Миклован Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 Кабинет министров Украины повысил минимальные оптово-отпускные и розничные цены на водку и ликеро-водочные изделия на 12,4-19,6%; виски, ром и джин – на 12%; коньяк – на 6,6-9,5% и вина – на 4,5-13,5%.Источник:https://censor.net.ua/n3084610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_ Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 дебіли, бля ! (с) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 З деяких часів алкогольна паніка зникла як явище. Нема резервів на закупівлю водяри в запас. Ще там за мукою з гречкою якась активність може бути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorn Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 Господи, в мене 5 пляшок віскаря стоять, за півроку може одну випили. При таких обємах мені байдуже чи та пляшка буде коштувати 100 євро, чи 150 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 5 вересня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 але пиво!пиво профтикали!це ж втрати для бюджету!казли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 похуй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 Все на Майдан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 5 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 5 вересня, 2018 Господи, в мене 5 пляшок віскаря стоять, за півроку може одну випили. При таких обємах мені байдуже чи та пляшка буде коштувати 100 євро, чи 150+===========================================================+Ну, а я взагалі алкоголь не купую. Вже років 10 як. Сам виготовляю... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 6 вересня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 а я зайшов вчора в лавкуі сьогодні зайдубо вчора було малувато грошейвино-горілка - то такеале коньячку все ж треба мати про запас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Святослав_ Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 (змінено) Ще далі пішов. Вигтовляю червоне вино. Для обміну, подарунку, сам не вживаю, лише дегустую. ))) але коньячку все ж треба мати про запас Немає там справжніх коньяків. Шмурдяк, підробка. Змінено 6 вересня, 2018 користувачем Святослав_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 6 вересня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 "ми прастиє луді" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Свого часу я ще далі пішов - робив вино з власного винограду, і те що не найкраще, переробляв на чачу. До 70% алкоголю виходила горілочка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Святослав_ Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 "ми прастиє луді"Якщо так, то й шмурдяк в красивій пляшці зійде за щось. А чи не краще сивий самогон в здоровенному класичному бутилі, заткнутий кукурудзяним качаном? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 6 вересня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 не кращесамогон є самогонконьяк є коньяка пиво то пиво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Святослав_ Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 (змінено) те що не найкраще, переробляв на чачуОсад переробляю на коньячні спирти, далі - в бренді."Хвости" від перегонки очищаю до майже чистого спирту, який іде на укріплення вина, для його стабільності. Майже безвідходна технологія. ))) самогон є самогонЗ переліченої трійці тільки він справжній. )))Не люблю підробок. Змінено 6 вересня, 2018 користувачем Святослав_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 +===========================================================+Ну, а я взагалі алкоголь не купую. Вже років 10 як. Сам виготовляю...Коньяк или херес сам не сделаешь, 100%. Пиво тоже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Коньяк или херес сам не сделаешь, 100%. Пиво тоже.+======================================================================+Пиво - стоїть у планах, треба лише дріжжі спеціальні. А коняку чи херес не виготовляю, бо нема бажання та потреби. Технологія - відома. Я краще за методою академіка Несміянова виготовля. калинівку, облепіхівку, вишнівку, яблунівку, грушевку, кизилівку та інші смачні та корисні продукти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 В Сільпо у відділку коньяків і горілки сьогодні не проштовхнутися, бо немає з ким - жодної людини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 В Сільпо у відділку коньяків і горілки сьогодні не проштовхнутися, бо немає з ким - жодної людини.Водка там почти вся не водка, коньяк там дороже чем в других спец. точках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 (змінено) +======================================================================+Пиво - стоїть у планах, треба лише дріжжі спеціальні. А коняку чи херес не виготовляю, бо нема бажання та потреби. Технологія - відома. Я краще за методою академіка Несміянова виготовля. калинівку, облепіхівку, вишнівку, яблунівку, грушевку, кизилівку та інші смачні та корисні продукти.Ну пиво вы не сделаете как это делают мини пивоварни при ресторанах. Хотя можете попробовать.Что касается "калинівку, облепіхівку, вишнівку, яблунівку, грушевку, кизилівку", эти напитки и рядом не стояли с качественным грузинским коньком. И на счет вина, любое французское и испанское вино намного солиднее по вкусу, чем домашняя наливка.Если сравнить литовскую нормальную водку с украинским самогоном, то мне больше нравится водка. Змінено 6 вересня, 2018 користувачем Patriot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 корисні продуктиКорисне бухло??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 (змінено) З деяких часів алкогольна паніка зникла як явище. Нема резервів на закупівлю водяри в запас. Ще там за мукою з гречкою якась активність може бути. Та яка паніка. Ринок пішов в тінь по самі вуха. В нас в кожній наливайці абр магазині алкоголю лівак практично вільно продають. Ще після попередніх покращеннь. Так можуть робити або ідіоти або ті хто навмисне хоче загнати ринок в тінь на всі 1000 %. .В бюджет вони тільки мінус отримають. Змінено 6 вересня, 2018 користувачем Людас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Людас Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 (змінено) Я вже про вікову культуру самогону в Україні не кажу. Знайшли де ціни на бухло задирати... Змінено 6 вересня, 2018 користувачем Людас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 пиво вы не сделаете как это делают мини пивоварни при ресторанахТа ладно!https://f.ua/articles/kak-prigotovit-zhivoe-pivo.html Мини-пивоварня «Beer Machine» – это домашний пивзавод для простого и быстрого изготовления высококачественного пива. Такие пивоварни разработаны и спроектированы в 1989 году канадскими учеными из Национального института пивоварения. За это время они заслужили почет и признание во всем мире. На сегодняшний день пивоварни «Beer Machine» изготавливаются из специальных материалов высокого качества, гарантирующих успешное использование таких пивоварен на протяжении многих лет. Размеры таких пивоварен специально адаптированы для домашних холодильников. При изготовлении пива в пивоварнях «Beer Machine» сохраняются все полезные свойства напитка, его неповторимый вкус с момента рождения и до Вашего бокала. Изготавливая домашнее пиво, Вы сами сможете создать неповторимый вкус, изменяя сроки и температуру брожения, дображивания, осветления и степень карбонизации. Такое пиво не страдает от транспортировки и порадует Вас натуральным вкусом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 6 вересня, 2018 Автор Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Та яка паніка. Ринок пішов в тінь по самі вуха. В нас в кожній наливайці абр магазині алкоголю лівак практично вільно продають. Ще після попередніх покращеннь. Так можуть робити або ідіоти або ті хто навмисне хоче загнати ринок в тінь на всі 1000 %. .В бюджет вони тільки мінус отримають. така задача не стоїтьпотоки лівого спирту зростуть щеі вони збільшать свої прибуткимінус бюджета покриє кредит МВФ, тобто мивуаля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Та ладно! Так точно!Вы явно не в теме пива и его производства, как говорится быстро только кошки. Бир машин это просто емкость, которую можно заменить даже обычным бутылем на 20 литров, просто там дизайн, краник, короче фигня. На кацапских форумах в свое время эта гадость обсуждалась, толку от нее 0. Пиво делается там тупо из концентрата, порошка, за очень быстрое время типа готово и можно пить. Я лично покупал концентрат "пивной" для этих машин, делал пиво правда по более правильной технологии, с переливами, потом в бутылки, дозреванием в бутылках, но в итоге пиво получилось крайне посредственное, короче говно, и половину не выпил.Видел на форумах, как некоторые кацапы из своих балконов делали пивоварни, с циклом начиная из исходного сырья, без порошков, а потом на кухню краник выводили, но скажу что для такого надо очень хорошо знать технологии, вложиться в оборудование и тратить не мало времени на дезинфекцию и т.д., также вопрос в качественном сырье и воде. Короче головняк только для тех, кто живет там, где нет пива и ему оно надо. Вывод один, проще зайти в нормальный ресторан-пивоварню, коих тоже очень мало нормальных в Украине, и там выпить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 это просто емкость, которую можно заменить даже обычным бутылем на 20 литров, просто там дизайн, краник, короче фигня.Якщо в бутилі на 20 л створити робочий тиск бродіння як у Beer Machine, його рознесе. Щодо концентрату і рецептів: купи якісні компоненти окремо, і буде тобі щастя. Бо жодних див проти Beer Machine на справжніх пивоварнях нема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriot Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Якщо в бутилі на 20 л створити робочий тиск бродіння як у Beer Machine, його рознесе. Щодо концентрату і рецептів: купи якісні компоненти окремо, і буде тобі щастя. Бо жодних див проти Beer Machine на справжніх пивоварнях нема. Ничего не разнесет, стеклянный бутыль давление держит, но его для этого не используют, там только сбраживание, потом пивной напиток из концентрата фильтруется и разливается в ПЭТ бутылки от газировки, туда добавляется кажется аскорбинка, и бутылки стоят дображивают, создается давление и СО2. Далее в холодильник и через неделю такое говно пьют. Тоже самое и в бир этой говно-машине, только там даже нет возможности снять пиво с осадка. Понты.Попробуйте пиво в нормальном месте, там где хорошее оборудование и весь цикл, а не порошок. В любом случае порошок я не пью.На счет концентратов и рецептов, это суть разные вещи, концентрат это концентрат, а рецепт это уже технология, начиная с солода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Ну пиво вы не сделаете как это делают мини пивоварни при ресторанах. Хотя можете попробовать.Что касается "калинівку, облепіхівку, вишнівку, яблунівку, грушевку, кизилівку", эти напитки и рядом не стояли с качественным грузинским коньком. И на счет вина, любое французское и испанское вино намного солиднее по вкусу, чем домашняя наливка.Если сравнить литовскую нормальную водку с украинским самогоном, то мне больше нравится водка. Ну пиво вы не сделаете как это делают мини пивоварни при ресторанах. Хотя можете попробовать.Что касается "калинівку, облепіхівку, вишнівку, яблунівку, грушевку, кизилівку", эти напитки и рядом не стояли с качественным грузинским коньком. И на счет вина, любое французское и испанское вино намного солиднее по вкусу, чем домашняя наливка.Если сравнить литовскую нормальную водку с украинским самогоном, то мне больше нравится водка.+=============================================================+Жодна коняка і поряд не стояла з "калинівкою, облепіхівкою, вишнівкою, яблунівкою, грушевкою, кизилівкою". Набагато смачніше та корисніше! Технологія розроблена академіком Несміяновим. А ось вина я виробляю якраз за французською технологією, мав можливість її вивчити, коли працював у Франції. Маю практичний досвід у виробництві вина за технологією "Рейнською", "Луарською". ""Ліонською" та "Піринейською", де виробляють Мускати. Для цього виноградзбирати через день-два після приморозків. Саме тоді він найбільш солодкий та має потрібний аромат. Бо аромат у вині не від ягід, а з кисті винограду! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkhavr2 Опубліковано 6 вересня, 2018 Report Share Опубліковано 6 вересня, 2018 Корисне бухло???+==========================================+10-15 грам облепіховки - і простуда чи грип зникають без наслідків. Перевірено багаторічною практикою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts