Перейти до змісту

фигасе розенбладовцы щас набушников размазывают


Recommended Posts

Печерський районний суд Києва близько 16:40 в суботу обрав запобіжний захід для депутата Верховної Ради Михайла Добкіна у вигляді утримання під вартою. Він може вийти під заставу 50 мільйонів гривень.

 

Рішення зачитала суддя Христина Тарасенко.

 

Депутат заявив, що у нього немає таких грошей і він буде думати, що робити далі.

 

"Таких застав у КПК не було прописано ніде. Там є суми застав, вони сумірні з доходами людини, яку звинувачують. Потрібно подивитися декларацію, ще щось. Ну я ж не можу зараз продавати будинок, виселяти дітей з дружиною на вулицю, щоб зібрати гроші для того, щоб сплатити заставу", - обурився Добкін.

...

https://ukr.lb.ua/news/2017/07/15/371545_dobkina_zaareshtuvali_z.html
Link to comment
Share on other sites

:lol2:  :weep:

 

Народный депутат партии "Оппозиционный блок" Михаил Добкин вышел на свободу после того, как Печерский районный суд в субботу, 15 июля, избрал ему меру в виде ареста на два месяца с правом внесения залога в 50 млн грн.

По словам пресс-секретаря генерального прокурора Украины Ларисы Сарган, если Добкин не внесет залог в течении пяти дней, то его возьмут под стражу.

"У нардепа есть 5 дней для того, чтобы выплатить залог. В случае невыплаты залога в течение определенного времени Добкина будет взят под стражу", - написала она на своей странице в Facebook.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...