», коли журналістам стали відомі подробиці офшорних таємниць багатьох політиків світу. Український президент був змушений пояснювати навіщо вже перебуваючи на посаді глави держави він відкрив компанію на Британських Віргінських островах.

...

далее https://hromadske.ua/posts/raiski-dokumenty

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
эта хрень заставит банки очень сильно ужесточить внутренние политики. создаст сложности клиентам не связанным с данной деятельностью. я в чейзе и делаю проводки. боюсь что меня это тоже может затронуть
Link to comment
Share on other sites

Боюсь скормят публике жертвенную овцу как в свое время Лемон Бразерс да и продолжат крутить махинации по запасным схемам. ТАк было всегда и я не вижу причин чему либо меняться

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

:gigi:  :tu:  Кажуть, в оригіналі статті про Юлю не було згадок, то Шабунька розстарався з власних джерел, а Бутускін присовокупив цю здогадку до тексту про FinCEN і розтиражував.

..."Латвийские СМИ также сообщают о транзакциях компаний, которые могут быть связаны с Тимошенко. Так, Ringatta Project Ltd и Woodmark Sales Inc, которые имели счета в латвийском Приватбанка, провели транзакции в размере 16,5 млн долл течение марта - декабря 2014 года", - пишет ЦПК.
 
Источник: https://censor.net/ru/n3220507ua.png testsmart testsmart
Пан Бутусов, а не пройти ли и вам вслед за паном Лещенко прямиком в суд? Вот оригинал статьи https://www.icij.org/investigations/fincen-files/global-banks-defy-u-s-crackdowns-by-serving-oligarchs-criminals-and-terrorists/ и в нем о Тимошенко говорится ТОЛЬКО РАЗ - в контексте суда, выигранного ею в США. Кто вставил в перевод ДОМЫСЛЫ про "які можуть бути пов'язаними"? Это у Вас такая гнилая "редакционная политика", или выпускающий редактор бездумно перепечатывает любой фейк?
21.09.2020 20:35

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...