Перейти до змісту

Брехюлька і її побрехенькі


snow_bird

Recommended Posts

немыря как фотег увидел, так сразу улибко смял и отвернулсо... 

а юля стала изображать невозмутимость :nose3:

 

шифроваться начали,  но были выведены на чистую воду и показали свое истинное лицо :-)o 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

:rofl:

 

EURO,  Ви  такі  смишльоні  буваєте!  :)

До речі, ви хоч в курсах, з якої нагоди секту антисектантів випхали по усіх форумах робити косатій гучне ай-яй-яй?!

http://uapolitics.com/topic/23190-p%D1%94tia-gandon/page-55?do=findComment&comment=1018752

27912991_1277196072424396_24097461618735

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Брехня,то найсильніший коник путінської дєвушки ,у якої від пластичної хірургії улибка не сходить з обличчя. Мадам на ймення брехня,недарма витрачає мільйони доларів на американських лобістів та тримає в США власного прислужника грицька нимирю.Вочевидь,її ознайомили з передбаченням Ілона МАска про те,що фейкові новини стають новітньою зброєю в політиці,і саме фейкові підтасовані вдало новини можуть призвести до третьої світової війни.Давай,товстозада,у тебе виходить.

Link to comment
Share on other sites

630_360_1513340735-1555.jpg

 

Над прірвою у брехні

НВ та VoxUkraine склали хіт-парад високопоставлених брехунів

 

З початку політичного сезону, тобто з вересня 2017 року, фактчекінговий проект VoxCheck некомерційної організації VoxUkraine протягом двох місяців стежив за висловлюваннями двох десятків топових політиків України: президента країни, прем'єр-міністра, лідерів і спікерів всіх парламентських фракцій, деяких самовисуванців, а також ключових представників позапарламентської опозиції.

 

Аналітики зібрали 424 цитати, з яких після перевірки лише трохи більше третини виявилися дійсно правдивими. Тобто в двох випадках з трьох типовий топовий український політик в своїх публічних промовах бреше, маніпулює даними або перебільшує.

 

Аналіз VoxCheck показав: найрідше правду каже Юлія Тимошенко, лідер Батьківщини. :K За нею в рейтингу неправдорубів розташувалися Вадим Рабінович з Опозиційного блоку і двоє його колег по фракції — Юрій Бойко та Олександр Вілкул. А №5 заслужив Олег Березюк із Самопомічі.

 

22_wide_ukr.jpg
 
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Леді Брешу

Тимошенко — яскравий оратор, яка за словом в кишеню не лізе. Це визнають як соратники-союзники, так і опоненти лідера Батьківщини, а також багато політологів.Але за яскравими промовами Леді Ю ховаються не менш яскраві приклади маніпуляцій і брехні.

 

За два місяці VoxCheck зібрав 46 фактичних цитат Тимошенко, які можна перевірити. З них лише чотири були правдивими — це менше 10%. Причому три з чотирьох подібних цитат є повторенням даних ООН про те, що 60% населення України перебувають за межею бідності. :) В ООН не дають пояснень з приводу того, як саме вони вирахували частку жебраків в країні, але тим не менш подібні дані організація дійсно озвучувала.

Озвучувала і не знала, що її уважно слухає Тимошенко.

 

Колишній в'язень СІЗО і тюремної лікарні взагалі ласа на будь-яку негативну інформацію про власну батьківщину.

Фактчекери з VoxCheck провели контент-аналіз її промов: оцінили емоційне забарвлення і перевірили наявність в них статистики. І ось результат: 95% всіх цитат Тимошенко виявилися негативно зарядженими. "Зубожіння", "геноцид", "знищення людей" — це її улюблені фрази. :K

 

Але Тимошенко як політик-професіонал зазвичай підкріплює слова цифрами: 70% її цитат, як показав аналіз, містять дані. І найчастіше вона використовує правильну статистику. Однак при цьому відверто маніпулює: подібне з колишньою ув'язненою траплялося в половині розглянутих випадків.

Взяти правильну статистику і перекрутити її до невпізнання — улюблений риторичний прийом лідера Батьківщини.

 

Вона або опускає частину інформації, або підміняє поняття, або ж завищує-занижує оцінку. Або ж некоректно порівнює дані.

Яскравий приклад маніпуляцій в стилі Тимошенко — те, як вона восени 2017-го описувала пенсійну реформу. Мовляв, влада підвищує українцям пенсійний вік до 65 років і скорочує коефіцієнт при нарахуванні пенсій за кожен відпрацьований рік.

 

Все правда. За винятком пари деталей. Українці будуть виходити на пенсію в 65 років тільки з 2028 року. І коефіцієнт дійсно знижується, але на його тлі збільшується зарплата для розрахунку пенсій. Так вони вирівнюються для тих, хто виходив на заслужений відпочинок в різні роки.

 

А ще Леді Ю часто має проблеми з арифметикою. Наприклад, вона говорить, що скорочення доларового ВВП в 1,7 рази — це мінус 70%. А коефіцієнт для розрахунку пенсій зменшується в 1,35 рази — і це, мовляв, мінус 35%. Насправді в першому випадку буде мінус 41,5%, у другому — мінус 26%.

 

:love:

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

швиденько переглянув новини. цілий букет брудних справ Брехульки та іі посіпак :consul:

 

1) Пенсіонери більше не підтримують Тимошенко внесками – "Наші гроші"

 

Упродовж 2017 року фізичні особи припинили спонсорувати ВО "Батьківщина". Такий висновок зробили журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом", проаналізувавши фінансові звіти партії за 4 квартали 2017 року.Так з лютого 2017 року партія "Батьківщина", згідно фінансового звіту, не отримала жодного добровільного чи членського внеску від фізичних осіб. Водночас у 2016 році таких внесків було на 7,5 мільйона гривень. Останні 630 тисяч внесків "Батьківщина" отримала на початку 2017 року. Натомість протягом всього року партію фінансували компанії, пов'язані з керівником київського обласного осередку ВО "Батьківщина" Костянтином Бондарєвим.Загалом, компанії надіслали партії понад 1,7 мільйона гривень.ТОВ "Агроконтакт" тричі внесло пожертви на 445 900 грн. Керівниця компанії - екс-помічниця Бондарєва – Світлана Тараненко. Інша фірма Тараненко - "Квік-Принт" - докинула партії ще 398 900 грн. Компанія "Форкіада", в якій Тараненко була директором раніше - перерахувала партії 149 950 грн.Фірма "Іліор" пожертвувала "Батьківщині" 147 000 грн (керівником є колишній працівник ТОВ "Торговий дім "Бондарев"). Компанія "Торговий дім "Бондарев" також володіє будівлею, в якій знаходиться приймальня нардепа від "Батьківщини" Сергія Власенка й офіс ломбарду "Дешева готівка", який перерахував родині Тимошенко 2,4 млн грн.

Окрім того серед донорів партії - "Марбург рент" (617 тис грн), за адресою нерухомості якої розміщено відділення ломбарду "Дешева готівка". Крім того, "Марбург рент" орендує площі компанії "Торговий дім "Бондарев".Як повідомлялось, партія "Батьківщина" за 2016 рік декларувала в якості доходів внески окремих громадян. Кошти нібито надавали безробітні, пенсіонери, медики, освітяни. Водночас частина "донорів" взагалі спростовували будь-які внески. З червня 2017 року було відкрито кримінальну справу щодо недостовірних даних у фінансовому звіті партії.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляла, що перевірка фінансування партії з боку Національного агентства з питань запобігання корупції є "тиском на опозицію".

 

2) «Батьківщина»: хто ховається за «спонсорами» зі столичних околиць :fp1:почитайте ! це просто шок  B-) 

 

https://www.pravda.com.ua/cdn/graphics/2017/03/batkivshhyna_hto_hovajetsja_za_sponsoramy_zi_stolychnyh_okolyc/

 

3) і Кадаффі (шури-мури з Брехулькою :D

 

Помічник сина Каддафі особисто подорожував до України, щоб передати гроші команді Тимошенко

Про це повідомляє арабське видання Asharq Al-Awsat.За інформацією видання, лівійський лідер Муаммар Каддафі витратив 50 млн євро на кампанію французького президента Ніколя Саркозі та $5 млн на підтримку одного з кандидатів у президенти США 2004 року. Повідомляється, що він також передав 4 млн євро кампанії Юлії Тимошенко у виборах 2010 року. Помічник сина Каддафі розповів, що особисто привіз кошти до України. "Гроші були у портфелі, я відвіз їх до України приватним рейсом. Я прилетів до київського аеропорту та доставив портфель заступнику прем’єр-міністра", - розповів він.

 

:nose3:

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 

 


Натомість протягом всього року партію фінансували компанії, пов'язані з керівником київського обласного осередку ВО "Батьківщина" Костянтином Бондарєвим.

 

Який щедрий чоловік!

 

 

 


Помічник сина Каддафі особисто подорожував до України, щоб передати гроші команді Тимошенко

 

:shok: І де поділа? Певно промотала на Віттони і пластику  :weep: 

Link to comment
Share on other sites

 

 


що він також передав 4 млн євро кампанії Юлії Тимошенко у виборах 2010 року. Помічник сина Каддафі розповів, що особисто привіз кошти до України. "Гроші були у портфелі

Який просунутий чолов'яга, віз би у доларах то і грижу міг нажити :)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Зручно Бігусам: до офісу вільно пускають робити про себе фальшиве кіно, звіти щотримісяці на сайті викладають, на відміну від кишенькових партєєк олігархічної мафії. Працюй - не хочу!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Зручно Бігусам: до офісу вільно пускають робити про себе фальшиве кіно, звіти щотримісяці на сайті викладають, на відміну від кишенькових партєєк олігархічної мафії. Працюй - не хочу!

 

ну і аферисти, і тут викрутилися. там про брехню, підтасовки Брехульки та іі посіпак, іі тонтон-макутів  все написано-прописано, це кримінальна справа. а Euro натякає, ба ні не тякає, а пише відкритим текстом, що Вана Свята  :love:, а чесні й правдиві журналісти, які найшли час та пройшлись по людям, які було шоковані тим, що їх записали у спонсори Брехульки :consul: ці журналісти - погані, слів тут просто нема - :Ganba: Брехільці :bluet: , її посіпакам та тонтон-макутам ганьба!!!  :nose3: 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Свята в нас тільки барижна мафія.

Чесні й правдиві журналісти з власними телеканалами, безлімітом на декотрих інших телеканалах, чудовим технічним рівнем і низкою смазливих журналістів мусять в суді довести

. Довіра до інших їх надбань не більша.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...