Перейти до змісту

Рейдери з т.з. "ДНР" (?!) захоплюють майно українцїв! #всізапетра


Recommended Posts

За захопленням фермерського господарства в Харківській області стоять рейдери з ДНР

11.09.2018, 19:30

____32735_462x232.jpg

За захопленням корпоративних прав на фермерське господарство «Строгого О.Ф.» (Зміївський район, Харківська обл.) стоять рейдери з ДНР.

Про це зазначив голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун у ході прес-конференції, яка відбулась в Києві 11 вересня, передає прес-служба ВАР.

«Зверніть увагу, мешканень ДНР «рейдернув» аграрне підприємство на території України через нечесного державного реєстратора. Це вже питання має відношення також і до Служби безпеки України, адже це економічна війна, яка нас знищує», - зазначив він.

Тим часом, на елеваторі ФГ «Строгого О.Ф.», який у суботу, 8 вересня, заблокували невідомі особи спортивної статури, розпочалась стрільба. Є поранені серед мирних жителів, жінок та правоохоронців. Одного чоловіка забрала швидка. Також поранено власника підприємства Олександра Строгого. Поліція стоїть осторонь, коментуючи це тим, що правоохоронці виїхали на місце події без зброї, а тому не можуть захистити громадян від рейдерів, які озброєні до зубів.

Наразі на території елеватора перебуває близько 150 бійців озброєних автоматами у масках та бронежилетах.

На місце стрільби виїхав радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол.

У ході прес-конференції він зазначив, що визнає беззаконність передачі корпоративних прав на ФГ «Строгого О.Ф.».

«Свавільно реєстратор, представник Мін'юсту переписав... Якщо буде доведено, це беззаконня, яке не можна терпіти», - зазначив Апостол.

Всеукраїнська Аграрна Рада веде активну боротьбу за збереження прав законних власників ФГ «Строгого О.Ф.». ВАР вимагає від Президента, Прем'єр-міністра, Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ втрутитись у дану ситуацію та вжити заходів для зупинення кровопролиття, оперативного повернення корпоративних прав законним власникам ФГ «Строгого О.Ф.» та не допущення розкрадання врожаю.

Нагадаємо, 7 вересня 2018 року нотаріус Олександр Драгін на підставі підроблених документів про перехід права власності на корпоративні права вніс запис до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, відповідно до якого була змінена назва ФГ «Строгого О.Ф.» на ФГ «Слобожанські лани». Його власницею стала Олена Маруняк, зареєстрована у Горлівці. Відповідно до підроблених документів, Олександр Строгий нібито передав їй свою частку, чого в дійсності не відбулось.

Керуючись даними змінами у реєстрі, 8 вересня 2018 року «нові власники» розпочали силове захоплення території та земель господарства. Вони заїхали на елеватор, заблокували двері на вхід та вихід та почали нагружати автомобілі соняшником з метою його вивезення у невідомому напрямку.

Ситуація залишається невирішеною донині. ВАР інформуватиме про подальший розвиток подій.

 

І далі розвиток подій...

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

11.09.18 20:36  Рейдерське захоплення фермерського господарства на Харківщині - поранено сімох активістів, затримано одного з тітушок, банду блоковано. 

Активісти "Національного корпусу" перешкодили рейдерському захопленню фермерського господарства на Харківщині. Рейдери застосували вогнепальну зброю, поранивши сімох осіб. Пізніше одного з тітушок затримали.

Про це повідомив активіст "Національного корпусу" Артем Губенко.

За його словами сьогодні під час захисту фермерського господарства в Харківській області від рейдерів було поранено з вогнепальної зброї сім осіб, серед яких п'ять активістів "Національного корпусу". Також поранення дістали жінка і поліцейський.

У свою чергу керівник "Нацкорпусу" Андрій Білецький у Фейсбуці зазначив: "Сьогодні в с.Занкі на Харківщині рейдери поранили моїх бойовихів, з якими я пліч-о-пліч пройшов війну. Ветерани прийшли на допомогу селянам, у яких нахабно "віджимають" фермерське підприємство озброєні бандити.

Місцева громада зверталася по допомогу в поліцію і прокуратуру, але ті не діють. Поліцейські, які приїхали на виклик, нічого не здатні були зробити.

На відміну від поліції, ветерани не втекли з місця події, а активно продовжують блокувати банду. Ми не маємо права спустити цю ситуацію. Якщо поліція не здатна навести порядок і заарештувати бандитів, тоді це зробимо ми".

 

650x488.jpg
304x620.jpg
 

Пізніше активіст Кирило Яковлєв написав: "Одного із рейдерів під час спроби втечі затримали! Ним виявився 18-річний Максим Ігорович Скоморохов! Поліція та активісти Національного Корпусу стежать, щоб ніхто з рейдерів не утік!

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

Мне кажется без крыши в  силовых  структурах  под крышей депутатов ВР ,  так откровенно  нарушать закон мало кто рискнул .  В последнее время не мало  развелось с.х рейдеров  именно  среди депутатов в ВР  фамилии у всех на слуху.     

Link to comment
Share on other sites

"Поліція стоїть осторонь, коментуючи це тим, що правоохоронці виїхали на місце події без зброї, а тому не можуть захистити громадян від рейдерів, які озброєні до зубів."   

 

 

А это что за бред  такой ??? -полиция выехала без оружия они на службу выходят с табельным оружием    , а если не влезли значит  получили команду не лезьте    вопрос кто дал    и от кого получил  все станет понятно.

Link to comment
Share on other sites

Мне кажется без крыши в силовых структурах под крышей депутатов ВР , так откровенно нарушать закон мало кто рискнул . В последнее время не мало развелось с.х рейдеров именно среди депутатов в ВР фамилии у всех на слуху.

Естественно. Потому это дело как-то заснуть, а потом начнут умирать ветераны, чтобы не мешали депутатскому бизнесу. Хотя не думаю, что там депутаты, судя по действиям полиции, это уровень ближе к Авакову.
Link to comment
Share on other sites

О, так тут ще цікавіше і ганебніше, "засвітився" провокатор від влади:

 

 

ПРЕС-СЛУЖБА ПОЛКУ АЗОВ ЩОДО ЗАЯВИ АНТОНА ГЕРАЩЕНКА ПРО ПРИЧЕТНІСТЬ ДО НАШОГО ПІДРОЗДІЛУ ОРГАНІЗАТОРІВ РЕЙДЕРСЬКОГО ЗАХОПЛЕННЯ НА ХАРКІВЩИНІ

 

Декілька годин тому на Facebook-сторінці народного депутата Антона Геращенка було опубліковано повідомлення про затримання поліцією Олега Ширяєва, колишнього командира спецпідрозділу поліції особливого призначення МВС України «Східний Корпус», підозрюваного в організації рейдерського захоплення під Харковом. У повідомленні радник міністра внутрішніх справ називає затриманого колишнім бійцем батальйону АЗОВ, у зв’язку з чим прес-служба АЗОВу офіційно заявляє, що Олег Ширяєв ніколи не мав жодного стосунку до особового складу нашого підрозділу, та вимагає негайного спростування у Антона Геращенка та всіх, хто поширив навмисно вкинутий українському суспільству фейк. Вважаємо цей інцидент проявом неповаги до нашого підрозділу, адже його вміст шкодить незаплямованій репутації нашого полку, а Олега Ширяєва відповідально називаємо зрадником інтересів українського народу, якого жоден із нас не назве людиною слова та честі.

Нагадуємо, що у сутичках, які сталися 11 вересня у селі Занки Зміївського району Харківської області, від рук озброєних бандитів постраждали колишні бійці полку АЗОВ, що захищали місцевих фермерів від рейдерських захоплень, зокрема третій командир нашого підрозділу Максим Жорін, екс-начальник штабу полку Владислав Соболевський та ще кілька ветеранів АЗОВу, які, демобілізувавшись з рядів нашого полку, продовжили спільну активну громадську діяльність у рамках партії «Національний Корпус». Наші побратими, які і місцеві мешканці, зазнали тяжких поранень під час стрільби озброєних злочинців, а один із постраждалих отримав струс головного мозку.

Прес-служба полку АЗОВ від імені всіх бійців підрозділу виголошує стурбованість ситуацією, що сталася, та наголошує на необхідності правомірного притягнення до відповідальності всіх осіб, що були причетні до цього злочину. Ми не пробачимо злочинцям крові наших братів, які з перших днів війни стояли з нами в одному строю, а сьогодні пожертвували своїм здоров’ям заради спокою українських громадян у тилу війни, на Харківщині.

 

От “ОРД”: О деятельности Олега Ширяева по дискредитации Азовского движения мы писали еще в мае этого года. Странно, что тогда правоохранители не обратили внимание на этого интересного персонажа. Сейчас же, по меньшей мере неумно связывать эту фамилию с Азовским движением, которое давно избавилось от этого персонажа, как от провокатора и проходимца. Для забывших — повторяем майские статьи.

http://ord-ua.com/2018/05/24/delo-zhilina-rastet-i-procvetaet-ili-kto-takoj-oleg-shiryaev/

История харьковского «националиста» Ширяева, на самом деле, куда глубже, чем уничтоженный им ради песка лес. Это история предательства и ползучего реванша «бывших», которые тупо купили бывшего патриота. Ради того, чтобы создать из него клон … Жилина.

 

(моє) А чи був Ширяєв взагалі патріотом? Чи з самого початку провокатором? Бо прикладів вже маємо...

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

 По Ширяеву не мало вопросов в том числе в  подрыва   в микроавтобусе  около 5 лет назад   командира  аналогичного подразделения , еще тогда высказал "крамольную" мысль что на сепаров сваливать вину не стоит нужно проверить версию    умышленного подрыва теми   с  были конфликты  среди своих ..  В сети   пишут Ширяв  лег под Гепу   создал бандитское объединение по  типу Жилинских.  

Link to comment
Share on other sites

http://cripo.com.ua/?sect_id=5&aid=252408

 

   Очень печально  что режим устроил этот беспредел  . Это  разбой а не рейдерство   как хотят представить  представители режима ,  организованный   ОПГ  и совершенный под прикрытием   представителей власти.  Когда такое было чтобы милиция стояла в стороне   , они получили команду не влазить , почему молчала прокуратура на бездействие парикмахеров  ?  

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...