Uki Опубліковано 3 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 В Японії немає кавових традицій. Тому вони йдуть лісом до степу на могилу. Японці колись також не мали автомобільних традицій та традицій масової продукції..... Особливість японців в тому що вони за що б не взялись - все доведуть до досконалості.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Японці колись також не мали автомобільних традицій та традицій масової продукції..... Особливість японців в тому що вони за що б не взялись - все доведуть до досконалості.... трошки пофлудю...в них один масаж обличчя чого вартий...робиться просто і швидко (рекомендую) Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Японці колись також не мали автомобільних традицій та традицій масової продукції..... Особливість японців в тому що вони за що б не взялись - все доведуть до досконалості.... знов пофлудю ось дивилась якось це доку...хлопець кажись з України... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 Японці колись також не мали автомобільних традицій та традицій масової продукції..... Особливість японців в тому що вони за що б не взялись - все доведуть до досконалості....+1 щодо японів щодо їх майстерності, вірю, що й каву вони готують дуже добру. Але я особисто в нею не повірю, й буду пити нашу традиційну. Sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 3 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 3 квітня, 2018 ХЗ... Кажуть шо це ідеальний кут для правильної циркуляції води і повітря під час приготування кави+==========================================================================+М"яко кажучі - неправда. При куті 60 градусів дуже просто скласти фільтр таким чином, щоб він прилягав до стінки. Цьому навчають на лабораторках з аналітичної хімії. Хоче є більшпрогресивні методи. Бо в запропонованому майже не працює 3/4 площі фільтру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Дівайс 2. Спеціальний чайник Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Главное, чтобы кофе был хороший, тогда его испортить способом приготовления практически не получится. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 4 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Тіки шо отримав з амазона і чайник і ось таку кавоварку Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7h0L-FwDC9Y 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 4 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Старий Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7h0L-FwDC9Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 4 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Просто я вдома рідко роблю каву. Лише коли хтось в гості приїзджа. Стояла у мене якась еспрессо машина. Не торкався її більше року. А тут треба було. Увімкнув - гуде, а кава не ллється. То я її викинув нах, розчарований..... А тут мені показали цей дивовижний японський спосіб. І громіздкої машини не треба тримати на кухні, і кава виходить шикарна, і обломів подібних ніколи не буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 (змінено) Просто я вдома рідко роблю каву. Лише коли хтось в гості приїзджа. Стояла у мене якась еспрессо машина. Не торкався її більше року. А тут треба було. Увімкнув - гуде, а кава не ллється. То я її викинув нах, розчарований..... А тут мені показали цей дивовижний японський спосіб. І громіздкої машини не треба тримати на кухні, і кава виходить шикарна, і обломів подібних ніколи не буде.Дуже прошу мене не закидати сцяними тряпками, але ота японска кава -- гівно.Пробачте. Змінено 4 квітня, 2018 користувачем Кость 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 4 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Дуже прошу мене не закидати сцяними тряпками, але ота японска кава -- гівно.Пробачте. Пробував? Мені дуже сподобалась Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 4 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 4 квітня, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 5 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 5 квітня, 2018 Для мене кава тількии експресо або з турки бажано на піску Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 5 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 5 квітня, 2018 Для мене кава тількии експресо або з турки бажано на піску Мені пох. Головне щоб смак був. В офісі фільтровану п'ю роками. Ця фільтрована краще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Донецька комашка)) Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Ми на капсули підсіли щось. Дуже зручно в усіх сенсах, єдине що дорожче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 5 лет уже юзаю отэтот девайс.Доволен. До этого была "ручная" кофемашина. А до нее гейзерная итальянская кофеварка взорвалась на плите так, что крышкой вывернуло алюминиевую сетку-фильтр в колпаке вытяжки. Жена что-то там неправильно намудрила. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Донецька комашка)) Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Щодо японського методу, мені трохи незрозуміло, чим він відрізняється від звичайної машини для кави з фільтром? Ну, окрім того що автоматичні дії замінюються мануальними (типу воду зігріти окремо, власноруч наливати, оце усе). Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Щодо японського методу, мені трохи незрозуміло, чим він відрізняється від звичайної машини для кави з фільтром? Ну, окрім того що автоматичні дії замінюються мануальними (типу воду зігріти окремо, власноруч наливати, оце усе). у мене теж саме таке відчуття. може таким чином можна насолоджуватися процесом назагал чайної церемонії? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Донецька комашка)) Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 у мене теж саме таке відчуття. може таким чином можна насолоджуватися процесом назагал чайної церемонії?Теж про це подумалося. Взагалі-то це умовно корисна річ, порівняно з автоматикою: руки працюють, забагато кави не випити (бо це ж готувати кожного разу ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 5 лет уже юзаю отэтот девайс.Доволен. До этого была "ручная" кофемашина. А до нее гейзерная итальянская кофеварка взорвалась на плите так, что крышкой вывернуло алюминиевую сетку-фильтр в колпаке вытяжки. Жена что-то там неправильно намудрила. От не люблю я ці одоробла на кухні. Стоїть заважає, а коли треба то або ламається або вибухає Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Щодо японського методу, мені трохи незрозуміло, чим він відрізняється від звичайної машини для кави з фільтром? Ну, окрім того що автоматичні дії замінюються мануальними (типу воду зігріти окремо, власноруч наливати, оце усе). Відсутністю цієї машини відрізняється. Єдинний інший безмашинний нормальний спосіб приготування я знаю це але японський мені більше подобається чомусь Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 От не люблю я ці одоробла на кухні. Стоїть заважає, а коли треба то або ламається або вибухає Та ладно, якщо кухня дозволяє то чому б і ні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Места мизер занимает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Ми будемо кухню переробляти то хочу вбудовану екпресо машину поставити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uki Опубліковано 6 квітня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Та ладно, якщо кухня дозволяє то чому б і ні. Це якщо постійно ним користуєся. А якщо раз на рік, як я - то дратує.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 Це якщо постійно ним користуєся. А якщо раз на рік, як я - то дратує....3-6 кав щодня тільки я Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 6 квітня, 2018 Report Share Опубліковано 6 квітня, 2018 о, ужос.кавожэры Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts