Перейти до змісту

Ах-ха-ха! Беглый коневод и филантроп Кадыров про то как Петрушка каналы покупал


Citizen UA

Recommended Posts

Свинорылая гнида во всем подражает Хуйлу, однако,

 

http://dt.ua/POLITICS/ugoda-pro-kupivlyu-poroshenkom-telekanalu-112-ukrayina-zirvalasya-zmi-219902_.html

 

Стали відомі подробиці угоди, що зірвалася, з купівлі телеканалу 112 президентом за посередництва Олександра Онищенка і плани президента України Петра Порошенка і першого заступника фракції "Блоку Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігора Кононенка щодо подальшої медіа-експансії. Про це пише видання "Страна".

 

Як зазначає видання, останнім часом на ринку ЗМІ ходять чутки про те, що президент Петро Порошенко приступив до скуповування медіа-активів. Згадуються новинні телеканали "112 Україна" і NewsOne і, телеканал 1+1, який нині належить Ігорю Коломойському. Як запевнило видання, процес дійсно йде. "Одного разу Порошенко попросив мене купити для нього телеканал "112 Україна", - заявив виданню народний депутат Олександр Онищенко, який зараз переховується від українських правоохоронців у Лондоні. А ще рік тому був більш ніж близький до президента.

 

За словами Онищенка, таке побажання прозвучало в травні минулого року. Поки тривали переговори про купівлю-продаж Порошенко запропонував підписати меморандум - угоду про наміри, що передбачає пом'якшення інформаційної політики каналу по відношенню до президента - в обмін на допомогу в переоформлення ліцензій телеканалу і зняття з нього санкцій Нацради з телебачення і радіомовлення. Як випливає з документа, "Сторона 2" (телеканал) повинна була забезпечити позитивне висвітлення суспільно-політичних подій в Україні в ефірі телеканалу "112 Україна". А також "пріоритетне право купівлі телеканалу "112 Україна" за ціною не менше 30 млн доларів при прийнятті рішення про продаж".

 

 

 

 

Страна У теж час, переговори про купівлю затягнулися з фінансових причин. "Почався торг. Порошенко хотів, щоб канал купили-продали 17 млн доларів, а власник телеканалу Андрій Подщипков просив мінімум 25 млн доларів", - розповідає Онищенко. За його словами, на якомусь з етапів у переговорному процесі з'явився інвестбанкір Пасенюк, а точніше його як попутного парламентера підрядила Адміністрація президента. За словами Онищенка, Пасенюк запропонував оформляти все на офшорну компанію, яка в наслідок спливла панамському скандалі. А саме - Prime Asset Partners Limited. "Бенефіціар був прихований. В якийсь момент ми дізналися, що фінальний покупець – Порошенко", - повідомило джерело близьке до переговорів.

 

http://image.zn.ua/media/images/original/Sep2016/158910.jpg

 

http://image.zn.ua/media/images/original/Sep2016/158911.jpg

 

 

За словами Онищенка, щоб збити ціну на телеканал "112-Україна", підконтрольна президентові Нацрада з телебачення і радіомовлення провів перевірку телеканалу і оголосив цілу серію попереджень за цифрової ліцензії і спробував відкликати її через суд. "Таких попереджень було кілька, як спосіб збити ціну - до потрібною, - стверджує Онищенко. - У цій же логіці прокуратура порушила проти власника телеканалу, Андрія Подщіпкова, кримінальну справу. АП попросила Подщіпкова призначити на телеканал зрозумілого для людини Банкової. Подщіпков вступив з цього приводу в переговори, однак АП не стримала слово, фактично кинули власника, продовживши кримінальне переслідування. Він емігрував, виїхав. Зараз в Лондоні, до речі, сидить біля мене в ресторані", - сказав Онищенко і повернув екран телефону на сусіда. У відповідь на прохання видання підтвердити інформацію, сказану 5 хвилин тому Онищенко, Подщіпков посміхнувся, кивнув головою і пообіцяв передзвонити через пару днів, щоб надати більш детальні коментарі по темі. "Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене зберігся купу листувань з Сергієм Березенко (заступник голови фракції БПП) і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди", - каже Онищенко і уточнює, що вийшов з переговорів в останніх числах травня. На початку червня минулого року переговірником від АП став власник торгової мережі "Ельдорадо" і бізнес-центру "Гулівер" Віктор Поліщук. Однак через кілька місяців і він вийшов з переговорного процесу.

 

У теж час, незважаючи на всі ці проблеми, зараз команда Порошенка знову займається питанням покупки телеканалів, стверджується в статті. Ідеологом процесу, за даними інформованих джерел в Адміністрації президента, виступає друг Порошенка Ігор Кононенко і близький до нього медіа-менеджер Дмитро Носіков. Останньому приписують ідею створення медіа-холдингу, який об'єднав під одним президентської дахом три провідних новинних телеканали – 5 канал (нині належить президенту), телеканал 112 і NewsOne (його власник – опозиційний нардеп Євген Мураєв). З приводу 1+1 інформація про його майбутню купівлю президентом поки не знаходить свого підтвердження. "Питання з телеканалом 1+1 вирішується в комплексі з проблемою "Приватбанку" та іншими питаннями Коломойського. Коли їх вирішать - буде готове рішення і по телеканалу", - говорить джерело видання в АП. Переговори з 112 і за NewsOne, між тим, поки ще тривають, причому йдуть з працею. "Наші джерела в радикальних колах не виключають загострення навколо цих двох телеканалів з метою зробити їх власників більш поступливими. Причому мова йде як про офіційне тиску (через Нацраду), так і про силовий", - йдеться в статті. "У будь-який момент, якщо надійде наказ, ми можемо повторити сценарій по "Інтеру" по тих каналах, які викликають підозру на сепаратизм і проросійську спрямованість", - сказав виданню джерело в радикальних колах.

 

Нагадаємо, під час акції протесту проти редакційної політики каналу "Інтер" 4 вересня в студії телекомпанії "Національні інформаційні системи" почалалась пожежа. На місце інциденту прибули рятувальники і машина швидкої допомоги. Пожежникам вдалося ліквідувати пожежу. У ДСНС повідомили, що за вечір офіс телекомпанії двічі підпалювали. Як повідомив глава МВС Арсен Аваков, більшість учасників акції протесту є колишніми військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Згодом їх відпустили. Телеканал "Інтер" подав до Генпрокуратури України, МВС, СБУ, Нацполіції заяву про скоєння злочину у вигляді перешкоджання професійній діяльності журналістів. 5 вересня народні депутати передали в СБУ депутатське звернення з вимогою розслідуватиантидержавну діяльність співробітників телеканалу "Інтер". Зокрема, мова йде про вислану з України російську громадянку Марію Столярову і ідеолога інформаційної політики "Інтера" громадянина РФ Ігора Шувалова.

 

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Каков красавЕц, наш Петрушка! 

 

За словами Онищенка, щоб збити ціну на телеканал "112-Україна", підконтрольна президентові Нацрада з телебачення і радіомовлення провів перевірку телеканалу і оголосив цілу серію попереджень за цифрової ліцензії і спробував відкликати її через суд. "Таких попереджень було кілька, як спосіб збити ціну - до потрібною, - стверджує Онищенко. - У цій же логіці прокуратура порушила проти власника телеканалу, Андрія Подщіпкова, кримінальну справу. АП попросила Подщіпкова призначити на телеканал зрозумілого для людини Банкової. Подщіпков вступив з цього приводу в переговори, однак АП не стримала слово, фактично кинули власника, продовживши кримінальне переслідування. Він емігрував, виїхав. Зараз в Лондоні, до речі, сидить біля мене в ресторані", - сказав Онищенко і повернув екран телефону на сусіда.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Навіть доки є.

 

Онищенко сказал, что оставшихся доков-переписки с Березенко и Парсенюком у него осталось овердохуя  :gigi:  

 

"Якщо вам почнуть говорити, що все це – неправда, у мене зберігся купу листувань з Сергієм Березенко (заступник голови фракції БПП) і Макаром Пасенюком – про деталі майбутньої угоди", - каже Онищенко і уточнює, що вийшов з переговорів в останніх числах травня.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Сирьога Лещенко - падло коррупционное!

:nose3:

 

Однозначно! Позор ему. А Петя маладца! Крупского читал про то, что важнейшим из искусств для нас является кЫно. Вот и готовит сани летом  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Однозначно! Позор ему. А Петя маладца! Крупского читал про то, что важнейшим из искусств для нас является кЫно. Вот и готовит сани летом  :gigi:

 

шо цикаво - такие сани даже проФФесор не готовил

Змінено користувачем ЦеDzip
Link to comment
Share on other sites

Хоча скан виклали з Кіпру,та компанія має іншу назву.

"По словам Онищенко, Пасенюк предложил оформлять все на офшорную компанию, которая в последствие всплыла в панамском скандале. А именно - Prime Asset Partners Limited.
«Бенефициар был скрыт. В какой-то момент мы узнали, что финальный покупатель – Порошенко», - рассказывает «Стране» источник близкий к переговорам."

http://strana.ua/articles/analysis/33287-kak-poroshenko-pokupaet-telekanaly-i-sozdaet-globalnyj-media-holding.html

Link to comment
Share on other sites

шо цикаво - такие сани даже проФФесор не готовил

 

Умная сволочь гороаздо опаснее просто сволочи. Меня в этой истории  возмущает не сам факт покупки, а способ, что выбрал наш презик. В лучших традициях папередников. Предложение-наезд-отжим с использованием служебного положения

Link to comment
Share on other sites

Умная сволочь гороаздо опаснее просто сволочи. Меня в этой истории  возмущает не сам факт покупки, а способ, что выбрал наш презик. В лучших традициях папередников. Предложение-наезд-отжим с использованием служебного положения

 

Никого не сажают, Петя ведёт тёрки, делает оборудки с разными уродами, как же их потом брать и сажать. Вот и Кадыров намекнул, шо знает дофига, ждем затихания движухи вокруг него, которой в общем-то и нет уже

Link to comment
Share on other sites

Никого не сажают, Петя ведёт тёрки, делает оборудки с разными уродами, как же их потом брать и сажать. Вот и Кадыров намекнул, шо знает дофига, ждем затихания движухи вокруг него, которой в общем-то и нет уже

 

Петя Кадырову дал съебнуть в Лондон, но он этого широкого жеста очевидно, что не оценил  :gigi:

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

"19 Серпня 2016
18 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вчотирнадцяте відмовила в зміні програмних концепцій п’яти регіональним мовникам, що мовлять у цифровому мультиплексі МХ-5 з логотипом «112 Україна»: ТОВ «ТВ Вибір», ТОВ «Партнер ТВ», ТОВ «Новий формат», ТОВ «Лідер ТВ» і ТОВ «Аріадна ТВ».
Нацрада вкотре відмовила «112 Україна»
 Протягом 2015 року Нацрада сім разів відмовляла п’яти компаніям з групи «112 Україна» в зміні програмних концепцій, а саме – 26 березня, 11 червня, 23 липня, 3 вересня, 26 жовтня, 26 листопада і 30 грудня. У 2016 році Нацрада відмовляла їм ще шість разів: 28 січня, 25 лютого, 24 березня, 19 травня і 16 червня і 14 липня. Таким чином, 18 серпня компанії отримали по 14-й відмові.
 Нацрада майже щомісяця отримує заяви від компаній групи «112 Україна», які хочуть програмні концепції п’яти регіональних мовників привести у відповідність до програмної концепції супутникового телеканалу «112 Україна».
 Як і раніше, Нацрада мотивувала свої відмови тим, що внаслідок таких змін замість п'яти регіональних цифрових каналів в Україні було б легітимізовано створення ще одного загальнонаціонального цифрового ефірного телеканалу, тоді як понад 130 місцевих і регіональних мовників залишилися без цифрових ліцензій."

http://detector.media/rinok/article/117990/2016-08-19-natsrada-vkotre-vidmovila-112-ukraina/

Link to comment
Share on other sites

Кононенко про підготовку "медіахолдингу Порошенка": маячня :lol2: 
Заступник глави фракції БПП Ігор Кононенко заперечує, що займається питанням покупки телеканалів для створення медіахолдингу, підконтрольного президенту Петру Порошенку.
Про це він сказав у коментарі "Українській правді" в листуванні.
"Маячня повна", – такою був коментар депутата БПП.
УП також очікує відповіді на запитання, чи працює з Кононенком медіа-менеджер Дмитро Носиков, якому приписують ідею створення медіа-холдингу, який об'єднав би під одним президентським дахом три провідних новинних телеканали.

Link to comment
Share on other sites

Гииииии.....

 

Re: А говорил лохам, что все продаст :lol:

африканский_йож [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]

cьогодні в 11:12

IP/Host: ---.domashka.kiev.ua

доповидь за кацапскую пропаганду. Вообще не читая тему

ибо шариться по ТАКИМ помойкам - єто реальній зашквар.

 

уж лучше бі какую-нить хуету со "звезді" бі принес, шоле...

 

Після тикання носом в статтю на головній УП без коментарів тупо знесла тему в смітник, а ТС відправила в передбанник (чую - буде бан)

http://www.pravda.com.ua/news/2016/09/26/7121769/

 

http://picsee.net/upload/2016-09-26/0a6e38d886ac.jpg

Змінено користувачем tom_cat
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Після тикання носом в статтю на головній УП без коментарів тупо знесла тему в смітник, а ТС відправила в передбанник (чую - буде бан)

http://www.pravda.com.ua/news/2016/09/26/7121769/

"http://picsee.net/upload/2016-09-26/0a6e38d886ac.jpg"http://picsee.net/upload/2016-09-26/0a6e38d886ac.jpg]

 

Забавная эта колорадская ежиха. Перекати-поле узбекское, мля

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

І ще ньюанс:

 

 

Re: А говорил лохам, что все продаст :lol:

TrRs [ Відповісти в приват ] [Ігнорувати]

cьогодні в 10:06

IP/Host: ---.com.ua

вообще охуенный договорчик...

сторона1 обеспечивает отсутствие претензий со стороны госорганов...

пиздец, который уже не стесняются оформлять на бумаге

 

Почитайте уважно угоду тут на скані - це адський треш. Вони скоро суми хабарів в угоді прописувати будуть!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Какая неожиданность! Педрошобла ушла в глухой отказ. Даже смешно этим пидорам

 

 

Нардеп Сергей Березенко, а также его коллега по фракции Игорь Кононенко, имя которого также было названо сегодня в качестве одного из переговорщиков о покупке телеканалов, отрицают, что вели переписку с Онищенко по этому поводу. В комментарии НВ Березенко назвал эту информацию неправдивой.

 

«Что комментировать? Это фейковая переписка, вчитайтесь, и вы поймете. Информация [о продаже 112 канала президенту] – тоже», - сказал Березенко.

 

Отрицает сообщения о том, что президент пытается расширить свою бизнес-империю и главный медиа-менеджер Порошенко, гендиректор принадлежащего президенту 5 канала Иван Адамчук. В комментарии НВ он назвал информацию о возможности подобных приобретений окружением президента и расширении его медиа-бизнеса «комедией».

 

«Это все выглядит как-то смешно. Я с президентом давно не виделся, потому комментировать не очень могу. Придумать в этой жизни можно все что хочешь. Фамилии называются такие, которые даже близко не стояли к медиа», - сказал Адамчук, имея ввиду в частности фигуру замглавы фракции БПП Игоря Кононенко.

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Петрушка науськал своих холопов. Совсем ипанулся сердешный

 

Автора расследования "Страны" о медиа-империи Порошенко, заместителя главного редактора "Страны" Светлану Крюкову вызвали на допрос в Службу безопасности Украины. "Позвонили и спросили, когда и где можно вручить повестку на допрос. Ориентировочно - в среду", - говорит Крюкова. Причину вызова на допрос следователь СБУ не пояснил.

http://i.strana.ua/pub/a/6/4/64836351d11f7c3911caabdc56ebca2d.png

Заместителя главного редактора "Страны" вызвали на допрос в СБУ, фото: facebook.com/kryukova

Звонок из Службы безопасности поступил вскоре после выхода статьи"Как Порошенко покупает телеканалы и создает свой медиа-холдинг".

 

Link to comment
Share on other sites

Бредовая история какая-то.

Зачем Пороху такой стремный посредник из другой обоймы совсем?


Петрушка науськал своих холопов. Совсем ипанулся сердешный

 

О. "Je suis strana.ua" будет?

Link to comment
Share on other sites

Бредовая история какая-то.

Зачем Пороху такой стремный посредник из другой обоймы совсем?

 

О. "Je suis strana.ua" будет?

 

Не надо усложнять и множить смыслы. Есть факты.

 

Факт № 1 

Статья о ерзаньях Поросяты с отжимом каналов

 

Факт № 2

Вызов автора в СБУ на беседу, не прошло и суток с момента выхода материала 

 

Как на мой взгляд, так связь очевидна.

Link to comment
Share on other sites

Не надо усложнять и множить смыслы. Есть факты.

 

Факт № 1 

Статья о ерзаньях Поросяты с отжимом каналов

 

Факт № 2

Вызов автора в СБУ на беседу, не прошло и суток с момента выхода материала 

 

Как на мой взгляд, так связь очевидна.

 

Ничего не меняецца...Скоко раз меня так вызвали в свое время...Именно по телефону. Потом когда я их посылал открытым текстом накуй. Перестали. На время...Начали потом третировать жену по работе. Но тоже обосрались, гниды, как обычно. Советую Светлане Крюковой также послать их нахуй за подобные приглашения и позвонить в наше посольство в Киеве...попросить Ярину Ференцевич - пресс-атташе и рассказать ситуацию.

Змінено користувачем Silentio
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Бредовая история какая-то.

Зачем Пороху такой стремный посредник из другой обоймы совсем?

 

О. "Je suis strana.ua" будет?

 

другой ли?

там границ не видно, где "свои", "где чужие", они все - свои.

Вспомнил, как Петя вдруг притащил на оранжевый майдан Никалая Янавичя 

Link to comment
Share on other sites

другой ли?

там границ не видно, где "свои", "где чужие", они все - свои.

Вспомнил, как Петя вдруг притащил на оранжевый майдан Никалая Янавичя

 

Зачем далеко ходить? Хомутыннык, Левочкин, например

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Не надо усложнять и множить смыслы. Есть факты.

 

Факт № 1 

Статья о ерзаньях Поросяты с отжимом каналов

 

Факт № 2

Вызов автора в СБУ на беседу, не прошло и суток с момента выхода материала 

 

Как на мой взгляд, так связь очевидна.

 

Если бы Онищенко был посредником при покупке канала Йулей, я бы не удивился.

А здесь он лишний.

А автора в СБУ - потому что кто-то обиделся, не обязательно за правду.

Да и медведчуковская strana.ua могла еще где-то проколоться.

слушно, при этом цикаво шо Хомутиннег при Пете стремительно увеличил состояние

Это к Игорю Валерьевичу еще, кстати :)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...