Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Останнім часом набирає популярності спосіб приготування кави, який в англомовних країнах назвали pour over. Придумали цей спосіб в японії. Для нього не треба ніяких дорогих здоровенних каво-еспресо-машин.... А лише декілька дуже простих та елегантних дівайсів...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Продовження є? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Цікаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Дівайс 1. Керамічна конусна чаша-дріппер. Конус повинен бути рівно 60 градусів. Внизу посередині дірочка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jinx Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Конус повинен бути рівно 60 градусів.Напуркуа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 лише декілька дуже простих та елегантних дівайсів...... Дівайс 1. Керамічна конусна чаша-дріппер. Конус повинен бути рівно 60 градусів. Внизу посередині дірочка ага, у нас етих дрипперов - целая дрипперная фабрега 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Напуркуа?А це щоб Ви точно були впевнені, що ця кава найсмачніша. При 58 гр. вже буде зовсім не те. 60 - значить смачно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Я ошибаюсь или это вариант американаского фильтрованого кофе типа "бочковой vulgaris"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 кава це не чай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Смирнов Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 я до этого в микроволновке заваривал. ровно сразу после вытаскивания зерна опадают на дно и норм заваривается) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Напуркуа? ХЗ... Кажуть шо це ідеальний кут для правильної циркуляції води і повітря під час приготування кави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Дівайс 2. Спеціальний чайник Він повинен бути з тоненьким довгим носиком, який забезпечить необхідний струм гарячої води під час приготування кави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 (змінено) при приготуванні кави має значення температура і прес як в італійських машинах решта - розведене лайно (кава американо так само) Змінено 3 квітня, 2018 користувачем Dilbert 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Плюсанув Ділберт,як тепер жити.Але заслужила 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 (змінено) при приготуванні кави має значення температура і прес як в італійських машинах решта - розведене лайно (кава американо так само) Нах ці машини здорові, складні та дорогі. Блю Боттл робить найкращу каву саме цим простим японським способом Змінено 3 квітня, 2018 користувачем Uki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Кава, як постоїть трішечки у кавнику, дійсно має приємний смак. У нас так пили каву (приймали гостей) від Адама і Єви.У Львові раніше наливали каву з імбриків. Як вони виглядали - не знаю. Може хтось знає? Це щось таке як кавник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Нах ці машини здорові, складні та дорогі. Блю Боттл робить найкращу каву саме цим простим японським способомЯ випробував багато машин та технологій приготування кави. Тепер у мене є два: 1) Espresso machine італійського типу; 2) Джезва на піску і турецька кава з кардамоном. btw: в McDonalds McCaffe готують дуже хорошу каву. Starbucks (в америках -- гівно by default) відпочиває. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Я випробував багато машин та технологій приготування кави. Тепер у мене є два:1) Espresso machine італійського типу;2) Джезва на піску і турецька кава з кардамоном. btw: в McDonalds McCaffe готують дуже хорошу каву. Starbucks (в америках -- гівно by default) відпочиває. Цю японську теж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 я до этого в микроволновке заваривал.Можна в ложці над запальничкою 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Можна в ложці над запальничкою Так во внутрь заливать долго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість СіЛ Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Кава, як постоїть трішечки у кавнику, дійсно має приємний смак. У нас так пили каву (приймали гостей) від Адама і Єви.У Львові раніше наливали каву з імбриків. Як вони виглядали - не знаю. Може хтось знає? Це щось таке як кавник.Вогонь бліками грає на червоних фезах, осяває смаглі обличчя. Мідяний імбрик [Казанок (татар.)] сичить на вогні, далеке море ритмічно бухає… Та ось кава запарувала у малих філіжанках в руках гостей — і софта почав. Він говорив тихо, скрипучим монотонним голосом, квітисто і довго. Він почав від Адама.http://ukrlit.org/kotsiubynskyi_mykhailo_mykhailovych/v_putakh_shaitana/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість СіЛ Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Дівайс 1. Керамічна конусна чаша-дріппер. Конус повинен бути рівно 60 градусів. Внизу посередині дірочка шкода, шо не можу плюсануть... дуже цікава інфо...взагалі все, що пов"язано з Японією дуже цікаво...у мене є таке, тільки на жаль не з кераміки... я не кавоман, вже й забула коли пила каву...пю чяй з пряниками... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 (змінено) Это надо уметь ценить. Я к примеру на кофе как на игле сижу и каждый день по-разному готовлю и давно уже потерял ощущение, что лучше. Главное, чтобы кофе был хороший, тогда его испортить способом приготовления практически не получится. Интересно, а есть ли в Украине хоть он традиционный Киссатэн, чтобы все по правилам, да еще и чтобы по-японски кофе там подавали ? Змінено 3 квітня, 2018 користувачем Вуйко_З_Онтарио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Цю японську теж?В Японії немає кавових традицій. Тому вони йдуть лісом до степу на могилу. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Радикальное мнение. И спорное. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Мідяний імбрик [Казанок (татар.)]Дякую за знимку. Є дійсно такі татарські "девайси", але у Львові то було щось таке вишукане, бо є описи вітрин, де постійно з імбрика наливалася кава. Як я розумію, то був якийсь такий мідний кавничок з тоненьким довгим носиком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts